پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 01:36   
 
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 81001صفحه نخست » هوایی2پنجشنبه، 2 شهریور 1396 - 15:50
دیوار مرزی ترکیه-ایران وضعیت معیشت مرزنشینان را سخت‌تر می‌کند
ترابر نیوز: مدیرعامل مرزنشینان آذربایجان‌غربی معتقد است پس از اتمام احداث دیوار مرزی ترکیه-ایران چهره‌های جدیدی بر راس امور واردات و صادرات ظهور می‌کنند تا عرصه را برای مرزنشینان تنگ‌تر کنند.
  
ترابر نیوز:

حسین پاد، مدیرعامل اتحادیه تعاونی مرزنشینان استان آذربایجان غربی با اشاره به ساخت دیواری که کشور ترکیه قصد دارد در مرز مشترک خود با ایران احداث کند به ایلنا می‌گوید: ساخت این دیوار نه‌تنها روابط اقتصادی مرزنشینان را کاملا قطع خواهد کرد بلکه باعث قطع ارتباط اقوامی می‌شود که در مرز‌های دو کشور زندگی می‌کنند.

او ادامه می‌دهند: مرزنشینان به دلیل بالا بودن مالیات‌ها و افرادی که در مرزها فعالیت خود را به نام مرزنشینان تمام می‌کنند برای امرار معاش به صورت دستی اجناس و همچنین سوخت را بین دو کشور جابه‌جا می‌کنند تا با حداقل درآمد بتوانند به وضعیت نابسامان زندگی خود رسیدگی کنند.

مدیرعامل تعاونی صیادان آ.غربی اضافه می‌کند: نگرانی‌های مرزنشینان بعد از اتمام دیوار مرزی در این خصوص است که چهره‌های جدیدی بر راس امور واردات و صادرات ظهور می‌کنند تا عرصه را برای آنها تنگ کنند.

وی درخصوص مشکلات اجتماعی که می‌تواند برای مرزنشینان به وجود بیاید، خاطرنشان می‌کند: بسیاری از مرزنشینان به دلیل شرایط منطقه‌ای و نزدیکی فرهنگ‌ها اقوامی در دو طرف مرز دارند و برای دیدن آنها از مرز عبور می‌کنند ولی این دیوار بین‌ آنها جدایی ایجاد می‌کند.

پاد در پایان می‌گوید: بارها با نامه‌نگاری‌ها صدای مرزنشینان را به گوش مسئولان رساندیم. مرزنشینان وضعیت معیشتی نامناسبی دارند و برای ادامه زندگی به قانونی جهت عدم پرداخت مالیات احتیاج دارند ولی هنوز هیچ اقدامی در جهت رفاه حال آنها صورت نگرفته است.

تعداد بازدید: 810 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظرات کاربران: 1 نظر (فعال: 1 ، در صف انتشار: 0، غیر قابل انتشار: 0)
مرتب سازی بر حسب ( قدیمیترین | جدیدترین | بیشترین امتیاز | کمترین امتیاز | بیشترین پاسخ | کمترین پاسخ)
ناشناس
|    | 1396/6/4 - 08:02 |     0     0     |
وضع مرز نشینان چندان خراب هم نیست !!! داخل کشور بیشتر روستاهایی که کشت و کار و وضعیت بسیار بهتری نسبت به مرزنشینها داشتند همه بعلت وضع نابسامان معیشتی خالی از سکنه شده و روستائیان به امید لقمه ای نان به حاشیه شهرها هجوم اورده اند . حال با احترام به اکثریت مرزنشینان غیور ، چرا بقول مدیر محترم با اینهمه اجحاف در حق عده ای از انها این مهاجرت برای یک لقمه نان اتفاق نیفتاده ؟ چون در مرز در حال حاضر نان 10 لقمه است البته برای عده ای که تشکیلات دارند . و منسجم هستند . پس نمی صرفد. من خودم کاملآ به این موضوع اشراف دارم چون به عنوان کارمند مامور دولت سالها در این مناطق بوده ام و خدمت کرده ام و از درون اشنایی دارم . لطفا درخواستتان را بگویید و مضلوم نمایی نکنید .


نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
  اتاق بازرگانی ایران: اگر استدلال برخی‌ها برای اصرار به تعطیلی پنج‌شنبه به جای شنبه، تعطیل بودن شنبه در دین یهود است که این دین از ادیان یکتاپرست است؛ ما تضادی با یهودیت نداریم و اگر تضادی هست با صهیونیسم است / ما که نمی‌توانیم دنیا را قانع کنیم خود را با تعطیلات ایران وفق دهند
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  آخوندی: زمان دیپلماسی است، نه جنگ
  ذخیره سدهای آب شرب تهران ۲۰ درصد است
  انقلاب اسلامی خاتمه دهنده به حکومت فردی و موروثی در ایران
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  تصاویر بندر بزرگ پوتی گرجستان
  نمایشی جذاب شهر و بندر پوتی گرجستان از بزرگترین بنادر جهان
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  گرجستان؛ دروازه تجارت جهانی در دریای سیاه/ضرورت اتصال راه آهن ایران به ارمنستان گرجستان
  سرمایه گذاری قزاقستان در بندر پوتی گرجستان برای تقویت عملکرد کریدور میانی
  «منافع ملی» در کجای معادلات سیاست خارجی ایران قرار دارد؟
  اگر ما پنجشنبه را تعطیل کنیم، عملاً ۳ روز با جهان ارتباط داریم / تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است / ۹۰ درصد کشور‌های دنیا تعطیلاتشان شنبه و یکشنبه است، دیگر کشور‌ها جمعه و شنبه؛ تنها کشوری که تعطیلات‌اش پنجشنبه است ما هستیم / مزیت تعطیلی جمعه و شنبه این است که با بازار‌های جهانی همگام می‌شویم
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار