پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 14:36   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
مدیرعامل اسبق راه آهن:
  کاش تمام لوکوموتیوها را واگذار کرده بودم!

  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
  راه‌آهن اصفهان- شهرکرد تا پایان دولت سیزدهم بهره‌برداری می‌شود
  کدام یک از مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟
  منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  اهمیت راه‌آهن شلمچه- بصره از نگاه اکونومیست
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 88175صفحه نخست » هوایی2یکشنبه، 25 آذر 1397 - 13:59
سهم جابجایی مسافران با مترو و اتوبوس باید به 50 درصد برسد
ترابر نیوز: رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورا: با تکمیل خطوط 6 و 7 و ورود 2هزار دستگاه واگن جدید می توانیم ظرفیت جابجایی روزانه مترو از 2.5 میلیون نفر به 7 میلیون نفر افزایش دهیم.
  
ترابر نیوز:
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، با پیگیری های به عمل آمده از سوی اعضای شورای اسلامی شهر تهران و نیز تلاش مدیران شهرداری تهران سرانجام 700 میلیارد تومان اوراق مشارکت در راستای تکمیل خط 7 مترو تهران به حساب شرکت مترو واریز شد. اعضای شورای اسلامی شهر تهران امیدوارند با ادامه این روند بقیه این اوراق مشارکت که بالغ بر 1300 میلیارد تومان از سال قبل و 2 هزار میلیارد تومان مربوط به سال جاری است نیز محقق شود.
سید محمود میر لوحی رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورا گفت: ما برای ساخت مترو دو نوع هزینه داریم؛ نخست برای ساخت تونل و ریل گذاری و فراهم آوردن واگن ها و دوم هزینه برای بهره برداری. متاسفانه به دلیل اختلافاتی که در دوره های گذشته میان دولت و شهرداری بوده است به ویژه در زمان دولت های نهم و دهم مبالغی که می بایست برای توسعه مترو به شهرداری اختصاص می یافت محقق نشد. نمونه بارز آن هم عدم تحقق دو میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای توسعه مترو کلان شهرها بود که سهم شهر تهران در این میان بالغ بر یک میلیارد دلار می شد. بعد از آن هم آقای قالیباف با دولت یازدهم هماهنگ نشد و مشکلات مترو ادامه یافت.
میرلوحی در ادامه افزود: با شروع کار شورای پنجم و همسویی با دولت محترم این رویه تغییر کرده است همچنان که با همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی در بودجه کشور اعتباراتی برای مترو، پسماند و بافت فرسوده پیش بینی شده است که امیدواریم با این روند وصول مطالبات شهرداری از دولت که البته مربوط به سالیان گذشته می شود محقق شود.
میر لوحی اظهار داشت: با تحقق 700 میلیارد تومان اوراق مشارکت سهم یارانه بلیت مترو و سهم یارانه سوخت نیز تامین اعتبار شود تا هر چه بیشتر بتوانیم در راستای خدمات رسانی به شهروندان عزیز تهرانی تلاش کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران سپس با اشاره به موضوع تحقق اوراق مشارکت مترو گفت: دولت 50 درصد اصل و سود این اوراق را تضمین کرده است و این موضوعی بود که از گذشته باید محقق می شد. اولویت اول شورای پنجم نیز کاهش و رفع آلودگی هوا و توسعه حمل و نقل عمومی به ویژه خطوط ریلی بنا نهاده شد لذا پیگیری ها و تلاش ها در جهت تحقق اعتبارات این چنینی از همان بدو کار آغاز شد.
میر لوحی در ادامه گفت: امروز سهم جابجایی مسافران با مترو از سهم کل جابجایی در شهر بالغ بر 11 درصد است و این در حالی است که ما تنها هزار واگن در شبکه خطوط ریلی خود داریم. در چنین شرایطی مترو 2.5 میلیون مسافر در روز را جابجا می کند.
رییس کمیته اقتصاد و تنظیم مقررات شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تاثیری که تحقق اوراق قرضه بر وضعیت مترو می گذارد افزود: حال با تحقق این اعتبارات می توانیم امیدوار باشیم که با تکمیل خطوط 6و 7 و نیز افزایش تعداد واگن ها به 3 هزار دستگاه بتوانیم ظرفیت جابجایی روزانه خطوط ریلی را به 7 میلیون نفر برسانیم.
میرلوحی همچنین خبر داد: هم اکنون اولین محموله قطعات منفصله 70 دستگاه واگن وارد گمرک شده است که امیدواریم در 3 تا 4 ماه آینده اماده و وارد شبکه خطوط شود.
وی با بیان اینکه مهمترین اولویت حال حاضر تکمیل خطوط 6 و 7 مترو است اظهار داشت: همچنین قرارداد 650 دستگاه واگن نیز بسته شده که این هم خبر خوشحال کننده ای است.
میر لوحی اضافه کرد : هر چه اوراق قرضه تامین اعتبار شود و این اعتبارات به مترو تخصیص یابد ، می توانیم ظرفیت جابجایی مترو را افزایش دهیم و این یعنی کاهش استفاده از خودرو و کاهش آلودگی هوا .
عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه گفت: اوراق قرضه ای که تاکنون 700 میلیارد تومان آن تخصیص یافته مربوط به 2 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکتی است که از سال پیش برای تکمیل خطوط مترو پیش بینی شده است. برای امسال نیز 2 هزار میلیارد تومان دیگر پیش بینی شده است که ما امیدواریم با ادامه این روند بتوانیم در آینده ای نزدیک 3هزار میلیارد توان از این اوراق را محقق و به شبکه مترو تزریق کنیم. تلاش ها در این جهت از مدت ها پیش آغاز شده و ما امیدواریم هر چه زودتر این مهم نیز محقق شود.
میر لوحی همچنین گفت: در کنار مترو ما باید توجه ویژه ای هم به تجهیز و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی داشته باشیم. در ابتدای برنامه دوم توسعه شهر تهران ما 6500 دستگاه اتوبوس داشتیم که ما متاسفانه در پایان زمان برنامه دوم تعداد اتوبوس ها به 5 هزار دستگاه رسیده است حال آنکه ما می بایست تا این زمان 9 هزار دستگاه اتوبوس می داشتیم لذا نوسازی ناوگان اتوبوسرانی و افزایش این ناوگان نیز از اولویت های مهم ما است تا بتوانیم سهم جابجایی 50 درصدی مسافران توسط مترو و اتوبوس را محقق کنیم.
میر لوحی در پایان افزود: تکمیل شبکه و ظرفیت حمل ونقل عمومی در کاهش استفاده از خودروهای شخصی تاثیر مستقیم دارد لذا اگر می خواهیم قوانین بازدارنده برای کاهش استفاده از خودروهای شخصی تثایر گذار باشد باید هر چه بیشتر در تامین اعتبارات و تخصیص آن برای تکمیل و تجهیز حمل و نقل عمومی تلاش کنیم.
تعداد بازدید: 1048 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار