پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 14 خرداد 1403 - 22:55   
 
 
   آخرین اخبار  
  مصطفی پورمحمدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 89530صفحه نخست » اخبار رسانه هادوشنبه، 27 اسفند 1397 - 17:37
ماموریت سیا به معاون رئیس جمهور«در سپردن پست‌ها به افراد غیرتخصصی عمل کنم»
  
ترابر نیوز:

خودرو فروش مدیر عامل شرکت پتروشیمی شود، خلبان پزشک و پزشک خودروساز و جراح مدیر IT و سبزی فروش مدیرعامل فلان مجموعه بزرگ  شود و مابقی که خود می دانید. متاسفانه در ایران تخصص جایگاه خود را نیافته و با توجیهات مختلف که این رزمنده است یا جانباز است یا متعهد است یا قبلا کار مدیریتی کرده. افراد غیر متخصص در سمت های تخصصی قرار می گیرند افراد مد نظر را مدتی در هیات مدیره شرکتهای مد نظر منصوب می کنند و برایشان رزومه می سازند

 

گروه سیاسی: مجتبی لشکر بلوکی، دکترای مدیریت استراتژیک و مدرس دانشگاه صنعتی شریف در یادداشت پیش رو ضمن بیان خاطره‌ای از رهبر یوگسلاوی آورده است: دشمن بیرون از من نیست. «دشمن» درون «من» است و نه جای دیگری. اگر این را بپذیریم متوجه می‌شویم که همه می‌توانند به‌صورت بالقوه و ناخواسته جاسوس آمریکا و عامل اسرائیل باشند.

به گزارش بولتن نیوز، متن این یادداشت به شرح زیر است:

جاسوس آمریکا در هیئت دولت

در یوگسلاوی رسم بود که دانشجویان خارجی پس از فراغت از تحصیل به دیدار رهبر یوگسلاوی برده می‌شدند. ما را هم به دیدار تیتو بردند و ایشان ضمن سخنرانی خاطره‌ای از دوران انقلاب تعریف کردند.

تیتو گفت: چند سال پس از پیروزی انقلاب از کا.گ.ب (سازمان اطلاعاتی روسیه) اطلاع دادند که در کابینه شما یک جاسوس سیا (سازمان اطلاعات آمریکا) وجود دارد. تمام تلفن‌ها و مکاتبات و رفتار افراد کابینه را تحت کنترل قراردادیم اما هیچ نشانی از ارتباطات مشکوک پیدا نکردیم [با ادعای استقلال از روسیه] پس از مدتی مجبور شدیم درخواست شناسایی جاسوس را برای روسیه ارسال کنیم. از کا.گ.ب به وی اطلاع می‌دهند معاون اول، همان جاسوس است.

تیتو از این خبر متحیر می‌شود و پس از اتمام یکی از جلسات کابینه از وی می‌خواهد بماند. در یک جلسه دونفری اسلحه را روی شقیقه معاون اول گذاشتم و از وی پرسیدم تو جاسوس سیا هستی؟ او که متوجه شد قضیه لو رفته است به جاسوسی خود اعتراف کرد. از چه زمانی با سیا همکاری داری؟ پاسخ: از زمان دانشجویی قبل از پیروزی انقلاب در زمان جنگ‌های چریکی در این مدت با تمام کنترل‌های امنیتی، هیچ ارتباطی با سیا، از تو کشف نشد؟

پاسخ داد: الآن هیچ ارتباطی با سیا ندارم. سیا مسئولیتی به من واگذار کرده که وظیفه‌ام را انجام می‌دهم مسئولیت تو چیست؟ به من مأموریت داده‌شده تا «در سپردن پست‌ها به افراد غیرتخصصی عمل کنم» و تاکنون هم این‌گونه عمل کرده‌ام. تیتو می‌گوید: نگاهی کردم به افراد کابینه و مدیران ارشد دیدم همین‌طور است! هیچ‌کس سر جای خودش نیست. مثلاً طرف تحصیل‌کرده حوزه الف است اما وزیر در حوزه ب است. معاون تیتو می‌گوید: تحلیل سیا این بود که با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود (برگرفته از پایگاه خبری صبح اقتصاد)

 

تحلیل و تجویز راهبردی

در سیستم داینامیکس یا همان پویایی‌شناسی سیستم‌ها جمله معروفی هست که می‌گوید: دشمن بیرون از من نیست. «دشمن» درون «من» است و نه جای دیگری. اگر این را بپذیریم متوجه می‌شویم که همه می‌توانند به‌صورت بالقوه و ناخواسته جاسوس آمریکا و عامل اسرائیل باشند. دست‌کم چهار گونه از آن‌ها را بشناسیم:

جاسوس آمریکا در هیئت دولت۱. اقوام سالاران: کسانی که کاملاً و از صمیم قلب به شایسته‌سالاری معتقدند و بهترین‌ها را انتخاب می‌کنند منتها از بین خانواده، قوم و قبیله و حزب خود و هم‌محلی‌ها و همشهری‌هایشان.

۲. محدود اندیشان: کسانی که به جوانان، زنان و اقلیت‌ها علی‌رغم شایستگی‌شان فرصت نمی‌دهند و اعتماد نمی‌کنند و ازیک‌طرف باعث می‌شوند جامعه از پتانسیل‌های خود محروم شود و از طرفی دیگر باعث سرخوردگی شایستگان می‌شوند.

۳. صندلی پرستان: یکی از مدیران ارشد کشور که اتفاقاً بسیار هم در جستجوی انتصاب جوانان توانمند این سرزمین بود به شوخی و در نقد هم‌قطاران خود می‌گفت: مگر اینکه مرگ ما را از این صندلی جدا کند! احتمالاً برخی وصیت کرده‌اند ما را با صندلی‌مان دفن کنید‌. آن‌ها می‌گویند من یعنی صندلی، صندلی یعنی من! آن‌ها با ماندنشان فضایی برای رشد ارگانیک جوان‌ترها باقی نمی‌گذارند و سیستم بوی کهنگی می‌گیرد.

۴. تبعیت خواهان: کسانی که مدیران مستقل، توانمند و متخصص را به جرم استقلال به نفع مدیران بله‌قربان‌گو کنار می‌گذارند. کسانی که مدیران متخصص را به بهانه گرایش نظری متفاوت یا سابقه سیاسی خاص کنار می‌گذارند.

چه باید کرد؟ در کشور ما دو نظام مهم وجود دارد که هر دو نیازمند اصلاحات جدی است.

نظام انتخابات: نظامی که بر اساس آن چهار انتخابات مهم انجام می شود: ریاست جمهوری، مجلس، شوراهای شهر و روستا و انتخابات صنفی و هر چهار نیازمند بهبود جدی. یکی از مهم‌ترین عوامل مفقود، احزاب واقعیِ ریشه‌دار شفاف است. اکنون ما عادت کرده‌ایم که «لیستی- شب انتخاباتی» رأی دهیم بدون مشخص بودن تعهدات قابل‌پیگیری فقط بر اساس یک سری حرف‌های عمومی، بی‌ریشه و هیجانی. این باعث می شود که رأی گیرندگان محترم بعدازآن که بر کرسی قدرت نشستند نه پاسخگوی رأی‌دهندگان باشند و نه کارآمد.

نظام انتصابات: نظامی که بر اساس آن 1000 مدیر اصلی کشور شامل معاونین روسای قوا، استانداران، سفرا و معاونین وزرا و مدیران شرکت‌های بزرگ دولتی و ... تعیین می‌شوند. این نظام نیز به‌شدت در معرض لابی‌گری، بده بستان و تعارفات و ملاحظات غیر کاری است. کمترین کاری که دولت می‌تواند انجام دهد افشای اطلاعات این مدیران ارشد است به‌گونه‌ای که معلوم شود که روابط خانوادگی‌اش چیست و محل تولدش کجاست (افشای این دو مسئله دلیل دارد، خودتان بیندیشید) و آیا تحصیلات و تجربه مرتبط دارد؟ و در هر موقعیت مدیریتی چند سال است که باقی‌مانده‌اند.

یک‌بار دیگر جمله آخر خاطره را بخوانید: با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود.

 خودرو فروش مدیر عامل شرکت پتروشیمی شود، خلبان پزشک و پزشک خودروساز و جراح مدیر IT و سبزی فروش مدیرعامل فلان مجموعه بزرگ  شود و مابقی که خود می دانید. متاسفانه در ایران تخصص جایگاه خود را نیافته و با توجیهات مختلف که این رزمنده است یا جانباز است یا متعهد است یا قبلا کار مدیریتی کرده. افراد غیر متخصص در سمت های تخصصی قرار می گیرند افراد مد نظر را مدتی در هیات مدیره شرکتهای مد نظر منصوب می کنند و برایشان رزومه می سازند بعد هم حکم مدیریتی برای افراد مد نظر صادر می شود. با این روش ها عدم النفع ،  خسارت و هزینه های سنگینی را بر مجموعه های اقتصادی وارد می کنند بسیار مواقع این خسارت ها همان موقع عیان نمی شوند و چند سال بعد خود را نشان خواهند داد و نتیجه قطعی شرکتهایی که مدیران غیر متخصص در راس آنها قرار می گیرد افول است یا نابودی. چرا شرکتهای خصوصی حاضرند چند برابر شرکتهای دولتی حقوق پرداخت کنند تا مدیران متخصص را بکار گیری کنند چون آنها  سرمایه متعلق به خودشان است و اقتصادی و دلسوزانه تصمیم می گیرند اما برای مقامات و تصمیم گیران که اختیار نصب یا عزل مدیران را دارند بعضا به اهداف و مسائل دیگری می اندیشند که هم راستا با اهداف شرکت ها و منافع ملی و منافع دولت و سهامداران نیست.

تعداد بازدید: 749 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  ایران موضع خود دال بر مالکیت چین بر تایوان را تغییر دهد
  از چین بپرسید آیا حاکمیت چین بر تایوان را هم قابل مناقشه می‌دانید؟!
  اسامی افراد تاییدصلاحیت‌شده ۲۲ خرداد اعلام می‌شود
  عباس آخوندی: نگران ایرانم؛ فرقه‌ای از سر جهل و عناد، چهارطرف این سرزمین را بسته‌اند و آن را تبدیل به قلعه‌ای محصور کرده اند / حصر هیچ‌گاه سرنوشت و ویژگی ملت ایران نبوده / بیهوده نیست که شاهد سیل مهاجرت ایرانیان از پیر و جوان هستیم / می‌آیم تا در مسیر استقرار صلح و رفع تحریم‌ها، سیاست کشور را با قوت هر چه بیشتر به‌پیش ببرم
  قالیباف: اگر داوطلب نمی‌شدم کاری که برای حل مسائل اقتصادی شروع کرده ایم ناتمام می‌ماند/ اگر معتقد نبودم که مشکلات معیشتی یا وضعیت اینترنت قابل حل است، هرگز پا به عرصه نمی‌گذاشتم/ نامزدی در انتخابات نیازی به استعفا از ریاست مجلس ندارد
  مصطفی پورمحمدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرد
  پورمحمدی: قرار ما این نبود که عدالت قربانی مصلحت شود/ به توانایی ایرانیان برای ایجاد ثروت و قدرت اعتقاد دارم/ می‌توانستیم در شرایط بهتر از این باشیم
  سبحانی پس از ثبت نام در انتخابات: غفلت از اجرای قانون اساسی به امنیت ملی آسیب‌های جدی وارد کرده است‌
  اگر یک فضای حزبی داشتیم، کاندیداها با پشتوانه حزبی وارد می‌شدند و شناسنامه داشتند / واقعیت این است که گاهی وزنِ افراد باعث ردصلاحیت آنان می‌شود
  صدراعظم آلمان به پوتین: از هر سانتی‌متر خاک ناتو دفاع می‌کنیم
  هیچ کشوری به اندازه‌ی روسیه به ایرانی‌ها ظلم نکرد
  رای ندادن آرزویی است برای رساندن پیامی که رسانده نمی شود!
  ظریف: در جریان برجام، وظیفه‌ام این بود که ریش پروفسوری را بکنم ریش کامل!
  زلنسکی: نیروهای روسیه به اوکراینی‌ها می‌خندند
  حمایت مجدد چین از ادعا‌های امارات درمورد جزایر سه گانه / سفیر پکن در تهران به وزارت خارجه احضار شد
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  فیلم/ زاکانی با پایتخت چه کرده؟
  پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  مسعود پزشکیان: شنبه رسما کاندیدای انتخابات می‌شوم
  همتی داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری شد
  سخنان زیبا که راه را برای تنگناهای اقتصادی فراهم می‌کند ما را فریب ندهد
  به صورت مشروط در انتخابات ریاست جمهورى پیش رو مشارکت می‌کنیم / نامزد یا نامزد‌های اختصاصی معرفی می‌کنیم / نامزد‌ها از میان شخصیت‌های متعهد به نمایندگی از مواضع و دیدگاه‌های اصلاح طلبان انتخاب می‌شوند / اسامی نامزد‌های ما پیش از پایان بررسی صلاحیت‌ها اعلام می‌شود
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  صف آرایی شرق و غرب در خیابان های تفلیس و ایروان
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  مهر: ثبت‌نام مصطفی پورمحمدی در انتخابات تقریباً قطعی است
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  منطقه آزاد انزلی؛ دارای ظرفیت های متنوع برای توسعه همکاری ایران و بنگلادش
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  نهایی شدن ساخت واگن‌ های مترو
  ناوگان هلیکوپترهای کشور چند ساله است؟
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  آسیب شناسی طرح جامع حمل و نقل و پندی از طرح ملی راه آهن هند
  امام صادقی ها چه بلایی سر اقتصاد ایران آوردند!
  آشنایی با زیرساخت های حمل و نقلی عربستان سعودی
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  ماجرای قانون عوامل خارجی در گرجستان/ رویارویی غرب با تفلیس؟
  پیگیری قوی برای بازگشایی خط ریلی جلفا تا گرجستان/فیلم
  بهر طریق ممکن می بایست فیش انرژی جایگزین فیش گاز و برق شود
  ۵ استفاده از پساب فاضلاب در صنعت
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار