پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
چهارشنبه، 23 خرداد 1403 - 22:20   
 
 
   آخرین اخبار  
  فیلم/جابجایی زائران ایرانی حج تمتتع با قطار سریع السیر
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  ۵۰۰ میلیارد تومان به راه آهن بوشهر شیراز تزریق می شود
  وجود ۴۵۰ لوکوموتیو زمین گیر/ویدئو
  شرایط وخیم صنایع ریلی/ امکان تعطیلی کامل صنایع ریلی
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 77135صفحه نخست » خبرهای حوزه حمل و نقلسه شنبه، 28 دی 1395 - 14:12
سالانه ۴ تا ۵ میلیارد دلار از خارجی‌ها بلیت می‌خریم/ قیمت واقعی هواپیما جزو اسرار تجاری شرکت‌هاست
ترابر نیوز: وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ‌ایده ما برای تامین مالی‌خرید هواپیماها بسیار ساده است، گفت: مهم‌تر از ورود یک ایرباس آغاز یک تحول در صنعت هوانوردی و از آن مهم‌تر ورود به اقتصاد جهانی است.
  
ترابر نیوز:

مصاحبه با وزیر

به گزارش  پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عباس آخوندی با حضور در یک برنامه تلویزیونی، با اشاره به ورود نخستین فروند از هواپیماهای خریداری شده به کشور، ‌گفت: مهم‌تر از ورود یک ایرباس آغاز یک تحول در صنعت هوانوردی و از آن مهم‌تر ورود به اقتصاد جهانی است چرا که انقلاب ما داعیه‌دار به دست آوردن سهم ملت ایران در تحولات و اقتصادجهانی بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه های سیاسی و حوز‌ه‌های مهمی به برکات دلاوری‌های مردم و شهدا موقعیت‌های خوبی داشته و داریم. اما در حوزه‌های اقتصادی گرفتاری‌های بسیاری داشته‌ایم. این ورود بیشتر نشان از آغاز یک دوران جدید برای بازگشت به دوران خوب است تا بتوانیم برای مردم خود و ایران چه در منطقه و چه در جهان آن جایگاه را به دست آوریم.

وی در پاسخ به این سوال که تامین مالی خرید این هواپیماها چگونه صورت گرفته است و مبلغ قرارداد چقدر است و اینکه گفته می‌شود از منابع مسکن مهر بوده است؟ گفت: به دلیل قرار گرفتن در تحریم و همزمان برخی بی‌تدبیری‌های صورت گرفته، سال‌ها اقتصاد حمل و نقل هوایی را به دست خارجی‌ها دادیم. در طول سال بین ۴تا ۵ میلیارد دلار پول بلیتی است که مردم ایران برای سفر به خارج پرداخت کردند به خارجی‌ها رسید. اینکه مردم ما سفر می‌کنند و در برنامه‌های اقتصادی مشارکت دارند خوب است اما قسمت بد آن است که سهم ایران در این بازار بسیار اندک است.

آخوندی ادامه داد: ایده ما برای خرید و تامین مالی بسیار ساده است و از شدت سادگی آنهایی که دوست ندارند باورکنند مرتب ایجاد ابهام می‌کنند. ما از روش اجاره به شرط تملیک استفاده کرده‌ایم که مفهوم آن این است که رقم اولیه‌ای را شرکت هما می‌پردازد و خرید می‌کند، ولی بلافاصله بعد ازخرید این هواپیما در اختیار موسسات مالی جهانی قرار می‌گیرد و به پشتوانه همین هواپیما برای پرداخت باقی قیمت هواپیما تسهیلات می‌گیرد.

وزیر راه و شهرسازی با طرح این سوال که چگونه تسهیلات پرداخت می‌شود؟ گفت: از سهمی که از بازار به دست می‌آورد و هم چنین از محل پروازهای هواپیما. در واقع به جای اینکه پول بلیت به ایرلاین‌های بین‌المللی پرداخت شود بخشی از آن را در اختیار خود ایرانی‌ها قرار می‌دهیم و به این ترتیب هم ناوگان نوسازی می‌شود و هم سهم‌مان را از اقتصاد جهانی می‌گیریم.

آخوندی گفت: روش اجاره به شرط تملیک در ایران تاکنون رایج نبوده است اما در دنیا بسیار رایج است و اکثر خطوط هوایی جهان دیگر مثل گذشته از پول خود هواپیمای ملکی نمی‌خرند و از روش لیزینگ استفاده می‌کنند.  لازمه استفاده از لیزینگ هم قرارداد رسمی است که بدون دلالی انجام می‌شود. لیزینگ باید شفاف باشد و شرکت فروشنده و فاینانسور و خریدار دست اول باشند. بعد از برجام توانستیم قراردادها را شفاف کنیم و درپی آن توانستیم برای اولین بار در ایران از روش لیزینگ استفاده کنیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: ما در ایران چنین منابع مالی‌ای نداشتیم که بخواهیم چنین خرید بزرگی کنیم. همه شاهکار در همین تدبیر و درک ایران از موقعیت خود شکل گرفت و کار انجام شد.

وی گفت: من مطمئن بودم دنیا به ما اطمینان می‌کند. درست است فقط در این چهل سال تنها دو فروند ایرباس خریدیم و بوئینگ هم اصلا نخریدیم، اما مطمئن بودم ایران موقعیتی دارد که می‌تواند اعتماد جهانی را جلب کند و دوم فهم ما از اقتصاد جهانی بود و این که در دنیا چگونه این خریدها انجام می‌شود. افرادی که با اقتصادجهانی آشنایی ندارند فکر می‌کنند برای خرید همه چیز باید پول نقد پرداخت آن هم از منابع دولت، همه این خریدها از منابع خود شرکت است و از منابع دولت استفاده‌ای نشده است. ما از اقتصاد جهانی به نفع ملت ایران استفاده کردیم و این خرید نشان دهنده فهم ما از اقتصاد جهانی است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا برای خرید واگن هم می توان از این روش استفاده کرد؟ پاسخ داد: بله. می‌توان. یکی از بحث‌های ما هم نوسازی خودروها و  واگن‌ها است.

آخوندی در خصوص اختلاف قیمت‌های اعلام شده درباره رقم نهایی خرید هواپیما توضیح داد: یک قیمتی به نام قیمت رسمی وجود دارد که معمولا روی سایت ایرباس و بویینگ هم وجود دارد. معمولا رقمی که اعلام می‌شود رقم قیمت رسمی است. ولی معمولا شرکت‌ها موقع خرید چانه می‌زنند و تخفیف می‌گیرند. ضمن اینکه قیمت واقعی خرید جزو اسرار تجاری شرکت‌هاست که با چانه زنی به دست می‌آید و هیچ کس نباید آن را اعلام کند. اگر اختلاف قیمت می‌بینید تفاوت قیمت رسمی و قیمت چانه زده شده است.

آخوندی در پاسخ به این سوال که آیا زیرساخت‌ها در فرودگاه‌ها برای پذیرش هواپیماها فراهم است؟ گفت: تمام اقدام ما فقط خرید هواپیما نبوده است. نوسازی فرودگاه‌ها و نوسازی سیستم ناوبری فرودگاه‌ها جزو دستور کار بوده است. تمام فضای آسمان ایران نوسازی شده است و مسیرها و راه‌های هوایی همه در برنامه نوسازی قرار داشته است.

وی با بیان اینکه ورود سیستم‌های راداری جدید به کشور  با هدف امنیت پرواز و هدایت پروازهای عبوری نیز از برنا‌مه‌ها بوده است، ادامه داد: آسمان ایران یکی از منابع اقتصادی ایران است. روزی ۱۱۰۰ هواپیما از آسمان ایران عبور می‌کند و لازمه عبور بیشتر این است که چه خدمتی به خطوطی که از ایران عبور می‌کنند می‌دهیم؟ سیستم راداری امکان خوبی است که ایجاد می‌کنیم. بنابراین نوسازی سیستم ناوبری ایران مهم است و بعد از برجام برای نوسازی سیستم ناوبری هزینه شده است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا برخی رسانه‌ها با شما مشکل دارند، گفت: من دوست دارم ایران آباد باشد و برای آبادانی باید کارهای بزرگی کرد و به مردم باید راست گفت و راست گفتن معمولا تبعات دارد.

آخوندی در خصوص وضعیت فرودگاه‌های کشور گفت: ما تقریبا ۶۰ فرودگاه داریم و تقریبا ۸۰ درصد پروازها در ۹ فرودگاه متمرکز است و باقی ۵۰ فرودگاه‌ها به شدت زیر ظرفیت کار می‌کنند. این نظام سکونت‌گزینی ایران که هشت کلان شهر بسیار بزرگ داریم و باقی ایران خالی از جمعیت شده است آثارش را همه جا می‌بینید. در شهرستان‌های درجه دو و سه گاهی یک پرواز فقط انجام می گیرد در واقع خرید ای‌تی‌آرها برای پرواز در این فرودگاه‌ها است که مردم این شهرها هم دسترسی به خدمات هواپیمایی داشته باشند.

وی با بیان اینکه میلیاردها تومان برای ساخت این فرودگاه‌ها هزینه شده است اما بهره‌وری پایینی دارند، گفت: با ورود هواپیماهای کوچک از این ظرفیت استفاده می‌کنیم.

آخوندی ادامه داد: کسانی که ازعدم ظرفیت فرودگاه‌ها برای پذیرش هواپیماهای جدید می‌گویند معمولا مهرآباد و امام را می‌بینند. به غیر از امام و فرودگاه مهرآباد که به شدت بالای ظرفیت خود عمل می‌کنند  ۵۰ فرودگاه داریم که پرواز به‌صرفه ندارند.

وزیر راه و شهرسازی از برنامه‌های توسعه‌ای برای فرودگاه امام خبر داد و گفت: برنامه بسیار بلندپروازانه‌ای برای فرودگاه امام داریم که آن را به ظرفیت صدمیلیونی برسانیم. درحال حاضر شش میلیون بیشتر ظرفیت وجود ندارد. گام نخست ساخت یک ترمینال بیست میلیون نفری است که ظرف دو تا سه ماه آینده برای عقد قرارداد مهیا می‌شود.

آخوندی هم چنین خبر داد: یک سرمایه گذاری جدید در مهرآباد درحال انجام است که آخر کار پروازهای داخلی را کامل پوشش دهد، ضمن اینکه بهسازی و نوسازی فرودگاه مهرآباد از ترمینال‌ها تا باند فرودگاه در دست اقدام است و بعد از چهل سال این نوسازی درحال انجام است.

 

تعداد بازدید: 1027 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  فیلم/جابجایی زائران ایرانی حج تمتتع با قطار سریع السیر
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  روزنامه جمهوری اسلامی: چه اتفاقات دیگری باید بیفتد که مسئولان باور کنند با بحران مهاجران افغانستانی روبرو هستیم؟
  فیلم دکتر پزشکیان در حین جراحی قلب باز
  ۵۰۰ میلیارد تومان به راه آهن بوشهر شیراز تزریق می شود
  وجود ۴۵۰ لوکوموتیو زمین گیر/ویدئو
  شرایط وخیم صنایع ریلی/ امکان تعطیلی کامل صنایع ریلی
  فیلم بسیار جالب | آسفالت و بتن ریزی در جاده های امریکا
  فروش نفت با تخفیف‌های سنگین به چین، پیشنهاد جلیلی بود؟ / جلیلی: با ایده‌های ما، فروش نفت در دولت فعلی به بیش از ۱.۵ میلیون بشکه در روز رسید
  ببینید: طبیب ایران! / مسعود پزشکیان؛ از طبابت تا یک‌قدمی ریاست جمهوری/ ویدئو
  حمایت عبدالله طالبی بنیانگذار گروه بانک پارسیان و مدیرعامل اسبق بانک از دکتر مسعود پزشکیان
  پزشکیان به رئیسی: قرار بود گرانی را کنترل کنید، تورم را حل کنید، نرخ ارز را تثبیت کنید و قیمت ها کاهشی شود، خب چه شد؟ /مردم تحت فشار هستند
  حماس: ما قطعنامه شورای امنیت را پذیرفتیم/ آماده مذاکره هستیم
  تحصیل حدود ۲۳ هزار دانشجوی ایرانی در دانشگاه‌های ترکیه
  حمایت ربیعی از پزشکیان: قاطعانه می‌گویم او می‌تواند
  پزشکیان: گرانی و تورم کمر مردم را خرد کرده است
  گرانی حاصل عملکرد دولت است؛ کمر مردم از تورم خرد شده
  اگر مشارکت به ۵۰ درصد برسد، احتمال پیروزی پزشکیان در دور اول وجود دارد / زاکانی و قاضی زاده انصراف خواهند داد
  آیا اختیارات دولت و رییس جمهور در کشور کافی است؟/ویدئو
  قرار بود سه روزه مشکل بورس حل شود؛ اما بحران ۳ سال کامل ادامه یافت/ قرار نبود به جای حمایت فرصت‌های استفاده از مصوبه‌های پنهانی را برای نورچشمی‌ها فراهم کنید/ مشکل بورس همان مشکل اقتصاد کشور است؛ دخالت ناروای دولت در کسب و کار‌ها و تحریم‌های بین‌المللی
  علی ربیعی: برنامه پزشکیان بازگشت به مردم است/ در کنار او می ایستیم
  عبدی: ساختار انتخاباتی این دوره ناشی از خطای محاسباتی نیست
  رائفی پور | آیا رئیس جمهور اختیارات لازم برای مدیریت کشور را دارد؟/ویدئو
  ویدئو: آیا اختیارات رهبری و ریاست جمهوری تداخل دارد؟/ پاسخ دکتر پزشکیان
  قدرت و اختیارات رییس جمهور از منظر مقام معظم رهبری/فیلم
  (ویدیو) پزشکیان: باید مشخص بشود چه کسی مسؤول است
  چرا از پزشکیان حمایت می‌کنم
  پزشکیان: تقصیر‌ها همه‌اش مال آمریکاست؟! تقصیر مال ماست / با آدم‌های بی سواد نمی‌توان مملکت را به جایی رساند
  ابداع روشی جدید که می‌تواند زوال عقل را تا ۹ سال زودتر پیش‌بینی کند
  مناظره داغ مسعود پزشکیان و احمد توکلی در برنامه زنده/فیلم
  ‫نطق تاریخی مسعود پزشکیان بعد از انتخابات 94/فیلم
  پزشکیان، امشب ساعت ۲۲ در «گفتگوی ویژه خبری» شبکه خبر
  حدود، اختیارات و وظایف رئیس جمهور در قانون اساسی
  حسین علایی: امید به تغییر و بهبود
  نطق میان دستور دکتر پزشکیان ( یکشنبه 7 خرداد 1402 ) : صدای مردم را بشنوید/فیلم
  تنش در سخنرانی مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در دانشگاه تبریز/فیلم
  صحبت های جنجالی مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز درباره درگذشت مهسا امینی/فیلم
  تصویری قدیمی از علی دایی و سیدمحمد خاتمی+عکس
  مسعود پزشکیان کیست؟ + سوابق و بیوگرافی
  آیا اختیارات دولت و رییس جمهور در کشور کافی است؟
  چه روغن موتوری مناسب خودروی شماست؟+فیلم
  علی لاریجانی با محمدباقر قالیباف ائتلاف می‌کند؟
  فیلم میزگرد جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)/ جایگاه میزان مشارکت مردم در انتخابات/ تفاوت مشروعیت و مقبولیت/ جایگاه حکومت کودتا
  تغییر استراتژی خاتمی و اصلاح طلبان
  طرح روسیه و چین براى جایگزینى مسیر دریایى کانال سوئز
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار