پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 28 خرداد 1403 - 02:39   
 
 
   آخرین اخبار  
  تلاش سه ساله شرکت راه آهن بر ضد تولید ملی
  تاثیر شدید توسعه شبکه ریلی بر کاهش تلفات جاده ای و آسیب های ماندگار جسمی/ برنامه دکتر پزشکیان چیست؟
  سرود عشق روی ریل های آهنی؛ قطار قلب منه!
پیشنهاداتی به دولت چهاردهم برای افزایش سهم راه‌ آهن
  رفع عوامل کاهش سهم بار و مسافر ریلی؛ رزمایشی برای دولت و وزیرجدید

  بررسی آخرین وضعیت کریدور شمال-جنوب و ساخت خط ریلی رشت- آستارا بین ایران و روسیه
  وجود واگن های ۵۰ ساله در سیستم حمل و نقل ریلی کشور
  شرایط وخیم صنایع ریلی/ امکان تعطیلی کامل صنایع ریلی
  برنامه حامیان پزشکیان:رساندن میانگین سرعت قطارهای باری به 40 کیلومتر بر ساعت و میانگین سرعت قطارهای مسافری به 120کیلومتر برساعت
  برنامه حامیان پزشکیان: احداث 3000کیلومتر خطوط ریلی برقی پرسرعت بین شهرهای پر جمعیت کشور
  فیلم/جابجایی زائران ایرانی حج تمتتع با قطار سریع السیر
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  ۵۰۰ میلیارد تومان به راه آهن بوشهر شیراز تزریق می شود
  وجود ۴۵۰ لوکوموتیو زمین گیر/ویدئو
  شرایط وخیم صنایع ریلی/ امکان تعطیلی کامل صنایع ریلی
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 90127صفحه نخست » بازار سرمایه و اقتصادیکشنبه، 12 خرداد 1398 - 12:57
در دولت اصلاحات هر زمان اراده می‌کردیم خاتمی را می‌دیدیم/ روحانی از اختیارات فعلی خود استفاده نمی‌کند/ بازنگری در قانون اساسی بعد از ۳۰ سال منطقی است
ترابر نیوز: یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: زمانی که وزیر بودم هر زمان که اراده می‌کردیم می‌توانستیم آقای خاتمی را ببینیم. اما الان شنیده‌ها حاکی است که آن روال گذشته وجود ندارد و اینجا یک محدودیت‌های جدی در کار وجود دارد و نشان می‌دهد که آقای روحانی یا تیمش عزم و اراده لازم برای کار کردن را ندارند .
  
ترابر نیوز:

علی صوفی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره اظهارات مشترک روسای‌جمهور مبنی بر اینکه در دوران تصدی خود به اختیارات بیشتری نیاز دارند، گفت: مقام معظم رهبری زمانی که در مقام ریاست‌جمهوری بودند در تلویزیون همین ضعف را در مورد ساختار ریاست جمهوری مطرح کردند به این مضمون که اختیارات رئیس‌جمهور به اندازه و به تناسب مسئولیت‌هایش نیست. بنده این موضوع را اولین بار از ایشان شنیدم که به صراحت این مطلب را اظهار داشتند. البته باید دقت شود آن موقع ساختار کشور به صورت نخست‌وزیری بوده است.

به نظر نمی‌آید مشکل روحانی الان کمبود اختیارات باشد

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد:‌ بعد از مقام معظم رهبری که آن زمان ریاست جمهوری را بر عهده داشتند ما این نوع اظهارنظر را از سمت آقای هاشمی رفسنجانی شاهد بودیم که ایشان هم در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد که ساختار ما با تمام دنیا متفاوت است و رئیس‌جمهور اختیارات لازم را برای تصمیم‌گیری ندارد.

وزیر تعاون دولت اصلاحات اظهار داشت: کاملا مشخص است که ساختار کشور ما هم ولایت فقیه دارد و هم رئیس‌جمهور و طبق قانون اساسی سیاست‌های کلی کشور را ولی فقیه تعیین می‌کند.در این میان و یک سری اختیارات برای ریاست جمهوری تعریف شده است و رئیس‌جمهور ذیل مقام ولایت فقیه تعریف می‌شود.

وی ادامه داد: پس از آقای هاشمی هم آقای خاتمی آمد و ایشان هم این تعبیر را به کار برد که رئیس‌جمهور یک تدارکات‌چی است. پس از ایشان آقای احمدی‌نژاد هم به نوعی این گلایه‌ها را بیان داشت تا اینکه به دولت آقای روحانی رسیدیم. البته آقای احمدی‌نژاد از همه اختیارات خود استفاده می‌کرد و به نظر من او شاید در این رابطه خیلی‌ هم احساس ضعف نمی‌کرد ولی آن اعتراض یازده روزه احمدی‌نژاد نشان داد که او هم خواهان اختیارات بیشتری در تصمیم‌گیری است. این‌ها همه وجود دارد و نشان می‌دهد که ضعفی در این رابطه هست که باید چاره‌ای برای آن اندیشید.

دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات با بیان اینکه شرایط دولت آقای روحانی به خصوص دولت دوم ایشان نسبت به روسای جمهور پیشین متفاوت است، گفت: به نظر نمی‌آید مشکل آقای روحانی الان کمبود اختیارات باشد. شاید اشاره‌ای که آقای روحانی به این موضوع دارد، متوجه عرصه سیاست خارجی باشد، شاید انتظار دارد که در عرصه بین‌المللی و مذاکرات و در تعامل با ۴+۱ مبسوط‌الیدتر از آنچه که الان هست باشد و دلیل آن هم شاید این باشد که الان فصل چالش‌های بین‌المللی است.

بازنگری در قانون اساسی بعد از ۳۰ سال هم منطقی به نظر می‌رسد

وی با تاکید بر اینکه به نظر می‌آید تعریض روحانی متوجه عرصه سیاست خارجی باشد نه سیاست داخلی، گفت: ما در عرصه داخلی در قالب شورای عالی هماهنگی اقتصادی حتی شاهد توسعه اختیارات روحانی هم بوده‌ایم. به نظر می‌آید آقای روحانی با آن اختیاراتی که آنجا دارد حتی می‌تواند تصمیمات فراقانونی هم اتخاذ کند. به نظر من ایشان در عرصه سیاست داخلی نباید مشکلی داشته باشد اما انتظار دارد در عرصه بین‌المللی دستش باز باشد. حال با توجه به مسئولیت‌هایی که ولی فقیه دارد، آقای روحانی طبعا باید با ایشان هماهنگ باشد چراکه سیاست‌های کلان را ولی فقیه تعیین می‌کند و ایشان باید ذیل آن حرکت کند.

استاندار گیلان در دولت هفتم در پاسخ به این سوال که آقای روحانی به تفویض اختیارات زمان جنگ اشاره کرده است حال آیا می‌توان برداشت دقیق‌تری از منظور ایشان داشت؟، گفت: اختیاراتی که امام(ره) در آن زمان به نخست وزیر داده بود، مربوط به حوزه تعزیرات حکومتی بود که فراتر از قانون اساسی بود و امام(ره) هم آن اختیارات را موقتا اعطا کردند و بعدا در زمان خودشان پس گرفتند و ضمن پس گرفتن اختیارات گفتند که این آخرین باری بود که من این کار را کردم و بنا نداشتم که فراتر از قانون اساسی عمل کنم و کارها باید در چارچوب قانون اساسی صورت پذیرد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که از آنجایی که قدرت در کشور ما بین نهادهای مختلف توزیع شده، آیا این بهترین نوع ساختار است یا اینکه می‌توانیم بازنگری در این ساختار را در قانون اساسی داشته باشیم؟، گفت: ما یک بار این بازنگری را در سال ۶۸ انجام دادیم طی آن بازنگری تغییراتی در ساختار قضایی اتفاق افتاد به این نحو که ساختار قضایی ما شورایی بود و در نتیجه از حالت شورایی بیرون آمد؛ دیگری تغییر این بود که نخست وزیر هم از عرصه اجرایی کشور حذف شد. بنابراین این تغییرات نشان می‌دهد که قانون اساسی ما این ظرفیت را دارد که هرموقع که لازم بود بازنگری شود و تجدیدنظری به تناسب اوضاع و احوال زمان در آن صورت بگیرد.

وی افزود: بنده فکر می‌کنم قانون اساسی این ظرفیت را دارد و طبعا هر طرح و ساختاری متناسب با اهدافی است و آن اهداف وقتی که زمانش سپری شد یا به نتیجه رسید یا زمانی که اهداف و برنامه جدیدی تعریف شد، آن ساختار هم باید متناسب با این برنامه و اهداف تغییر کند، از سال ۶۸ تا الان هم ۳۰ سال گذشته است و بازنگری در قانون اساسی بعد از ۳۰ سال هم منطقی به نظر می‌رسد.

روحانی از اختیارات فعلی خود استفاده نمی‌کند

صوفی بار دیگر با اشاره به عملکرد رئیس‌جمهور گفت: آقای روحانی اگر در عرصه داخلی نیازمند اختیاراتی است، این نیازمندی باید در صورت استفاده حداکثری از اختیارات ‌فعلی‌اش ایجاد شده باشد ولی ما متاسفانه می‌بینیم که آقای روحانی از اختیارات خود استفاده نمی‌کند. بعضی از نزدیکان آقای روحانی هم از اختیارات ایشان سوءاستفاده می‌کنند، بنابراین الان زمزمه استعفای آقای روحانی به خاطر همین ناکارآمدی است یعنی ناکارآمدی که حاصل عدم ناتوانی در استفاده از اختیارات دستگاه اجرایی است.

وی در پاسخ به این سوال که بحث استعفا چقدر جدی است؟ چرا که جناح مقابل دولت گاها روی این موضوع مانور می‌دهد؟، گفت: جناح مقابل که خواهان فشار به دولت است ولی اصلاح‌طلبان خواستار اصلاح هستند، اما اینجا بحث این است که آقای روحانی باید پاشنه را ور کشد.

وزرا گله‌مند هستند که نمی‌توانند آنطور که لازم است روحانی را ببینند

وزیر تعاون دولت هشتم با اشاره به زمزمه‌هایی که از خود دولت شنیده می‌شود، عنوان کرد: آقای آشنا اخیرا گفته که آقای روحانی باید از تک‌تک تجربیات دور اول خودش بیشتر استفاده می‌کرد، یا از طرف دیگر‌ آقای جهانگیری می‌گوید که من اختیار برکناری منشی خودم را هم ندارم یا اینکه شنیده می‌شود آقای روحانی وقت کافی در کار نمی‌گذارد یا حتی وزرا هم گله‌مند هستند که نمی‌توانند آنطور که لازم است ایشان را ببینند، استانداران که دیگر جاری خود دارد و با رئیس‌جمهور کمتر در ارتباط هستند.

وی با اشاره به دوره استانداری خودش در دوره اصلاحات گفت: چه زمانی که وزیر بودم و چه زمانی که استاندار بودم و حتی قبل از آقای خاتمی و از سال ۶۴ که بنده استاندار بودم تا سال ۸۰ بنده مرتبا به روسای‌جمهور دسترسی داشتم و اگر وقت می‌خواستیم به ما وقت می‌دادند و حرف‌ها را می‌شنیدند. به نخست وزیر دسترسی داشتیم و حرف‌هایمان را می‌شنیدند، چه تلفنی و چه حضوری. زمانی هم که وزیر بودیم هر زمان که اراده می‌کردیم می‌توانستیم آقای خاتمی را ببینیم. اما الان شنیده‌ها حاکی است که آن روال گذشته وجود ندارد و اینجا یک محدودیت‌های جدی در کار وجود دارد.

منتقد روحانی هستیم

دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات در پاسخ به این سوال که از آنجایی که این دولت با حمایت و توصیه اصلاح‌طلبان روی کار آمد، حال این عدم کارایی چقدر در ایجاد نگاه منفی مردم به اصلاح‌طلبان تاثیر دارد؟، گفت: اصلاح‌طلبان الان در واقع اعتبارشان نزد مردم پایین آمده، چون نمی‌توانند پاسخگوی وضع موجود باشند و این وضع را توجیه کنند. اصلاح‌طلبان نمی‌توانند بپذیرند که آقای روحانی فرافکنی کند و بگوید من اختیارات ندارم.

وی تصریح کرد: بنده اگر واقعا می‌دیدم ضعف‌هایی که الان وجود دارد و مشکلاتی که برای مردم به وجود آمده حاصل کمبود اختیارات آقای روحانی است، پشت آقای روحانی می‌‌آمدم کما اینکه در دور اول هرجا که لازم بود ما پشت آقای روحانی آمدیم و محکم هم آمدیم و هیچ وقت اجازه ندادیم آن جریانات تندرو معارض آقای روحانی بخواهند حرفی بزنند یا کاری انجام دهند بلکه ما همه انتقادات آنها را خودمان پاسخ می‌دادیم اما الان ما منتقد آقای روحانی هستیم چون روحانی به وضوح نشان داد که در جریان معرفی کابینه چرخش کرده و به جامعه رای خودش بی‌اعتنا شده و به آن‌ها پشت کرده است.

وزیر تعاون دولت اصلاحات خاطرنشان کرد: آقای روحانی اصلا این وضع را جبران نکرده و فاصله بیشتر شده و حاصل این کار هم این است که مردم الان به شدت در تنگنای معیشتی قرار گرفته‌اند و اوضاع اقتصادی جامعه هم افسارگسیخته است یعنی اصلا هیچ کنترل و نظارتی دیده نمی‌شود.

وی در بیان ارزیابی خود از سرنوشت تعامل دولت و اصلاح‌طلبان گفت:‌ با این وضع فاصله بین اصلاح‌طلبان و دولت و فاصله بین مردم و دولت و فاصله بین مردم و اصلاح‌طلبان زیاد خواهد شد و پیش‌بینی من این است که اگر مجلس یازدهم اصلاح‌طلب باشد بدون تردید و قطعا در مقابل دولت روحانی قرار خواهد گرفت و دولت آقای روحانی مجبور به اصلاح خودش خواهد شد.

صوفی گفت: انتظار اینکه اصلاح‌طلبان مجال سازش با وضع و دولت موجود را داشته باشند به هیچ وجه امکان پذیر نیست چون قطعا مردم را از دست خواهند داد. اصلاح‌طلبان وقتی می‌توانند دوباره اعتبار خود را بازسازی کنند که در کنار مردم بایستند و مردم باور کنند که اصلاح‌طلبان در حال پیگیری مطالباتشان هستند، در غیراین صورت مردم از اصلاح‌طلبان هم قطعا جدا خواهند شد.

تعداد بازدید: 2508 ،    
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  رئیس جبهه اصلاحات: صادق زیباکلام به سرطان مبتلا شده است
  رئیس اتاق بازرگانی در دیدار پورمحمدی: نرخ تورم و نرخ بهره کمر تولیدکننده را شکسته / تعهدات ارزی که برای بازرگانان تعریف شده مشکلات بسیاری آفریده / وزارتخانه‌های نیرو و صمت در تامین زیرساخت‌ها عملکرد خوبی ندارند / وضعیت کارخانه‌های تولیدی هر روز بدتر می‌شود
  نگرانی چین از توسعه بندر چابهار + فیلم
  تلاش سه ساله شرکت راه آهن بر ضد تولید ملی
  مسعود پزشکیان: بلد نیستم شعار دهم و تاکنون برای رای گرفتن دروغ نگفتم
  تاثیر شدید توسعه شبکه ریلی بر کاهش تلفات جاده ای و آسیب های ماندگار جسمی/ برنامه دکتر پزشکیان چیست؟
  رانت ویژه برای واردکنندگان خودرو
  پزشکیان برای جذب آرای میلیونی فعالان حمل و نقل چه برنامه ای دارد؟
  سرود عشق روی ریل های آهنی؛ قطار قلب منه!
  رفع عوامل کاهش سهم بار و مسافر ریلی؛ رزمایشی برای دولت و وزیرجدید
  بررسی آخرین وضعیت کریدور شمال-جنوب و ساخت خط ریلی رشت- آستارا بین ایران و روسیه
  نامزدهای ریاست‌ جمهوری درباره مکران چه می‌گویند؟
  ​اجرای بیمه شخص ثالث اجباری وسایل نقلیه ریلی به کجا رسید؟
  وجود واگن های ۵۰ ساله در سیستم حمل و نقل ریلی کشور
  آیا همه تاکسی های فرسوده تهران برقی می شود؟
  پزشکیان: مغز‌ها از ایران می‌روند، چون یک عده با رابطه، قدرت را در دست می‌گیرند و برخورد نامناسب با جامعه انجام می‌دهند
  شرایط وخیم صنایع ریلی/ امکان تعطیلی کامل صنایع ریلی
  دکترعلی ربیعی:پزشکیان هرچه بگوید تا آخر بر آن استوار خواهد ماند
  استدلال عباس عبدی برای لزوم مشارکت در انتخابات امسال: شکست فاحش سیاست یک‌دست‌سازی کاملا اثبات شده؛ بسیاری از اصولگرایان و بدنه آنان نیز سرخورده هستند / ساختار رسمی از هیچ کدام از نامزدها هیچ حمایت ویژه‌ای نمی‌کند
  سریع القلم: نمی دانیم می‌خواهیم با دنیا مبارزه کنیم یا همکاری؟ عدم ارتباط با جهان اولین دلیل مشکلاتمان است
  ویدئو/ نطق « مسعود پزشکیان » در مجلس 88
  نطق تاریخی پزشکیان در خرداد ۱۴۰۰ ؛ زمانی که کاندیدا نبود + فیلم
  اظهارات جنجالی مسعود پزشکیان، در باره مهسا امینی/ویدئو
  نطق مسعود پزشکیان در سال ۱۳۸۲ در مجلس/ویدئو
  کارشناس شبکه‌ی افق: همه‌ی صندوق‌های بازنشستگی مبتلا به «ورشکستگی پنهان» هستند/ بزودی نمی‌توانیم مستمری بازنشستگان را پرداخت کنیم/ویدئو
  سید محمد خاتمی: به دکتر پزشکیان رأی خواهم داد
  پزشکیان درمورد فدرالیسم: به «هر ایده‌ای» که یکپارچگی سرزمینی ایران را خدشه دار کند، باور ندارم
  باید با تمام توان نفت خام صادر کنیم
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  برنامه حامیان پزشکیان:رساندن میانگین سرعت قطارهای باری به 40 کیلومتر بر ساعت و میانگین سرعت قطارهای مسافری به 120کیلومتر برساعت
  برنامه حامیان پزشکیان: احداث 3000کیلومتر خطوط ریلی برقی پرسرعت بین شهرهای پر جمعیت کشور
  سوال‌های ۱۰گانه حسن روحانی از نامزدهای انتخابات؛ از برنامه برای تضمین آزادی‌های مدنی و حق اینترنت تا افزایش ارزش پول ملی
  سال پیش ۴۶ درصد از تصادفات فوتی مربوط به موتورسواران بود
  چین بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی تولید برق جهان را فعال کرد/چین باسرعت درمسیر جایگزینی نفت
  فیلم/جابجایی زائران ایرانی حج تمتتع با قطار سریع السیر
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  فیلم دکتر پزشکیان در حین جراحی قلب باز
  ۵۰۰ میلیارد تومان به راه آهن بوشهر شیراز تزریق می شود
  وجود ۴۵۰ لوکوموتیو زمین گیر/ویدئو
  شرایط وخیم صنایع ریلی/ امکان تعطیلی کامل صنایع ریلی
  فیلم بسیار جالب | آسفالت و بتن ریزی در جاده های امریکا
  ببینید: طبیب ایران! / مسعود پزشکیان؛ از طبابت تا یک‌قدمی ریاست جمهوری/ ویدئو
  حمایت عبدالله طالبی بنیانگذار گروه بانک پارسیان و مدیرعامل اسبق بانک از دکتر مسعود پزشکیان
  پزشکیان به رئیسی: قرار بود گرانی را کنترل کنید، تورم را حل کنید، نرخ ارز را تثبیت کنید و قیمت ها کاهشی شود، خب چه شد؟ /مردم تحت فشار هستند
  حماس: ما قطعنامه شورای امنیت را پذیرفتیم/ آماده مذاکره هستیم
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار