پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
جمعه، 7 اردیبهشت 1403 - 05:02   
 
 
   آخرین اخبار  
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
مدیرعامل اسبق راه آهن:
  کاش تمام لوکوموتیوها را واگذار کرده بودم!

  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
  راه‌آهن اصفهان- شهرکرد تا پایان دولت سیزدهم بهره‌برداری می‌شود
  کدام یک از مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟
  منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  اهمیت راه‌آهن شلمچه- بصره از نگاه اکونومیست
  خط آهن استراتژیک ایران - ترکیه - پاکستان
  راه آهن ایران - ترکیه ، شاهراه اقتصادی آسیا به اروپا
  نقد دوگانگی گفتار و کردار در مورد افزایش بارمحوری
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 86735صفحه نخست » هوایی2چهارشنبه، 17 مرداد 1397 - 13:59
مروری بر توافقات و تفاهمات ترانزیت جاده‌ای ایران از ابتدای سال ۹۷/ اجرای اصل رفتار متقابل در برابر ترکمنستان/ پیشنهاد برگزاری جلسات با اعضای کریدور شمال-جنوب
ترابر نیوز: مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ضمن تشریح مذاکرات دو جانبه با کشورهای مختلف از ابتدای سال ۹۷ تا کنون گفت: توسعه ارتباطات با کشورهای دارای مراودات ترانزیتی از طریق برگزاری جلسات و دیدار‌های دوجانبه در دستور کار این دفتر قرار دارد.
  
ترابر نیوز:

رضا نفیسی

رضا نفیسی در گفتگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار داشت: در این مدت سعی شد ارتباطات حمل‌ونقلی با کشورهای همسایه و سایر کشورها توسعه یابد.

وی افزود: توسعه ارتباطات با کشورهای دارای مراودات ترانزیتی از طریق برگزاری جلسات و دیدار‌های دوجانبه در دستور کار این دفتر قرار گرفت تا مسائل و مشکلات با تعامل و تبادل‌نظر برطرف یا در صورتی نبود مشکلات و موانع روابط تحکیم شود.

مدیرکل دفتر ترانزیت حمل‌ونقل بین‌المللی با اشاره به برنامه سازمان برای توسعه ارتباطات حمل‌ونقلی با سایر کشور‌ها بیان داشت: در سال جاری جلساتی با کشورهای سوئیس و یونان، ترکمنستان،  ازبکستان، گرجستان، آذربایجان برگزار شده است.

نفیسی با اشاره به نتایج جلسه با مسئولان حمل‌ونقل  کشور گرجستان گفت: در این جلسه دو کشور با حسن نیت و با هدف ارائه تسهیلات بیشتر برای شرکت‌های حمل‌ونقل ایرانی و گرجی، موافقت کردند  تسهیلاتی برای کامیون‌های گرجی و ایرانی قائل شوند و تا سال ۲۰۱۹ بالغ‌بر ۱۹ هزار پروانه تردد بین دو کشور تبادل شود.

وی در خصوص نشست دوجانبه ایران و ترکمنستان نیز گفت: با توجه به افزایش یک‌جانبه اخذ عوارض از ناوگان ترانزیتی ایرانی در خاک ترکمنستان از ۱ به ۱.۵ دلار، سفیر ترکمنستان با درخواست معاون وزیر راه و شهرسازی  و حضور در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای دیدار و در خصوص رفع موانع ترانزیتی و توسعه روابط حمل‌ونقل جاده‌ای بین دو کشور گفت‌وگو کردند که سفیر ترکمنستان یکی از دلایل این افزایش را اخذ مابه‌التفاوت سوخت در مرز بازرگان از کامیون‌های ترکمنی اعلام کرد.

مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی یادآور شد: مابه‌التفاوت سوخت در مرز بازرگان نه‌تنها از کامیون‌های خارجی بلکه از ناوگان ایرانی نیز اخذ می‌شود.

این مقام مسئول در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به نارضایتی رانندگان ناوگان ایرانی عبوری از مرز ترکمنستان و افزایش ۶۰۰ دلاری هزینه‌های آن‌ها بیان داشت: در بخش‌نامه ابلاغی ۱۵ تیرماه، بارگیری کامیون‌های ترکمنی که مبادرت به حمل کالای ترانزیتی ترکمنستان و صادراتی ایران از داخل پایانه‌های مرزی ایران را داشتند ممنوع گردید؛ اما مجدد از آن‌ها دعوت شد تا برای رفع این مشکل در جلسات حضور یابند.

نفیسی در خصوص امضا توافق‌نامه‌ حمل‌ونقل جاده‌ای در سفر رئیس‌جمهوری به سوئیس اظهار داشت: سوئیس تنها کشوری بود که موافقت‌نامه حمل‌ونقلی با ایران نداشت که پیش‌نویس این توافق‌نامه در اواخر فروردین‌ماه سال جاری با هیئت سوئیسی امضا و مقرر شد در سفر رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به سوئیس این توافقنامه امضا شود.

وی افزود: این توافق‌نامه در بخش کالا و مسافر است بین دو کشور منعقد شد و از مزایای آن می‌توان به نامحدود بودن تردد و حمایت سازمان‌های بین‌المللی حمل‌ونقلی از آن اشاره کرد.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی همچنین به نشست با مسئولان حمل‌ونقل جاده‌ای ازبکستان اشاره کرد و گفت: حذف عوارض ورود از ناوگان جاده‌ای یکدیگر باهدف کاهش هزینه‌های جابجایی کالا بین دو کشور و ترانزیت از قلمرو یکدیگر، چگونگی افزایش تردد ناوگان جاده‌ای ازبکی به ایران و مسائل مربوط به تردد کامیون‌های دو طرف از مرزهای جاده‌ای دو کشور، عوارض و هزینه‌های پرداختی توسط رانندگان ازجمله مواردی بودند که مورد مذاکره قرار گرفت.

نفیسی در ادامه گفت: دور دوم مذاکرات کارشناسی مربوط به اصلاح موافقت‌نامه حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای سال ۱۳۷۲ انجام گردید و آقای دهقان اف رئیس کمیته حمل‌ونقل جاده‌ای ازبکستان با پیشنهادهای طرف ایرانی مبنی بر مبادله سالیانه تعداد نامحدود مجوز تردد برای کامیون‌های دو طرف و مبادله تعداد مشخصی پروانه تردد معاف از عوارض ورود به‌صورت اصولی موافقت نمود و پیش‌نویس پروتکل اصلاحی مربوط به آن در این خصوص تنظیم و مبادله شد.

وی در ادامه با اشاره به اجلاس کمیسون مشترک همکاری‌های حمل‌و‌نقل جاده‌ای فی‌مابین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری یونان به منظور توسعه هرچه بیشتر روابط حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای فی‌مابین برگزار و در زمینه بررسی مسائل و مشکلات حمل‌ونقل کالا و مسافر بین دو کشور و سایر موارد مذاکره شد که طرفین به توافقاتی دست یافتند.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین‌المللی در زمینه دستیابی بر توافق‌هایی در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای مسافر، اظهار داشت: هر دو طرف علاقه خود را برای گسترش حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌‌ای مسافر بین دو کشور ابراز کرده و بر اجرای کامل ماده سوم جلسه اول کارگروه مشترک در آتن سال ۲۰۱۵ تأکید کردند. همچنین باتوجه به اهمیت حمل و نقل چندمنظوره طرف ایرانی اعلام کرد که همکاری چندجانبه برای پیگیری راه‌اندازی کریدور خلیج‌فارس–دریای سیاه بین کشورهای جمهوری اسلامی ایران، آذربایجان‌، ارمنستان، گرجستان، بلغارستان و یونان ضرورت دارد.

نفیسی که عضو کمیته برگزاری اجلاس وزرای کریدور شمال-جنوب نیز هست در خصوص برگزاری این جلاس که در مهرماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود، گفت: کریدور شمال-جنوب که وظیفه حمل بار هند به روسیه را دارد برای فعال شدن می‌تواند توسط اعضای این کریدور مورد حمایت قرار گیرد که در این خصوص برگزاری نشست‌هایی با کشورهای عضور به منظور تبادل نظر و بحث و بررسی، تاثیر گذار خواهد بود.

 وی با بیان اینکه «باید تجار و صاحب کالا با مزایا و امکانات کریدور شمال-جنوب آشنا شوند» گفت: در کنار این اقدام به رفع مشکلات فنی در زمینه بندر و ریل و جاده همت گمارده و تسهیلاتی برای تردد کالا از این کریدور در نظر گرفته شود.

این مقام مسئول در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شناسایی بارهای عبوری از کریدور شمال-جنوب اشاره کرد و گفت: نزدیک  ۴.۵ میلیون تن بین هند و روسیه مبادلات تجاری وجود دارد که این کریدور می‌تواند نقش بسزایی در جابجایی کالا بین دو کشور ایفا کند. از این رو از تجار و بازرگانان برای آشنایی با مسیر کریدور دعوت به عمل آورد و تسهیلات حمل کالا از این کریدور را به آنها معرفی کرد.

نفیسی یادآور شد: یکی از اقدامات قابل توجه می‌تواند شناسایی مسیرهای موازی کریدور شمال-جنوب از نظر قیمت، زمان و مسافت است، اما مهم‌ترین اقدام فعال شدن این کریدور است.

 

تعداد بازدید: 603 ،    
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  بندر پوتی گرجستان یکی از سی بندر بزرگ و پیشرفته جهان
  ارمنستان؛ حلقه مفقوده در کریدور بین المللی شمال ـ جنوب
  معرفی بندرربزرگ و جذاب باتومی گرجستان
  چمران: واگن‌های ملی می‌توانند وارد چرخه شوند / فکر نمی‌کنم اتوبوس برقی داخلی تا پایان سال ساخته شود
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  اتصال ایران به گرجستان و ترکیه از طریق خط آهن ایران ارمنستان
  ثمرات راه اندازی و احیای خط آهن جلفا
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  اصول دین ریشه درخت اسلام است. اصول دین را فدای فروع دین نکنید
  تصاویر: مراسم ترحیم همسر «محسن مهرعلیزاده»
  ده کانال مهم کشتیرانی دنیا
  سازوکار همکاری بین‌المللی برای همزیستی با رودخانه بزرگ کشتیرانی دانوب
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  اتاق بازرگانی ایران: اگر استدلال برخی‌ها برای اصرار به تعطیلی پنج‌شنبه به جای شنبه، تعطیل بودن شنبه در دین یهود است که این دین از ادیان یکتاپرست است؛ ما تضادی با یهودیت نداریم و اگر تضادی هست با صهیونیسم است / ما که نمی‌توانیم دنیا را قانع کنیم خود را با تعطیلات ایران وفق دهند
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  آخوندی: زمان دیپلماسی است، نه جنگ
  ذخیره سدهای آب شرب تهران ۲۰ درصد است
  انقلاب اسلامی خاتمه دهنده به حکومت فردی و موروثی در ایران
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  تصاویر بندر بزرگ پوتی گرجستان
  نمایشی جذاب شهر و بندر پوتی گرجستان از بزرگترین بنادر جهان
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  گرجستان؛ دروازه تجارت جهانی در دریای سیاه/ضرورت اتصال راه آهن ایران به ارمنستان گرجستان
  سرمایه گذاری قزاقستان در بندر پوتی گرجستان برای تقویت عملکرد کریدور میانی
  «منافع ملی» در کجای معادلات سیاست خارجی ایران قرار دارد؟
  اگر ما پنجشنبه را تعطیل کنیم، عملاً ۳ روز با جهان ارتباط داریم / تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است / ۹۰ درصد کشور‌های دنیا تعطیلاتشان شنبه و یکشنبه است، دیگر کشور‌ها جمعه و شنبه؛ تنها کشوری که تعطیلات‌اش پنجشنبه است ما هستیم / مزیت تعطیلی جمعه و شنبه این است که با بازار‌های جهانی همگام می‌شویم
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران را شناسایی و مجازات کنید
  اکثریت جمعیت کشور اردن فلسطینی هستند
  حمل و نقل عمومی در ژاپن؛ سریع، دقیق و مطمئن
  پلیس: ۹۶ درصد از تصادفات توسط کسانی بوده که بیش از ۲ سال از دریافت گواهینامه رانندگی‌شان گذشته
  فایننشال تایمز: مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند
  ۵ فوتی و ۱۸ مصدوم در اثر واژگونی اتوبوس در گردنه حیران
  آیا می دانید در این کشور همه وسایل حمل و نقل عمومی رایگان است
  تعطیلی پنجشنبه هزینه ساز وبه زیان کشور است اکثر کشورهای مسلمان جهان جمعه و شنبه تعطیل هستند
  باید از هزینه‌تراشی دولت‌ها بکاهیم
  درخواست ۴۰۰ هزار دستگاه اتوبوس برقی در بازارهای جهانی
  غیر از ایران کدام کشورها اسرائیل را به رسمیت نمی شناسند؟ (+ اینفوگرافیک)
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار