پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
شنبه، 8 اردیبهشت 1403 - 19:55   
 
 
   آخرین اخبار  
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
مدیرعامل اسبق راه آهن:
  کاش تمام لوکوموتیوها را واگذار کرده بودم!

  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
  راه‌آهن اصفهان- شهرکرد تا پایان دولت سیزدهم بهره‌برداری می‌شود
  کدام یک از مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟
  منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  اهمیت راه‌آهن شلمچه- بصره از نگاه اکونومیست
  خط آهن استراتژیک ایران - ترکیه - پاکستان
  راه آهن ایران - ترکیه ، شاهراه اقتصادی آسیا به اروپا
  نقد دوگانگی گفتار و کردار در مورد افزایش بارمحوری
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 84535صفحه نخست » خبرهای حوزه حمل و نقلچهارشنبه، 22 فروردین 1397 - 16:29
اهم ماموریت‌ها و مسئولیت‌های معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی/ بررسی جایگاه رگولاتوری این معاونت بین شقوق حمل‌ونقل
ترابر نیوز: پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در راستای معرفی معاونت حمل‌ونقل این وزارتخانه با مهرداد تقی‌زاده بهجتی معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی گفتگویی را انجام داد و ضمن تشریح ماموریت‌ها و اهم اقدامات این معاونت، نقش آن در پر کردن خلا‌های هماهنگی و یکپارچگی بین مد‌های حمل‌ونقل نیز مطرح شد.
  
ترابر نیوز:

مهرداد تقی زاده

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی مهرداد تقی زاده بهجتی متولد ۱۳۳۶ در تهران و فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف با بیش از ۲۵ سال سابقه مدیریتی عمدتا تلفیقی از فعالیت های اجرایی، مطالعاتی و مشاوره‌ای است.

 از جمله سوابق مدیریتی وی می‌توان به عضویت در هیات مدیره و معاون طرح و برنامه شرکت راه آهن، مدیر مطالعات جامع حمل و نقل کشور، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مهندسین مشاور مترا، مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره شرکت قطارهای مسافری رجاء، معاون راه آهن جمهوری اسلامی ایران و عضو هیأت مدیره،‌ معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و  مشاورعالی شهردار تهران در امور حمل و نقل و ترافیک نام برد.

همچنین بخشی از سوابق علمی ایشان نیز عبارتند از  : موسس مرکز اطلاعات علمی و تخصصی حمل و نقل و ترافیک  www.ttic.ir، متولی راه اندازی مناقصه گذاری الکترونیکی کشور، راه اندازی اولین بولتن تخصصی PMS در سال ۱۳۸۴، نماینده ایران در اتحادیه بین المللی راه‌آهن‌های جهان (UIC) در فرانسه و عضو انجمن متخصصین حمل و نقل و ترافیک آمریکا (ITE )، تدریس و تالیف کتب تخصصی مدیریتی و حمل و نقلی .

مهرداد تقی زاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به معرفی معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی پرداخت و در ابتدا با اشاره به هدف تشکیل این معاونت در ساختار جدید وزارتخانه گفت: اگرچه هر یک از شقوق چهارگانه حمل‌ونقل کشور دارای متولیان مخصوص خود همچون سازمان‌ راهداری و حمل‌ونقل جاده ای، شرکت راه‌آهن، سازمان هواپیمایی، شرکت فرودگاه‌ها و سازمان بنادر و دریانوردی بودند، اما همواره فقدان نیاز به هماهنگی و یکپارچی در زمان فعالیت میان مد‌های حمل‌ونقل و همچنین هماهنگی آنها با دستگاه‌های بیرون از وزارت راه و شهرسازی مشهود بود.

وی با ذکر مثالی در زمینه حمل‌ونقل کالا گفت: هماهنگی با بنادر ، راه آهن ، سازمان راهداری ،گمرک، وزارتخانه‌های صمت( صنعت، معدن وتجارت)، جهاد کشاورزی و بسیاری دستگاه‌های دیگر ضروری می‌شود که مبنای تشکیل معاونت حمل‌و‌نقل نیز پر کردن این خلاها و پیگیری موضوعات این‌چنین بود.

تقی زاده با بیان اینکه «یک نمونه از یکپارچگی و هماهنگی در ایمنی نمود پیدا می‌کند» یادآور شد: علی‌رغم اینکه از وزارت راه و شهرسازی تهیه نقشه راه ایمنی جاده‌ها درخواست شده بود، اما به این مساله نیز پرداخته شد که ابتدا باید اقداماتی انجام گیرد تا بخش عمده‌ای از مسافر جاده‌ای  بر روی ریل و بخش هوایی و بخش عمده ای از بار جاده بر روی ریل منتقل شود و همزمان به مساله ایمنی زیرساخت و ناوگان جاده‌ای‌، عوامل انسانی و مسائل مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخته شود. که این یک اقدام فرابخشی و فرا مدی می باشد که در معاونت حمل‌ونقل طراحی شده است.

وی در ادامه به پیگیری هماهنگی میان سیستم حمل‌ونقل درون و برون شهری اشاره کرد و گفت: در این خصوص مسائل مورد نظر از طریق وزارت کشور و شهرداری‌ها پیگیری می‌شود و معتقدیم، مسافر از درب منزل تا زمان خروج از شهر با سیستم‌های حمل‌ونقل درون و برون‌شهری درگیر است که برای تسهیل خدمات برای مسافر باید یکپارچگی‌های نرم افزاری و سخت افزاری ایجاد شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در همین نقطه است که مباحث TOD (توسعه مبتنی بر حمل ونقل همگانی) مطرح می‌شود که نشان می‌دهد به چه صورت ایستگاه‌های حمل‌ونقل عمومی با در نظر گرفتن فضاهای تجاری برای مردم به یک مکان جذاب تبدیل می‌شود که از حمل‌ونقل عمومی بیشتر استفاده کنند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی با اشاره به دیگر ماموریت معاونت حمل و نقل نیز گفت: مباحث کلان کشوری مثل مبارزه با خودرو محوری از طریق سیستم درون و برون شهری نیز پیگیری می‌شود. در فرمایشات وزیر راه و شهرسازی بحث مبارزه با خودرو محوری بسیار پر رنگ است و در معاونت حمل و نقل با انجام تحلیل‌های متعدد به دنبال پیدا کردن راهکارهای آن هستیم.

وی یادآور شد: پس از ایام نوروز سال‌های گذشته معمولا هر یک متولیان شقوق حمل‌ونقل  گزارش عملکرد و تعداد مسافر جابجا شده را ارائه می‌کردند. اما معاونت حمل‌ونقل در نوروز ۹۶ تحلیلی بر گزارش‌های ارائه شده از سوی سازمان ها و شرکت‌های متولی هر یک از شقوق حمل‌ونقل افزود و مشخص شد که برخلاف روند افزایشی سهم حمل‌ و نقل هوایی و خودرو شخصی، سهم حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای (اتوبوس‌) چند سالی است که روند کاهشی دارد.

تقی زاده با اشاره به نتیجه تحلیل انجام شده بر گزارش عملکرد شقوق حمل‌ونقل اظهار داشت: نتیجه آن تحلیل بر اساس نگاه چند بعدی به وجود آمد که موجب جهت‌دهی به استراتژی‌های حمل‌ونقل شد. به‌طور مثال افزایش تعداد پروازهای مسافرتی در ایام نوروز وزارت راه و شهرسازی را ترغیب به خرید هواپیما، تقویت ناوگان و سیستم حمل‌ونقل هوایی کرد.

معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تحلیل‌های انجام شده در بخش ترانزیت کالا نیز گفت: این تحلیل‌ها منجر به نتیجه‌‌ و در راستای اتخاذ تصمیمی مبنی بر انتخاب مدیر کریدورها زیر نظر معاون حمل و نقل شد. که علی رغم گذشت مدت کوتاهی از شروع کار ایشان، آثار مثبت انتخاب مدیر کریدور همچون رفع تدریجی مشکلات تردد بارهای ترانزیتی و تحلیل و تعریف نحوه ارتباطات تجاری به وضوح قابل مشاهده است.

به گفته وی معاونت حمل‌ونقل چهار دفتر کل دارد که عبارتند از: دفتر تجاری سازی و امور تشکل‌ها،‌ دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل‌ونقل، مرکز تدوین مقررات ایمنی-پدافند غیر عامل-مدیریت بحران و دفتر طرح‌های جامع و مدل‌های حمل‌ونقل، که البته به غیر این چهار دفتر، حوزه مشاوران به علاوه یک مدیر برای کریدورهای بین المللی نیز در معاونت حمل‌ونقل حضور و فعالیت دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی اهم وظایف معاونت حمل‌ونقل را به  شرح زیر اعلام کرد:

  • تدوین و راهبری ایجاد نظام جامع حمل‌ونقل، به روزرسانی مستمر و پایش طرح جامع
  • برنامه‌ریزی، ارائه راهکارهای عملیاتی، هدایت و نظارت به‌منظور ارتقا بهره وری ، توسعه حمل‌ونقل یکپارچه و توسعه حمل‌ونقل چندوجهی کالا و اصلاح، توسعه و تسهیل امور لجستیک و ...
  • دریافت و بررسی طرحهای توسعه ای سازمانها و شرکتهای تابعه و اعلام نظر بر اساس نتایج طرح جامع حمل ونقل.
  • مطالعه، برنامه ریزی، ارائه راهکارهای عملیاتی و پویا به‌منظور افزایش قابلیت رقابت‌پذیری، ایجاد زمینه‌ی‌ جذب‌ سرمایه‌های‌ داخلی‌ و خارجی
  • ارزیابی‌ فنی و اقتصادی طرحها و پروژه‌های حمل‌ونقل
  • راهبری امور و پیگیری مصوبات دبیرخانه‌های «شورای عالی هماهنگی ترابری کشور»، «شورای عالی فنی امور زیربنایی حمل‌ونقل»، «کمیسیون ایمنی راه‌های کشور»، «کمیسیون بررسی سوانح و حوادث»، «حمل ونقل و شریان های حیاتی، بلایای جوی و توفان»، «کمیته پدافند غیر عامل» و «شورای‌عالی ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور».

تقی زاده در پایان با اشاره به مهمترین اقدام معاونت حمل‌ونقل را فراهم نمدن زمینه ها و پیشنیازهای افزایش مستمر حجم بار ترانزیت عنوان کرد و گفت: در این خصوص ارتباط تنگاتنگی با وزارت امور خارجه برقرار شده است. به علاوه تصویب سند توسعه مبتنی بر حمل‌ونقل همگانی، تهیه راهنمای ملی توسعه مبتنی بر حمل و نقل همگانی، برگزاری کمیته مشتری‌مداری و اقدام به رفع مشکلات موجود در پایانه‌ها و ناوگان شیوه‌های حمل‌ونقلی، ایجاد ربات تلگرامی سامانه ثبت شکایات حمل و نقلی وزارت راه و شهرسازی (Safar96) ، برگزاری کارگروه مسافری حمل‌ونقل درون و برون‌شهری، برگزاری کارگروه لجستیک کشور، برقراری ارتباط با استان ها جهت پیاده‌سازی سیاست‌های معاونت حمل‌ونقل نیز اهم اقدامات انجام شده از سوی معاونت حمل‌ونقل به شمار می‌روند.

 

تعداد بازدید: 498 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  آقای وزیر آیا مدیران بابت تصمیمات مدیریتی خسارت‌بار به شرکت، مسوول هستند؟
  خسارت مدیران نالایق با بررسی سخنان شهید چمران
  دولت واردات خودرو‌های دست دوم را آزاد کرد، اما انجام نداد، چون به نفع مردم و به ضرر خودروساز بود
  کارکنان راه‌آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند
  طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  فرصت ها و ظرفیت های تجارت و سرمایه گذاری در گرجستان
  چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  بندر پوتی گرجستان یکی از سی بندر بزرگ و پیشرفته جهان
  ارمنستان؛ حلقه مفقوده در کریدور بین المللی شمال ـ جنوب
  معرفی بندرربزرگ و جذاب باتومی گرجستان
  چمران: واگن‌های ملی می‌توانند وارد چرخه شوند / فکر نمی‌کنم اتوبوس برقی داخلی تا پایان سال ساخته شود
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  اتصال ایران به گرجستان و ترکیه از طریق خط آهن ایران ارمنستان
  ثمرات راه اندازی و احیای خط آهن جلفا
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  اصول دین ریشه درخت اسلام است. اصول دین را فدای فروع دین نکنید
  تصاویر: مراسم ترحیم همسر «محسن مهرعلیزاده»
  ده کانال مهم کشتیرانی دنیا
  سازوکار همکاری بین‌المللی برای همزیستی با رودخانه بزرگ کشتیرانی دانوب
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  اتاق بازرگانی ایران: اگر استدلال برخی‌ها برای اصرار به تعطیلی پنج‌شنبه به جای شنبه، تعطیل بودن شنبه در دین یهود است که این دین از ادیان یکتاپرست است؛ ما تضادی با یهودیت نداریم و اگر تضادی هست با صهیونیسم است / ما که نمی‌توانیم دنیا را قانع کنیم خود را با تعطیلات ایران وفق دهند
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  آخوندی: زمان دیپلماسی است، نه جنگ
  ذخیره سدهای آب شرب تهران ۲۰ درصد است
  انقلاب اسلامی خاتمه دهنده به حکومت فردی و موروثی در ایران
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  تصاویر بندر بزرگ پوتی گرجستان
  نمایشی جذاب شهر و بندر پوتی گرجستان از بزرگترین بنادر جهان
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  گرجستان؛ دروازه تجارت جهانی در دریای سیاه/ضرورت اتصال راه آهن ایران به ارمنستان گرجستان
  سرمایه گذاری قزاقستان در بندر پوتی گرجستان برای تقویت عملکرد کریدور میانی
  «منافع ملی» در کجای معادلات سیاست خارجی ایران قرار دارد؟
  اگر ما پنجشنبه را تعطیل کنیم، عملاً ۳ روز با جهان ارتباط داریم / تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است / ۹۰ درصد کشور‌های دنیا تعطیلاتشان شنبه و یکشنبه است، دیگر کشور‌ها جمعه و شنبه؛ تنها کشوری که تعطیلات‌اش پنجشنبه است ما هستیم / مزیت تعطیلی جمعه و شنبه این است که با بازار‌های جهانی همگام می‌شویم
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران را شناسایی و مجازات کنید
  اکثریت جمعیت کشور اردن فلسطینی هستند
  حمل و نقل عمومی در ژاپن؛ سریع، دقیق و مطمئن
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار