سه شنبه، 11 اردیبهشت 1403 - 15:31   
 
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 88084صفحه نخست » هوایی2سه شنبه، 6 آذر 1397 - 13:30
برای تردد مردم در اهواز باید قایق تهیه کنیم/ اهواز از سال ۹۳ تاکنون حق آلایندگی را از وزارت نفت دریافت نکرده است
ترابر نیوز: عضو شورای شهر اهواز با اشاره به آبگرفتگی معابر در شهر اهواز در پی بارندگیهای اخیر گفت: در فضای مجازی کاریکاتوری در مورد تردد با قایق در کوی علوی منتشر شد و اگر قرار بر این است که با قایق در کوی علوی تردد کنیم حداقل باید برای مردم قایق تهیه کنیم.
  
ترابر نیوز:

آب گرفتگی معابر

به گزارش ایسنا، سید ناصر موسوی نژاد در  جلسه شورای شهر اهواز که ۵ آذرماه با دستور کار غیررسمی آبگرفتگی شهر اهواز و مشکلات منطقه منبع آب برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر اعضای شورا در حال نظارت هستند. مردم اهواز ملتفت باشند دستگاه دولتی در استان خوزستان، صددرصد عمدا هیچ اقدامی نمی خواهد در اهواز انجام دهد.

وی تصریح کرد: اعضای شورا به عنوان نماینده مردم وظیفه ذاتیشان ایجاد قانون جهت تسهیل در روند امور شهر و نظارت بر عملکرد شهرداریهای مناطق است. هر ۱۳ عضو شورای شهر اهواز همانند کارگر شهرداری تا ساعت ۴ بامداد کار می کنند.

عضو شورای شهر اهواز عنوان کند: باید مردم اهواز سوال کنند مدیر بحران ما کجاست؟ استاندار خوزستان که  از نظر ظاهری بسیار به کار علاقه مند هستند کجا هستند؟ فرماندار اهواز و دستوراتش کجاست؟

موسوی نژاد با اشاره به آبگرفتگی معابر در شهر اهواز در پی بارندگیهای اخیر بیان کرد: شب گذشته تا ساعت ۴ بامداد نتوانستم به منزل برسم زیرا راهی برای عبور وجود نداشت.

وی گفت: در فضای مجازی  کاریکاتوری در مورد تردد با قایق در کوی علوی منتشر شد و اگر قرار بر این است که با قایق در کوی علوی تردد کنیم حداقل باید برای مردم قایق تهیه کنیم.

عضو شورای شهر اهواز تصریح کرد: تنها حرف زده می‌شود و عمل وجود ندارد؛ اگر دولت نمی خواهد کار کند، تکلیف مردم باید مشخص شود. استاندار خوزستان به مناطق فقیر می آید و وعده می دهد، اما عملاً کجاست؟ یک نسخه از چک هایی که درباره آنها حرف می زنید به خلق الله نشان دهید.

موسوی نژاد با بیان اینکه لایروبی اولیه بر عهده شهردار نیست، گفت: روز گذشته معاون خدمات شهری شهرداری منطقه ۶ عنوان کرد که خسته شده ام،ب ه هرکس می گویم نیم ریال بدهد تا کاری انجام بدهم ولی پولی نیست.

وی افزود: تنها شعار مدیریت جهادی می دهند. همه دروغ می گویند. مردم اهواز باید فاتحه اهواز را بخوانند.

احتمال ریزش کوه در "منبع آب" اهواز در پی بارندگیهای اخیر

برای تردد مردم در اهواز باید قایق تهیه کنیم/ اهواز از سال ۹۳ تاکنون حق آلایندگی را از وزارت نفت دریافت نکرده است

عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه وضعیت آبگرفتگی در منطقه 6 شهرداری و وضعیت منبع آب باید فوق بحرانی اعلام شود و شهرداری به تنهایی توانایی لازم جهت تخلیه آب را ندارد، گفت: مناطق کمپلوی شمالی و جنوبی، خشایار، کوی علوی و منبع آب دچار آبگرفتگی هستند و در منبع آب احتمال ریزش کوه وجود دارد.

به گزارش ایسنا، رحیم کعب عمیر در جلسه شورای شهر اهواز که 5 آذر ماه با دستور کارهای غیر رسمی وضعیت آبگرفتگی شهر اهواز و مشکلات منبع آب برگزار شد، اظهار کرد:  از سال ۶۹ یا ۷۰ که شرکت آب و فاضلاب از شهرداری جدا شد وظیفه ایجاد شبکه پیوسته و متصل با تجهیزات به شهرداری اهواز موکول شد؛ یعنی انتقال آبهای سطحی وظیفه شهرداری است.

وی افزود: واقعیت امر این است که اعضای شورای شهر، شهردار و مدیران مناطق شهرداری اهواز به دلیل اینکه چندین سال دچار خشکسالی بودیم نسبت به لایروبی شبکه آب و فاضلاب غفلت کرده اند و در این زمینه اقدامی نشد. درست است که شبکه آب و فاضلاب متعلق به آبفا است اما طی سالهای گذشته به صورت مشترک و تعاملی از این شبکه استفاده می شد.

عضو شورای شهر اهواز گفت: شهرداری اهواز باید نسبت به لایروبی و احداث ایستگاه پمپاژ اقدام می‌کرد تا از این اتفاقات جلوگیری می شد. در واقع شهرداری متولی این کار است. در چهار پنج دوره گذشته شورای شهر اهواز اقدامات پراکنده ای انجام شده و شرکت آب و فاضلاب نیز از این اقدامات جهت انتقال فاضلاب  سوءاستفاده کرده است.

کعب عمیر بیان کرد: از مردم بابت اتفاقات اخیر شهر عذرخواهی می کنم و باید پیش از این اقدام می شد. میزان بارندگی در شب گذشته در اهواز ۱۸۵ میلیمتر بوده است در حالی که نُرم متوسط بارندگی سالانه در اهواز ۲۱۰ میلیمتر است یعنی با بارندگی ۲۵ میلیمتری طی روزهای آینده به نُرم بارندگی طی یک سال می رسیم.

عضو شورای شهر اهواز اظهار کرد: وضعیت آبگرفتگی در منطقه 6 شهرداری و وضعیت منبع آب باید فوق بحرانی اعلام شود و از سایر ادارات و ارگانها برای تخلیه آب از منازل کمک گرفته شود. شهرداری به تنهایی توانایی لازم را در این زمینه ندارد. کمپلوی شمالی و جنوبی، خشایار، کوی علوی و منبع آب دچار آبگرفتگی هستند و در منبع آب احتمال ریزش کوه وجود دارد.

وی افزود: حجم آب به حدی زیاد است که توسط شبکه های آب و فاضلاب که چهار سال لایروبی نشده اند، قابل انتقال نیست.

عضو شورای شهر اهواز ادامه داد: ۸۰ نقطه در شهر  اهواز نقاط بحرانی هستند که ۱۰ نقطه از این تعداد نقاط فوق بحرانی مشخص شده اند و مقرر شده است برای این ۱۰ نقطه فوق بحرانی ۳۰۰ میلیارد تومان از طریق استانداری خوزستان تامین شود تا مشکل این نقاط رفع شود. این ۱۰ نقطه فوق بحرانی به نصب پمپاژ و لوله گذاری در جاهایی که نشست کرده است، نیاز دارند.

وی بیان کرد: شورای شهر اهواز طی دو هفته گذشته مصوبه ای داشت و شهردار را موظف کرد که به هر منطقه شهرداری اهواز ۲۵۰ میلیون تومان پرداخت کند تا نسبت به لایروبی شبکه آب و فاضلاب اقدام کنند که ظاهرا برخی مناطق شهرداری اهواز در حال انجام لایروبی شبکه آب و فاضلاب هستند.

اهالی "منبع آب" باید در شهر رامین سکونت کنند

برای تردد مردم در اهواز باید قایق تهیه کنیم/ اهواز از سال ۹۳ تاکنون حق آلایندگی را از وزارت نفت دریافت نکرده است

رئیس شورای شهر اهواز با بیان اینکه اهالی منطقه "منبع آب" باید در شهر رامین سکونت کنند، گفت: تعدادی از مردم منطقه منبع آب آمادگی خود را برای جابجایی به شهر رامین اعلام کرده اند که این کفایت نمی کند. باید دستگاههای متولی از مناطق خطرآفرین بازدید کرده و لیستی از این منازل تهیه کنند.

به گزارش ایسنا، عبدالزهرا سنواتی در پنجاه و هفتمین جلسه شورای شهر اهواز که 5 آذرماه با دستورکار غیررسمی وضعیت آبگرفتگی شهر اهواز و مشکلات منطقه منبع آب برگزار شد، اظهار کرد: در بارندگی سال گذشته تعدادی از منازل منبع آب آوار شدند و متاسفانه تعدادی از فرزندان آنها جان باختند. سه چهار شب پیش نیز مجددا این اتفاق رخ داد اما آسیبی به اهالی نرسید اما منازل در حال ریزش هستند.

وی افزود: اهالی این منطقه باید در شهر رامین سکونت کنند. اشکالاتی در شهر رامین وجود دارد و باید کمبودهای این شهر برطرف شوند. این اشکالات کم هستند.

سنواتی اظهار کرد: تصمیم گیری های کلان توسط استاندار خوزستان و فرماندار اهواز اتخاذ می شوند اما اعضای شورای شهر همان گونه که سال گذشته بخشی از مشکلات را رفع کردند، وظایفشان را انجام می دهند. اکنون نیز شهرداری بخشی از مشکلات را تقبل می کند. همچنین جلسه ای با استاندار و فرماندار برگزار خواهیم کرد تا مشکلات رفع شوند. روز گذشته بازدیدی از شهر رامین انجام شد و مشکلات را احصا کردیم تا هر کدام از دستگاههای ذیربط بخشی از مشکلات را حل کنند.

وی گفت: در حال حاضر تعدادی از مردم منطقه منبع آب آمادگی خود را برای جابجایی به شهر رامین اعلام کرده اند که این کفایت نمی کند. باید دستگاههای متولی از مناطق خطرآفرین بازدید کرده و لیستی از این منازل تهیه کنند.

رئیس شورای شهر اهواز عنوان کرد: اگر دستگاههای دولتی به وظایف خودشان عمل کنند، قطعا بسیاری از مشکلات شهر حل خواهد شد. اگر معضلی در شهر هست باید همه دستگاهها به کمک هم بیایند تا مشکل رفع شود.

وی تصریح کرد: بدهی وزارت نفت به شهرداری اهواز در سال ۹۳ بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان است که وزارت نفت در این زمینه تاکنون تمکین نکرده است. این رقم به جز بدهی سالهای ۹۴ تا ۹۶ است. در این خصوص رای هایی به نفع شهرداری اهواز نیز صادر شده است.

اهواز از سال ۹۳ تاکنون حق آلایندگی را از وزارت نفت دریافت نکرده است

برای تردد مردم در اهواز باید قایق تهیه کنیم/ اهواز از سال ۹۳ تاکنون حق آلایندگی را از وزارت نفت دریافت نکرده است

عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه  از سال ۹۳ تاکنون حق آلایندگی را از وزارت نفت دریافت نکرده ایم،  گفت:  اثبات ۱۱۰۰ میلیارد تومان بدهی از وزارت نفت با پیگیریهای همه مسئولان ذیربط انجام شد. طلب شهرداری اهواز از وزارت نفت ۳۴۰ میلیارد تومان بود که با جریمه ۱۱۰۰ میلیارد تومان شده است.

به گزارش ایسنا، محمدجعفر فلسفی عضو شورای شهر اهواز در پنجاه و هفتمین جلسه شورای شهر اهواز که 5 آذرماه با دستورکار غیررسمی وضعیت آبگرفتگی شهر اهواز و مشکلات منطقه منبع آب برگزار شد، با اشاره به طلب شهرداری اهواز از وزارت نفت بابت حق آلایندگی اظهار کرد: از سال ۹۳ تاکنون نتوانسته ایم حق آلایندگی را دریافت کنیم.

وی با اشاره به آبگرفتگی مناطق مختلف شهر اهواز در بارندگیهای اخیر تصریح کرد: یک آبگرفتگی حدود ۴۰۰ هزار نفر را زیر آب برد و کسی به این وضعیت راضی نیست.

عضو شورای شهر اهواز گفت: شرایط اهواز شرایط ویژه ای شده است. چالش های بزرگی در اهواز ایجاد شده که رسیدگی به بخشی از این مشکلات از توان شورا خارج است.

فلسفی با بیان اینکه مسائل اهواز پیچیده و بزرگ شده است، تصریح کرد: رسانه ها حدود پنج سال است که عنوان می کنند بحران فاضلاب در آینده نزدیک دامن اهواز را می گیرد اما کجای قضیه می لنگد؟

عضو شورای شهر اهواز بیان کرد: باید ببینیم چه بخشی از مشکلات ما در حیطه ملی هستند و نمایندگان باید این مشکلات را پیگیری کنند. اثبات ۱۱۰۰ میلیارد تومان بدهی از وزارت نفت با پیگیریهای همه مسئولان ذیربط انجام شد. طلب شهرداری اهواز از وزارت نفت ۳۴۰ میلیارد تومان بود که با جریمه ۱۱۰۰ میلیارد تومان شده است.

وی گفت: اگر یک نگاه کلان به وجود بیاید و مساله منبع آب به یک مساله ملی تبدیل شود، آن زمان است که اگر وزیر بیاید برای حل مشکل به ما اختیار داده می شود.

انتهای پیام

 

تعداد بازدید: 572 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار