پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 13:44   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 64988صفحه نخست » خبرهای حوزه حمل و نقلسه شنبه، 14 مهر 1394 - 15:17
آخوندی: 114 هواپیما در راه ناوگان‌هوایی
ترابر نیوز: در ادامه استیضاح وزیر راه و شهرسازی نوبت به سخنان عباس آخوندی رسیده است. او در پاسخ به نمایندگانی که برنامه های این وزارتخانه را شعار می دانند، گفت: اتفاقا ما در این وزارتخانه اقدام عملی می کنیم و برنامه واقعی می نویسیم.
  
ترابر نیوز:

به گزارش خبرآنلاین عباس آخوندی در تشریح برنامه های این وزارتخانه با اشاره به استفاده از ظرفیت های موجود کشور گفت: در حال حاضر 67 فرودگاه داریم که 43 عدد از آنها سرپا بوده و فعالیت می کنند. چرا که صنعت هوایی بیشترین اسیب را از تحریم ها دیده است. ما بیش از یازده سال است در سیستم ناوبری ایران سرمایه گذاری نکردیم. در فرودگاه مهراباد که سالانه بیش از ده میلیون مسافر را جابجا می کند حدود چهل سال است که سرمایه گذاری نشده است. عمر ناوگان هوایی ایران در حال حاضر 22 سال است. ما اقدامات خودمان را برای بهبود این شرایط آغاز کردیم. 

اهم اظهارات آخوندی را در ادامه می خوانید: 
در فرودگاه مهرآباد تمام کنترل های بی مورد که موجب اعتراض مردم شده بود کنار گذاشتیم. تمام تاکسی ریل این فرودگاه را 70 سانت بتون ریختیم و برای اولین بار در مهراباد چندین موقعیت ایجاد کردیم. 
باند راست فرودگاه را تعمیر اساسی کردیم و الان به دنبال تعمیر باند 29 چپ هستیم. 
ما برای نو سازی بحث ناوبری 250 میلیون دلار سرمایه گذاری نیاز داریم و یازده سال است که سرمایه گذاری در این حوزه نشده است. 
بعد از اتفاقات اوکراین؛ میزان ترافیک عبوری از آسمان ایران از روزی 500 هواپیما به روزی 1000 هواپیما ارتقا یافته است. این موضوع به سیستم ناوبری پیشرفته نیاز دارد و ما به خوبی ان را مدیریت کردیم. 
ترمینال دو فرودگاه امام خمینی(ره) با نام " سلام" ده ماه دیگر افتتاح می شود. من هیچ تبلیغی برای آن نکردم و به آقای جهانگیری هم گزارشی درباره آن ندادم و حتی رییس جمهور هم الان برای اولین بار این خبر را از تلویزیون می شنوند. با اجرای ترمینال سلام جابجابایی مسافر به دو برابر در فرودگاه امام خمینی افزایش می یابد.
امسال ساخت فرودگاه 22 میلیونی امام خمینی با مشارکت بخش خصوصی آغاز خواهد شد. ما برای تک تک این پروژه ها یک سال وقت گذاشتیم تا ببینیم امکان جذب سرمایه گذاری بین المللی و داخلی و بخش خصوصی را امکان سنجی کنیم. این فقط مربوط به فرودگاه امام نیست. ما 7 ترمینال بین المللی در کشور داریم. 
ترمینال بین المللی کرمان توسط بخش خصوصی در دست راه اندازی است. ترمینال های بین المللی اهواز و بوشهر و مشهد و شیراز و اصغهان نیز با اتکا به بخش خصوصی اغاز خواهیم کرد و وابستگی به بودجه دولت را کاهش خواهیم داد. این ها نیاز به اندیشه و کار کارشناسی و خلق اعتماد دارد. باید اعتماد بخش خصوصی را جذب کرد. 
افزون بر این برنامه نوسازی کامل ناوگان هوایی ایران را داریم. در این شرایط تحریم بیش از 12 هواپیما وارد سیستم حمل و نقل هوایی ما شد و عمر هواپیماهای فعلی ما 32 ماه کاهش یافت. امروز شرایط خرید 114 هواپیمای جدید بدون حضور هر گونه دلالی انجام شده است. اما نیازبه صبر و تحمل بیشتری دارد. 
در برخورداری از شبکه خطوط ریلی : تمام راه های قدیم که بیش از 3 هزار کیلومتر در دست بازسازی است تا ایمنی افزایش یابد. بیش از 2800 کیلیومتر خط اهن دو خطه و سه خطه داریم. تمام راه های خروجی تهران یا سه خطه شده و یا در حال چهار خطه شدن است و میزان معطلی مردم به شدت کاهش یافته است. 
تا الان مفهومی به نام سیستم حمل و نقل ریلی حومه ای نداشتیم. برای اولین بار ما موضوع حمل و نقل حومه ای را راه اندزای کردیم. و امروز 6 خط برای قم و کرج و اطراف تهران قرار داده شده است. و این موضوع فقط در این دو سال پایه گذاری شده است . ما به میزان زیادی از حمل و نقل با خودروهای شخصی کاهش دادیم. فقط در تهران و کرج روزی صدهزار خودرو عبور و مرور می کند.

 
تعداد بازدید: 947 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار