صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 00:09   
 
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 84054صفحه نخست » هوایی2سه شنبه، 8 اسفند 1396 - 16:22
چابهار در سواحل مکران در مسیر دو کریدور ترانزیتی دنیا
ترابر نیوز: رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان: بندر چابهار در سواحل مکران در مسیر دو کریدور از سه کریدور ترانزیتی بزرگ دنیا قرار دارد.
  

ترابر نیوز:

میرشکار رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: یکی از مهمترین قابلیت‌های منطقه مکران مجاورت با آب‌های آزاد بین المللی است و تجارت و بازرگانی و سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی اولویت مهم این منطقه بشمار می‌رود.

نادر میرشکار افزود: با راه اندازی محور ترانزیتی که از بندر چابهار آغاز و با عبور از شهر‌های استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، رضوی و شمالی به کشور‌های آسیای میانه ختم می‌شود منطقه مکران به عنوان محور ترانزیتی و توسعه جنوب شرق در آینده‌ای نزدیک قرار خواهد گرفت.

وی بندر چابهار در سواحل مکران را یکی از چهارراه‌های اصلی کریدور تجارت جهانی عنوان کرد و گفت این بندر به علت موقعیت استراتژیک خود و دستیابی به آب‌های آزاد بین المللی، جایگاه ویژه‌ای در مبادلات تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و سایر نقاط منطقه دارد.

میرشکار افزود: وجود آب‌های عمیق در خلیج چابهار، شرایط پهلو گیری کشتی‌های بالای ۱۰۰ هزار تن و افزایش میزان تخلیه و بارگیری کالا در بندر چابهار از جمله مزیت‌های منطقه چابهار است که این منطقه را نسبت به سایر نقاط ساحلی ایران متمایز کرده است.

دبیر کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان گفت: در آینده‌ای نزدیک و با اتصال بندر چابهار در سواحل مکران به شبکه ریلی کشور، این بندر در بحث ترانزیت کالا به کشور‌های افغانستان و کشور‌های cis پیشگام خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به پتانسیل‌های سواحل مکران و صید بیش از ۱۲۰ هزار تن انواع ماهی، پرورش میگو، وجود کارخانجات کنسرو، واحد‌های عمل آوری و بسته بندی، کارخانجات لنج سازی چوبی و فایبر گلاس و سردخانه در چابهار و کنارک صنایع وابسته، می‌توان گفت که صنایع تبدیلی و شیلاتی نقش تاثیر گذاری را در توسعه سواحل مکران خواهد داشت.

وی وجود معادن نسبتا غنی و متنوع و امکان توسعه فعالیت‌های معدنی را از جمله امتیازات منطقه دانست که می‌تواند سرمایه گذاران را جذب و بهره برداری، فرآوری و صادرات محصولات معدنی را افزایش دهد.

نادر میرشکار گفت: پروژه‌های مهمی در منطقه سواحل مکران در استان سیستان و بلوچستان تعریف شده که از جمله آن‌ها سیمان، فولاد، ساخت شناور‌های آلومینیومی و فولادی، قوطی کنسرو، سازه‌های پیچ و مهره ای، کنسرو ماهی، اسید سولفوریک، تور ماهیگیری، شیرین سازی آب، فرآوری پیله ابریشم می‌باشد و سرمایه گذاری اولیه مجوز آن‌ها بیش از ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال برآورد گردیده و برخی از این واحد‌ها به بهره برداری رسیده اند و سیمان نیز پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد دارد و پروژه فولاد نیز پیشرفت فیزیکی ۱۵ در صدی را داراست که تنها با بهره برداری از تعداد ۱۱ طرح مهم در مرحله اول اشتغال مستقیم ۱۵۵۰ نفری ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/

تعداد بازدید: 916 ،    
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار