پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
چهارشنبه، 26 اردیبهشت 1403 - 15:40   
 
 
   آخرین اخبار  
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 66399صفحه نخست » حمل و نقل و صنایع هواییچهارشنبه، 27 آبان 1394 - 14:28
ادامه اختلاف‌نظر‌ها درباره نرخ سوخت هواپیما
ادامه اختلاف‌نظر‌ها درباره نرخ سوخت هواپیماترابر نیوز: در حالی که قرار بود موضوع بدهی انباشته شرکت‌های هواپیمایی به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، در جلسات کارشناسی بررسی و رفع شود، اما این اختلاف‌ها ادامه‌دار شد.
  
ترابر نیوز:
خبرگزاری فارس: ادامه اختلاف‌نظر‌ها درباره نرخ سوخت هواپیما/ بدهی ایرلاین‌ها سوخت‌رسانی هواپیماها را به تأخیر انداخت‌‌
 

در حالی که قرار بود موضوع بدهی انباشته شرکت‌های هواپیمایی به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی، در جلسات کارشناسی بررسی و رفع شود، اما این اختلاف‌ها ادامه‌دار شد به طوری که امروز سوخت‌‌رسانی با تأخیر به برخی ایرلاین‌‌های بدهکار سبب بروز تأخیر برخی پروازهای فرودگاه امام شد.

 موضوع بدهی شرکت‌های هواپیمایی به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی بابت دریافت سوخت پس از تغییرات نرخ بنزین، به مشکلاتی تبدیل شد که تا کنون رفع نشده است.

‌مطالبات معوق شرکت پخش از ایرلاین‌ها بابت ارائه سوخت حدود 900 میلیارد تومان است؛ البته اختلاف‌نظر‌هایی هم درباره نرخ‌های قبلی سوخت که به ایرلاین‌ها ارائه شده بود وجود دارد،‌ فعلاً سوخت با قیمت هر لیتر‌ 500 تومان در بدهی‌های معوق برای ایرلاین‌ها تصویب شده است اما برخی از شرکت‌های هواپیمایی اختلاف‌نظرهایی با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در قیمت قبلی سوخت دارند.

البته بدهی ایرلاین‌ها که از سوی شرکت نفت‌ 900 میلیارد تومان عنوان شده است، به دلیل پرداخت‌های مالی و دریافت‌‌ سوخت از سوی ایرلاین‌ها، کم و زیاد می‌شود.

‌در حال حاضر نرخ سوخت هواپیما با 20 درصد افزایش نسبت به سال گذشته به هر لیتر 600 تومان رسیده است ضمن آنکه 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده بر آن اضافه می‌شود اما ایرلاین‌ها مدعی هستند که چرا با وجود افزایش نرخ سوخت از 500 به 600 تومان‌ هیچ گونه افزایشی در نرخ بلیت‌ها اعمال نشده و کماکان قیمت‌ها برخلاف قانون برنامه پنجم، تکلیفی است.

در حال حاضر سه شرکت هواپیمایی ماهان، ایران‌ایر و آسمان، بدهکاران بزرگ شرکت فرودگاه‌های کشور و  شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی هستند که البته نباید در این‌باره به پروازهای تکلیفی این سه شرکت هواپیمایی ‌اشاره‌ای نداشت.

به هر حال این کش و قوس‌ها که تا پیش از این بین شرکت‌های هواپیمایی و شرکت فرودگاه‌‌ها هم بابت بدهی ایرلاین‌ها‌‌ وجود داشت، امروز نیز مشکل‌ساز شد؛ شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی امروز به هواپیمای‌ ماهان در فرودگاه امام خمینی (ره) ساعاتی سوخت نداد و این امر موجب سرگردانی مسافران و تأخیر‌ پرواز‌ شد.

از سوی دیگر شنیده شده است حتی یکی از ایرلاین‌‌ها وقتی با عدم ارائه سوخت از سوی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌‌های نفتی در فرودگاه امام خمینی (ره) مواجه شد، مجبور شد هواپیمای خود را به فرودگاه مهرآباد برده و پس از دریافت سوخت از آنجا دوباره به فرودگاه امام خمینی (ره) برگردد و مسافران را سوار کند که این امر نیز به بروز تأخیر در پرواز مسافران و سرگردانی آنها انجامید.

بنابراین گزارش دبیر انجمن شرکت‌‌های هواپیمایی درباره بدهی‌‌ ایرلاین‌‌ها به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی‌ می‌گوید: شرکت‌های هواپیمایی بابت دریافت سوخت از شرکت پالایش و پخش فرآوردهای نفتی، بدهی‌هایی دارند‌ که البته برای پرداخت آن اهتمام دارند؛ این بدهی‌ها شامل بدهی‌های جاری و بدهی‌های معوق است‌.

بنا به گفته مقصود اسعدی سامانی‌ شرکت‌های هواپیمایی برای تعیین تکلیف بدهی‌های سوختی خود، با شرکت‌ پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی قراردادهای منعقد کرده‌اند ضمن آنکه ضمانت‌‌نامه‌هایی از سوی ایرلاین‌ها به شرکت پخش ارائه شده است؛ در حال حاضر هزینه‌‌های جاری ایرلاین‌ها بابت سوخت پرداخت می‌شود‌، بدهی‌های انباشته (گذشته) ایرلاین‌ها به دلیل‌ عدم شفاف‌سازی نرخ‌ها و اجرا نشدن آزادسازی نرخ بلیت رخ داد در حال حاضر هم شرکت‌ها‌ توان پرداخت‌ همه این بدهی‌ها را ندارند.

بنا به گفته وی اغلب شرکت‌های هواپیمایی با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی قرارداد منعقد کردند و تعداد زیادی از شرکت‌ها ضمانت‌‌نامه ارائه داده‌اند و به تدریج بدهی شرکت‌های هواپیمایی در حال پرداخت است.‌

اسعدی سامانی این را هم گفت که‌ ‌‌اختلاف‌نظر‌هایی هم درباره نرخ‌های قبلی سوخت که به ایرلاین‌ها ارائه شده بود وجود دارد، فعلاً سوخت با قیمت هر لیتر‌ 500 تومان در بدهی‌های معوق برای ایرلاین‌ها تصویب شده است‌ البته تجدید محاسباتی هم در این باره داشته‌ایم ضمن آنکه برخی از شرکت‌های هواپیمایی اختلاف‌نظرهایی با شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در قیمت قبلی سوخت دارند.

دبیر انجمن شرکت‌‌های هواپیمایی می‌گوید: ‌‌شرکت‌هایی که بیشترین پرواز را انجام می‌دهند، بیشترین بدهی را بابت دریافت سوخت دارند؛ 3 ایرلاین بزرگ بدهکار به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، بابت پروازهای تکلیفی و خدماتی که به دولت ارائه داده‌اند از دولت طلب دارند و دولت بابت خدماتی که از شرکت‌های هواپیمایی دریافت کرده، هزینه‌ای پرداخت نکرده است، مثلاً دولت از یکی از شرکت‌های هواپیمایی خواست که پروازی به ونزوئلا داشته باشد و آن شرکت بدون داشتن مسافر، یک فروند بوئینگ 747 در این مسیر قرار داد که بسیار پر هزینه‌ است اما دولت نیز هیچ پرداختی به ایرلاین نداشت‌ که این موجب افزایش بدهی انباشته این شرکت‌ می‌شود.

بنا به گفته وی از سوی دیگر ایرلاین‌ها بلیت‌های تخفیف‌دار به جانبازان و خانواده معظم شهدا ارائه داده‌اند، اما مابه‌التفاوت که قرار بود طبق قانون از سوی بنیاد شهید پرداخت شود، پرداخت نشده است؛ وقتی چنین مطالباتی تعیین‌ تکلیف نشده است قطعاً شرکت‌ها نیز قادر به پرداخت بدهی خود نخواهند بود و بهتر است این طلب و بدهی‌‌ها در اتاق تهاتر بررسی شود‌؛ امیدواریم بخش عمده‌‌ای از مطالبات شرکت‌های هواپیمایی از دولت محاسبه و تهاتر شود که البته این موضوع در سازمان هواپیمایی کشوری در حال پیگیری است.

اسعدی سامانی تأکید کرد: از شرکت‌ پالایش و پخش فرآورده‌‌های نفتی می‌خواهیم شرایط ایرلاین‌ها را درک کنند و بیش از این به شرکت‌ها فشار نیاورند زیرا لازم است ایرلاین‌‌ها خدمات مناسب و مطلوب به مردم ارائه دهند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره ‌عدم ارائه سوخت از سوی شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی به ایرلاین‌ها بابت طلب، گفت: این اتفاق در گذشته نیز چند روزی رخ داد اما بالاخره اگر این اتفاق رخ دهد مشکلاتی برای مردم پیش می‌آید.

 طبق اعلام ‌مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، بدهی شرکت‌های هواپیمایی از سال 92 تا‌کنون، 62 درصد افزایش یافته است به طوری که بدهی این شرکت‌ها از 537 میلیارد تومان در سال 92 به حدود 900 میلیارد تومان در حال حاضر رسیده است.

‌طبق آخرین آمار ارائه شده، شرکت هواپیمایی ماهان با ٣٤٨ میلیارد تومان بدهی، رکورد‌دار بیشتر بدهی به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و پس از آن شرکت هواپیمایی آسمان با ٢٥٣ میلیارد تومان، شرکت هواپیمایی ایران‌ایر (هواپیمایی جمهوری اسلامی) با ٢٢٠ میلیارد تومان و همچنین شرکت هواپیمایی ایران ایرتور با ٥٤ میلیارد تومان، از جمله دیگر شرکت‌های بدهکار به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی هستند.

البته چندی پیش مسئولان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کردند به دنبال وصول مطالبات خود ‌از شرکت‌های هواپیمایی‌ هستند و‌ حساب‌های بانکی شرکت‌های هواپیمایی بدهکار از سوی وزارت اقتصاد و امور دارایی مسدود می‌شود ضمن آنکه قطع سوخت رسانی به این شرکت‌ها به عنوان یک گزینه مطرح در صورت عدم تسویه بدهی این شرکت‌ها ‌مد نظر شرکت پالایش و پخش است؛ گزینه ای که حدود دو سال پیش، در یک مرحله توسط مسئولان وقت شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی اجرا و منجر به پرداخت بخش اندکی از بدهی شرکت‌های هواپیمایی به مجموعه شرکت پخش شد.

امیدواریم این اختلاف‌ حساب‌ها بین ایرلاین‌‌ها و شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت فرودگاه‌‌های کشور با برگزاری جلسات دقیق کارشناسی و در صورت لزوم در اتاق تهاتر، رفع ‌شود تا این اختلاف‌ها دامن مسافر را نگیرد.

 

 

فارس

تعداد بازدید: 1223 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی راه‌حل ناترازی گاز
  قابلیت تبدیل ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه گازی به سیکل‌ترکیبی
  مقاله لزوم تبدیل نیروگاه های گازی کشور به سیکل ترکیبی
  نامه شورا کیفرخواستی علیه نهاد ریاست‌جمهوری بود/منتخب مستقیم ملت در حد یک شهروند هم آزادی بیان ندارد/شورا مرا به تعجیل در اجرای برجام متهم کرده/به اتهاماتی چون عدم التزام به قانون اساسی و فقدان دانش و بینش سیاسی متهم شده ام/رؤسای‌جمهور آینده بدانند دیگر حتی آنان آزادی سیاسی ندارند/می‌دانم که علت حساسیت برای حضور برخی از منتخبان تأثیرگذار در مجلس خبرگان به ویژه در این دوره چیست
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  قرارداد زاکانی با چین در اختیار ما قرار گرفت؛ در خصوص برخی موارد قرارداد هنوز قانع نشدیم / سئوالاتی درباره قیمت ها، تامین مالی و سفر‌ها داریم
  نظم بین‌المللی لیبرال در حال فروپاشی است؟! / گزارش اکونومیست را بخوانید
  تماشا کنید: بدتر از صیانت / طرح اینترنتی که دولت رئیسی دو سال پیش اجرا کرد
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  علی ربیعی: لو رفتن فایل مصاحبه ظریف، بخشی از سناریوی بیرون راندن تفکر برجامی و خنثی کردن نوع تاثیری بود که می‌توانست برجا بگذارد / علاوه بر از میدان به در کردن ‎ظریف، بخشی از طراحی انجام شده‌ای بود که سیاست خارجی از معادله رفتار رای‌دهندگی خارج شود
  وکیل تاجزاده: برای موکلم اتهام جدیدی در نظر گرفته شده / او از تیرماه ۱۴۰۱ تا به امروز در بازداشت است؛ یک روز هم از مرخصی استفاده نکرده است
  تشدید خروج سرمایه از بورس/نجات بازار سرمایه وعده روی زمین مانده دولت رئیسی
  تماشا کنید: عصر رادیکالیزم در ایران / گزارش «انتخاب» از پیامد‌های یکه تازی رادیکال‌ها
  زیباکلام چند ساعت قبل از بازداشت: اوین رفتن را افتخار نمی‌دانم / برای نظام نمی‌ارزد که بگویند صادق زیباکلام را گرفتند / مسئولان امنیتی یک تلفن به بنده بزنند و بگویند کاری انجام نده، انجام نمی‌دهم
  شمار شهدای غزه از ۳۵ هزار نفر فراتر رفت
  مخالفت مجلس با تصمیم‌گیری درباره کاهش ساعت کاری و افزایش تعطیلات در دولت
  رای اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس به تعطیلی شنبه
  این گزارش مهم را ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  این گزارش مهم را ببینید: چرا کریدور‌ها مهم است؟ / چرا نباید حذف شویم؟
  معطلی 12میلیارد دلار برای یک میلیارد دلارکم عقلی نیست؟
  ستون فقرات حمل و نقل شهری اتوبوس است،با3000 اتوبوس بختک ترافیک می رود
  لزوم توسعه هر چه سریع تر زیرساخت های برقی سازی حمل و نقل همگانی پایتخت
  فیلم| فواید تکمیل کریدور شمال به جنوب
  ویدیو / انگلیسی صحبت کردن نماینده ایران در سازمان ملل
  اتوبوس های چینی با دلار چند تومانی وارد می شود؟
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  ایران کشوری دریایی با کمترین سهم از تولید ناخالص داخلی؛ برنامه هفتم سکوی پرتاب
  مقامات عراق و ترکیه آخرین تحولات پروژه جاده توسعه را بررسی کردند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  تاسیس پردیس دانشگاه ‌های دریایی کشور در هرمزگان
  سخنرانی جدید - مشارکت مردم در تصمیمات کشور - رائفی پور
  فیلم/توضیحات رائفی‌پور درباره تهمت پولشویی و انتشار اسناد مالی و خصوصی مردم
  معرفی ظرفیت های بندر پوتی گرجستان جهت خط آهن ایران ارمنستان بندر پوتی
  گرجستان با ایجاد بندر خشک کریدور آسیا - اروپا را به هم متصل می‌کند
  معرفی رودخانه دانوب از طولانی ترین رودهای اروپا ازگرجستان تا قلب اروپا
  کشتیرانی در رود دانوب انتخاب اوکراین برای رسیدن به بنادر آلمان
  فیلم / سفر با کشتی تفریحی در رود بزرگ دانوب از اتریش تا دریای سیاه
  عکس/ وقتی ابوظبی از ایران ژیان می‌خرید
  ارمنستان یک بزرگراه جدید به سمت مرز ایران می‌سازد
  ظریف: آیا جهان بدون برجام جای بهتری شد؟
  محمد مهاجری: رئیسی نیازی به پاسخگویی احساس نمی‌کند/ دولت رئیسی دولت مونولوگ است نه دیالوگ/ آماری که معمولاً اعلام می‌کنند به جز بی‌اعتبار کردن دولت نتیجه‌ای به دنبال ندارد/ رئیسی تنها کاری که می‌کند این است که کاغذی را که به دستش می‌دهند،‌ می‌خواند
  امضاهای برکناری مدیرعامل راه آهن واقعی بود/ افشای شکایت صالحی از مدیرعامل کارزار
  بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار