پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
یکشنبه، 13 خرداد 1403 - 08:14   
 
 
   آخرین اخبار  
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 91951صفحه نخست » اخبار رسانه هاچهارشنبه، 8 مرداد 1399 - 19:33
قوی‌ترین و فوق پیشرفته‌ترین پهپاد‌های نظامی دنیا+عکس
  
ترابر نیوز:

 

اولین ایده ساخت هواپیما‌های بدون سرنشین و پهپاد‌ها به سال ۱۸۳۹ باز می‌گردد که در آن زمان سربازان اتریشی به شهر ونیز با بالون‌های بدون سرنشینِ حاوی مواد منفجره حمله کردند. جالب است بدانید بعضی از این بالون‌ها به اهداف دشمن در ونیز رسیدند، اما بیشتر آن‌ها به‌دلیل تغییر جهت وزش باد به صف نیرو‌های خودی بازگشتند و مواضع نیرو‌های اتریش با بالون‌های خودی بمباران شد.

 

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ اولین ایده ساخت هواپیما‌های بدون سرنشین و پهپاد‌ها به سال ۱۸۳۹ باز می‌گردد که در آن زمان سربازان اتریشی به شهر ونیز با بالون‌های بدون سرنشینِ حاوی مواد منفجره حمله کردند.

این پهپاد‌ها به جدیدترین فناوری‌های روز مجهز هستند و امکانات ویژه‌ای دارند که به همین راحتی نمی‌شود از کنار آن‌ها گذشت، و خالی از لطف نیست اگر در ادامه با هم نگاهی به قوی‌ترین پهپاد‌های نظامی که پهنای آسمان را زیر چنگال خود دارند بیاندازیم.

اولین ایده ساخت هواپیما‌های بدون سرنشین و پهپاد‌ها به سال ۱۸۳۹ باز می‌گردد که در آن زمان سربازان اتریشی به شهر ونیز با بالون‌های بدون سرنشینِ حاوی مواد منفجره حمله کردند. جالب است بدانید بعضی از این بالون‌ها به اهداف دشمن در ونیز رسیدند، اما بیشتر آن‌ها به‌دلیل تغییر جهت وزش باد به صف نیرو‌های خودی بازگشتند و مواضع نیرو‌های اتریش با بالون‌های خودی بمباران شد.

ایده بمباران مواضع دشمن با بالون تا جنگ جهانی اول ادامه داشت و در آن زمان از بالون‌های بسیار بزرگی که با نام زیپلین (Zeppelin) شناخته میشد برای حمله به مواضع دشمن و انجام عملیات‌های گشت و شناسایی هوایی کمک گرفته میشد.

خوشخبتانه مدتی بعد برادران رایت در پاییز سال ۱۹۰۰ اولین پرواز خود با هواپیما را انجام دادند و صنعت هوایی شروع به گسترش کرد تا اینکه این روز‌ها پهپاد‌هایی را شاهد هستیم که مانور بسیار خوبی دارند و در صنایع مختلف از آن‌ها استفاده می‌شود. در این بین همان‌گونه که حتماً در جریان هستید، فناوری‌های نوین ابتدا در اختیار دولت‌ها قرار می‌گیرند و به همین دلیل نیز کاربرد جدیدترین دستاورد‌های تکنولوژی را ابتدا در میادین نبرد می‌بینیم.

پهپاد‌ها و هواپیما‌های بدون سرنشین نیز این روز‌ها به سلاحی کارآمد و مؤثر در میدان جنگ تبدیل شده‌اند و مدل‌های مختلفی از پهپاد‌ها را سراغ داریم که تا دندان مسلح به قلب آسمان می‌روند و عملیات‌های شناسایی و تهاجمی انجام می‌دهند.

این پهپاد‌ها به جدیدترین فناوری‌های روز مجهز هستند و امکانات ویژه‌ای دارند که به همین راحتی نمی‌شود از کنار آن‌ها گذشت، و خالی از لطف نیست اگر در ادامه با هم نگاهی به قوی‌ترین پهپاد‌های نظامی که پهنای آسمان را زیر چنگال خود دارند بیاندازیم.

پهپاد ایکس ۴۷. بی پِگاسو (X-۴۷ B. PEGASU)

پهپاد ایکس ۴۷. بی پِگاسو (X-۴۷ B. PEGASU)

با یکی از بزرگ‌ترین پهپاد‌های ساخته‌شدن توسط بشر سر و کار داریم که به راحتی با سرعتی نزدیک به ۰.۴۵ ماخ پرواز می‌کند، این سرعت چیزی نزدیک به ۴۷۷ کیلومتر در ساعت است. این پهپاد به راحتی از سطح زمین بلند می‌شود و به اندازه‌ای هوشمند طراحی شده که بدون نیاز به دخالت انسان، قادر به فرود بر روی باند فرودگاه است.

پهپاد ایکس ۴۷. بی پگاسو بر روی هوا و در حین پرواز قادر به تجدید سوخت است و به بمب‌های هوشمند و مجهزی تجهیز می‌شود که توسط کامپیوتر داخلی این پهپاد به مواضع دشمن شلیک می‌شوند.

پهپاد ایکس. ۴۵ یو. سی. اِی. وی (X-۴۵ UCAV)

پهپاد ایکس. ۴۵ یو. سی. اِی. وی (X-۴۵ UCAV)

از پهپادی بسیار خطرناک برای شما صحبت می‌کنیم که توانایی‌های ویژه‌ای در عملیات‌های مخفی و گشت و شناسایی دارد. این پهپاد بدون جلب توجه رادار‌ها و تجهیزات نظامی دشمن، مواضع را شناسایی می‌کند و به لطف سرعت بسیار بالایی که دارد قبل از اینکه دشمن به حضور این پهپاد در مواضع خود پی ببرد، اطلاعات مورد نیاز را جمع‌آوری کرده و از محل خارج می‌شود.

پهپاد ایکس ۴۵. یو. سی. اِی. وی سلاحی خطرناک برای تهاجم به مرز‌های دشمن است و به جدیدترین سلاح‌های مرگبار روز دنیا مجهز می‌شود. جالب اینجاست که در این پهپاد کامپیوتر بسیار پیشرفته و هوشمندی تعبیه شده تا پهپاد را قادر سازد بدون نیاز به دخالت انسان، در مواجهه با نیرو‌های دشمن، میزان خطرساز بودن درگیری را به‌صورت هوشمندانه تشخیص دهد و برای آغاز نبرد یا فرار از آن تصمیم بگیرد.

پهپاد پرودِیتور سی اَونجر (PREDATOR C, AVENGER)

پهپاد پرودِیتور سی اَونجر (PREDATOR C_ AVENGER)

این پهپاد یکی از جدیدترین دستاورد‌های صنعت هوانوردی است و به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین پهپاد‌های حال حاضر در حوزه نظامی شناخته می‌شود. در این پهپاد شاهد فناوری‌های بسیار پیچیده‌ای هستیم و از پهپادی صحبت می‌کنیم که بعید به نظر می‌رسد رقیبی در نبرد‌هایی هوایی داشته باشد.

پهپاد پرودیتور سی اونجر به صورت کاملاً محرمانه ساخته شده و به همین دلیل نیز مشخص نیست که مراحل ساخت آن به پایان رسیده یا اینکه هنوز برای حضور در میادین نبرد باید بهینه‌سازی‌هایی را در این پهپاد شاهد باشیم. این پهپاد در ارتفاع بسیار بالا و حدود ۱۰ کیلومتری از سطح زمین پرواز می‌کند و در حین پرواز در ارتفاع بالا و سرعت بسیار زیاد، تصمیم‌های هوشمندانه‌ای را اتخاذ می‌کند. جالب است بدانید از پهپادی برای شما می‌گوییم که مصرف سوخت بسیار بهینه‌ای دارد و بدون نیاز به تجدید سوخت، می‌تواند چندین روز در ارتفاع بسیار زیاد به راحتی پرواز کند.

پهپاد یای ایتان (IAI EITAN)

پهپاد یای ایتان (IAI EITAN)

این پهپاد توسط شرکت هوافضای یای هیرون (IAI Heron) ساخته شده و به لحاظ ابعاد یکی از بزرگترین پهپاد‌های دنیا به‌حساب می‌آید. گفته می‌شود که پهپاد یای ایتان ابعادی برابر با یک جت جنگنده دارد و به راحتی لوازم و تجهیزات نظامی را از میان قسمت‌های مختلف در میادین نبرد جابجا می‌کند.

ممکن است باورتان نشود، اما شرکت سازنده این پهپاد مدعی است که یای ایتان در ارتفاع ۱۲ کیلومتری از سطح زمین پرواز می‌کند و از آنجایی که از پیشرانه‌های الکتریکی بهره می‌گیرد، به راحتی نزدیک به سه روز متوالی می‌تواند در هوا پرواز کند.

ابعاد بزرگ پهپاد یای ایتان، این پهپاد را به یک جنگنده بمب‌افکن تمام‌عیار تبدیل کرده که به راحتی قادر به حمل بمب‌های بسیار سنگین است. از طرف دیگر این پهپاد به امکانات پیشرفته جاسوسی نیز مجهز شده تا برای عملیات‌های گشت و شناسایی بتوان روی پهپاد یای ایتان حساب باز کرد.

پهپاد ام. کیو ۹ ریپِر (MQ – ۹ REAPER)

پهپاد ام. کیو ۹ ریپِر (MQ – ۹ REAPER)

در بالا برای شما از پهپاد پرودیتور سی اونجر گفتیم و پهپاد ام. کیو ۹ ریپر به لحاظ فنی، نسخه ضعیف‌تر این پهپاد به‌حساب می‌آید. این پهپاد که در میادین نبرد با نام پرودیتور بی (Predator B) نیز شناخته می‌شود یکی از مرگبارترین سلاح‌های ساخت بشر در روی آسمان است و پیشرانه‌ای بسیار پیشرفته از نوع توربوپراپ (turboprop)، در این پهپاد به خدمت گرفته شده است. این پیشرانه نزدیک به ۹ برابر قدرت بیشتری نسبت به پیشرانه‌های پیستونی در اختیار هدایت‌کننده این پهپاد قرار می‌دهد.

پهپاد ام. کیو ۹ ریپِر گزینه خوبی برای عملیات‌های لجستیک هوایی به حساب می‌آید و لوازم و تجهیزات سنگین را به راحتی در میان نبرد منتقل می‌کند. این پهپاد به موشک‌های لیزری بسیار پیشرفته و هدایت‌شده‌ای مجهز است که مواضع دشمن را از فاصله‌ای بسیار دور با دقتی مثال‌زدنی هدف می‌گیرد. این پهپاد از لحاط مصرف نیز یکی از بهینه‌ترین پهپاد‌های نظامی دنیا است و باتری‌های آن تا مدت زمان ۳۶ ساعت، پهپاد را بدون نیاز به شارژ مجدد روی هوا نگه می‌دارد.

پهپاد وینگ لانگ ۲ (WING LONG II)

پهپاد وینگ لانگ ۲ (WING LONG II)

اگر به فناوری‌های پهپاد‌ها علاقه داشته باشید حتماً در جریان هستید که چینی‌ها یدطولایی در ساخت پهپاد دارند و شرکت چینی چِنگدو (Chengdu) به‌عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در ساخت پهپاد‌های نظامی شناخته می‌شود. این شرکت پهپاد وینگ لانگ ۲ را برای استفاده از عملیات‌های جاسوسی و مخفیانه طراحی کرده و با پهپاد بزرگ و با ابهتی طرف هستیم که به راحتی می‌تواند چندین موشک هوا به زمین قدرتمند را حمل کند.

شرکت چینی چنگدو در حال حاضر مدعی است که مراحل ساخت پهپاد وینگ لانگ ۲ به پایان نرسیده است، اما با اتمام ساخت این پهپاد، با یکی از مرگبارترین سلاح‌های هوایی دنیا طرف خواهیم بود.

پهپاد بی. اِی. ئی تارانیس (BAE TARANIS)

پهپاد بی. اِی. ئی تارانیس (BAE TARANIS)

شرکت انگلیسی بی.‌ای ئی سیستمز (BAE Systems) پشت ساخت پهپاد بی. ای. ئی تارانیس قرار دارد و از پهپاد بسیار جدیدی صحبت می‌کنیم که اولین پرواز آن در سال ۲۰۱۳ صورت گرفت. این پهپاد ابعاد بسیار بزرگی دارد و به لطف همین اندازه بزرگ به راحتی می‌تواند چندین موشک هوا به زمین بزرگ و قدرتمند را به مواضع دشمن حمل کرده و شلیک نماید.

از طرف دیگر در این پهپاد بمب‌های بزرگ قدرتمند و سلاح‌های مرگبار دیگری نیز تعبیه شده است تا با یک ماشین جنگی پرنده تمام‌عیار در پهنای آسمان طرف باشیم. همان‌گونه که انتظار می‌رود این پهپاد به کامپیوتر‌های بسیار پیشرفته‌ای نیز مجهز شده تا اهداف ثابت و در حال حرکت را با دقت بسیار بالا هدف بگیرد.

پهپاد بی. اِی. ئی تارانیس گزینه خوبی برای عملیات‌های گشت و شناسایی است و بدون اینکه در معرض دید رادار‌ها قرار بگیرد به راحتی به قلب میادین دشمن نفوذ می‌کند و قبل از اینکه کسی از حضور این پهپاد باخبر شود، صحنه را ترک می‌گوید.

پهپاد اِلبیت هِرمس ۹۰۰ (ELBIT HERMES ۹۰۰)

پهپاد اِلبیت هِرمس ۹۰۰ (ELBIT HERMES ۹۰۰)

بیشتر پهپاد‌هایی که در این فهرست به آن‌ها اشاره کردیم، پهپاد‌های بسیار جدیدی هستند که تاریخ ساخت آن‌ها به همین یکی دو سال پیش باز می‌گردد، اما داستان پهپاد البیت هرمس ۹۰۰ با دیگر پهپاد‌های این فهرست تفاوت دارد و این پهپاد اولین بار در سال ۲۰۰۹ پرواز کرد. به این ترتیب پهپاد البیت هرمس ۹۰۰ به‌رغم اینکه پهپادی با یک دهه عمر به‌حساب می‌آید به لحاظ فنی چیزی از جدیدترین پهپاد‌های روز دنیا کم ندارد و پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌ها در این پهپاد به خدمت گرفته شده است.

پهپاد البیت هرمس ۹۰۰ به لحاظ ابعاد، در گروه پهپاد‌های بسیار بزرگ قرار می‌گیرد و به همین دلیل نیز به راحتی می‌تواند چندین موشک هوا به زمین بزرگ را به میدان نبرد حمل کند، این پهپاد به اندا‌زه‌ای هوشمند طراحی شده که می‌تواند به‌صورت کاملاً خودکار مواضع دشمن را تشخیص دهد و بدون دخالت انسان، به این مواضع حمله کرده و پس از تخریب، به سمت نیرو‌های خودی باز گردد.

پهپاد نورتروپ گرامان آر. کیو.۴ گلوبال هاوک (NORTHROP GRUMMAN RQ-۴ GLOBAL HAWK)

پهپاد نورتروپ گرامان آر. کیو.۴ گلوبال هاوک (NORTHROP GRUMMAN RQ-۴ GLOBAL HAWK)

در این قسمت به یکی از بزرگترین پهپاد‌های نظامی دنیا رسیدیم که یکی از خطرناک‌ترین پهپاد‌های حاضر دنیا نیز شناخته می‌شود. جدیدترین دستاورد‌های تکنولوژی در این پهپاد به خدمت گرفته شده تا برای عملیات‌های نظامی و حمله به میادین دشمن حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

از طرف دیگر این پهپاد به جدیدترین سنسور‌ها و امکانات پیشرفته نیز مجهز شده تا گزینه‌ای بی‌دردسر برای عملیات‌های گشت و شناسایی به‌حساب بیاید. به لطف این تجهیزات، این پهپاد به راحتی قادر به زیرنظر گرفتن قسمت وسیعی از خاک دشمن است و از آنجایی که به بمب‌ها و موشک‌های قدرتمندی مجهز شده است به راحتی می‌تواند اهداف دشمن را از هوا زیر آتش بمب و موشک بگیرد.

پهپاد سی. اچ.۵ رِینبُو (CH-۵ Rainbow)

پهپاد سی. اچ.۵ رِینبُو (CH-۵ Rainbow)

این پهپاد نیز یکی دیگر از هواپیما‌های بدون سرنشینی است که توسط چینی‌ها به میادین نبرد فرستاده شده و از پهپاد بزرگی برای شما صحبت می‌کنیم که طول بال‌های آن چیزی نزدیک به ۲۱ متر است.

پهپاد سی. اچ.۵ رینبو به راحتی می‌تواند نزدیک به هزار کیلوگرم بار و تسلیحات نظامی را حمل کند و تا فاصله ۹ کیلومتر از سطح زمین اوج بگیرد. این پهپاد به راحتی به مدت ۶۰ ساعت در هوا بدون نیاز به تجدید سوخت پرواز می‌کند و با یک بار سوخت تا ۱۰ هزار کیلومتر مسافت را پشت‌سر می‌گذارد. به این ترتیب می‌توان گفت: با یکی از دستاورد‌های مهم صنعت نظامی چین طرف هستیم که ۱۶ موشک بزرگ و مرگبار را همزمان می‌تواند به میادین دشمن حمل کند.

پهپاد تی. اِی. آی آنکا (TAI ANKA)

پهپاد تی. اِی. آی آنکا (TAI ANKA)

این پهپاد در نیروی هوایی ترکیه خدمت می‌کند و در گروه پهپاد‌هایی که در ارتفاع متوسط پرواز می‌کنند قرار دارد، پهپاد تی. ای. آی آنکا به لحاظ سال ساخت نیز به‌عنوان یک پهپاد قدیمی به حساب می‌آید و ایده ساخت آن به سال ۲۰۰۰ باز می‌گردد. این پهپاد به‌خوبی از عهده عملیات‌های شناسایی و جاسوسی برمی‌آید و به لحاظ نامگذاری نیز انتخاب اسم آن از نام سیمرغ الهام گرفته شده است.

پهپاد جنرال اتمیک ام. کیو.۱ سی گری ایگِل (General Atomics MQ-۱ C. Gray Eagle)

پهپاد جنرال اتمیک ام. کیو.۱ سی گری ایگِل (General Atomics MQ-۱ C. Gray Eagle)

با پهپادی طرف هستیم که در گروه پهپاد‌های میانه‌پرواز قرار دارد و به راحتی می‌تواند فاصله‌های زیادی را در میادین نبرد بدون تمام شدن سوخت پرواز کند. این پهپاد توسط شرکت نظامی آمریکایی جنرال اتمیک اِروناتیکال سیستمز (General Atomics Aeronautical Systems) برای ارتش آمریکا ساخته شده و به‌عنوان نسخه بهینه‌شده پهپاد ام. کیو پردیتور به‌حساب می‌آید.

پهپاد داسولت ان‌یورون (Dassault nEUROn)

پهپاد داسولت ان‌یورون (Dassault nEUROn)

این پهپاد در حال حاضر توسط شرکت فرانسوی داسولت اَویشِن (Dassault Aviation)، در حال ساخت است و با پروژه جاه‌طلبانه‌ای در ساخت پهپاد طرف هستیم که در کنار فرانسه، کشور‌های یونان، ایتالیا، اسپانیا، سوئد و سوئیس نیز در ساخت آن دست دارند.

پهپاد داسولت ان‌یورون قرار است به یکی از مخفیانه‌ترین پهپاد‌های دنیا تبدیل شود و به لحاظ تجهیزات نظامی نیز با پهپادی طرف خواهیم بود که در میادین نظامی خطری جدی برای دشمن به‌حساب می‌آید.

تعداد بازدید: 1237 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  فیلم/ زاکانی با پایتخت چه کرده؟
  پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  مسعود پزشکیان: شنبه رسما کاندیدای انتخابات می‌شوم
  همتی داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری شد
  سخنان زیبا که راه را برای تنگناهای اقتصادی فراهم می‌کند ما را فریب ندهد
  به صورت مشروط در انتخابات ریاست جمهورى پیش رو مشارکت می‌کنیم / نامزد یا نامزد‌های اختصاصی معرفی می‌کنیم / نامزد‌ها از میان شخصیت‌های متعهد به نمایندگی از مواضع و دیدگاه‌های اصلاح طلبان انتخاب می‌شوند / اسامی نامزد‌های ما پیش از پایان بررسی صلاحیت‌ها اعلام می‌شود
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  صف آرایی شرق و غرب در خیابان های تفلیس و ایروان
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  مهر: ثبت‌نام مصطفی پورمحمدی در انتخابات تقریباً قطعی است
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  منطقه آزاد انزلی؛ دارای ظرفیت های متنوع برای توسعه همکاری ایران و بنگلادش
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  نهایی شدن ساخت واگن‌ های مترو
  ناوگان هلیکوپترهای کشور چند ساله است؟
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  آسیب شناسی طرح جامع حمل و نقل و پندی از طرح ملی راه آهن هند
  امام صادقی ها چه بلایی سر اقتصاد ایران آوردند!
  آشنایی با زیرساخت های حمل و نقلی عربستان سعودی
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  ماجرای قانون عوامل خارجی در گرجستان/ رویارویی غرب با تفلیس؟
  پیگیری قوی برای بازگشایی خط ریلی جلفا تا گرجستان/فیلم
  بهر طریق ممکن می بایست فیش انرژی جایگزین فیش گاز و برق شود
  ۵ استفاده از پساب فاضلاب در صنعت
  استفاد از پساب و فاضلاب ماهشهر در پتروشیمی ها
  تولید بنزین از متانول مشابه طرح‌های چینی، قابلیت اجرا ندارد +فیلم
  دبیرکل موتلفه: اگر لاریجانی ثبت نام کند با او مذاکره خواهیم کرد
  ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه
  بندر چابهار؛ پل ارتباطی هند به کشورهای آسیای مرکزی
  محمود احمدی‌نژاد: در حال بررسی شرایط برای نامزدی انتخابات هستم/فیلم
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  نمایی از تاریخ حمل و نقل ایران با قدیمی ترین گواهینامه ثبت هواپیما
  کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری از علی ربیعی تا علی لاریجانی
  زنگنه: کماکان در تعامل با دنیا مشکل داریم / در مواردی، دولت، شرکت‌های ورشکسته را با زور و دستور به چرخه حیات بر می‌گرداند؛ اصلا قیمت تمام شده برایشان مهم نیست / برای صادرات باید چیزی تولید کرد که دیگران بخرند، نه این که خودرو ۱۵ هزار دلاری را به شکل دستوری ۱۰ هزار دلار بفروشیم / بنزین را وقتی باید گران کرد که خودرو خیلی ارزان شود
  تماشا کنید: فضای سیاسی باز می شود؟ / انتخاباتی مهم در پیش است!
  کاهش ۵۰ درصدی قیمت پنل‌های خورشیدی/ کدام کشورها بیشترین نیروگاه بادی و خورشیدی را دارند؟
  6 مورد از کارآمدترین پنل های خورشیدی برای سال 2024
  پیشنهاد ویژه جمهوری اسلامی برای مشارکت ۸۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری /مهم این نیست چه کسی رئیس جمهور می شود، مهم چگونه رئیس جمهور شدن است
  زاکانی: منفعت برخی در لغو قرارداد واردات واگن مترو است
  مرور برخی اخبار سالهای 1402 و 1403: اخبار ایران در صدر اخبار جهان
  برخورد‌زشت‌مقامات‌روسی‌ وپاسخ‌غرورآفرین‌شهیدکاظمی‌
  پیکر شهید محسن دریانوش در نجف آباد اصفهان تشییع و به خاک سپرده شد+ فیلم
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار