دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 02:06   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
- اندازه متن: + -  کد خبر: 82302صفحه نخست » حمل و نقل و صنایع هواییسه شنبه، 7 آذر 1396 - 13:54
مسئولیت وزارت راه وشهرسازی در تامین زیرساخت‌های لازم به جهت مدیریت بحران
مسئولیت وزارت راه وشهرسازی در تامین زیرساخت‌های لازم به جهت مدیریت بحران ترابر نیوز: مدیریت حمل و نقل فرودگاهی، تامین زیرساخت‌ها و تجهیز ناوگان از جمله اقدامات وزارت راه و شهرسازی بر حسب وظایف این وزارتخانه در شرایط بحران است. در همین راستا، وزارت راه وشهرسازی وظیفه دارد زیرساخت‌های لازم را برای مدیریت بحران فراهم کند که از جمله آنها تاسیس فرودگاه است.
  
ترابر نیوز:

مراسم

اصغر فخریه‌کاشان قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین الملل در گردهمایی فرودگاهها و آمادگی در برابر بلایا، گفت: در تعریف توسعه گفته می‌شود که توسعه باید پاسخ به سوالات آینده را پیش‌بینی کند و اینکه چه نیازها و امکاناتی وجود دارد و همچنین چه نیازها و امکاناتی باید در دستور کار قرار بگیرد.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل ادامه داد: بحران یکی از اتفاقات مهمی است که باید برای آن چاره‌اندیشی مناسب و برنامه‌ریزی دقیق داشت.

فخریه کاشان خصوصیت بحران را چند‌وجهی بودن آن عنوان کرد و گفت: در هنگام بحران با ابعاد مختلفی روبرو هستیم و اولویت‌ها، سازمان‌دهی، نجات و امدادرسانی بخشی از مجموعه کارهایی که باید در شرایط بحران در دستور کار قرار بگیرد و در این راستا حمل و نقل فروگاهی از جمله اقداماتی  است که در اولویت قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر مدیریت بحران در کشور تشکیل شده و برای هر دستگاهی وظایفی نیز تعیین شده است که مدیریت حمل و نقل فرودگاهی بخشی از این ستاد کمیته بحران را تشکیل می‌دهد.

۵۶ فرودگاه فعال در کشور وجود دارد

فخریه‌کاشان ضمن تشکر از شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در انجام وظایف خود در زمینه بحران، گفت: وقتی راجع به مدیریت بحران صحبت می‌کنیم، آموزش و سازماندهی مهمترین اقدامی است که باید در دستور کار قرار بگیرد و کارگاه فوق که تا ۸ آذرماه در جریان است می‌تواند گام موثری برای آموزش باشد.

وی مجموعه اقدامات وزارت راه و شهرسازی را به عنوان متولی حمل و نقل کشور در مواقع بحران تشریح کرد و گفت: مدیریت حمل و نقل فرودگاهی، تامین زیرساخت‌ها و تجهیز ناوگان از جمله اقدامات وزارت راه و شهرسازی بر حسب وظایف این وزارتخانه در شرایط بحران است. در همین راستا، وزارت راه وشهرسازی وظیفه دارد زیرساخت‌های لازم را برای مدیریت بحران فراهم کند که از جمله آنها تاسیس فرودگاه است.

فخریه‌کاشان با اشاره به این مطلب که در حال حاضر ۵۶ فرودگاه فعال در کشور وجود دارد گفت: علاوه بر فرودگاه‌های فعال در تمامی شهرهای کشور، تعدادی فرودگاه غیرفعال نیز برای شرایط بحران در نظر گرفته شده است.

۸ فرودگاه ایران جزو ۵۰ فرودگاه برتر دنیا است

وی از دیگر اقدامات وزارت راه و شهرسازی را تجهیز ناوگان هوایی کشور عنوان کرد و گفت: به رغم تحریم‌هایی که در سالهای گذشته به صورت ظالمانه و برخلاف ادعاهای انسان دوستی غرب نسبت به ایران اعمال شده وزارت راه و شهرسازی بعداز توفیق ایران در برجام اقدامات موثری را در زمینه تجهیز ناوگان هوایی کشور انجام داد.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل تصریح کرد: همه شما از خرید هواپیما بعداز توفیق ایران در برجام آگاه هستید که البته اینها کفایت نمی‌کند و باید ایران هواپیماهای باری بیشتری را خریداری کرده و ناوگان خود را توسعه دهد.

فخریه کاشان یادآور شد: وزارت بهداشت بیش از یک سال است که در تلاش است بالگرد نجات برای شرایط بحران تهیه کند که متاسفانه تاکنون موفق به خریده بالگردهای نو نشده است و تنها توانسته چند بالگرد دست دوم خریداری کند که امیدواریم در آینده شرایط برای خرید بالگردهای نو فراهم شود.

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: سیاست دیگر وزارت راه و شهرسازی توسعه ناوگان هوایی بوده است که در دولت یازدهم توفیقات خوبی نیز در این زمینه، حاصل شد. تاکنون تعدادی هواپیما خریداری شده و تعدادی نیز در راه است که طی ۴ سال آینده وارد ناوگان هوایی ایران می‌شود.

نوسازی و تجهیز امکانات و خدمات فرودگاهی کشور

وی از دیگر اقدامات وزارت راه و شهرسازی را نوسازی و تجهیز امکانات و خدمات فرودگاهی برشمرد و گفت: شرکت فرودگاه‌ها در راستای وظایف خود توانسته است بسیاری از فرودگاه‌های کشور را به لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری ارتقاء دهد که جای تشکر دارد.

فخریه کاشان با اشاره به اینکه به رغم تحریم‌های جهانی در حال حاضر هشت فرودگاه کشور جزء‌ ۵۰ فرودگاه برتر دنیا است بر آموزش تاکید کرد و گفت: اگر سخت‌افزارها و نرم‌افزارها را کنار هم بگذاریم، سازمان‌دهی، وحدت فرماندهی، تعریف وظایف، آموزش‌دادن و استمرار آنها می‌تواند در زمان حادثه و بحران چاره‌ساز باشد و قطعا در ساختار تعریف شده همگی به انجام وظایف خود مشغول خواهند شد که این به معنای آموزش کاربردی است. امید  می‌رود تا طی کارگاهی که هم‌اکنون در شرکت فرودگاه‌ها در حال برگزاری است به آن پرداخته شود.

فخریه‌کاشان تاکید کرد: امیدوارم آموزش‌های کارگاه فوق تبدیل به چک‌لیست‌ها و پس از بررسی مجدد به دستورالعملی جامع و کاربردی برای مقابله با بلایای طبیعی تبدیل شود و از طریق شبکه‌های اجتماعی در اختیار عموم قرار بگیرد.

وی گفت: درحادثه زلزله کرمانشاه مدیریت بحران در ساعات اولیه زیر سوال قرار گرفت که به دلیل هجوم خودجوش مردم برای کمک‌رسانی بود لذا ضرورت دارد تا ساختاری منظم برای بحران تعریف شود.

فخریه‌کاشان در پایان تاکید کرد: تدوین و آموزش ملزومات بحران جزء تعاریف کشورهای توسعه یافته است و باید در این زمینه ایران نیز گام‌های جدی بردارد.

 

 

پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

تعداد بازدید: 10091 ،    
  

اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار