پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
چهارشنبه، 16 خرداد 1403 - 14:14   
 
 
   آخرین اخبار  
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 86839صفحه نخست » اخبار رسانه هاپنجشنبه، 25 مرداد 1397 - 07:08
۱۰ جنگ‌افزار برتر و پیشرفته‌ی ارتش روسیه(معرفی سطح تکنولوژی روسیه)
  
ترابر نیوز:

  حسین  خلیلی صفا

۱۰ جنگ‌افزار برتر و پیشرفته‌ی ارتش روسیه

روسیه از دیرباز یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان بوده و این قدرت نیز در گرو بهره‌گیری از ارتشی کاربلد و تا دندان مسلح است. در ادامه نگاهی به ۱۰ جنگ‌افزار مدرن، پیشرفته و ویران‌گر مورد استفاده توسط ارتش روسیه خواهیم انداخت.

 
 

 کشور روسیه با اختصاص ۷۰ میلیارد دلار، سومین بودجه‌ی نظامی جهان را سالانه صرف می‌کند. ارتش روسیه از وجود ۸۵۴٫۰۰۰ نفر نیروی نظامی، ۲۲٫۵۵۰ تانک و ۱٫۳۹۹ هواپیمای جنگنده بهره می‌برد.

هرچند این کشور که زمانی ابرقدرت بلوک شرق بود دیگر از آن دوران فاصله گرفته و برندگی دوران جنگ سرد را ندارد؛ اما ولادیمیر پوتین، با تکیه زدن بر قدرت، تغییراتی را در ارتش ایجاد کرده که تاحدودی قدرت آن را افزایش داده است. ولادیمیر پوتین پس از آنکه در سال ۲۰۱۲ بر مسند ریاست جمهوری نشست، ارتش را وارد فرآیند تغییراتی کرد که طی آن ارتش به گروه‌ها و بخش‌های کوچک‌تر و در عین‌ حال چابک‌تر تقسیم شد. در نگرش جدید دفاعی روسیه، تمرکز روی فناوری‌ها و تجهیزات مورد استفاده بیش از قدرت نفرات مدنظر قرار گرفته است.

در ادامه به معرفی ۱۰ جنگ‌افزار پیشرفته‌ و قدرتمند مورد استفاده در ارتش روسیه خواهیم پرداخت.

هواناو (هاورکرفت) کلاس Bora با قابلیت شلیک موشک‌های هدایت شونده: این ناو جنگی در واقع یک کشتی دو بدنه‌ با بهره‌گیری از کوسن‌ هوای در قسمت تحتانی است که آن را تبدیل به هاورکرفت می‌کند. ساختار این کشتی به‌گونه است که مزایایی را نسبت به هاورکرفت دارد و مهم‌ترین آن سرعت بالا به‌دلیل بهره‌گیری از سازه‌ی دو بدنه است. این هواناو با تمرکز روی نبردهای دریایی به هشت موشک Mosquito و ۲۰ موشک ضدهوایی مجهز است. کشتی مورد نظر از وجود ۶۸ خدمه بهره می‌برد و حداکثر سرعت آن نیز ۱۰۰ کیلومتر در ساعت است.

R1


 پنت‌سیر اس۱ (Pantsir-S1): این جنگ‌افزار ترکیبی از یک سیستم موشکی میان‌برد زمین به هوا و یک سیستم ضدهوایی است. پنت‌سیر از ۱۲ موشک زمین به هوا در کنار دو اسلحه‌ی خودکار ۳۰ میلی‌متری برای مقابله با هواپیما، هلیکوپتر، موشک‌های بالستیک و موشک‌های کروز طراحی و توسعه یافته است.

R2


 زیردریایی ضدرادار نُووروسِیسک (Novorossiysk): اولین زیردریایی ضدرادار نووروسیسک سال گذشته کار خود را در ارتش روسیه از اسلکه‌ای در سن‌پترزبورگ آغاز کرد. براساس اطلاعات ارائه شده توسط مهندسان و طراحان این زیردریایی دیزلی، نووروسیسک می‌تواند زمانی که به زیر آب می‌رود، خود را از دید انواع رادارها پنهان کند.

R3


 جنگنده‌ی چند منظوره‌ی میگ-۳۵: میگ-۳۵ را باید یک هواپیمای توانمند در مبارزه‌های هوا به هوا و هوا به زمین خواند. حداکثر سرعت این جت جنگنده ۲٫۴۰۰ کیلومتر در ساعت است. میگ-۳۵ در مقایسه با نسل پیشین ۳۵ درصد از نظر ابعاد بزرگ‌تر شده است. میگ-۳۵ قابلیت‌های فراوانی در انجام داگ‌فایت (درگیری دو هواپیمای جنگنده در هوا) و انهدام سوژه‌های شناور روی آب و خشکی از فاصله‌ی دور دارد. همچنین از این جت می‌توان به‌عنوان یک هواپیمای شناسایی استفاده کرد.

R4


 سامانه‌ی دفاعی بوک-۲ (BUK-2): براساس اظهار نظر کارشناسان، بوک-۲ همان سامانه‌ی دفاعی است که هواپیمای مالزی بر فراز آسمان اوکراین با استفاده از آن منهدم شد. هر یک از موشک‌های 9M317 این سامانه‌ی موشکی قادر است تا اهداف تعیین شده در فاصله‌ی ۱۴ کیلومتری را با سرعت سه ماخ (سرعت صوت) مورد اصابت قرار دهند. هر سامانه‌ی بوک-۳ از وجود ۱۵۴ موشک بهره می‌برد.

R5


 موشک بالستیک RS-24 Yars: تصویر زیر متعلق به یک موشک بالستیک قاره‌‌پیما است که می‌تواند چندین کلاهک هسته‌ای را برای هدف قراردادن سوژه‌های متفاوت و مستقل از هم مورد اصابت قرار دهد. برد این موشک بالستیک ۱۶٫۰۰۰ کیلومتر است. یارس RS-24 برای جایگزین شدن با موشک Topol-M طراحی و توسعه یافته و از سال ۲۰۱۰ نیز به خدمت ارتش روسیه درآمده است. هر یک از موشک‌های یارس RS-24 قدرتی برابر ۱۰۰ بمب Little Boys دارد. Little Boys همان بمبی است که آمریکا با استفاده از آن هیروشما را در سال ۱۹۴۵ مورد اصابت قرار داد.

R6


 توپولف Tu-160: توپولف ۱۶۰ را به موجب شباهت آن با اولین هواپیمای مسافربری مافوق صوت، کنکورد روسی می‌خوانند. توپولف ۱۶۰ بزرگ‌ترین هواپیمای نظامی مافوق صوت در جهان است. توپولف ۱۶۰ در دهه‌ی ۸۰ میلادی و زمان قدرت شوروی طراحی و توسعه یافته است. این هواپیما از وجود قدرتمندترین موتور‌های جت تولید شده برای هواپیماهای نظامی بهره می‌برد و قادر است محموله‌ی نظامی به وزن ۴۰٫۰۰۰ کیلوگرم را با خود حمل کند. در حال حاضر ۱۶ فروند از این هواپیماها در ارتش روسیه خدمت می‌کنند.

R7


 تانک تی-۹۰: تی-۹۰ مدرن‌ترین تانکی است که در حال حاضر توسط ارتش روسیه مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تانک از یک توپ ۱۲۵ میلی‌متری بدون خان با قابلیت‌های ضدتانک به‌عنوان اسلحه‌ی اصلی بهره می‌برد. همچنین باید به وجود انواع اسلحه‌های خودکار با قابلیت کنترل از راه‌دور نیز اشاره کرد که در واقع به‌عنوان ضدهوایی برای این تانک ایفای نقش می‌کنند.

R8


 زیردریایی اتمی با قابلیت شلیک موشک‌های بالستیک: زیردریایی ۱۴٫۷۰۰ تنی اتمی از کلاس Borei قابلیت شلیک موشک‌های بالستیک را نیز دارا است. این زیردریایی در مقایسه با نسل‌های گذشته یعنی کلاس Typhoon بسیار کوچک‌تر شده، اما ظرفیت حمل تسهیلات آن، لرزه بر اندام هر شخصی می‌اندازد. این زیردریایی قادر است ۱۶ موشک بالستیک Bulava را حمل کند که هر یک از این موشک‌ها توانایی حمل ۶ تا ۱۰ کلاهک هسته‌ای را دارند. این موشک بالستیک ۸٫۳۰۰ کیلومتر برد دارد.

R9


 هلیکوپتر تهاجمی می-۲۸: می-۲۸ هلیکوپتر تهاجمی روسی است که توسط ارتش و نیروی هوایی این کشور مورد استفاده قرار می‌‌گیرد. اصلی‌ترین سلاح می-۲۸ توپ خودکار ۳۰ میلی‌متری شیپونوف (Shipunov) است. در کنار این توپ خودکار، بال‌های این هلیکوپتر می‌توانند از موشک‌های ضدتانک، راکت‌انداز یا اسلحه‌ها میزبانی کنند.

R10

 
تعداد بازدید: 563 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  سیدمحمد خاتمی: اگر پیشنهاد «جبهه اﺻﻼﺣﺎت» محقق شود در انتخابات شرکت می‌کنم / نامزد مورد نظر باید در باور و عمل ملتزم به اصلاحات و تحول باشد
  ایران با دارا بودن ۸۰ میلیون جمعیت، حدود ۱۵ میلیون پرونده قضایی و ۲۰۰۰ عنوان مجرمانه داراست، در حالی که هند با دارا بودن یک میلیارد جمعیت تنها دارای دو میلیون پرونده قضایی و ۷۰۰ تا ۸۰۰ عنوان مجرمانه است!!.
  کوروش کبیر یا همان حضرت ذوالقرنین قرآن مجید
  فیلم قدرت و اختیارات نماینده مجلس
  قدرت و اختیارات مجلس
  دالیل متقن و محکم در مورد حقانیت حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه خلیج فارس
  آمار عناوین مجرمانه در ایران: ۳۰۰۰ ؛ در دنیا: ۶۰ تا ۹۰
  تبیین حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه از دیدگاه تاریخی و حقوق بین المللی دریاها
  کاهش 40 هزار زندانی با حذف 26 مورد عناوین مجرمانه
  مقایسه اختیارات رهبری با دولت و مجلس
  لاریجانی: برای بهبود وضعیت بورس، دولت و سیاست‌مداران لازم نیست کاری کنند بلکه یک سری کار‌ها و دخالت‌ها را نباید انجام دهند / با عدم مداخله اوضاع بورس حتما بهتر خواهد شد/فیلم
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  گزارش اقتصاد دریایی کشور چین
  جهان خودرو؛ ماشینی که با هر باک بنزین ۲۱۰۰ کیلومتر حرکت می‌کند
  مقایسه 50 ساله اقتصاد ایران، ترکیه و عربستان+ فیلم آموزنده و ارزشمند
  خیانت‌ها و اقدامات روسیه علیه ایران در طول تاریخ
  ایران موضع خود دال بر مالکیت چین بر تایوان را تغییر دهد
  از چین بپرسید آیا حاکمیت چین بر تایوان را هم قابل مناقشه می‌دانید؟!
  اسامی افراد تاییدصلاحیت‌شده ۲۲ خرداد اعلام می‌شود
  عباس آخوندی: نگران ایرانم؛ فرقه‌ای از سر جهل و عناد، چهارطرف این سرزمین را بسته‌اند و آن را تبدیل به قلعه‌ای محصور کرده اند / حصر هیچ‌گاه سرنوشت و ویژگی ملت ایران نبوده / بیهوده نیست که شاهد سیل مهاجرت ایرانیان از پیر و جوان هستیم / می‌آیم تا در مسیر استقرار صلح و رفع تحریم‌ها، سیاست کشور را با قوت هر چه بیشتر به‌پیش ببرم
  قالیباف: اگر داوطلب نمی‌شدم کاری که برای حل مسائل اقتصادی شروع کرده ایم ناتمام می‌ماند/ اگر معتقد نبودم که مشکلات معیشتی یا وضعیت اینترنت قابل حل است، هرگز پا به عرصه نمی‌گذاشتم/ نامزدی در انتخابات نیازی به استعفا از ریاست مجلس ندارد
  اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرد
  پورمحمدی: قرار ما این نبود که عدالت قربانی مصلحت شود/ به توانایی ایرانیان برای ایجاد ثروت و قدرت اعتقاد دارم/ می‌توانستیم در شرایط بهتر از این باشیم
  سبحانی پس از ثبت نام در انتخابات: غفلت از اجرای قانون اساسی به امنیت ملی آسیب‌های جدی وارد کرده است‌
  اگر یک فضای حزبی داشتیم، کاندیداها با پشتوانه حزبی وارد می‌شدند و شناسنامه داشتند / واقعیت این است که گاهی وزنِ افراد باعث ردصلاحیت آنان می‌شود
  صدراعظم آلمان به پوتین: از هر سانتی‌متر خاک ناتو دفاع می‌کنیم
  هیچ کشوری به اندازه‌ی روسیه به ایرانی‌ها ظلم نکرد
  رای ندادن آرزویی است برای رساندن پیامی که رسانده نمی شود!
  ظریف: در جریان برجام، وظیفه‌ام این بود که ریش پروفسوری را بکنم ریش کامل!
  زلنسکی: نیروهای روسیه به اوکراینی‌ها می‌خندند
  حمایت مجدد چین از ادعا‌های امارات درمورد جزایر سه گانه / سفیر پکن در تهران به وزارت خارجه احضار شد
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  فیلم/ زاکانی با پایتخت چه کرده؟
  پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  مسعود پزشکیان: شنبه رسما کاندیدای انتخابات می‌شوم
  همتی داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری شد
  سخنان زیبا که راه را برای تنگناهای اقتصادی فراهم می‌کند ما را فریب ندهد
  به صورت مشروط در انتخابات ریاست جمهورى پیش رو مشارکت می‌کنیم / نامزد یا نامزد‌های اختصاصی معرفی می‌کنیم / نامزد‌ها از میان شخصیت‌های متعهد به نمایندگی از مواضع و دیدگاه‌های اصلاح طلبان انتخاب می‌شوند / اسامی نامزد‌های ما پیش از پایان بررسی صلاحیت‌ها اعلام می‌شود
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  صف آرایی شرق و غرب در خیابان های تفلیس و ایروان
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  مهر: ثبت‌نام مصطفی پورمحمدی در انتخابات تقریباً قطعی است
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار