پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
یکشنبه، 9 اردیبهشت 1403 - 23:27   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 66283صفحه نخست » حمل و نقل و صنایع ریلییکشنبه، 24 آبان 1394 - 12:23
راه‌اندازی خط آهن آستاراـ آستارا تا دی ماه ۹۵
راه‌اندازی خط آهن آستاراـ آستارا تا دی ماه ۹۵ترابر نیوز: طبق توافق‌های انجام شده تا دی ماه سال آینده مسیر ریلی آستارا- آستارا ساخته می‌شود٬ این مسیر ریلی مسیر بسیار مهمی است
  
ترابر نیوز:

محسن پور سید آقایی

 

 

 

 

 

 

 

 

مدیرعامل شرکت راه‌آهن از راه‌اندازی خط آهن آستاراـ آستارا تا دی ماه ۹۵ خبر داد و گفت: تا پایان سال جاری میزان ترانزیت ریلی به ۲ میلیون تن در سال افزایش می‌یابد.

محسن پورسیدآقایی در هفدهمین همایش بین‌اللملی حمل و نقل ریلی با اشاره به شرایط جدید راه‌آهن در دوران پساتحریم گفت: در حال حاضر میزان جابجایی بار توسط قطار ۳۴ میلیون تن است که تا سال ۹۹ باید به ۹۱ میلیون تن افزایش یابد بنابراین باید سالانه جابجایی بار توسط قطار حدود ۲۲ درصد رشد داشته باشد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با بیان اینکه میزان رشد جابه‌جایی بار در هر سال چیزی حدود ۵ درصد پیش‌بینی شده است٬ گفت: هرچند رشد جابه‌جایی بار از طریق قطار در پایان سال سند چشم‌انداز چیزی حدود ۳۰ درصد در نظر گرفته شده بود اما به دلیل عقب‌ماندگی برنامه‌ها این رقم را می‌توانیم به ۱۷ درصد برسانیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به ماموریت راه‌آهن در بخش جابجایی مسافر در برنامه‌ ششم توسعه گفت: باید جابجایی مسافر بین شهری در سال به ۴۳ میلیون نفر برسد که البته در این برنامه ما سهم جابجایی مسافر از طریق قطار حومه‌ای را تفکیک کرده‌ایم. میزان جابجایی مسافر حومه‌ای در سال ۹۳، ۳.۲ میلیون نفر بود این رقم در سال ۹۹ باید به ۱۶ میلیون نفر در سال برسد.

وی با اشاره به نیاز راه‌آهن به ناوگان جدید گفت: در بخش باری به ۵۸۳ لوکوموتیو و ۲۸ هزار واگن و در بخش مسافری به ۱۵۲۰ واگن جدید نیاز داریم. این تعداد ناوگان جدید باید با مشارکت ۵۶ درصدی بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری ۲۰ هزار میلیارد تومانی تا سال ۹۹ انجام شود.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به ساخت خطوط جدید گفت: تا پایان سال ۹۹ باید ۳ هزار کیلومتر از خطوط راه‌آهن دو خطه شوند که ۱۲۰۰ کیلومتر آن در حال ساخت است.

وی با اشاره به نیاز به سرمایه‌گذاری ۳۵ هزار میلیارد تومانی برای توسعه خطوط ریلی افزود: در بخش تراک‌بندی خطوط نیز باید تا پایان سال ۹۹، ۴۶۱۳ کیلومتر ریل تراک‌بندی شود که هزار کیلومتر آن در مسیر مشهد در حال انجام است و ۶۰۰ کیلومتر آن هم در مسیر بافق تا بندرعباس شروع شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به درآمدهای ناشی از گسترش خطوط ریلی اظهار کرد: با گسترش خطوط ریلی سالانه ۲.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود و همچنین رقمی معادل ۶ هزار و چهارصد میلیارد تومان ناشی از کاهش آلودگی‌ها صرفه‌جویی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن با اشاره به ارائه بسته‌های تشویقی برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی گفت: کاهش تعرفه‌های حق دسترسی، تصویب قانون تضمین سرمایه‌گذاری و استفاده از منابع بند ق قانون بودجه از جمله مشوق‌های دولتی برای جذب سرمایه‌گذار در این حوزه است.

پورسید آقایی با اشاره به برنامه‌ها و اقدامات راه‌آهن در سال جاری و سال آینده پس از رفع تحریم‌ها گفت: یکی از دستاوردهای پساتحریم آزاد شدن منابع دولتی و بانک مرکزی است که با ارزآوری بیشتر می‌توان سریع‌تر ال‌سی‌ها را باز کرد.

وی ادامه داد: از دیگر دستاوردهای لغو تحریم‌ها افزایش صادرات نفت است که به گفته وزیر نفت بلافاصله پس از لغو تحریم‌ها یعنی یک ماه پس از آن در دی ماه سال جاری رقم صادرات نفت ۵۰۰ هزار بشکه افزایش می‌یابد. همچنین طی ۸ الی ۱۰ ماه میزان صادرات تا یک میلیون بشکه افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه درآمد ناشی از افزایش صادرات نفت٬ حدود ۸ تا ۱۸ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت افزود:  این درآمدها باعث افزایش بودجه عمومی کشور خواهد شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به افزایش فاینانس و امکان تامین مالی خارجی برای پروژه‌ها گفت: پس از لغو تحریم‌ها مشکل فاینانس هم حل خواهد شد و امکان تامین مالی از طریق فاینانس و اعتبارات خارجی فراهم می‌شود.

پورسید‌آقایی گفت: در حال حاضر کشورهای اروپایی از جمله ایتالیا، فرانسه و آلمان برای ارائه فاینانس اعلام آمادگی کردند و بسیاری از کشورها هم علاقه‌مند به ایجاد خط اعتباری مالی بین ایران و کشورهای خود هستند چرا که ایران کشور معتبری است و علاقه سرمایه‌گذاران خارجی هم به تامین خط اعتباری برای پروژه‌های زیرساختی است.

وی با اشاره به افزایش سرمایه‌گذاری‌های مستقیم خارجی پس از رفع تحریم‌ها گفت: بسیاری از کشورهای خارجی برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیرساختی و تامین ناوگان ریلی از طریق لیزینگ و تشکیل شرکت‌های مشترک ایرانی و خارجی اظهار علاقه‌مندی کردند.

پورسید آقایی ادامه داد: همچنین از دیگر دستاوردهای راه‌آهن پس از لغو تحریم‌ها انتقال تکنولوژی روز به این صنعت است.

وی توسعه ترانزیت را از دیگر دستاوردهای پس از لغو تحریم‌ها دانست و گفت: ایران این مزیت را دارد چون همه بارها از مسیرهای شمال به جنوب از راه‌های ترانزیتی کشورمان می‌گذرد. البته برخی سعی کرده‌اند رقیب دیگری برای کریدورهای ترانزیتی ایران ایجاد و بندر گوادر را تقویت کنند اما به دلیل ناآرامی های پاکستان و سایر کشورهای همسایه هنوز هم مزیت ترانزیتی ایران به دلیل ایمنی و امنیت بالای آن نسبت به کشورهای همسایه پابرجاست و هنوز هم کشورهای چین و هند به دنبال سرمایه‌گذاری در بندر چابهار و مسیرهای ترانزیتی ایران هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه کریدورهای ترانزیتی ایران منحصر به فرد است گفت: چندین کریدور و مسیرهای ترانزیتی ریلی در ایران فعال است و به تازگی اینچه‌برون را هم فعال کرده‌ایم که البته به دست آوردن اعتماد بازرگانان برای انتقال بار از این مسیر به مدت زمان بیشتری نیاز دارد.

پورسیدآقایی با اشاره به راه‌اندازی مسیر ریلی ترانزیتی آستارا- آستارا گفت: طبق توافق‌های انجام شده تا دی ماه سال آینده مسیر ریلی آستارا- آستارا ساخته می‌شود٬ این مسیر ریلی مسیر بسیار مهمی است. همچنین شرکت‌های خارجی زیادی برای ساخت مسیر رشت – آستارا اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با اشاره به افزایش و توسعه ترانزیت ریلی کشورمان در دو سال اخیر گفت: در حالی که سهم ترانزیت ریلی در سال ۹۲، ۵۰۰ هزار تن بود این رقم در سال ۹۳ به ۸۰۰ هزار تن بار رسید و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال جاری این رقم به ۲ میلیون تن بار برسد.

وی با تاکید بر اینکه ریل محور توسعه اقتصادی قرار می‌گیرد٬ گفت: میزان مصرف سوخت در ریل یک‌هفتم میزان مصرف سوخت در جاده است. همچنین ایمنی جابجایی مسافر از طریق ریل بسیار بیشتر از جابجایی‌های جاده‌ای است بنابراین ریل پتانسیل قرار گیری در محور توسعه اقتصادی را دارد.

 

 

 

پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی

تعداد بازدید: 623 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  لغو توافق مخفیانه روسیه و اوکراین در خصوص دریای سیاه
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  مافیای خودرو تلاش می کند مانع از ورود خودروهای برقی به کشور شود
  آقای وزیر آیا مدیران بابت تصمیمات مدیریتی خسارت‌بار به شرکت، مسوول هستند؟
  خسارت مدیران نالایق با بررسی سخنان شهید چمران
  دولت واردات خودرو‌های دست دوم را آزاد کرد، اما انجام نداد، چون به نفع مردم و به ضرر خودروساز بود
  کارکنان راه‌آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند
  طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  فرصت ها و ظرفیت های تجارت و سرمایه گذاری در گرجستان
  چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  بندر پوتی گرجستان یکی از سی بندر بزرگ و پیشرفته جهان
  ارمنستان؛ حلقه مفقوده در کریدور بین المللی شمال ـ جنوب
  معرفی بندرربزرگ و جذاب باتومی گرجستان
  چمران: واگن‌های ملی می‌توانند وارد چرخه شوند / فکر نمی‌کنم اتوبوس برقی داخلی تا پایان سال ساخته شود
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار