دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 18:15   
 
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 49838صفحه نخست » متروشنبه، 29 شهریور 1393 - 23:00
واگن سازی تهران ظرفیت تولید روزانه یک واگن را داراست/ ورود 154 واگن تا پایان سال جاری
  
ترابر نیوز:

 مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) گفت: شرکت واگن سازی تهران ظرفیت ساخت روزانه یک واگن و هفته ای یک رام قطار را داراست. 
 
به گزارش  تین نیوز از مدیریت روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)  هابیل درویشی امروز در مراسم بهره برداری از 88 واگن جدید ساخت شرکت واگن سازی تهران که با حضور شهردار تهران، معاونین، برخی اعضای شورای اسلامی شهر تهران و مدیران شهری در محل واگن سازی تهران برگزار شد با بیان اینکه با تغییر رویکرد مدیریت واگن سازی شهر تهران در سال جاری در ساخت واگن رکوردی چشمگیر زده ایم، گفت: به جرات می گویم به شرط تامین اعتبارات و بودجه، هفته ای یک رام قطار در شرکت واگن سازی تهران تولید می شود. 
 
بنا به اعلام درویشی با پیوستن 88  دستگاه واگن مترو که شامل 56 واگن یک طبقه و 32 دستگاه واگن دوطبقه (مختص خط 5 ) می باشد بالغ بر 300 هزار نفر بر حجم جابجایی شهروندان در ناوگان مترو اضافه می شود. 

مدیرعامل شرکت مترو تهران تصریح کرد: تا پایان سال جاری 154 واگن دیگر نیز همزمان با بهره برداری از نیمه شمالی خط 3 به بهره برداری خواهد رسید. 

وی در خصوص برخی شایعات مبنی بر ورود واگن های دست دوم چینی به مترو تهران، ضمن رد این قبیل شایعات و دعوت از رسانه ها برای بازدید از بخش های گوناگون شرکت واگن سازی تهران به منظور شفاف سازی هر چه بیشتر گفت: در حال حاضر بیش از 53 درصد از واگن ها ساخت داخل بوده و تنها 47 درصد آنها خارجی است که از این رقم هم 80 درصد قطعات موردنیاز از برندهای اروپایی و استاندارد که مترو کشورهای دیگر نیز ازآنها خریداری می کنند، تامین می شود. 

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه تاکید کرد: حتی یک پیچ واگن هم دست دوم نیست و این بی انصافی است که برخی رسانه ها با فرافکنی زحمات واگن سازی را نادیده می گیرند. 
 
امکان جابجایی روزانه 7 میلیون نفر با مترو  
محمدباقر قالیباف شهردار تهران هم در مراسم بهره برداری از 88 واگن جدید مترو گفت: در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ واگن مترو داریم اما زیر ساخت‌‌ها به گونه‌ای است که می‌توانیم یک هزا ر و۲۰۰ واگن دیگر به مترو اضافه و روزانه ۷ میلیون مسافر جا به جا کنیم. 
 
وی افزود: هرسال با بازگشایی مدارس شاهد مشکلات ترافیکی بیشتری به صورت کمی و کیفی در شهر هستیم. در این راستا نیز هرسال طرحی را در آستانه بازگشایی مدارس به ویژه در حوزه حمل و نقل عمومی به اجرا در می‌آوریم. از آنجایی که باید افزایش ظرفیت بیشتری در حوزه حمل و نقل عمومی داشته باشیم با افزوده شدن 88 واگن به خطوط مترو افزایش 400 هزار نفری مسافران را در بخش حمل و نقل عمومی شاهد خواهیم بود. 
 

 شهردار تهران تصریح کرد: روند ما نسبت به گذشته در حوزه حمل و نقل عمومی قابل قبول است هرچند نباید قانع باشیم اما نباید گذشته را هم فراموش کنیم؛ مترو روزی کار خود را با حدود 350 هزار نفر آغاز کرد اما در حال حاضر به مرز سه و نیم میلیون نفر جابجایی در روز رسیده‌ایم این آمار بسیار خوشحال کننده است. این نکات را از این جهت می‌گویم که برخی افراد براین باورند ما مترو را به فراموشی سپرده‌ایم این درحالی است که در طول مدیریت بنده هیچگاه چنین اتفاقی نیفتاده و نتیجه آن هم این شده که از توسعه سالانه دو و نیم کیلومتر به 15 الی 16 کیلومتر در سال دست یابیم. 

 
وی با بیان اینکه قصد داریم درسال های پیش رو رقم مذکور را در حوزه گسترش مترو به دو برابر افزایش دهیم تصریح کرد: براساس طرح جامع حمل و نقل توانسته‌ایم سایر بخش‌ها را به نکته قابل قبولی برسانیم همچنین شبکه بزرگراهی ما نیز براساس طرح جامع نهایی شده و در صورت تکمیل برخی بزرگراه‌ها مانند شهید حکیم، رسالت، شهید همت و اتصال جاده قدیم و مخصوص کرج به یکدیگر و ایجاد کمربندی غرب تهران طرح‌های جامع ما در حوزه بزرگراهی به اتمام می‌رسد. البته بزرگراه شهید صیاد شیرازی نیز که از شرق به میدان سپاه رسیده و ادامه آن به آزادگان تنها طرح باقیمانده شبکه بزرگراهی است. 
 
قالیباف گفت: این نکات را بیان کردم که بگویم استانداردهای ما در روند ایجاد زیرساخت‌های حمل و نقل عمومی و ترافیک در تهران قابل قبول است و در این بخش قابل مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیا از نظر کمی  هستیم. اما آنجایی که باید بگوییم نتوانسته‌ایم همپای توسعه زیرساخت‌ها و حمل و نقل عمومی توجه کنیم بحث مربوط به فرهنگ ترافیک است که بسیار مهم و جدی به شمار می‌آید. 
 
وی خاطرنشان کرد: در حمل و نقل انسان محور یک آیتم افزایش کمی بوده که با توسعه مترو و سایر شبکه حمل و نقل عمومی امیدواریم به وضعیتی برسیم که هر شهروند با طی 350 متر به یک ایستگاه حمل و نقل عمومی متصل شود و بتواند نوع وسیله‌ای که می‌خواهد با آن به مقصد برسد را تعیین کند. نکته دیگری که در حوزه حمل و نقل انسان محور به آن نیاز داریم زمان است به این شکل که پیش بینی پذیر باشد، در حال حاضر در مترو چنین وضعیتی حاکم است و در بخش اتوبوسرانی نیز تا حدودی به آن دست یافته‌ایم. 
 
شهردار تهران با بیان اینکه در بحث دسترسی شهروندان به حمل و نقل عمومی جنوب شهر باید در اولویت باشد چرا که برخی مناطق وضعیت اتوبوس‌هاس نامناسبی دارند، گفت: نکته دیگر این است که باید تلاش کنیم در حوزه حمل و نقل عمومی شرایط مطبوعی فراهم شود به ویژه در زمان‌هایی که با اوج سفرهای شهروندان مواجه هستیم و باعث می‌شود محیط مترو یا اتوبوس دلپذیر نباشد. 
 
قالیباف با بیان اینکه در ساعت‌های اوج استفاده شهروندان متروهای ما غیرقابل تحمل هستند، گفت: در این زمینه موافقت‌های خوبی با دولت انجام داده‌ایم تا وزیر نفت اعتباراتی برای خرید واگن‌های جدید به شهرداری اختصاص دهد که امیدواریم این امر در کمترین زمان ممکن عملی شود. 
 
وی گفت: اگر امروز بیش از 1200 واگن فعال داریم زیرساخت‌هایمان به گونه‌ای است که می‌توان هزار و 200 واگن دیگر را به آن بیافزایم که در صورت تحقق این امر تعداد مسافران به هفت میلیون نفر در روز افزایش خواهد یافت و شرایط را در مترو دلپذیر خواهد کرد.

تعداد بازدید: 1842 ،    
  
کلیدواژه ها: مترو - مترو تهران


اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار