پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
یکشنبه، 20 خرداد 1403 - 22:51   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 85128صفحه نخست » خبرهای حوزه حمل و نقلچهارشنبه، 26 اردیبهشت 1397 - 10:40
تشریح نقش ویژه GIS در برنامه‌ریزی‌های کلان و سرمایه‌گذاری/ GIS اطلاعات خوبی در اختیار تصمیم‌سازان قرار می‌دهد
ترابر نیوز: امیر امینی در اولین همایش GIS یکپارچه در سازمان‌های مکان محور گفت: در این همایش تلاش بر این است که از ادغام لایه‌های مختلف راه و شهرسازی به این نتیجه برسیم که طبق نظر وزیر راه و شهرسازی بتوانیم در قالب معماری کلان فرآیندها را در قالب چرخه‌های ممتاز و یکپارچه تدوین و در یک برنامه پنجساله اجرا کنیم.
  
ترابر نیوز:

امیر امینی

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، در این همایش امیر امینی، معاون برنامه ریزی و منابع وزارت راه و شهرسازی ضمن خوش آمد به همه مدعوین درخصوص این همایش اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش معرفی GIS به عنوان یک سامانه مرکزی در نظام تصمیم گیری و برنامه ریزی‌های کلان کشوری در حوزه وزارت راه و شهرسازی است که آغاز به کار شده کرده است.

وی افزود: این طرح در داخل فرآیندهای اجرایی وزارتخانه قابل پیاده‌سازی بوده و در برخی از موارد هم به صورت پایلوت در حال اجراست. به هر صورت وزارت راه و شهرسازی ترکیبی از وزارت مسکن و شهرسازی و راه و ترابری است که این ادغام بعضا مورد سوال قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این خصوص ادامه داد: اینکه آیا این اقدام درستی بوده است یا خیر؟ آیا حجیم شدن این وزارتخانه در کارایی موثر بوده است؟  اینها مسائلی است که اگر براساس معماری ساختار را تدوین کنیم قطعا وزارتخانه حجیم نخواهد شد و برنامه ریزی‌ها متوقف یا کند نمی‌شود. به همین خاطر می‌توانیم سطح سرویس خدمات را بالا برده و مردم را بابت خدماتی که ارائه می‌دهیم راضی نگه داریم.

امینی با اشاره به اینکه تلاش‌های صورت گرفته درخصوص ادغام لایه‌های مختلف راه و شهرسازی در قالب معماری کلان خواهد بود، تصریح کرد: در این همایش تلاش بر این است که از ادغام لایه‌های مختلف راه و شهرسازی به این نتیجه برسیم که طبق نظر وزیر راه و شهرسازی بتوانیم در قالب معماری کلان فرآیندها را در قالب چرخه‌های ممتاز و یکپارچه تدوین و در یک برنامه پنجساله اجرا کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی درخصوص طرح GIS در این همایش تخصصی با تاکید بر اینکه این طرح در فرآیند برنامه ریزی‌های کلان و سرمایه‌گذاری وزارتخانه است، گفت: تصمیمات گرفته شده در حوزه نقش GIS در وزارت راه و شهرسازی براساس کارهای عمل شده در وزارتخانه است. نکته نخست در بحث نقش GIS در فرآیند برنامه ریزی‌های کلان و سرمایه‌گذاری وزارتخانه است.

وی افزود: نقش سطح سرویس حمل و نقل جاده ای تهیه شده روی این موضوع تاکید دارد که برای کنترل بحران در چه جاهایی سرمایه‌گذاری کرده و در کدام موارد احتیاج به مطالعه داریم و یا در کدامیک از برنامه‌ها احتیاج به اقدام ضروری در رفع نقاط حادثه خیز داریم.

معاون وزیر در امور منابع و برنامه ریزی در این زمینه با اشاره به اینکه ۹۰ درصد فرودگاه‌های کشور طبق این سیستم یکپارچه از ظرفیت خود بهره نمی‌برند، گفت: بررسی فرودگاه‌های کشور در این سیستم در نمایش ظرفیت و اعزام پذیری نشان می‌دهد که بیش از ۹۰ درصد فرودگاه‌های ما از ظرفیت خود استفاده نمی‌کنند .

وی افزود: بالای ۸۰ درصد ظرفیت خالی است و علی رغم اینکه اولین طرح جامع حمل و نقل بعداز انقلاب بر پایه حمل و نقل هوایی بود و براساس آن فرودگاه‌های زیادی توسعه پیدا کرد اما از ظرفیت بهره نبردیم. در همین خصوص هواپیمای ATR را برای پروازهای کوتاه برد و فعال کردن فرودگاه‌های کوچک وارد ناوگان کردیم اما در کل اقتصاد کار باید مدیریت شود.

امینی ادامه داد: در سمت دیگر جاده و ریل را در کنار فرودگاه‌ها داریم و باید از ظرفیت آنها بهره برد و در بررسی این موارد هم می‌بینیم که در سامانه GIS یا سینام نسبت عرضه به تقاضا کمتر است. در اینجا و در همین خصوص بحث حمل و نقل یکپارچه وجود دارد که باید در مورد آن و در مورد جابه جایی مسافر فکری کرد. به همین خاطر این سامانه می‌تواند اطلاعات خوبی را در اختیار تصمیم سازان قرار دهد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این خصوص که برای استفاده از حمل و نقل چند وجهی و یکپارچه باید برنامه ریزی داشت، گفت: اگر بخواهیم حمل و نقل چند وجهی و یکپارچه را دنبال کنیم باید برنامه ر یزی داشته باشیم و بدانیم چه میزان از چه حمل و نقلی باید استفاده کرد تا به این طریق بهره وری بالا برود. اینگونه هم سیستم را ایمن کرده ایم و هم بهره وری حداکثری از ظرفیت سیستم حمل و نقل داشته ایم.

وی افزود: در بحث افزایش ایمنی حمل و نقل با همکاری سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای و با مدیریت کمیسیون ایمنی راه‌ها سامانه اطلاعات ثبت حوادث و سوانح حمل و نقل کشور ایجاد شد. این سامانه توانست به ما یک کد یونیک برای شناسایی حوادث ارائه دهد. در کنار این همزمان سامانه شناسایی نقاط پرحادثه در سیستم GIS در سازمان راهداری وجود دارد که ۳۵۰۰ نقطع حادثه خیز در این سامانه شناسایی شد. نقاطی که با شناسایی آنها در سامانه‌های وزارتخانه و با اطلاعاتی که سیستم GIS داد برای رفع آنها اقدام شد. با این مدیریت صورت گرفته انتظار کاهش تلفات و افزایش ایمنی را با با سرمایه‌گذاری در این حوزه داریم.

امینی با اشاره به نقش سیستم GIS در مدیریت سوخت اظهار داشت: با سامانه‌های هوشمندی که در GIS طراحی شده مسیرهای کم هزینه در کمترین زمان را با توجه به شناختی که از مبدا و مقصد وجود دارد، می‌توان انتخاب کرد. همچنین این سیستم نقش بسزایی در کاهش هزینه و مدیریت مالی دارد و در ابتدای طرح می‌توان تشخیص داد که منبعی که به این طرح اختصاص داده شده در راستای توسعه است یا درخصوص حادثه خیز بودن آن هزینه شود.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قریب بر ۱۰۰ افتتاح در دهه فجر بود که متوسط طولی این افتتاح‌ها ۱۱.۵ کیلومتر است و این یعنی پروژه‌هایی که افتتاح می‌کنیم این میزان است. این مساله نشان می‌دهد که آنقدر منابع را پراکنده کردیم که امکان برنامه ریزی مناسب برای ما نبوده و فقط مرور زمان را پارامتر اصلی در تصمیم گیری‌های اصلی خودمان گذاشته ایم.

امینی در ادامه گفت: در این خصوص و در حوزه معماری وزارت راه و شهرسازی کاری که انجام شد تهیه نقشه ای با یک هسته و ۱۳ سازمان در اطراف آن است که تمام زیرمجموعه‌های وزارتخانه در آن تعبیه شده است. نکته مهم در این سامانه این است که شرکت‌های تابعه کاملا آزادی عمل دارند که یا یا به درخواست خود دستگاه بهبود وضعیت پیدا کرده و یا به درخواست خود دستگاه جایگزین می‌شوند اما در کل هیچکدام در فعالیت‌های دستگاه خلل ایجاد نمی‌کند.

وی افزود: تمام این مجموعه در هر لحظه مشغول اطلاع دادن و تغذیه اطلاعات و اخذ اطلاعات GIS سیستم مکان محور خواهد بود و هر عملیاتی در هر حوزه ای که انجام می‌شود توسط GIS مکان محور تغذیه اطلاعاتی می‌شود.

امینی با اشاره به دلایل احتمالی موفقیت این طرح گفت: در مورد دلایل عدم موفقیت این طرح باید به این موضوع اشاره داشته باشیم که مدیران و تصمیم گیران نمی‌خواهند یا تمایلی به داشتن لایه‌های اطلاعاتی ندارند. اطلاعاتی که آنها را مقید به برنامه ریزی و تبیعیت از برنامه‌های جامع و کلیدی می‌کند. جایی که برخی مدیرها شاید فکر کنند اگر تصمیم گیری براساس این داده‌های مکانی باشد شاید وجهه مدیریتی اش دچار افت شود.   

امینی با تاکید بر روی این مطلب که حمل و نقل عمومی مقابل حمل و نقل شخصی نتوانست رقابت کند، گفت: وقتی نتوانستیم حمل و نقل عمومی را مقابل حمل و نقل شخصی قابل رقابت کنیم طبیعی است که مشخص می‌شود که مردم از چه سیستمی بهره می‌برند. وقتی سراغ حمل و نقل جاده ای می‌رویم بحث مطالبات از این سیستم و افزایش سوخت اضافه می‌شود که باید آن را هم توسعه دهیم.

وی ادامه داد: ارزان ترین سیستم حمل و نقل جابه جایی در تمام دنیا برای دولت‌ها نه برای افراد، سیستم حمل و نقل هوایی است که توسعه داده شد اما ظرفیت خالی وجود دارد و فرودگاه‌های کوچک ما اقتصادی نیستند چون خدمات واقعی و قابل رقابت با حمل و نقل شخصی نیست.

امینی ادامه داد: سعی شد عدم موفقیت شکلی در GIS برطرف شود و به همین خاطر GIS طی ۲۰ هزار نفر ساعت آموزش داده شد. کار بسیار بزرگی است که طی یک برنامه پنجساله این موتور و هسته مرکزی شکل گرفت.  چنانچه دستگاه‌های تابعه و سازمان‌های بیرونی به این موضوع اهمیت داده و فرآیندها را با گرفتن سیستم از این سرویس‌ها طراحی و منتقل کنند با دادن اطلاعات به روزمستندات استاندارد را در این سیستم یکپارچه مکانی خواهیم داشت.

 

تعداد بازدید: 502 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  تنش در سخنرانی مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس در دانشگاه تبریز/فیلم
  صحبت های جنجالی مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز درباره درگذشت مهسا امینی/فیلم
  تصویری قدیمی از علی دایی و سیدمحمد خاتمی+عکس
  مسعود پزشکیان کیست؟ + سوابق و بیوگرافی
  آیا اختیارات دولت و رییس جمهور در کشور کافی است؟
  چه روغن موتوری مناسب خودروی شماست؟+فیلم
  علی لاریجانی با محمدباقر قالیباف ائتلاف می‌کند؟
  فیلم میزگرد جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)/ جایگاه میزان مشارکت مردم در انتخابات/ تفاوت مشروعیت و مقبولیت/ جایگاه حکومت کودتا
  تغییر استراتژی خاتمی و اصلاح طلبان
  طرح روسیه و چین براى جایگزینى مسیر دریایى کانال سوئز
  کاندیداهای رسمی جبهه اصلاحات معرفی شد: عباس آخوندی، پزشکیان و جهانگیری
  ببینید / ویدیویی تاریخی از حضور محمد مصدق و تیم حقوقی اش در دادگاه بین المللی لاهه
  صدیقی، امام جمعه موقت تهران: هر رئیس جمهوری اگر بخواهد مسئولانی را که رئیسی منصوب کرده عوض کند، خسارتش برای مردم است
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  یک مقایسۀ تأمل‌برانگیز بین ایران و کره‌جنوبی
  اختیارات رئیس جمهور بیشتره یا رهبری ؟؟
  بزرگترین دشمن آمریکا 35 تریلیون دلار بدهی است
  حجم نقدینگی جهان چند دلار است؟
  ۳۹ کشته در حمله خون آشام های صهیونیسم به مدرسه سازمان ملل در غزه
  سرمایه گذاری هند در شمال، جنوب و چابهار؛ تغییر متد انتظار و تماشا در برابر چین و پاکستان
  دلیل تمایل هند به گنجاندن بندر چابهار در کریدور شمال-جنوب
  تجربه ساخت هواپیما در ایران از گذشته تا امروز؛ ایران تولیدکننده هواپیما می شود؟
  فیلم میزگرد بسیار ارزشمند جایگاه رای مردم از دیدگاه امام خمینی (ره)
  نظر حضرت امام خمینی ره درباره حکومت و مردم/فیلم
  آمریکا متن قطعنامه شورای حکام علیه ایران را تعدیل کرد
  احمدی‌نژاد: با چهار اقدام مشکلات اقتصادی حل می‌شود
  حدادعادل: اگر جبهه رقیب، انتخابات سال ۹۲ را تکرار کند، باید تلاش کنیم تا به دست خودمان زمینه شکست را فراهم نکنیم
  اولین فیلم تبلیغاتی مسعود پزشکیان منتشر شد + فیلم
  مسعود پزشکیان: رفتارهای غلطی که در ۴۰ سال کردیم همه رو از دین و اسلام دور کردیم/فیلم
  هاشمی‌طبا: اگر رئیس‌جمهور نتواند تشخیص اولویت‌های کشور را داشته باشد، کار او به منزله کوبیدن آب در هاون است
  رائفی پور | آیا رئیس جمهور اختیارات لازم برای مدیریت کشور را دارد؟ فیلم
  نقش موثر رئیس جمهوری در سیاست خارجی ایران
  قدرت و اختیارات رییس جمهور از منظر مقام معظم رهبری/نمایش تصویری
  ببینید / فیلم تبلیغاتی ثبت‌نام «مصطفی پورمحمدی» در انتخابات؛ «قرار ما این نبود؛ قرار نبود بسیاری از شما مردم نگران گذران زندگی خود باشید»
  «حمیرا ریگی» مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار شد
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  دلایل عباس آخوندی برای نامزدی در انتخابات در کنار افتخار به عملکرد عملکرد حمل و نقلی خود
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فیلم| ایرباس بلوگا ایکس ال
  ببینید: «اون» دنبال جنگ است؟ جنگی جدید و خطرناک در راه است؟
  ببینید / ادامە آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع کبیرکوه/فیلم
  تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس
  ببینید/ دختر فلسطینی: مگر ما چه گناهی کرده‌ایم؟ فیلم
  سیدمحمد خاتمی: اگر پیشنهاد «جبهه اﺻﻼﺣﺎت» محقق شود در انتخابات شرکت می‌کنم / نامزد مورد نظر باید در باور و عمل ملتزم به اصلاحات و تحول باشد
  ایران با دارا بودن ۸۰ میلیون جمعیت، حدود ۱۵ میلیون پرونده قضایی و ۲۰۰۰ عنوان مجرمانه داراست، در حالی که هند با دارا بودن یک میلیارد جمعیت تنها دارای دو میلیون پرونده قضایی و ۷۰۰ تا ۸۰۰ عنوان مجرمانه است!!.
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار