پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
یکشنبه، 30 اردیبهشت 1403 - 23:41   
 
 
   آخرین اخبار  
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 83786صفحه نخست » هوایی2چهارشنبه، 25 بهمن 1396 - 16:05
لزوم دستیابی به فهم و اجماع ملی و مدنی در تعریف واقعی خصوصی‌سازی/ جابه‌جایی ده‌ها میلیارد دلار انباشت صنعتی تحت‌عنوان خصوصی‌سازی در دولت دهم
ترابر نیوز: وزیر راه و شهرسازی در بیست و پنجمین همایش ارگان‌های دریایی با تاکید بر دستیابی به اجماع ملی و مدنی در تعریف واقعی خصوصی سازی، گفت: بنده یکی از مدافعان سرسخت خصوصی سازی واقعی در ایران هستم. اما در عین حال نمی توانم از پریشانی معنا در ایران تحت عنوان خصوصی‌سازی دفاع کنم.
  
ترابر نیوز:

عباس آخوندی

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در بیست و پنجمین همایش ارگان‌های دریایی که صبح امروز ۲۴ بهمن‌ماه در تهران برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فعالان اقتصادی حوزه بنادر و دریانوردی و همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشتی سانچی، سخنان خود را بر توجه جدی به بخش خصوصی در صنعت دریانوردی آغاز کرد.

آخوندی گفت: بحث خود را از بخش خصوصی آغاز می‌کنم زیرا ترجیع‌بند تمامی گفتگوهایی است که در اینباره صورت می‌گیرد. فکر می کنم بحث در این مورد جزو مفهوم ترین مسایل ایران است و جای بحث جدی در رابطه با آن وجود دارد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: نقدی که راجع به ایرانی‌ها می‌شود این است که ایرانی‌ها هنر قلب معانی را دارند و مفاهیم را آنچنان قلب معنا می‌کنند که آخر کار کسی متوجه نمی‌شود که اصل داستان چه بوده است. همچنین از دیگر نقدهایی که فرنگی ها راجع به ایرانی ها دارند این است که ایرانی‌ها در جای خود نمی‌ایستند و عموما در جای دیگران قرار می گیرند.

عضو کابینه دولت دوازدهم با تاکید بر این مطلب که به عنوان مقام اجرایی کشور به دنبال نقد صرف نیست و یافتن راهکار برای وی ارجحیت دارد، خاطرنشان کرد: باید به مفهوم واقعی خصوصی‌سازی در ایران برگردیم. در حال‌حاضر نیز در همایش بیست و پنجم ارگان‌های دریایی میزبان ظاهرا بخش خصوصی است و ما دولتی‌ها میزبان بخش خصوصی هستیم.

وی با یادآوری این مطلب که در تمامی سخنرانی‌هایی که پیش از وی انجام شد تاکید بر خصوصی‌سازی بود، گفت: بحث خود را از خصوصی‌سازی آغاز می‌کنم و چند جمله‌ای را در این رابطه مطرح می‌کنم. در این رابطه در ابتدا باید درک کنیم آیا قصد داریم تا از این معناتراشی ها و پریشانی معنا در اقتصاد ایران کمی فاصله بگیریم یا خیر؟

آخوندی با طرح این پرسش که خصوصی‌سازی به چه معناست؟، گفت: بدم نمی‌آید که این معنا را در این جمع یا هر مرجع اقتصادی دیگری ارایه کنم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این مطلب که این سوال که خصوصی سازی به چه معناست؟، اگرچه سوال به ظاهر آشکار و روشنی است اما معانی بسیار پیچیده و پنهانی دارد، گفت: خصوصی سازی ابعاد بسیار پیچیده و پنهانی دارد و از قضا ابعادش در ایران به خوبی تعریف نشده است و ما در این زمینه دچار معنا پریشی هستیم.

آخوندی تاکید کرد: می خواهم راجع به بحث خصوصی‌سازی بی‌پرده صحبت کنم و معتقدم که باید اینکار صورت بگیرد تا به نقد مدنی و در نهایت به اجماع ملی و مدنی در این رابطه دست پیدا کنیم.

عضو کابینه دولت دوازدهم گفت: از ابتدای طرح خصوصی‌سازی تاکنون تا اواخر سال ۸۶، چیزی در حدود یک میلیارد دلار از انباشت سرمایه دولتی ایران واگذار شده بود در حالیکه در دو سال دولت دهم شاهد بودیم که در حدود ۹۹ میلیارد دلار انباشت سرمایه صنعتی ایران واگذاری شده بود که باید بررسی شود که چگونه و توسط چه کسانی این واگذاری صورت گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه با طرح این پرسش که آیا آنچه که تحت عنوان خصوصی سازی در سالیان گذشته انجام شده، واقعا به مفهوم خصوصی سازی بوده یا خیر؟، گفت: قطعا واگذاری هایی که در سالیان گذشته انجام شد خصوصی سازی به مفهوم واقعی آن نبود بلکه واگذاری ها کاملا غیررقابتی و کاملا تحت عنوان پرداخت دیون دولت انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری هایی که انجام شد واگذاری هایی بوده که بعید می دانم کسی جرات کند تا از آن دفاع کند. زیرا نه قیمت گذاری در بازار صورت گرفت و نه به واسطه آن رقابتی انجام شد و در عین حال نیز به واسطه انجام آن هیچیک از انواع رقابت در ایران مستقر شد.

ده‌ها میلیارد دلار انباشت صنعتی تحت‌عنوان خصوصی‌سازی در دولت دهم جابه‌جا شد

آخوندی افزود: ده‌ها میلیارددلار انباشت صنعتی تحت عنوان خصوصی سازی جابه جا شد.

وی با یادآوری این مطلب که مقالات، نوشته‌ها و همچنین سخنرانی‌های فراوانی در رابطه با خصوصی سازی و واگذاری هایی که در ایران تحت عنوان خصوصی سازی انجام شده، دارد، گفت: بنده یکی از مدافعان سرسخت خصوصی سازی واقعی در ایران هستم. اما در عین حال نمی توانم از پریشانی معنا در ایران تحت عنوان خصوصی‌سازی دفاع کنم.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: خصوصی سازی در ایران، پریشانی معنایی مطلق بود. بنابراین هم اکنون زمان آن است تا باردیگری بیاییم و در مورد خصوصی سازی بازنگری داشته باشیم.

وی همچنین یادآور شد: زمانیکه ۹۹ میلیارد دلار تحت عنوان خصوصی سازی واگذار شد کسی در برابر آن مقاومتی نکرد. به همین دلیل معتقدم باید به منظور ایجاد تغییر و تحول به فهم ملی در این رابطه دست یابیم. در عین حال، اینگونه نیست که یک نفر یا یک تیم بتواند شق‌القمر کند.

آخوندی تصریح کرد: تا به فهم ملی در رابطه با خصوصی‌سازی دست پیدا نکنیم آب به آسیاب آشفتگی و پریشانی معنا می‌ریزیم.

عضو کابینه دولت دوازدهم گفت: بنده عضو شورای رقابت بودم که بحث واگذاری مخابرات مطرح شد، فکر می کنم این مورد جزو مواردی است که به عنوان نمونه باید مورد بحث کلی وجدی قرار بگیرد. معتقدم اگر اینگونه موارد موردبحث قرار نگیرد امکان اصلاح فراهم نیست.

وی ادامه داد: وقتی نحوه واگذاری ها را بررسی می کنید می بینید که چگونه در این واگذاری ها برخی افراد تحت عنوان عدم اهمیت خط می خورند و چگونه یک دستگاه به طرفه العینی برنده مزایده انتخاب می شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: به رغم آنکه ۱۰ ها بار به شورای رقابت شکایت کردم اما هیچوقت این موضوع جدی مورد بحث قرار نگرفت. بنده در تمامی جلسات شورای رقابت حضور داشتم به جز یک جلسه که در همان جلسه نیز بحث واگذاری مخابرات انجام شد.

آخوندی تصریح کرد: همه می دانند که واگذاری مخابرات غلط انجام شد، واگذاری ای که چندین میلیارد دلار سرمایه ایران را در خود داشت. نمی گویم که در این واگذاری، حیف و میلی انجام شد بلکه بحث من ایت است که آیا واگذاری واقعا به بخش خصوصی واگذار شد؟ مسلما پاسخ منفی است و به هیچ عنوان این واگذاری بر اساس واگذاری واقعی به بخش خصوصی انجام نشد.

وی با تاکید بر اینکه از نمونه ها واگذاری‌های غیرخصوصی ۱۰ها مورد را می‌تواند نام ببرد، گفت: سال‌ها در بخش خصوصی و خصوصی‌سازی فعالیت کردم و می‌دانم که واگذاری‌هایی که در سال‌های گذشته انجام شد واگذاری‌هایی به بخش خصوصی به معنای واقعی آن نبود.

عضو کابینه دولت دوازدهم تصریح کرد: قبل از خصوصی سازی ما نیاز داریم تا امور بر مبنای بازرگانی اداره شود. زیرا بدون بازرگانی کردن، هیچ اتفاقی رخ نمی دهد. اگر قرار باشد بنده تحت عنوان خصوصی سازی هزینه خود را گردن دولت بیندازم و تعهدی بر ریسک و فایده فعالیت نداشته باشم که خصوصی سازی رخ نمی دهد.

وی همچنین گفت: معتقدم در کشوری که هنوز به عنوان نمونه قیمت‌گذاری دارد، سازمان محیط‌زیست دارد و امثالهم که هیچیک از اصول بازرگانی رعایت نمی‌شود آن وقت، صحبت از خصوصی سازی جای تامل دارد. همچنین، بحث از خصوصی سازی بدون رقابت ممکن نیست.

وزیر راه و شهرسازی افزود: آیا وقتی می خواستیم وارد بحث خصوصی سازی شویم فرآیندهای رقابتی شدن بازار را رعایت کردیم.

آخوندی تصریح کرد: خصوصی سازی به خودی خود دارای اهداف مقدسی است و خصوصی سازی از این جهت، ارزشمند است زیرا رقابت ایجاد می کند تا کارآیی و فناوری افزایش پیدا کند تا در این فضا، هم تولید کننده  و هم مصرف کننده به رفاه، دسترسی پیدا کند. معتقدم اگر رقابتی در کار نباشد، خصوصی سازی به چه معناست؟

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه مدعی نیست سیستمی که خود سکاندار آن است بدون نقص نیست، گفت: باید دو اصل را بپذیریم یکی تجاری‌سازی و بازرگانی رفتار کردن است و دیگری رقابتی کردن فعالیت‌ها است. معتقدم در صورت رعایت این دو اصل، خصوصی‌سازی محقق می‌شود.

وی ادامه داد: جمع حاضر در بیست و پنجمین همایش ارگان‌های دریایی همگی با مباحث مرتبط با دریا آشنا هستید و عناصر دریایی را می‌شناسید.

آخوندی کشور سنگاپور را نمونه‌ای مناسب عنوان کرد و گفت: کشورهایی همچون سنگاپور که می بینید محیط را برای توسعه بخش خصوصی‌سازی فعال کردند ابتدا به تجاری سازی و دوم به رقابت معتقد بودند و بعدها به سمت و سوی مالکیت بخش خصوصی رفتند. در حالیکه معتقدم در ایران ما این دو موضوع یعنی تجاری سازی و رقابتی‌کردن فعالیت‌ها را دور زدیم و به سمت مالکیت رفتیم.

تاکید بر بازسازی نهادهای اقتصادی ایران

وی افزود: بنابراین باید به این برگردیم که چگونه می‌توانیم نهادهای اقتصاد ایران را بازسازی کنیم تا در آن بخش خصوصی بتواند رشد کند و بزرگ شود.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اگر به این موضوع بپردازیم که چگونه می‌توانیم نهادهای اقتصاد ایران را بازسازی کنیم باید ببینیم که آیا سازمان بنادر در موضع وضع مقررات قرار دارد یا اینکه در سایر موارد و فعالیت‌های اقتصادی نیز ورود می‌کند.

آخوندی تصریح کرد: آمادگی دارم تا هرگونه اقدام تبعیض‌آمیزی را که در این رابطه وجود دارد، رفع کنم. به هیچ عنوان به انجام اقدامات تبعیض‌آمیز در اقتصاد، اعتقاد ندارم و معتقدم که تمامی مشکلات از این نقطه نشات می‌گیرد.

بازرگانی و رقابتی‌شدن یعنی هموار کردن محیط کسب و کار برای فعالان اقتصادی ایرانی و بین‌المللی

وزیر راه و شهرسازی گفت: بازرگانی و رقابتی شدن یعنی هموار کردن محیط کسب و کار برای فعالان اقتصادی ایرانی و بین‌المللی که باید در این راستا قدم برداریم.

آخوندی ادامه داد: ما ایرانی ها می گوییم ایران چهارراه جهان است این موضوعی است که همه ایرانی ها راجع به آن بحث می کنند.

وی با طرح این پرسش که در چهارراه جهانی بگیر و ببندد معنا دارد؟ و آیا می‌توان در چهارراه جهان، انواع سیستم‌های تبعیض آمیز را انجام داد؟، گفت: کسانی که مدعی چهارراه جهان بودن ایران هستند باید قانونمندترین موارد را رعایت کنند.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: ما گاهی بحث چهارراه جهان بودن را مطرح می کنیم و بعد می‌گوییم که دانه به دانه دندان‌های شما را می‌شماریم. این تناقضی است که باید به آن پاسخ دهیم.

آخوندی تاکید کرد: من تمامی این نقدها را ابتدا به خود تذکر می‌دهم و معتقدم منی که وزیر هستم اگر می گوی ایران چهارراه جهانی است بعد نباید دانه به دانه دندان ها را بشمارم.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه سخنرانی خود با اشاره به اینکه در یک ماه گذشته دو دستورالعمل در حوزه مهندسی صادر کرد که نقدهایی را نیز به دنبال داشت، گفت: در حوزه نظام مهندسی گفتم که مالک خود مهندس خود را انتخاب کند و کسی حق ندارد تا از مهندس ۵ درصد حق الزحمه را دریافت کند. زیرا وقتی می گوییم بخش خصوصی بنابراین باید همه در مبادله آزاد باشند. اینکه شعار آزادی بدهیم و در عمل نفی کننده آزادی باشیم بی معناست.

آخوندی ادامه داد: اینکه می‌گویم به بازرگانی‌کردن برگردیم یعنی اینکه برای فروشنده و خریدار حق انتخاب قائل شویم. بدین معنا وقتی توزیع از جای مشخصی باشد واضح و آشکار است که این سخنی اشتباه است. معتقدم اگر از خصوصی سازی بحث می‌کنیم باید به ریشه‌ها توجه کنیم.

وی همچنین یادآور شد: اگر از بازرگانی کردن و رقابتی کردن دفاع نکنیم آن وقت نتیجه اش این می‌شود که محیط فعالیت و کسب و کار برای همه تنگ می شود.

 

تعداد بازدید: 994 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  کریدور شمال جنوب با توسعه ریلی ایران حیاتی ترین رگ حمل و نقلی جهان
  برقی‌ سازی به داد حمل و نقل می‌ رسد؟
  متکی: تمرکز اصلی من بر ریاست مجلس است
  رقیب پاکستانی چابهار ایران، شنزن دوم می‌شود؟ / بندر گوادر، رویای چین و پاکستان در ساحل دریای عرب محقق می‌شود؟
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  رقابت سخت خودروهای برقی در نمایشگاه پکن+عکس و فیلم
  فلاحت پیشه در واکنش به حمایت سوریه از ادعای حاکمیت امارات بر جزایر سه‌گانه ایرانی: سال ۹۷ گفتم بشار اسد روزی از پشت به ایران خنجر خواهد زد
  معطل گذاشتن 15میلیارد دلار خطوط مترو برای یک میلیارد دلار واگن بی تدبیری نیست؟
  ۱۲۱۰ میلیارد دلار ضربه تحریم به ایران
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  احیای خط‌ آهن آذربایجان و ارمنستان از طریق دیپلماسی اقتصادی
  مصوبه تعطیلی شنبه‌ها باعث شد به جامعه مومنین بر خورد / شورای نگهبان فرصت دارد آن را حل و فصل کند!!?
  مترو درتنگنای پروژه تراشی های شهرداری و کم توجهی دولت مترو درتنگنای پروژه تراشی های شهرداری و کم توجهی دولت
  درس هایی از سفر به شانگهای
  فیلم| فواید تکمیل کریدور شمال به جنوب
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  در دوره اصلاحات امیر امارات به من گفت خاتمی نه تنها برای ایران بلکه برای کشورهای عربی جنوب خلیج فارس هم امنیت به ارمغان آورده
  ببینید: اسرائیل با هوش مصنوعی چگونه کشتار می‌کند؟
  زاکانی: شهرداری تهران به ازای هر دستگاه اتوبوس چینی ۲۵۰ هزار یورو پرداخت می‌کند
  بیشترین تصادفات در این ساعات رخ می‌دهد
  کار به اجاره خودرو برای کار در اسنپ و تپسی رسید / پراید روزی نیم میلیون تومان!
  تهران تنها شهر بزرگ جهان است که حدود ۷۰درصد حمل و نقل درون شهری توسط خودروهای شخصی انجام می‌گردد
  مترو اسلامشهر و زمان 18 ماهه سوال برانگیز برای ساخت مترو این منطقه
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  رفتارهای متولی دولتی بخش حمل و نقل ریلی خشن و ناعادلانه است
  عقاب های لوفت وافه؛ ۵ هواپیمای نظامی برتر آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم
  علی لاریجانی: کیسینجر به من گفت اگر ما بخواهیم با شما رابطۀ استراتژیک برقرار کنیم، شما آماده‌اید؟
  تبدیل نیروگاه‌های گازی به سیکل ترکیبی راه‌حل ناترازی گاز
  قابلیت تبدیل ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه گازی به سیکل‌ترکیبی
  مقاله لزوم تبدیل نیروگاه های گازی کشور به سیکل ترکیبی
  نامه شورا کیفرخواستی علیه نهاد ریاست‌جمهوری بود/منتخب مستقیم ملت در حد یک شهروند هم آزادی بیان ندارد/شورا مرا به تعجیل در اجرای برجام متهم کرده/به اتهاماتی چون عدم التزام به قانون اساسی و فقدان دانش و بینش سیاسی متهم شده ام/رؤسای‌جمهور آینده بدانند دیگر حتی آنان آزادی سیاسی ندارند/می‌دانم که علت حساسیت برای حضور برخی از منتخبان تأثیرگذار در مجلس خبرگان به ویژه در این دوره چیست
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  قرارداد زاکانی با چین در اختیار ما قرار گرفت؛ در خصوص برخی موارد قرارداد هنوز قانع نشدیم / سئوالاتی درباره قیمت ها، تامین مالی و سفر‌ها داریم
  نظم بین‌المللی لیبرال در حال فروپاشی است؟! / گزارش اکونومیست را بخوانید
  تماشا کنید: بدتر از صیانت / طرح اینترنتی که دولت رئیسی دو سال پیش اجرا کرد
  سوختن سالانه ۵ میلیارد دلار در آتش کم تدبیری مجلس و شهرداری
  علی ربیعی: لو رفتن فایل مصاحبه ظریف، بخشی از سناریوی بیرون راندن تفکر برجامی و خنثی کردن نوع تاثیری بود که می‌توانست برجا بگذارد / علاوه بر از میدان به در کردن ‎ظریف، بخشی از طراحی انجام شده‌ای بود که سیاست خارجی از معادله رفتار رای‌دهندگی خارج شود
  وکیل تاجزاده: برای موکلم اتهام جدیدی در نظر گرفته شده / او از تیرماه ۱۴۰۱ تا به امروز در بازداشت است؛ یک روز هم از مرخصی استفاده نکرده است
  تشدید خروج سرمایه از بورس/نجات بازار سرمایه وعده روی زمین مانده دولت رئیسی
  تماشا کنید: عصر رادیکالیزم در ایران / گزارش «انتخاب» از پیامد‌های یکه تازی رادیکال‌ها
  زیباکلام چند ساعت قبل از بازداشت: اوین رفتن را افتخار نمی‌دانم / برای نظام نمی‌ارزد که بگویند صادق زیباکلام را گرفتند / مسئولان امنیتی یک تلفن به بنده بزنند و بگویند کاری انجام نده، انجام نمی‌دهم
  شمار شهدای غزه از ۳۵ هزار نفر فراتر رفت
  مخالفت مجلس با تصمیم‌گیری درباره کاهش ساعت کاری و افزایش تعطیلات در دولت
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار