پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 21 خرداد 1403 - 14:48   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 81790صفحه نخست » هوایی2دوشنبه، 8 آبان 1396 - 14:29
وزیر پیشنهادی نیرو: سدهای در حال طراحی و ساخت، بازنگری می شود
ترابر نیوز: وزیر پیشنهادی نیرو گفت: سدهای در حال طراحی و ساخت بر مبنای داده های معتبر هیدرولوژیک، تغییرات اقلیمی، توجیه اقتصادی، ارزیابی آثار زیست محیطی و افزایش ظرفیت آب قابل تنظیم جدید، مورد بازنگری قرار خواهند گرفت.
  
ترابر نیوز:

به گزارش ایرنا، رضا اردکانیان در جلسه رای اعتماد وزیران پیشنهادی نیرو و علوم، تحقیقات و فناوری، در مجلس شورای اسلامی در مورد تدوین برنامه پیشنهادی به مجلس، گفت: وقتی این افتخار را کسب کردم که با جلب نظر رییس جمهوری، دست اندر کار تدوین برنامه پیشنهادی برای تصدی وزارت نیرو شوم، ابتدا به لیست کردن چالش هاپرداختم؛ در بخش آب و پساب، برق و انرژی های تجدیدپذیر، در سرفصل منابع انسانی و همچنین در بخش تامین و مدیریت منابع مالی لیستی آماده کردم.
وزیر پیشنهادی نیرو اضافه کرد: در مقابل این ستون، آنچه به عنوان فرصت ها و ظرفیت ها قابل ذکر است، ظرفیت عظیم منابع انسانی ماست؛ من نه تنها به هیچ وجه ناامید نیستم، بلکه کاملا امیدوار و خوشبین هستم که همانطور که پدران ما در سه هزار سال پیش در این اقلیم خشک و نیمه خشک با طبیعت به سازگاری رسیدند و با عرضه شگفت انگیز ترین پدیده آن زمان که تا امروز نیز به عنوان پایدارترین شیوه استفاده از منابع زیرزمینی آب در دنیا قابل طرح است - یعنی قنات - مسایل خود را حل کردند، ما نیز قادر هستیم با کمک یکدیگر چاره جویی کنیم و در این منطقه همچون سایر بخش ها نمونه باشیم.
اردکانیان گفت: علاوه بر این ظرفیت بزرگ، امروز سطح بالای آگاهی، شناخت و آمادگی برای همکاری در بین نمایندگان مردم، یک نقطه امیدبخش دیگر است.
وی اضافه کرد: در برنامه ای که من تقدیم کرده ام، به طور خاص به موضوع آب پرداخته شده است؛ امروز در دنیا کم کم لفظ فاضلاب در حال ترک کردن ادبیات این بخش است چرا که فاضلاب نیز به عنوان یک منبع شناخته می شود؛ امروز فاضلاب به عنوان آب با رنگی متفاوت شناخته می شود؛ اگر چه تا چندی پیش در وزارت نیرو یکی از کارهای خود را دفع سالم فاضلاب می دانستیم، امروزه باید به این واقعیت بپردازیم که فاضلاب به عنوان یک منبع جدید برای ما قابل طرح است.
وی افزود: در سرفصل مروبط به آب و پساب، اصلی ترین نقطه کار ما تدوین سریع طرح های آمایش سرزمین در مقیاس های مختلف - به گونه ای که بر محور آب تعریف شود - ذکر شده است.
وزیر پیشنهادی نیرو اظهار کرد: ما نیازمند مفاهمه در سطح سازمان دولت در قالب شورای آب به عنوان ساز و کار قانونی هستیم؛ هر چقدر سطح این مفاهمه افزایش یابد، آمادگی برای عملیاتی کردن راهکارها بیشتر خواهد بود.
وی ادامه داد: بحث توسعه شبکه تولید، جمع آوری و پردازش آمار و اطلاعات به عنوان پیش نیاز برنامه های ضروری یکی دیگر از سرفصل های من است؛ ما باید ساختار مدیریت آب کشور را متناسب با اصول و ضرورت های مدیریت توامان عرضه و تقاضا طراحی کنیم.
اردکانیان با اشاره به اینکه بیش از یک دهه قبل در حالی که دست اندر کار احداث سدها و سایر سازه های آبی بودیم، در عین حال این ضرورت که باید هر چه سریعتر به مساله مدیریت تقاضا بپردازیم مد نظر بود، گفت: در سال 83 ، هیات وزیران استراتژی های توسعه مدیریت منابع آب ایران را تدوین و تصوب کرد؛ این مجموعه در قالب برنامه چهارم به تصویب مجلس وقت رسید؛ منتهی به هر تقدیر با تغییر اولویت ها، هنوز متاسفانه بخش های قابل توجهی از این راهکارها نیازمند اقدام و عملیات اجرایی است.
وزیر پیشنهادی نیرو اضافه کرد: در این برنامه تقدیمی، گزارش ملی آب را مبتنی بر داده های قابل اعتماد، چشم انداز آینده و راهکارهای تعدیل مشکلات و حرکات اصلاحی ارایه خواهیم داد؛ سند جامع آب کشور را با مشارکت همه ذی نفعان تدوین به تصویب خواهیم رساند.
اردکانیان گفت: طرح احیا و تعادل بخشی منابع زیرزمینی و کاهش برداشت از این منابع به میزان هشت میلیارد مترمکعب را در دستور کار خواهیم داشت؛ استقرار نظام حسابداری ملی، اصلاح ساختار اقتصاد آب و افزایش سهم بخش های غیردولتی در طرح ها، جزو کارهای و برنامه های اینجانب است.
اولویت بندی خواهیم کرد که ساخت و تکمیل شبکه های آبیاری و زهکشی به ویژه در اراضی پایاب سدهای در حال بهره بردرای به میزان 250 هزار هکتار عملیاتی شود.
وزیر پیشنهادی نیرو اظهار کرد: تامین پایدار آب شرب سالم به ویژه در روستاها و جوامع عشایری به میزان یک هزار و 200 میلیون متر مکعب با اولویت ساخت و تکمیل 550 مجتمع آبرسانی روستایی شامل 13 هزار روستا و جمعیت 6 میلیون نفر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: به موضوع پساب به عنوان یک منبع دید نگاه خواهیم کرد؛ من این افتخار را داشته ام که در سطح دنیا، پروژه ای را با همکاری سازمان جهانی خواروبار، سازمان جهانی بهداشت و دانشگاه سازمان ملل متحد در ارتباط با استفاده سالم از پساب در کشاورزی راه اندازی کنم؛ این پروژه در نقاط مختلف دنیا در حال اجراست و خوشبختانه این توفیق فراهم بود که از چندی قبل در ایران نیز با همکاری کارشناسان شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور شروع به این کار بکنیم.
اردکانیان گفت: تنوع بخشی به سامانه های تولید و توزیع آب شرب و بهداشتی و بهره برداری از آب های غیرمتفارف، در برنامه تقدیمی است ولی قطعا ما در اولویت به تدوین یک طرح جامع برای همه این برنامه ها خواهیم پرداخت؛ در این طرح جامع، امکانات، فرصت ها و هز ینه های استفاده از آب های متعارف را ارایه خواهیم داد؛ بحث آب شیرین کن ها، آب های ژرف و سایر روش هایی که می تواند به عنوان منبع جدید باشد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی افزود: در دوره مدیریت تقاضا، اعتقاد من این نیست که ما با صرف انتقال آب از یک نقطه به نقطه دیگر، در نقطه دوم مسایل خود را حل کرده ایم؛ یا در مبداء مسایل خود را حل کرده باشیم؛ ما مسایل متعددی داریم، بحث تلفات آب داریم؛ این عنصر ذی قیمت در بخش آب کشاورزی را باید مورد توجه قرار دهیم؛ باید بحث کاهش آلاینده ها را به ویژه در مورد منابع زیرزمینی باید مورد توجه قرار دهیم.

**نه انتقال آب چاره ماست و نه عدم انتقال
وی ادامه داد: هم اکنون ناشی از پساب های صنعتی کودهای شیمیایی غیراستاندارد و فاضلاب، در 10 سال گذشته حدود 11 درصد از منابع آبی کشور به دلیل نیتراته شدن از مدار خارج شده اند.
وزیر پیشنهادی نیرو با اشاره به اینکه پرداختن به این مسایل یک ضرورت است، گفت: ما باید آب موجود را درست مصرف کنیم؛ با کم توجهی بی توجهی به نوع مصرف و الگوی مصرف، نه انتقال آب چاره ماست و نه عدم انتقال.
وی ادامه داد: در روزهای گذشته این توفیق را داشتیم که بی واسطه، علاوه بر گزارش ها، از طریق نمایندگان در جریان دغدغه های مردم در عرصه مسایل آب و انرژی قرار بگیرم؛ دغدغه هایی که به طور طبیعی در کشور ما عرصه وسیع و متنوعی را در خود جای می دهد.
اردکانیان گفت: مناطق مرزی ما باید جزو آبادترین نقاط کشور باشد؛ اگر همه مسایل را در همه جا حل کنیم ولی وضعیت آب و منابع زیست محیطی و خاک در استان خوزستان ما این باشد که هست، ما هیچ توفیقی نداشته ایم؛ حتما باید این مسایل هر چه سریعتر و دقیقتر تصوری برداری شود، ما توان حل مساله را داریم.
وزیر پیشنهادی نیرو افزود: در اولویت بازدید ها از استان خوزستان از نزدیک با مسایل روبرو خواهیم شد و سعی می کنیم که بهترین تصمیم ها را در عرصه های مختلف در تامین آب شرب، سامانه های جمع آوری و دفع فاضلاب، سامان دادن کارون و همچنین سایر بحث ها و طرح ها، موضوع پروژه عظیم و ارزشمند 550 هزار هکتار و سایر تعهدات و قول هایی که مقامات کشور داده اند - به ویژه آنچه رییس جمهوری در این مناطق و سایر مناطق در قالب تعهدات دولت دوازدهم طرح کرده اند - می پردازیم.
وی افزود: همانگونه که امروز صبح در اظهارات رییس جمهوری ذکر شد، ما در مقطعی که باید سریعتر طرح های تامین آب را به نتیجه می رساندیم، مرتکب اشتباه هایی نیز شده ایم؛ قطعاً به این اشتباه ها پرداخته خواهد شد؛ نه صرفاً برای درس گیری، بلکه به جهت رسیدگی های قانونی لازم و همچنین برخوردهای قانونی لازم با هر گونه قصور و تقصیری که در این صحنه صورت گرفته است؛ من به طور خاص به پروژه سد گتوند اشاره می کنم که این موضوع به اتکای ظرفیت های ذی صلاح انجام خواهد شد.
وزیر پیشنهادی نیرو اظهار کرد: در ارتباط با توجه نمایندگان به مسایل و تعامل ضروری بین وزارت نیرو و شخص وزیر با نمایندگان، این به عنوان یک سیاست مد نظر خواهد بود؛ فضایی که در این روزها در ارتباط نزدیک بر سر حل و فصل مسایل موجود است، این فضا حفظ خواهد شد؛ من با علاقه زیاد لیست همه تذکرات شفاهی، کتبی و سوالات در فاصله چهار سال گذشته در ارتباط با وزارت نیرو داشته اند را داشتند بررسی کرده ام؛ 75 درصد از حدود 60 سوال مربوط به آب و 85 درصد مجموع 425 تذکر کتبی و شفایی مربوط به بخش آب و بقیه مربوط به برق و سایر امور بوده است؛ به طور جدی این موضوع در دستور کار خواهد بود و همه مدیران صنعت آب و برق موظف خواهند بود در این ارتباط کوچکترین کوتاهی نخواهند داشت؛ همانطور که تاکنون بوده است.

** افزایش پنج هزار مگاواتی انرژی های تجدید پذیر
وی ادامه داد: این بخش از زیر بناهای اصلی ما برای توسعه است، همانگونه که در برنامه ذکر شده، صنعت برق ایران با 77 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی و تکیه بر توانمندی های داخلی در سطح جهان از جایگاه چهاردهم و در منطقه رتبه نخست است، اما در حال حاضر در شرایط خوبی چه از نظر رشد مصرف برق و بالا بودن شدت مصرف انرژی و جه انباشت حجم بدهی ها به تولیدکنندگان بخش خصوصی، پیمانکاران، تولیدکنندگان و بانک ها نیستم.
وزیر پیشنهادی نیرو اضافه کرد: این امر مستلزم اقدامات وسیعی است که حمایت نمایندگان را نیز می طلبد. ظرفیت تجدیدپذیرها در طول برنامه پنج هزار مگاوات افزایش خواهد یافت که چهار هزار مگاوات آن در دولت دوازهم خواهد بود.
اردکانیان، گفت: انرژی های تجدیدپذیر نقشی تعیین کننده در اشتغال خواهند داشت و 500 هزار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم حاصل خواهد شد.
وزیر پیشنهادی نیرو گفت: تکلیف قانونی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با کنوانسیون تغییر اقلیم از ناحیه تجدیدپذیرها قابل پیگیری است؛ معادل هشت میلیون تن دی اکسید کربن نتیجه استقرار این صنعت در طول این زمان خواهد بود که در کل 25 درصد از تعهد غیرمشروط ما را در افق 13 سال آینده قرار می دهد.

**آب های مرزی و مشترک و تامین حق آبه ها
اردکانیان گفت: بحث آب های مرزی و مشترک و تامین حق آبه ها موضوع دیگری است که مورد توجه من و همکاران وزارت نیرو بیش از گذشته قرار خواهد گرفت؛ در مدیریت من بود که برای اولین بار بعد از 30 سال موفق شدیم معاهده هیرمند را بین ایران و افغانستان عملیاتی کنیم، موفق شدیم سد دوستی را روی رودخانه هریررود بسازیم؛ توفیق یافتیم سد خداآفرین را روی رودخانه ارس احداث کنیم؛ این همه در حالی بود که هم اکنون در 200 سال گذشته بیش از 2 هزار و 500 معاهده و توافق نامه بر سر آب های مرزی به امضا رسیده و هنوز تعداد پروژه های موفق تعداد کم شماری است.
وی ادامه داد: چنانچه این توفیق را بیابم که امروز با جلب حمایت حداکثری نمایندگان مسوولیت وزارت نیرو را عهده دار شوم، در این مکان مقدس این تعهد را خواهم داشت که همانگونه که ذکر شد به جز منافع ملی و در سطح ملی و اتکا بر داشته های کارشناسی و شایسته گزینی در بکارگیری نیروهایی که در پهنه صنعت آب و برق خدمت خواهند کرد و بجز تعامل سازنده و همانگونه که در کلام رییس جمهوری ذکر شد، تعامل به میزان وسیع و نه معامله گری در سرلوحه کار من باشد.
وزیر پیشنهادی نیرو اظهار امیدواری کرد با همکاری نزدیک با نمایندگان مجلس، به گونه ای عمل کنیم که آنها که خارج از مرزهای ما این بار بر تشتنگی ما چشم دوخته اند تا از آن عاملی برای خدشه و خلل در وحدت ما ایجاد کنند، بگوییم این آرزو برآورده نخواهد شد.
به گزارش ایرنا، پس از آنکه مجلس شورای اسلامی در جلسه بیست و نهم مردادماه به «حبیب الله بیطرف» به عنوان گزینه پیشنهادی دولت دوازدهم برای تصدی وزارت نیرو رای اعتماد نداد، رییس جمهوری دوماه بعد، یعنی در بیست و نهم مهرماه، «رضا اردکانیان» را برای اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی کرد.
وی که در دوره های ریاست جمهوری آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی و سید محمد خاتمی، مسئولیت هایی همچون قائم مقامی وزیر نیرو، معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو، معاونت امور آب وزارت نیرو و نیز مدیریت شرکت مدیریت منابع آب ایران را بر عهده داشت، در سالهای اخیر حوزه فعالیت خود را به سطوح بین المللی گسترش داده است.
مدیر مرکز منطقه ای مدیریت آب شهری تحت پوشش یونسکو، مدیر برنامه دهه بین االمللی آب، سرپرست معاونت دانشگاه سازمان ملل متحد در اروپا، مدیر انستیتوی مدیریت منابع زیست محیطی دانشگاه سازمان ملل متحد و همچنین عضویت در هیات علمی دانشکده علوم زیست محیطی دانشگاه فنی «درسدن» آلمان از جمله مسوولیت های بین المللی اردکانیان در یک دهه اخیر است.
اردکانیان که دانش آموخته رشته مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی شریف (1362) است و مدرک کارشناسی ارشد در رشته مهندسی منابع آب (1372) و دکتری خود را در زمینه مدیریت منابع آب (1376) از دانشگاه مک مستر کانادا گرفته است‎، اکنون بعد از کسب تخصص و تجربه های ملی و بین المللی، آمده است تا سکان وزارت نیرو را بر عهده بگیرد.
 

انتهای پیام /*

تعداد بازدید: 627 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  مناظره داغ مسعود پزشکیان و احمد توکلی در برنامه زنده/فیلم
  ‫نطق تاریخی مسعود پزشکیان بعد از انتخابات 94/فیلم
  پزشکیان، امشب ساعت ۲۲ در «گفتگوی ویژه خبری» شبکه خبر
  حدود، اختیارات و وظایف رئیس جمهور در قانون اساسی
  حسین علایی: امید به تغییر و بهبود
  نطق میان دستور دکتر پزشکیان ( یکشنبه 7 خرداد 1402 ) : صدای مردم را بشنوید/فیلم
  تنش در سخنرانی مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در دانشگاه تبریز/فیلم
  صحبت های جنجالی مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز درباره درگذشت مهسا امینی/فیلم
  تصویری قدیمی از علی دایی و سیدمحمد خاتمی+عکس
  مسعود پزشکیان کیست؟ + سوابق و بیوگرافی
  آیا اختیارات دولت و رییس جمهور در کشور کافی است؟
  چه روغن موتوری مناسب خودروی شماست؟+فیلم
  علی لاریجانی با محمدباقر قالیباف ائتلاف می‌کند؟
  فیلم میزگرد جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)/ جایگاه میزان مشارکت مردم در انتخابات/ تفاوت مشروعیت و مقبولیت/ جایگاه حکومت کودتا
  تغییر استراتژی خاتمی و اصلاح طلبان
  طرح روسیه و چین براى جایگزینى مسیر دریایى کانال سوئز
  کاندیداهای رسمی جبهه اصلاحات معرفی شد: عباس آخوندی، پزشکیان و جهانگیری
  ببینید / ویدیویی تاریخی از حضور محمد مصدق و تیم حقوقی اش در دادگاه بین المللی لاهه
  صدیقی، امام جمعه موقت تهران: هر رئیس جمهوری اگر بخواهد مسئولانی را که رئیسی منصوب کرده عوض کند، خسارتش برای مردم است
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  یک مقایسۀ تأمل‌برانگیز بین ایران و کره‌جنوبی
  اختیارات رئیس جمهور بیشتره یا رهبری ؟؟
  بزرگترین دشمن آمریکا 35 تریلیون دلار بدهی است
  حجم نقدینگی جهان چند دلار است؟
  ۳۹ کشته در حمله خون آشام های صهیونیسم به مدرسه سازمان ملل در غزه
  سرمایه گذاری هند در شمال، جنوب و چابهار؛ تغییر متد انتظار و تماشا در برابر چین و پاکستان
  دلیل تمایل هند به گنجاندن بندر چابهار در کریدور شمال-جنوب
  تجربه ساخت هواپیما در ایران از گذشته تا امروز؛ ایران تولیدکننده هواپیما می شود؟
  فیلم میزگرد بسیار ارزشمند جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)
  نظر حضرت امام خمینی ره درباره حکومت و مردم/فیلم
  آمریکا متن قطعنامه شورای حکام علیه ایران را تعدیل کرد
  احمدی‌نژاد: با چهار اقدام مشکلات اقتصادی حل می‌شود
  حدادعادل: اگر جبهه رقیب، انتخابات سال ۹۲ را تکرار کند، باید تلاش کنیم تا به دست خودمان زمینه شکست را فراهم نکنیم
  اولین فیلم تبلیغاتی مسعود پزشکیان منتشر شد + فیلم
  مسعود پزشکیان: رفتارهای غلطی که در ۴۰ سال کردیم همه رو از دین و اسلام دور کردیم/فیلم
  هاشمی‌طبا: اگر رئیس‌جمهور نتواند تشخیص اولویت‌های کشور را داشته باشد، کار او به منزله کوبیدن آب در هاون است
  رائفی پور | آیا رئیس جمهور اختیارات لازم برای مدیریت کشور را دارد؟ فیلم
  نقش موثر رئیس جمهوری در سیاست خارجی ایران
  قدرت و اختیارات رییس جمهور از منظر مقام معظم رهبری/نمایش تصویری
  ببینید / فیلم تبلیغاتی ثبت‌نام «مصطفی پورمحمدی» در انتخابات؛ «قرار ما این نبود؛ قرار نبود بسیاری از شما مردم نگران گذران زندگی خود باشید»
  «حمیرا ریگی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار شد
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  دلایل عباس آخوندی برای نامزدی در انتخابات در کنار افتخار به عملکرد عملکرد حمل و نقلی خود
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فیلم| ایرباس بلوگا ایکس ال
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار