صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 14:44   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
مدیرعامل اسبق راه آهن:
  کاش تمام لوکوموتیوها را واگذار کرده بودم!

  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
  راه‌آهن اصفهان- شهرکرد تا پایان دولت سیزدهم بهره‌برداری می‌شود
  کدام یک از مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟
  منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  اهمیت راه‌آهن شلمچه- بصره از نگاه اکونومیست
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 91751صفحه نخست » هوایی2دوشنبه، 21 بهمن 1398 - 11:31
سخنان مهم نماینده مجلس در مورد وضعیت یارانه ها و دهک های پردرآمد/ سوبسید بنزین بیشتر از بودجه عمرانی کشور است/ نابسامانی در ناوگان حمل و نقل عمومی
ترابر نیوز: حذف دهک های پردرآمد جامعه از دریافت یارانه کاری ضروری است اما متاسفانه دولت هنوز این کار را انجام نداده است.
  
ترابر نیوز:

محمد عزیزی نماینده مردم ابهر درمجلس شورای اسلامی درگفتگو با خبر24 با بیان این مطلب افزود: دولت اختیارقانونی برای این کار را داشت اما انجام نداد مثل این مسئله بنزین که دولت مطابق قانون اختیار داشت به صورت پلکانی هرسال قیمت بنزین را مقداری بالا ببرد تا به قیمت متعادل برسد ولی یکباره و یک شبه 300 درصد قیمت آن را گران کرد؛ البته تصمیم درست بود اما نحوه اجرا عاقلانه نبود.
وی ادامه داد: بهتر از این شیوه می شد کار را انجام داد، مثلا به صورت سالیانه با شیبی مناسب می شد قیمت را به تدریج بالا برد که متاسفانه این تدبیر توسط دولت انجام نشد و به یکباره شاهد افزایش ناگهانی قیمت بنزین بودیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: دربحث یارانه ها هم معتقدیم دولت باید این جرأت را داشته باشد که بیاید یارانه افراد غیر نیازمند را حذف کرده و آن را در اختیار افراد دهک های پائین و نیازمند جامعه قرار دهد، پر واضح است اختصاص 200 هزارتومان به یک خانواده تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی برای مخارج یک ماه آنها کافی نیست یعنی روزانه حدود هفت هزار تومان حتی کفاف هزینه نان روزانه را نمی دهد.

سوبسید بنزین بیشتر از بودجه عمرانی کشور است
عزیزی با بیان اینکه با وجود گران شدن بنزین هنوز کاهش محسوسی در مصرف آن در جامعه دیده نمی شود، گفت: امروز قیمت تمام شده بنزین برای کشور لیتری 9 هزار تومان است البته تا همین چندی قبل که بنزین لیتری 1000 تومان عرضه می شد. اگر روزانه 100 میلیون لیتر مصرف بنزین کشورباشد و رقم یارانه اختصاص داده شده به آن را در این رقم ضرب کنیم حدود 300 هزار میلیارد تومان یارانه بنزین می شود در صورتی که میزان بودجه عمرانی کشور امسال 50 هزار میلیارد تومان است که حتی 20 درصد از آن نیز محقق نشده است.
وی اضافه کرد: این یعنی ما سالانه 10 تا 15 هزارمیلیارد تومان خرج عمران کشورو نگه داشت و کارهای جدید عمرانی می کنیم آن وقت سالانه 280 تا 300 هزار میلیارد تومان یارانه بنزین می دهیم که بعضا هم افراد تک سرنشین در خیابان ها تردد می کنند.
 
نابسامانی در ناوگان حمل و نقل عمومی
نماینده مردم ابهر درمجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت نابسامان حمل و نقل عمومی، اظهارداشت: قبول داریم اوضاع حمل و نقل عمومی خوب نیست، در استاندارد دنیا برای هر 300 متر پیاده روی رسیدن به یک ایستگاه مترو، اتوبوس یا تاکسی تعبیه شده که در کشور ما این گونه نیست و شبکه مترو و اتوبوس و تاکسی ما نمی تواند پاسخگوی حجم بالای تردد عمومی مردم باشد.
وی افزود: از طرفی هم شهرداری نتوانسته خدمات خود را گسترش دهد چون یارانه های سنگینی برای اقلامی مثل بنزین و غیره می دهیم، لذا دولت آقای روحانی در4 سال دوم خود که دیگر به دنبال رأی آوری نبود باید جرأت یک جراحی اقتصادی انتحاری را برای بهبود شرایط فعلی به خود می داد.

هوای جیب مردم را داشته باشیم!
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس درادامه گفتگوی خود با بیان اینکه یک رئیس جمهور با جرأت نیازداریم تا دست به یک جراحی اتحاری در حوزه اقتصاد بزند، گفت: البته باید دراین جراحی باید حواسمان به جیب مردم باشد و جراخی سفره مردم را خالی نکند.
عزیزی تصریح کرد: ما بنزین را جراحی کرده و گران کردیم و گفتیم قیمت اجناس افزایش نمی یابد، مگر می شود؟! این گونه نیست. لذا دولت باید روی ترمیم حقوق ها کار کند، سالانه 1200 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان می دهیم، اگر قصد آزادسازی این را داریم ابتدا باید فکری برای جیب مردم بکنیم، البته اگر آزادسازی انجام نشود الگوی مصرف مان هم درست نخواهد شد.

با مردم صادقانه و شفاف حرف بزنیم
نماینده مردم ابهر درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همیشه صداقت و شفافیت با مردم نتیجه مطلوبی به همراه دارد، یادآورشد: اگر با صداقت و شفافیت با مردم صحبت کرده و کارهایمان را توضیح دهیم و مردم بدانند که مثلا ما روزانه 100 میلیون لیتر بنزین با ماشین هایمان می سوزانیم اما درکشورهمجوارما ترکیه با تعداد ماشین بسیار بیشتر از ما حتی یک پنجم این میزان مصرف بنزین ندارند، مردم قبول کرده و برای اصلاح همراهی می کنند پس باید با آمار و ارقام درست برای مردم شفاف سازی کرد.
عزیزی اضافه کرد: مردم باید قطعی بدانند کاری که صورت می گیرد به نفع کشورشان است. باید به سمت الگوی صحیح مصرف جهانی حرکت کنیم، درکشورهای پیشرفته بنزین به پول ما لیتری 13 هزار تومان است اما حقوق هایشان هم به پول ما حدود 50 میلیون تومان است.

الگوی مصرف مان مشکل دارد
این نماینده مجلس ادامه داد: این مسئله باید برای مردم حلاجی شود چون مردم ما دوست دارند مثل اروپایی ها زندگی کنند و حق و حقوق های شان تأمین شود اما الگوی مصرف مان مشکل دارد، عمده ماشین های ما تک سرنشین هستند، در فصل زمستان آنقدر انرژی مصرف می کنیم که مجبوریم برای تهویه و خنک شدن درها و پنجره ها را باز کنیم واین ها رفتار درستی نیست.
وی افزود: در اروپا در این فصل هنگام خواب حتما لباس مناسب گرم و زمستانی می پوشند تا از هدر رفت انرژی جلوگیری شود اما در مقابل مصرف انرژی درکشورما بالاترین و بدترین حجم مصرف را داراست. اینها باید در رسانه ملی و مطبوعات فرهنگ سازی شده و آموزش داده شود تا طی دوره ای 10 تا 15 ساله روند اصلاح الگوی مصرف را درکشور شکل داده و خداقل آیندگان مان از این وضعیت بهره مند گردند.
 

 

تعداد بازدید: 581 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار