جمعه، 14 اردیبهشت 1403 - 15:35   
 
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 95110صفحه نخست » انرژی،حمل و نقل شنبه، 4 دی 1400 - 11:42
صرفه جویی قابل توجه مصرف سوخت با تکمیل خطوط ریلی ترانزیتی و باری
 صرفه جویی قابل توجه مصرف سوخت با تکمیل خطوط ریلی ترانزیتی و باریترابر نیوز: لازم است شرکت راه آهن روی تکمیل هر چه سریعتر خطوط ریلی ترانزیتی و باری در حال اجرا تمرکز نماید تا با بهره برداری هر چه سریعتر این خطوط هم درآمد شرکت راه آهن افزایش چشمگیری یابد و هم صدها میلیون دلار در مصرف گازوئیل صرفه جویی شود و هم اینکه با کاهش بار ترافیک جاده ها از کشته و زخمی شدن هزاران نفر در حوادث جاده ای کاسته شود.
  
ترابر نیوز:

 تین نیوز

یک کارشناس حمل و نقل معتقد است قابلیت انتقال 50 میلیون تن بار بر روی خط آهن شمال جنوب وجود دارد و گلوگاه این تحول بزرگ اتصال بندر انزلی به خط آهن رشت است.

به گزارش تین نیوز، حسین میرافضلی به خبرنگار ما گفت: با اتصال راه آهن رشت به انزلی بستر برای انتقال تا 50 میلیون تن بار روی راه آهن جنوب به شمال فراهم خواهد شد.  

 

وی افزود: خط آهن رشت انزلی 40 کیلومتر است اما راه اندازی آن نقش بسیار مهمی در توسعه ترانزیت بار در محور جنوب به شمال دارد.

 وی با تاکید بر این که سود راه آهن در انتقال بار است و حمل و نقل مسافر سود قابل ملاحظه ای برای شرکت راه آهن ندارد، بیان کرد: شرکت راه آهن از هر بارنامه حدود 55 درصد آن را بابت حق بهره برداری از شبکه دریافت می کند و حدود 25 درصد بارنامه هم سهم بخش لکوموتیوها می باشد و سهم واگن ها حدود 20 درصد می باشد.

میرافضلی ادامه داد: چنانچه با اتصال بندر انزلی به خط آهن رشت میزان جابجایی بار بین مسیر انزلی به بندرعباس تنها 5 میلیون تن در سال افزایش یابد، درآمد حاصله برای شرکت راه آهن حدود 1800 میلیارد تومان در سال خواهد بود.

او افزود: چنانچه با اتصال خط آهن رشت به بندر انزلی و راه آهن کرمانشاه و خط آهن عراق و اجرای سایر خصوط ریلی ترانزیتی بتوانیم 30 میلیون تن به حجم جابجایی بار توسط خطوط ریلی اضافه کنیم به مفهوم کسب بیش از 10 هزار ملیارد تومان درآمد برای شرکت راه آهن خواهد گردید.

وی عنوان کرد: با این درآمد می توان ظرف مدت پنج سال تحول بزرگی در توسعه زیرساخت های ریلی کشور ایجاد نمود.

میرافضلی بیان کرد: بر این اساس لازم است شرکت راه آهن روی تکمیل هر چه سریعتر خطوط ریلی ترانزیتی و باری در حال اجرا تمرکز نماید تا با بهره برداری هر چه سریعتر این خطوط هم درآمد شرکت راه آهن افزایش چشمگیری یابد و هم صدها میلیون دلار در مصرف گازوئیل صرفه جویی شود و هم اینکه با کاهش بار ترافیک جاده ها از کشته و زخمی شدن هزاران نفر در حوادث جاده ای کاسته شود.

تعداد بازدید: 1877 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظرات کاربران: 1 نظر (فعال: 1 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 0)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
ناشناس
|    | 1400/10/4 - 12:52 |     0     0     |
اتصال راه اهن از طریق پاکستان به چین و از طریق ترکیه به دریای سیاه و مدیترانه بسیار مهم است لازم به ذکر است که عبور راه اهن ترکیه از روی دریاچه وان مخل سرعت عمل ترانزیت است وباید جایگزین بهتری برای ان پیدا کرد راه اهن رشت استارا نیز باید تکمیل شود اتصال ایران به شبه جزیره عربستان میتواند از طریق یک تونل مثل تونل مانش از مسیر تنگه هرمز انجام گبرد کل هزینه این مسیر را چین با کمال میل پرداخت خواهد کردد فکرش را بکنید مسیر طلایی ترانزیت چین بامیانبر به کشورهای عربی و افریقا متصل میشود و ایران صادرات عظیم کشاورزی به این مناطق خواهد داشت گسترش صنعت توریسم هم که جای خود


نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار