پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 21 خرداد 1403 - 12:43   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه‌آهن ارمنستان به ایران متصل می‌شود
  نقش اتصال منطقه آزاد چابهار به شبکه ریلی کشور
  چرا حمل و نقل ریلی مغلوب حمل و نقل جاده ای می شود؟
  فاجعه مدیریت: الحاق ۲۶ واگن مسافری به ناوگان ریلی طی ۳ سال اخیر
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  فیلم| راه آهن حمل مواد معدنی عربستان
  مدیرعامل ذوب آهن:ریل پروژه راه‌آهن چابهار -زاهدان را تامین می‌کنیم
  اتصال آسیا به اروپا : اهمیت راه آهن مشترک ایران ـ ارمنستان
  فیلم| ناامیدی از مدیریت راه آهن
  فیلم| معرفی خطوط جدید مترو تهران
  پیشرفت ۷۰ درصدی راه آهن چابهار زاهدان
  راه آهن بخش خصوصی را گروگان گرفته/ جزئیات جریمه ۳۲۷ میلیارد تومانی راه آهن
  ارمنستان: به برقراری ارتباط ریلی با جمهوری آذربایجان علاقه‌مند هستیم
  شرحی بر رشد دو دهه اخیر و برنامه توسعه راه آهن هند
  فیلم| مناظری زیبا از راه آهن زاهدان
  دو چالش پروژه راه آهن شلمچه بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  پیوستن قزاقستان به جمع شرکای کریدور ترانس افغان
  خط ریلی زاهدان کویته نیازمند تبدیل تفاهم نامه به قرارداد عملیاتی
  سهم ترانزیت ریلی با ظرفیت فعلی می تواند ۲ برابر شود
  تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  رشد اقتصادی چین در گروی قطارهای سریع السیر است؟
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 74901صفحه نخست » هوایی2چهارشنبه، 10 شهریور 1395 - 13:52
نیاز طرح های نیمه تمام عمرانی کشور به 700 هزار میلیارد تومان اعتبار
ترابر نیوز: معاول اول رئیس جمهور گفت: اتمام طرح های نیمه تمام عمرانی در کشور به حدود 700 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد .
  
ترابر نیوز:

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما اسحاق جهانگیری در نشست شورای عالی اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی در تبریز گفت: با بودجه دولت طرح های نیمه تمام عملیاتی نخواهند شد و تنها راهکار تامین این مبلغ واگذاری طرح ها به بخش خصوصی است.
جهانگیری تامین ثبات ارزی و ثبات اقتصادی در کشور را از دستاوردهای مهم دولت در 3 سال گذشته اعلام کرد و گفت: در سال 92 برخی از روزها حتی ذخیره گندم کشور به چند روز می رسید، اما هم اکنون میزان ذخیره گندم 700 روز شده است.
وی با بیان اینکه در جریان مذاکرات به هیچ عنوان چشممان به خارج نبود،گفت: در همان مقطع زمانی، برای ایجاد ذخیره مطمئن تمام کالاهای اساسی به مدت 6 ماه مجوز گرفتیم .
معاون اول رئیس جمهور افزود: در بخش کشاورزی به بزرگترین وارد کننده گندم تبدیل شده بودیم اما اکنون نه تنها واردات به صفر رسیده است، حتی امکان صادرات بخشی از گندم خود را نیز داریم.
وی با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب برای ایجاد ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی،گفت: ایشان در آغاز سال جدید با صدور دستور اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل حمایت همه جانبه خود را از این طرح اعلام کردند.
وی با بیان اینکه سیاستهای اقتصاد مقاومتی برای اکثر شهرهاست،یادآور شد: چون آذربایجان شرقی از هر نظر پیشتاز است و بخش خصوصی آذربایجان بخش موفقی است، این طرح با پیشتازی آذربایجان شرقی اجرا می شود .

جهانگیری افزایش بهره وری، ایجاد ذخایر نفتی مطمئن در خارج از کشور، بهره برداری از میادین مشترک نفتی، و توجه به اقتصاد دانش بنیان را از سیاستهای بلند مدت اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: ما اصرار داریم برنامه ششم توسعه کاملا مبتنی بر اقتصاد مقاومتی باشد.
وی 3 راهکار مهم را برای تحقق اقتصادمقاومتی در قالب برنامه های میان مدت و کوتاه مدت برشمرد و گفت: راه اندازی واحدهای متوقف شده، افزایش سهم صادرات غیر نفتی و مبارزه با قاچاق از جمله این راهکارهاست.
به گفته معاون اول رییس جمهور هم اکنون 7 هزار و 500 واحد تولیدی راکد در کشور وجود دارد و لازم است زیر ساختهای لازم را متناسب با دستورالعمل رهبر معظم انقلاب برای فعال کردن کارخانجات راکد فراهم کنیم .
وی افزود : طبق سیاستگذاری های انجام گرفته سهم صادرات غیر نفتی سال گذشته 40 میلیارد دلار بود که امسال باید این رقم را به 50 میلیارد دلار افزایش دهیم.
وی با انتقاد از گسترش و توسعه بدنه دولت گفت: متاسفانه با این شرایط، بودجه کشور تنها کفاف پرداخت حقوق و دستمزد کارمندان را می دهد و برای واگذاری طرح های نیمه تمام بودجه ای نمی ماند.
جهانگیری خاطرنشان کرد : کارمندان بازنشسته از دولت خارج نمی شوند و حتی از دولت به عنوان پاداش بازنشستگی نیز مبالغی دریافت می کنند چنانکه 100 درصد بازنشسته های نیروهای مسلح و 70 تا 80 درصد بازنشسته های کشوری حقوق بازنشستگی خود را از دولت می گیرند.
وی ادامه داد: پیش بینی کردیم امسال 20 هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشیم و حدود 10 هزار میلیارد تومان هم هزینه داریم .
وی خطاب به بانکها نیز گفت: احتیاط نکنید، اگر واحدی را قبول ندارید، لااقل بلاتکیف نگذارید؛ از 810 واحد معرفی شده فقط برای 69 مورد قرارداد تسهیلات پرداخته شده است و این خیلی کم است و قابل قبول نیست.
معاون اول رئیس جمهور در خصوص تامین فاینانس خارجی برای اجرای برخی طرح ها هم گفت: دولت مشتاق استفاده از ظرفیت فاینانس خارجی است؛ اما خط قرمزی هم داریم و آن اینکه تامین هزینه ها از فاینانس خارجی به تولید داخلی آسیب نرساند.
وزیر صنعت،معدن و تجارت هم در این نشست با اشاره به تدوین چارچوب حمایت از صادرات در ستاد اقتصاد مقاومتی گفت: در سه ماهه نخست امسال با رشد 4.2 درصدی در بخش صنعت روبرو بوده‌ایم که امیدواریم تا پایان سال این عدد به پنج درصد رشد برسد.
نعمت زاده گفت: متعهد شده ایم صادرات غیرنفتی امسال نسبت به پارسال 10 میلیارد دلار افزایش یابد و این روند در 4 ماهه امسال 21 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه امسال 2 هزار و 33 طرح نیمه تمام با سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد تومان و بالای 60 درصد پیشرفت واگذار شده است گفت: حدود 100 طرح نیمه تمام در آذربایجان‌شرقی با اعتباری افزون بر 340 میلیارد تومان تکمیل شده است.
وی از بانکها خواست در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی همت بیشتری داشته باشند تا پایان شهریورماه به تمام 7500 واحد تولیدی، تسهیلات موردنیاز اعطا شود و برای 15 هزار نفر در استان اشتغال ایجاد شود.
نماینده مردم تبریز/ آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی هم از کندی اجرای طرح بزرگراه تبریز- مرند - بازرگان، تامین فاینانس خارجی برای انتقال آب از ارس و خط آهن تبریز - میانه- زنجان انتقاد کرد و گفت: بسترهای لازم باید برای اجرای این طرح های مهم هرچه سریعتر فراهم شود .
مسعود پزشکیان افزود: با وجود اینکه طرح بزرگراه تبریز - مرند - بازرگان را آقای روحانی کلنگ زنی کرده است، اما متاسفانه تاکنون بی نتیجه مانده است.
تعداد بازدید: 1651 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار