پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
پنجشنبه، 24 خرداد 1403 - 13:03   
 
 
   آخرین اخبار  
  برنامه حامیان پزشکیان:رساندن میانگین سرعت قطارهای باری به 40 کیلومتر بر ساعت و میانگین سرعت قطارهای مسافری به 120کیلومتر برساعت
  برنامه حامیان پزشکیان: احداث 3000کیلومتر خطوط ریلی برقی پرسرعت بین شهرهای پر جمعیت کشور
  فیلم/جابجایی زائران ایرانی حج تمتتع با قطار سریع السیر
  برنامه های پیشنهادی متخصصان ریلی حامی مسعود پزشکیان
  ۵۰۰ میلیارد تومان به راه آهن بوشهر شیراز تزریق می شود
  وجود ۴۵۰ لوکوموتیو زمین گیر/ویدئو
  شرایط وخیم صنایع ریلی/ امکان تعطیلی کامل صنایع ریلی
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 90188صفحه نخست » اخبار رسانه هاجمعه، 21 تیر 1398 - 07:16
فعالیت یک NGO به ازای هر 10 هزار نفر در ایران
  
ترابر نیوز:

مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت سازوکار خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی را شاخص و قابل تعمیم به سایر استان‌های کشور دانست.

مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت سازوکار خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی را شاخص و قابل تعمیم به سایر استان‌های کشور دانست.

به گزارش ایسنا، مصطفی جمالی در نشست هم‌اندیشی با علوم پزشکی اراک و سازمان‌های مردم نهاد بخش سلامت استان مرکزی، بر اساس ارائه گزارش از چارچوب خانه سازمان‌های مردم نهاد استان مرکزی در این جلسه، گفت: این اقدامات و این نوع ساماندهی تقریبا در هیچ یک از استان‌های کشور انجام نشده است. این قالب مورد بررسی قرار می‌گیرد و از تجارب استان مرکزی برای ساماندهی سمن‌های بخش سلامت دیگر استان‌ها نیز استفاده خواهد شد.

وی با بیان اینکه در کشور برای هر 10 هزار نفر یک سازمان مردم نهاد وجود دارد، افزود: تعداد سمن‌ها در هند دو میلیون، آمریکا 1.5 میلیون و در فرانسه یک میلیون است و در کل در کشورهای پیشرفته به ازاء هر یک نفر 64 موسسه وجود دارد. این آمار نشان می‌دهد در کشور باید سمن‌های بیشتری تشکیل شوند.

سازمان‌های مردم‌نهاد حلقه وصل دولت و مردم

مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد حلقه وصل دولت و مردم هستند، بیان کرد: این نهادها با ارتباطی که با مردم و از سوی دیگر با دولت دارند زمینه اعتماد مردم نسبت به دولت را فراهم می‌کنند. این اعتماد به دنبال آگاهی بخشی به مردم و مطالبه موثر ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه نسبت به کمیت و کیفیت سازمان‌های مردم نهاد بخش سلامت کشور اطلاعات دقیقی نداشتیم، عنوان کرد: بر این اساس برنامه‌ریزی‌هایی جهت تشکیل جلسه با دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جهت جمع‌آوری اطلاعات مذکور و بررسی وضعیت سمن‌های بخش درمان صورت گرفت که تاکنون این جلسه با تعدادی از دانشگاه‌های کشور برگزار شده است.

مدیر کل سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه سازمان‌های مردم نهاد باید نسبت به مراحل تشکیل و روند فعالیت این نهادها اشراف کامل داشته باشند، افزود: موفقیت و اثر بخشی سازمان‌های مردمی بستگی به تسلط هیات مدیره بر سازوکار این نهادها و رعایت قوانین مربوط به سازمان‌های مردم نهاد دارد.

جمالی تکیه بر دو اصل مهم غیر انتفاعی و غیر سیاسی بودن را از الزامات نهادهای مردمی دانست و عنوان کرد: سمن‌ها باید با کار داوطلبانه مقید به ارزش‌های اجتماعی باشند و هر منفعتی را برای مجموعه و در جهت اهداف تعیین شده به کار ببرند و از ادغام منافع موجود به نفع منافع شخصی اجتناب کنند.

برابری اجتماعی از الزامات توسعه پایدار

وی برابری اجتماعی را از مهم‌ترین اهداف سازمان‌های مردم نهاد عنوان کرد و افزود: مهم‌ترین عامل تشکیل سمن‌ها این هدف است و تمامی فعالیت‌ها بر این اساس تعریف می‌شود. برابری اجتماعی یکی از الزامات توسعه پایدار در یک کشور محسوب می‌شود.

مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت بهداشت بیان کرد: در برخی کشورها وظایفی از سوی دولت به سازمان‌های مردم‌نهاد واگذار می‌شود . سمن‌ها به دلیل ارتباط مستقیم با مردم از نیازهای جامعه آگاهی بیشتری دارند و با اختیاری که دولت می‌دهد می‌توانند در رفع نیازهای جامعه گام‌های موثری بردارند.

جمالی به نقش موثر سازمان‌های مردم‌نهاد در مواقع تحریم اشاره و عنوان کرد: در این مواقع سازمان‌های مردم نهاد با توجه به ارتباط‌های بین‌المللی می‌توانند بخشی از نیازهای کشور را وارد کنند.

وی افراد داوطلب فعال در بخش سازمان‌های مردم‌نهاد را افرادی نوع‌دوست توصیف و بیان کرد: این افراد با فعالیت‌هایی که انجام می‌دهند در کنار پرورش این خصلت انسانی در درون خود، آنرا در جامعه نیز تعمیم می‌دهند.

ارزش‌ها، چشم‌انداز و ماموریت سمن‌ها باید مشخص شود

مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد وزارت بهداشت تعیین ارزش‌ها، چشم‌انداز و ماموریت را سه اصل مهم برای ساختار سمن‌ها دانست و افزود: مسائل مالی سازمان‌های مردم نهاد باید کاملا شفاف بوده و در این رابطه در برابر اذهان عمومی پاسخ‌گو باشند.

جمالی ادامه داد: سمن‌ها باید برنامه مشخص و تعریف شده‌ای داشته و و ایده‌آل‌های خود را در قالب برنامه استراتژیک سه تا پنج سال تعیین کنند و بر این اساس ماموریت و نحوه اجرا برنامه‌ها را ترسیم کرده و طبق برنامه‌ریزی پیش روند.

وی بیان کرد: هیات مدیره باید ترکیبی از متخصصین در بخش‌های مختلف باشند و نظارت دقیق بر حسن اجرای پروژه‌ها صورت گیرد.

مدیر کل سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت تاکید کرد: سمن‌ها باید بنگاه‌های اقتصادی را بر اساس وظایف اجتماعی که دارند در اجرای برنامه‌ها به نفع جامعه هدف دخیل کنند، اما باید دقت داشت که به هیچ عنوان پول شبهه‌برانگیز نباید به سمن‌ها ورود پیدا کند و همه موارد در نهایت شفافیت انجام شود.

جمالی با بیان اینکه یکی از مسئولیت‌های مهم سمن‌ها آگاهی بخشی به جامعه است، افزود: سمن‌ها باید در مقابل جامعه پاسخگو باشند و با تلاش‌هایی که انجام می‌دهند به عنوان نمونه در بخش سلامت با آگاهی بخشی به جامعه بستر کاهش ابتلا به یک سری از بیماری‌ها و در کل کاهش نرخ شیوع را ایجاد کنند.

وی با تاکید بر اینکه جلسه‌های مشترک دانشگاه علوم پزشکی با سمن‌های بخش سلامت باید به صورت مستمر برگزار شود، عنوان کرد: دانشگاه‌ علوم پزشکی با دعوت از دستگاه‌ها و ایجاد بستر جهت رفع مسائل مرتبط سمن‌ها با نهادهای دولتی می‌تواند گام موثری در جهت کاهش مشکلات بردارد.

به گزارش ایسنا، بر اساس ارائه گزارش عملکرد سازمان‌های مردم‌نهاد استان مرکزی در قالب خانه سازمان‌های مردم نهاد، سازوکار مذکور در استان مرکزی از نظر مدیرکل سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت شاخص عنوان شد.

بر این اساس مقرر شد خانه سازمان‌های مردم‌نهاد گزارشی مکتوب از سازوکار این مجموعه به بخش سازمان‌های مردم نهاد وزارت بهداشت ارائه کند تا در سمن‌های بخش سلامت دیگر استان‌ها این برنامه‌ها اجرا شود.

تعداد بازدید: 1411 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار