پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
چهارشنبه، 26 اردیبهشت 1403 - 10:40   
 
 
   آخرین اخبار  
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 93937صفحه نخست » اخبار رسانه هاجمعه، 28 خرداد 1400 - 07:39
داستان موفقیت‌های سامسونگ و رشد عجیب این شرکت فناوری
  
ترابر نیوز:

کشتی OOCL هنگ‌کنگ

کشتی OOCL هنگ‌کنگ

این کشتی توسط شرکت سامسونگ ساخته شده. بزرگترین کشتی باری در دنیا، به طول حدود 400 متر و عرض 60 متر. این کشتی قابلیت حمل 21,413 کانتینرِ 20 فوتی رو داره. در مقایسه با اون بویینگ 747-8 فقط 78 متر طول داره که طولانی ترین هواپیمای مسافربری جهانه.

شرکتی که در صنعت گوشی های هوشمند با اپل رقابت میکند. اغلب ما تصور میکنیم سامسونگ فقط یک شرکت فناوریه که سعی میکنه خودشو به اپل برسونه؛ اما در حقیقت این شرکت خیلی بزرگتر از شرکت اپل است. در حقیت آیفون X شما بدون کمک سامسونگ ساخته نمیشد.

دو کمپانی اپل و سامسونگ در ظاهر با هم میجنگند اما در پشت صحنه باهم همکاری میکنند.

اپل در برابر سامسونگ

اپل در برابر سامسونگ

انحصار نمایشگرهای OLED در اختیار سامسونگ است پس آیفون هیچ انتخاب دیگری جز تهیه آنها از این شرکت برای ساخت گوشی های خودش نداره. دلیل افزایش قیمت آیفون در سالهایی اخیر این بوده که سامسونگ فهمیده، تنها اوست که میتونه تقاضای عظیم جهان رو پاسخ بده. پس اون قیمت رو تعیین میکنه. 110 دلار از فروش هر آیفون X مستقیم به جیب سامسونگ میره. این شرکت به قدری بزرگه که 17درصد از کل تولید ناخالص داخلی کره جنوبی را تشکیل میده. در این ویدئو ما قصد داریم عمیق تر بشیم و بفهمیم، چرا این شرکت تانک و یا هواپیماهای جنگنده میسازند.
اما قبل از اینکه وارد جزئیات بشیم و به این سولات پاسخ بدیم، باید نگاهی به تاریخ بندازیم. در سال 1938 درست قبل از درگیری دنیا در جنگ جهانی دوم، پسری به نام لی بیونگ چول سامسونگ را تاسیس کرد که در آن زمان هیچ ربطی به الکترونیک نداشت، این شرکت نودل، ماهی و سبزیجات محلی میفروخت. کی فکرشو میکیرد سامسونگ روزی تبدیل به یک شرکت چند ملیتی بشه؟ مخصوصا وقتی جنگ کره اتفاق افتاد میتونست پایانی باشه برای همه رویاهای این استارتاپ نوپا. اما جنگ ها همیشه به ضرر کسب و کارها نیستند. جنگ کره بیش از یک مانع تبدیل به یک فرصت شد، و لی بیونگ چول از این فرصت استفاده کرد.

لی بیونگ چول در سال 1938سامسونگ را تاسیس کرد

لی بیونگ چول در سال 1938سامسونگ را تاسیس کرد

کشور داشت ویران میشد، آمریکایی ها از یک طرف، اتحادیه جماهیر شوروی از طرف دیگر و مردم کره در این میان قربانی میشدند. قحطی شروع شد و جنگ بیشتر کسب و کارها را از بین برد. سامسونگ از این موقعیت استفاده کرد و جای خودش رو به عنوان یک رهبر در صنایع زیادی محکم کرد. مثلا خط بیمه شون رو راه اندازی کردن ، خرده فروشی، امنیت و هرچی که فکرشو بکنید. اما کی ازش پول درآوردن؟ وقتی کشور از هم جدا شد. بعد از جنگ ایالات متحده میلیاردها دلار وارد اقتصاد کره جنوبی کرد و چون لی بیونگ چول روابط نزدیکی با دولت داشت، بخش بزرگی از این سرمایه گذاری را دریافت کرد. این شرکت با سرعتی بی سابقه در حال رشد بود.

اواخر دهه 1960 زمان پا گذاشتن به عرصه الکترونیک بود و اولین محصول سامسونگ یک دستگاه تلویزیون سیاه و سفید بود که در آن زمان موفقیت بزرگی بود و بیش از 10میلیون از آنرا فروختند. بعد از آن وارد سایر بازارهای الکترونیکی مانند ارتباط از راه دور شدند و اولین خط تولید تلفن خود را راه اندازی کنند که زمینه را برای ساخت تلفن های هوشمند آینده فراهم کرد.

در سال 1990 این شرکت به عنوان یک شرکت بین المللی مطرح شد. و ساخت برج پتروناس و برج خلیفه بزرگترین برج دنیا به این شرکت واگذار شد.

برج پتروناس و برج خلیفه

برج پتروناس و برج خلیفه

اما این دلیل اصلی موفقیت آنها نبود. قدرت اصلی آنها بعد از اختصاص میلیاردها دلار به تحقیق و توسعه برای ساخت قطعات الکترونیکی به دست آمد. تا سال 1992 سامسونگ به بزرگترین تولید کننده تراشه های دنیا بعد از اینتل تبدیل شد. 10 سال بعد این شرکت تبدیل به بزرگترین تولید کننده نمایشگرهای LCD در دنیا شد.
از طرف دیگر این شرکت میخواست در صنایع نظامی هم ورود کند چون مطمئن بودند که از منابع لازم برای کسب جایگاه قابل قبول در این صنعت برخوردار بودند. در سال 1977 سامسونگ بخش جدیدی را با نام Samsung precision آغاز کرد که بعدا به سامسونگ تک وین تغییر نام داد که اولین محصولش یک دوربین بود. شاید الان خیلی قابل توجه نباشه ولی در اون زمان دستاورد بزرگی بود. اما میدونید چی بزرگتر از این بود، با همکاری جنرال الکتریک در سال 1980 تولید موتورهای جت برای هواپیماهای کره ای را آغاز کردند. و بعد از چند سال تحقیق و توسعه، این شرکت آماده معرفی اولین خودرو جنگی خودش بود و حتی تعدادی از اونو به کشور ترکیه صادر کردند.

اولین خودرو جنگی سامسونگ

اولین خودرو جنگی سامسونگ

شرکت سامسونگ احتمالا تنها سازنده گوشی های هوشمند است که سعی میکنه صنعت نظامی رو هم به دست بگیره. در سال 1987 نامش را به صنایع هوا و فضای سامسونگ تغییر داد چون حالا شروع به ساخت هلیکوپتر کرده بودند، نام شما باید با محصولتون هماهنگ باشه مگه نه؟ تولیدات نظامی آنها به سرعت در حال رشد بود تا جاییکه در عرض 10سال شروع به تولید F16 آمریکایی در کره کردند. با این حال سال 2014 پایان تولیدات نظامی این شرکت بود و تصمیم گرفتند بخش تک وین رو به یک شرکت کره ایه دیگه بفروشن.

دوسال بعد مردم اعتمادشون رو به گوشی های هوشمند این شرکت از دست دادند. بعد از معرفی گلکسی نوت 7، انتظار و تقاضا برای این محصول در حدی بالا بود که رکوردهای پیش فروش را شکست. این اولین گوشی با قابلیت اتصال USB-C، صفحه نمایش منحنی و قابلیت تشخیص چهره بود.

گلکسی نوت 7 با قابلیت اتصال USB-C، صفحه نمایش منحنی و قابلیت تشخیص چهره

گلکسی نوت 7 با قابلیت اتصال USB-C، صفحه نمایش منحنی و قابلیت تشخیص چهره

اما برخی کاربران عنوان کردند که گوشی آنها منفجر شده و معلوم شد که یک نقص در تولید باتری گوشی باعث گرمای بیش از حد و در نتیجه انفجار آن شده. این شرکت سپس تصمیم گرفت این گوشی‌ها رو با باتری‌های جدیدی روانه بازار کند. اما تعداد زیادی از این گوشی‌های جدید هم به دلیل حرارت زیاد باتری منفجر ‌شدند. در 10 اکتبر، سامسونگ رسما خط تولید این گوشی را متوقف و اعلام کرد تمام گوشی‌های نوت ۷ جمع‌آوری شوند. طبق تخمین هایی که زده شد حدود 17میلیارد دلار خسارت به دنبال داشت. همچنین این شرکت درگیر رسوایی های مالی و مسائل ضد انحصار بود.
چنین اتفاقاتی کل اعتبار شرکت را زیر سوال میبرد و قیمت سهامش را پایین می آورد اما نه برای سامسونگ. درآمد تلفن های هوشمند بخش قابل توجهی از درآمد آنها را تشکیل نمیدهد، سهام این شرکت در حقیقت در این دوره افزایش یافت.

امروز این شرکت بیش از 80 شعبه، با بیش از 300 هزار کارمند در مشاغل مختلف در سراسر دنیا دارد. و یکی از تولید کننده های اصلیِ باتری های لیتیومی، نیمه هادی ها، تراشه ها، فلاش مموری برای مشتریانی مثل اپل، سونی، اچ تی سی، و نوکیا میباشد.

سامسونگ یکی از تولیدکننده‌های اصلیِ باتری‌های لیتیومی، نیمه‌هادی‌ها، تراشه‌ها و فلش مموری

سامسونگ یکی از تولیدکننده‌های اصلیِ باتری‌های لیتیومی، نیمه‌هادی‌ها، تراشه‌ها و فلش مموری

این شرکت بزرگترین تولید کننده تلفن های همراه و تلفن های هوشمند است همچنین یکی از اولین شرکتهایی بود که تکنولوژی 5G را گسترش داد. در حقیقت الان شما میتونید یک گوشی سامسونگ 5G داشته باشید اما شک دارم که 5G در شهر شما وجود داشته باشه. هنوز چند ساله دیگه با دسترسی 5G برای همه فاصله داریم.
من از شعبه تلویزیونی اونا هنوز حرفی نزدم که تا سال 2006 کل این بازار رو در دست گرفته بودن. در سال 2009 این شرکت حدود 31میلیون تلویزیون صفحه تخت فروخت و برای چهارمین سال متوالی بزرگترین سهم بازار جهانی را درر اختیار گرفت. به دنبال این موفقیت ها یکسال بعد تلویزیون های سه بعدی را عرضه کرد که در 6ماه اول حدود یک میلیون دستگاه فروش رفت.

تکنولوژی 5G

تکنولوژی 5G

صنعت دیگری که انها در دست گرفتند نیمه هادی ها بود. که در سال 2017 به عنوان بزرگترین تولید کننده از اینتل پیشی گرفتند. آنها همه چیز از SDRAM تا تراشه های گرافیکی تولید میکردند. برای سونی NANDflash و DRAM تولید میکنند. حتی اپل برای این تراشه ها به سامسونگ وابسته است. دیگر مشتری های بالقوه آنها Dell، AT&Tو VERIZON و خیلی از شرکت های دیگه میباشند.

البته رابطه عجیب اونا با اپل فراتر از اینهاست یک رابطه توام با عشق و نفرت. چیزی که همیشه در دنیای تجارت وجود داره. در سال 2005 آنها برای IPOD مموری مهیا کردند. اما در سال 2011 اپل علیه طراحی گوشی های گلکسی شکایت کرد و سامسونگ را به کپی کردن طراحی آیفون متهم کرد. هرچند که اپل موفق به متوقف کردن فروش و بازاریابی سامسونگ گلکسی در سراسر اروپا به استثنای هلند شد اما این حکم موقت بود، چون تا پایان سال 2012 دیوان عالی انگلستان به نفع سامسونگ رای داد و اپل مجبور به عذرخواهی رسمی شد. بخش جالبتر این رابطه عشق و نفرت، اینه که تجارت بین این دو شرکت در همان سال رشد قابل توجهی داشت. درآمد این شرکت برای اولین بار از 8میلیارد دلار عبور کرد، فقط به خاطر قطعاتی که به اپل میفروخت.
به نظر میرسه این شرکت به مرحله ای از موفقیت رسیده که به راحتی شکست نمیخوره و با روابط نزدیکی که با دولت داره انتظار میره همچنان به رشد و تسلط بر بازارهای دیگر ادامه خواهد داد.

تعداد بازدید: 943 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  نامه شورا کیفرخواستی علیه نهاد ریاست‌جمهوری بود/منتخب مستقیم ملت در حد یک شهروند هم آزادی بیان ندارد/شورا مرا به تعجیل در اجرای برجام متهم کرده/به اتهاماتی چون عدم التزام به قانون اساسی و فقدان دانش و بینش سیاسی متهم شده ام/رؤسای‌جمهور آینده بدانند دیگر حتی آنان آزادی سیاسی ندارند/می‌دانم که علت حساسیت برای حضور برخی از منتخبان تأثیرگذار در مجلس خبرگان به ویژه در این دوره چیست
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  قرارداد زاکانی با چین در اختیار ما قرار گرفت؛ در خصوص برخی موارد قرارداد هنوز قانع نشدیم / سئوالاتی درباره قیمت ها، تامین مالی و سفر‌ها داریم
  نظم بین‌المللی لیبرال در حال فروپاشی است؟! / گزارش اکونومیست را بخوانید
  تماشا کنید: بدتر از صیانت / طرح اینترنتی که دولت رئیسی دو سال پیش اجرا کرد
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  علی ربیعی: لو رفتن فایل مصاحبه ظریف، بخشی از سناریوی بیرون راندن تفکر برجامی و خنثی کردن نوع تاثیری بود که می‌توانست برجا بگذارد / علاوه بر از میدان به در کردن ‎ظریف، بخشی از طراحی انجام شده‌ای بود که سیاست خارجی از معادله رفتار رای‌دهندگی خارج شود
  وکیل تاجزاده: برای موکلم اتهام جدیدی در نظر گرفته شده / او از تیرماه ۱۴۰۱ تا به امروز در بازداشت است؛ یک روز هم از مرخصی استفاده نکرده است
  تشدید خروج سرمایه از بورس/نجات بازار سرمایه وعده روی زمین مانده دولت رئیسی
  تماشا کنید: عصر رادیکالیزم در ایران / گزارش «انتخاب» از پیامد‌های یکه تازی رادیکال‌ها
  زیباکلام چند ساعت قبل از بازداشت: اوین رفتن را افتخار نمی‌دانم / برای نظام نمی‌ارزد که بگویند صادق زیباکلام را گرفتند / مسئولان امنیتی یک تلفن به بنده بزنند و بگویند کاری انجام نده، انجام نمی‌دهم
  شمار شهدای غزه از ۳۵ هزار نفر فراتر رفت
  مخالفت مجلس با تصمیم‌گیری درباره کاهش ساعت کاری و افزایش تعطیلات در دولت
  رای اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به تعطیلی شنبه
  این گزارش مهم را ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  این گزارش مهم را ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  معطلی 12میلیارد دلار برای یک میلیارد دلارکم عقلی نیست؟
  ستون فقرات حمل و نقل شهری اتوبوس است،با3000 اتوبوس بختک ترافیک می رود
  لزوم توسعه هر چه سریع تر زیرساخت های برقی سازی حمل و نقل همگانی پایتخت
  فیلم| فواید تکمیل کریدور شمال به جنوب
  ویدیو / انگلیسی صحبت کردن نماینده ایران در سازمان ملل
  اتوبوس های چینی با دلار چند تومانی وارد می شود؟
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  ایران کشوری دریایی با کمترین سهم از تولید ناخالص داخلی؛ برنامه هفتم سکوی پرتاب
  مقامات عراق و ترکیه آخرین تحولات پروژه جاده توسعه را بررسی کردند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  تاسیس پردیس دانشگاه ‌های دریایی کشور در هرمزگان
  سخنرانی جدید - مشارکت مردم در تصمیمات کشور - رائفی پور
  فیلم/توضیحات رائفی‌پور درباره تهمت پولشویی و انتشار اسناد مالی و خصوصی مردم
  معرفی ظرفیت های بندر پوتی گرجستان جهت خط آهن ایران ارمنستان بندر پوتی
  گرجستان با ایجاد بندر خشک کریدور آسیا - اروپا را به هم متصل می‌کند
  معرفی رودخانه دانوب از طولانی ترین رودهای اروپا ازگرجستان تا قلب اروپا
  کشتیرانی در رود دانوب انتخاب اوکراین برای رسیدن به بنادر آلمان
  فیلم / سفر با کشتی تفریحی در رود بزرگ دانوب از اتریش تا دریای سیاه
  عکس/ وقتی ابوظبی از ایران ژیان می‌خرید
  ارمنستان یک بزرگراه جدید به سمت مرز ایران می‌سازد
  ظریف: آیا جهان بدون برجام جای بهتری شد؟
  محمد مهاجری: رئیسی نیازی به پاسخگویی احساس نمی‌کند/ دولت رئیسی دولت مونولوگ است نه دیالوگ/ آماری که معمولاً اعلام می‌کنند به جز بی‌اعتبار کردن دولت نتیجه‌ای به دنبال ندارد/ رئیسی تنها کاری که می‌کند این است که کاغذی را که به دستش می‌دهند،‌ می‌خواند
  امضاهای برکناری مدیرعامل راه آهن واقعی بود/ افشای شکایت صالحی از مدیرعامل کارزار
  بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  قطر بزرگترین قرارداد ساخت کشتی را با چین امضا کرد
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار