پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
سه شنبه، 15 خرداد 1403 - 21:58   
 
 
   آخرین اخبار  
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  مصطفی پورمحمدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 91659صفحه نخست » هوایی2دوشنبه، 7 بهمن 1398 - 13:30
ارائه راهکارهای برای کاهش تصادف اتوبوس‌ها/جایگزینی مینی‌بوس‌های بالای سال ۹۵ در محور کندوان و هراز
ترابر نیوز: راهکار‌هایی برای کاهش تصادف‌های اتوبوسی با توجه به تصادف اخیر محور سوادکوه ضروری به نظر می‌رسد که یکی از این راهکارها کاهش سن اتوبوس‌هایی که در جاده‌های کوهستانی تردد می‌کنند، می‌تواند باشد.
  

ترابر نیوز:

ارائه راهکارهای برای کاهش تصادف اتوبوس‌ها/جایگزینی مینی‌بوس‌های بالای سال ۹۵ در محور کندوان و هراز

 عموما زمانی که بحث درباره سفر با وسایل نقلیه عمومی پیش می‌آید، با پیشنهاد اینکه ایمنی اتوبوس نسبت به خودروهای دیگر کمی بیشتر است، مواجه می‌شویم که در این بخش نیز انتظار آن است که این وسیله نقلیه عمومی بزرگ شرایط لازم و امنیت کافی برای انتقال مسافران را داشته‌ باشد و هنگامی که شاهد تصادف این وسیله نقلیه بزرگ به دلیل نقص فنی شویم، اطمینان ما نسبت به آن هم خدشه‌دار می‌شود و تصادف‌های اتوبوسی همواره دارای مصدومان و کشته‌های بیشتری نسبت به سایر وسایل عمومی هستند.

تصادف ماه گذشته اتوبوس تهران به گنبد در محور سوادکوه با ۱۹ کشته و چندین زخمی از تصادف‌های اتوبوسی ناراحت کننده‌ای است که لزوم بررسی کارشناسانه و همه جانبه آن را به منظور بازدارندگی برای دیگر تصادف‌ها دو چندان می‌کند.

سؤال افکار عمومی آن است که اتوبوسی که حامل ده‌ها مسافر بزرگ و کوچک است باید شرایط فنی لازم برای حمل مسافر را هم داشته باشد و مسافر‌هایی که سوار اتوبوس می‌شوند با اطمینان از این که بیشترین امنیت توجه به نکات فنی لحاظ شده‌ است با اطمینان سوار بر آن می‌شوند و این اطمینان به خانواده‌های آنان هم سرایت پیدا می‌کند که حاصل آن اطمینان نسبی از امنیتی است که شامل حال آنان می‌شود که تصادف‌های با دلیل نقض فنی و اشتباه راننده به استفاده از این وسیله نقلیه و ذهنیت سفر با وسایل عمومی هم صدمه می‌زند.

معاینه فنی در شرکت‌های حمل و نقل عمومی و نیز شرکت‌های زیر مجموعه توسط ستاد استانی و شهرستانی به عنوان مراکز معاینه فنی بر‌پا می‌شود هم از مواردی است که می‌تواند امنیت سفر در خودروهای مختلف را تأمین کند ولی گزارش‌ها حاکی از آن است که در این مراکز فنی برای خودروهای شخصی سواری و وسایل نقلیه عمومی انجام می‌شود در برخی موارد به وظایف اصلی خود عمل نمی‌کنند و تصادف اخیر در محور سوادکوه هم که از نظر کارشناسان به عنوان اشتباه راننده بیان شده است دارای این ابهام است که آیا این اشتباه تنها محدود به راننده اتوبوس می‌شود و یا سایر افراد مرتبط با آن هم لحاظ می‌شود.

* ضرورت‌های محدودیت‌های رانندگی برای کاهش تصادف‌های اتوبوسی

 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس مازندران، گفت: مهم‌ترین دلایل تصادفات اتوبوس‌ها؛ آشنا‌نبودن رانندگان با شرایط خاص محور، کوهستانی بودن آن، بالا‌بودن سن اتوبوس‌هایی که دچار سانحه شدند و تغییر در کنترل و نظارت مراکز معاینه فنی سنگین است.

علی نصیری با بیان اینکه در خصوص مراکز معاینه فنی، تغییرات نظارتی زیادی در دو سال گذشته توسط سازمان راهداری وحمل و نقل جاده‌ای ایجاد شد، افزود: می‌توان نظارت‌ها را با روش‌های نوین کنترلی کامل‌تر کرد و مثلا اگر اتوبوسی در یکی از مراکز به هر دلیلی رد شد در مراکز دیگر با حساسیت بیشتری تست شود و بیشتر این اتوبوس‌ها وقتی به یکی از مراکز مراجعه می‌کنند و رد می‌شوند بلافاصله به مرکزی  دیگر مراجعه می‌کنند و تاییدیه می‌گیرند.

نصیری با بیان اینکه مراکز معاینه فنی باید به هم متصل باشند تا وقتی اتوبوسی در یک مرکز رد شد مرکز دیگر متوجه شود، اظهار کرد: در خصوص شرایط رانندگی با عنایت به خاص‌بودن محورهای هراز، کندوان و سوادکوه به لحاظ کوهستانی‌بودن محورها برای رانندگانی که در این محورها اقدام به جابجایی مسافر از طریق اتوبوس و مینی‌بوس می‌کنند، محدودیت های رانندگی قائل شویم و دست‌کم پنج سال سابقه رانندگی در این محورها از الزامات باشد.

وی پیشنهاد جایگزینی مینی‌بوس‌های بالای سال ۹۵ در محور کندوان و هراز به دلیل توپوگرافی خاص محورها و تردد اتوبوس‌های پایین‌تر از پنج سال در محور سوادکوه و سایر محور‌های کوهستانی لحاظ شود، بیان کرد: حساسیت نظارت پلیس‌راه در سه محور اصلی استان بیشتر باشد و توسط افراد با‌تجربه و با سابقه ٢٠ سال به بالا صورت پذیرد ضمن اینکه افزایش گشت‌های بین‌راهی از ضرورت‌های نظارت باشد و آموزش دوره‌ای رانندگان تخصصی در محورهای کوهستانی با وجود باتجربه‌بودن رانندگان در فاصله‌های زمانی ۶ ماهه هم مورد توجه باشد.

نصیری از وجود ۵ مرکز معاینه فنی سنگین در شهرستان‌های گلوگاه، ساری، آمل و قائم‌شهر خبر داد و با بیان اینکه در تصادف اتوبوسی محور سوادکوه، عامل انسانی دلیل اصلی تصادف بود و مشکل فنی عامل برجسته در بسیاری از تصادف‌های اتوبوسی اعلام شد، گفت: در خصوص مشکل فنی در ناوگان سنگین، مراکز فنی کارنامه قابل قبولی دارند و مشکل اتوبوس تصادفی اخیر محور سوادکوه سیستم ترمز بود که ربطی به مرکز معاینه فنی نداشت و به نظرم اتوبوس مورد‌نظر با مشکل لحظه‌ای ترمز مواجه گردید و به دلیل عدم توجه راننده این اتفاق افتاد ضمن اینکه اگر اتوبوس از سن کمتری برخوردار بود اینقدر تلفات نمی‌داد و راننده هم تجربه کافی نداشت و در ابتدای مشکل، راننده می‌توانست از مهارت خود استفاده کند و راه‌های فرار زیادی داشت که میتوانست آسیب رو به حداقل برساند.

* کاهش سن اتوبوس‌های جاده‌های کوهستانی

رئیس پلیس راه مازندران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس، گفت: در سه سال اخیر دو اتوبوس در محور سوادکوه واژگون شدند که دلیل آن، نقص در سیستم ترمز بود که بخشی را راننده و بخش دیگر را شرکت مقصر بود.

علیرضا قدمی افزود: سرازیری دو کیلومتری در محور سوادکوه وجود دارد که از نظر استاندارد دارای اشکال است و احداث راه فرار هم از تدابیر لازم برای کاهش تصادف‌ها در نظر گرفته شد.

وی سن بالا و فرسودگی اتوبوس‌ها را از دلایل بروز حوادث ذکر و خاطر نشان کرد: پیشنهاد کاهش سن اتوبوس‌هایی که در جاده‌های کوهستانی تردد می‌کنند، می‌تواند راهکار مناسبی برای کاهش تصادف‌ها باشد و کنترل فنی و الکترونیکی فرمان و ترمز اتوبوس‌ها هم به کاهش تصادف‌ها کمک می‌کند.

رئیس پلیس راه مازندران، وضعیت فعالیت معاینه فنی را «خوب» توصیف کرد و خواستار تجهیز بیشتر آن شد.

* حامل ۴۰ شیشه خون

 

مهرداد شکری‌پور که از سال ۱۳۸۵ راننده اتوبوس شد و مسیر‌های مشهد، تهران، مهران و سایر نقاط کشور را بار‌ها با اتوبوس پیموده است در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس به روند ارزیابی فنی اتوبوس‌های شرکت‌های تعاونی اشاره کرد و گفت: مدیر فنی تعاونی باید ماشین را بشناسد و موتور، لاستیک، کمربند، بخاری و زنجیر و سایر قسمت‌ها، بازدید و ارزیابی شود و هر تعاونی اتوبوس یک مدیر فنی دارد.

وی با بیان اینکه اگر اتوبوس از نظر فنی مشکل داشت مدیر صورت حساب نمی‌دهد تا ماشین حرکت نکند و معاینه فنی ۳ ماه و ۶ ماه داریم، افزود: با شنیدن تصادف اتوبوس در محور سوادکوه تأسف خوردم و به ذهنیت افکار عمومی درباره مسافرت با اتوبوس‌ هم لطمه وارد شد.

شکری‌پور با بیان اینکه راننده اتوبوس وقتی پشت فرمان برای حرکت قرار می‌گیرد باید متوجه باشد که حامل ۴۰ شیشه خون است، خاطر نشان کرد: ماشین که ترمز مشکل داشت نباید حرکت می‌کرد و همواره من از مسیر ورسک تا پل‌سفید بر طبق سرعت بیان‌شده تابلو و حداکثر با سرعت ۶۰ کیلومتر حرکت می‌کنم.

*راهکار‌هایی برای کاهش تصادف‌های اتوبوسی

برگزاری میزگرد‌ها و جلساتی با موضوع تصادف‌های اتوبوسی و بررسی صریح و کارشناسانه و همه‌جانبه موضوع و ارائه راهکارهای عملی برای جلوگیری از تصادف‌های اتوبوسی و مصدومیت و فوت ناراحت‌کننده هموطنان و تکرار اجرایی شدن این راهکار ها در سمینارها و جلسات مختلف و اختصاص بودجه لازم برای اجرایی‌شدن این راهکار‌ها می‌تواند تعداد بالای تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در کشور را با کاهش محسوس همراه کند.

 

انتهای پیام

تعداد بازدید: 1202 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  جهان خودرو؛ ماشینی که با هر باک بنزین ۲۱۰۰ کیلومتر حرکت می‌کند
  مقایسه 50 ساله اقتصاد ایران، ترکیه و عربستان+ فیلم آموزنده و ارزشمند
  خیانت‌ها و اقدامات روسیه علیه ایران در طول تاریخ
  ایران موضع خود دال بر مالکیت چین بر تایوان را تغییر دهد
  از چین بپرسید آیا حاکمیت چین بر تایوان را هم قابل مناقشه می‌دانید؟!
  اسامی افراد تاییدصلاحیت‌شده ۲۲ خرداد اعلام می‌شود
  عباس آخوندی: نگران ایرانم؛ فرقه‌ای از سر جهل و عناد، چهارطرف این سرزمین را بسته‌اند و آن را تبدیل به قلعه‌ای محصور کرده اند / حصر هیچ‌گاه سرنوشت و ویژگی ملت ایران نبوده / بیهوده نیست که شاهد سیل مهاجرت ایرانیان از پیر و جوان هستیم / می‌آیم تا در مسیر استقرار صلح و رفع تحریم‌ها، سیاست کشور را با قوت هر چه بیشتر به‌پیش ببرم
  قالیباف: اگر داوطلب نمی‌شدم کاری که برای حل مسائل اقتصادی شروع کرده ایم ناتمام می‌ماند/ اگر معتقد نبودم که مشکلات معیشتی یا وضعیت اینترنت قابل حل است، هرگز پا به عرصه نمی‌گذاشتم/ نامزدی در انتخابات نیازی به استعفا از ریاست مجلس ندارد
  مصطفی پورمحمدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرد
  پورمحمدی: قرار ما این نبود که عدالت قربانی مصلحت شود/ به توانایی ایرانیان برای ایجاد ثروت و قدرت اعتقاد دارم/ می‌توانستیم در شرایط بهتر از این باشیم
  سبحانی پس از ثبت نام در انتخابات: غفلت از اجرای قانون اساسی به امنیت ملی آسیب‌های جدی وارد کرده است‌
  اگر یک فضای حزبی داشتیم، کاندیداها با پشتوانه حزبی وارد می‌شدند و شناسنامه داشتند / واقعیت این است که گاهی وزنِ افراد باعث ردصلاحیت آنان می‌شود
  صدراعظم آلمان به پوتین: از هر سانتی‌متر خاک ناتو دفاع می‌کنیم
  هیچ کشوری به اندازه‌ی روسیه به ایرانی‌ها ظلم نکرد
  رای ندادن آرزویی است برای رساندن پیامی که رسانده نمی شود!
  ظریف: در جریان برجام، وظیفه‌ام این بود که ریش پروفسوری را بکنم ریش کامل!
  زلنسکی: نیروهای روسیه به اوکراینی‌ها می‌خندند
  حمایت مجدد چین از ادعا‌های امارات درمورد جزایر سه گانه / سفیر پکن در تهران به وزارت خارجه احضار شد
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  فیلم/ زاکانی با پایتخت چه کرده؟
  پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  مسعود پزشکیان: شنبه رسما کاندیدای انتخابات می‌شوم
  همتی داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری شد
  سخنان زیبا که راه را برای تنگناهای اقتصادی فراهم می‌کند ما را فریب ندهد
  به صورت مشروط در انتخابات ریاست جمهورى پیش رو مشارکت می‌کنیم / نامزد یا نامزد‌های اختصاصی معرفی می‌کنیم / نامزد‌ها از میان شخصیت‌های متعهد به نمایندگی از مواضع و دیدگاه‌های اصلاح طلبان انتخاب می‌شوند / اسامی نامزد‌های ما پیش از پایان بررسی صلاحیت‌ها اعلام می‌شود
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  صف آرایی شرق و غرب در خیابان های تفلیس و ایروان
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  مهر: ثبت‌نام مصطفی پورمحمدی در انتخابات تقریباً قطعی است
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  منطقه آزاد انزلی؛ دارای ظرفیت های متنوع برای توسعه همکاری ایران و بنگلادش
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  نهایی شدن ساخت واگن‌ های مترو
  ناوگان هلیکوپترهای کشور چند ساله است؟
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  آسیب شناسی طرح جامع حمل و نقل و پندی از طرح ملی راه آهن هند
  امام صادقی ها چه بلایی سر اقتصاد ایران آوردند!
  آشنایی با زیرساخت های حمل و نقلی عربستان سعودی
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  ماجرای قانون عوامل خارجی در گرجستان/ رویارویی غرب با تفلیس؟
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار