پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403 - 01:39   
 
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 51374صفحه نخست » خبرهای حوزه حمل و نقلیکشنبه، 30 آذر 1393 - 12:37
کاهش 5.7 درصدی تلفات جاده‌ای گلستان در هفت ماهه امسال
ترابر نیوز: ‌مدیرکل راه و شهرسازی استان گلستان گفت: استفاده از حمل و نقل عمومی یک رویکرد اساسی در وزارت راه و شهرسازی برای کاهش تلفات جاده‌ای است که برای نهادینه کردن آن به کمک و یاری رسانه‌ها و صدا و سیما نیازمندیم.
  
ترابر نیوز:

 

8949.jpg‌به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی بخش رستمی‌ روز شنبه در جلسه هماهنگی شورای حمل و نقل افزود: در این خصوص لازم است که رسانه‌ها، نقش حمل و نقل عمومی را در ایجاد نظم، ایمن سازی جاده‌ها و در نهایت کاهش تلفات جاده‌ای‌ مورد توجه قرار دهند.

 

به گفته وی، برابر گزارشات دریافتی از پلیس راه، هم اکنون سهم حمل و نقل عمومی کشور در تلفات جاده‌ای کمتر از 9 درصد و در استان گلستان حداکثر 4.5 تا تا 5 درصد است که جای بسیار خوشحالی دارد.

 

رستمی ادامه داد: خوشبختانه در چهار سال اخیر به طور میانگین 3.7 درصد در سال کاهش تلفات جاد‌ه‌ای در کشور داشته‌ایم که ممکن است مدینه فاضله ما نباشد، اما به صفر رساندن آن به دلیل این که 80 درصد آن‌ها ناشی از عوامل انسانی است، بعید به نظر می‌رسد.

 

به گفته وی، با توجه به آمارها و هزینه‌های ناشی از حوادث جاده‌ای، نیازمند فرهنگ سازی و اطلاع رسانی برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی هستیم تا سهم عامل انسانی در کاهش تلفات جاده ای کاهش یابد.

رئیس شورای حمل و نقل گلستان اظهار کرد: برابر آمار پلیس راه و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، در هفت ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 5.7 درصد تلفات جانی ناشی از سوانح رانندگی کشور، کاهش داشته که از میانگین متوسط ارتقاء و جهش داشته‌ایم.

 

رستمی، مشکل کلی موجود در جاده‌های کشور را، عدم تناسب ظرفیت جاده‌ها با میزان افزایش خودروها عنوان کرد و گفت: در هفت سال گذشته، کمتر از هشت میلیون خودرو در جاده‌های کشور تردد داشتند که در حال حاضر قریب به 17 میلیون خودرو رسیده است.

 

وی ادامه داد: آمار تلفات جاده ای نیز از حدود 35 هزار نفر طی سال‌های گذشته به 18 هزار نفر در سال 92 رسیده که این آمار با وجود رشد عبور خودروها، کاهش داشته که بیانگر عملکرد خوب دستگاه‌های مرتبط است.

 

مدیرکل راه و شهرسازی گلستان گفت: بر اساس رتبه بندی آماری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، در هفت ماهه سال جاری، جاده‌های روستایی استان گلستان رتبه اول را در کاهش تلفات جاده‌ای کسب کرده‌اند.

 

رستمی افزود: این در حالی است که از پنج هزار کیلومتر راه موجود در استان گلستان بالغ بر سه هزار و 500 کیلومتر آن روستایی است که بیشترین تردد را به خود اختصاص داده است.

 

به گفته وی، همچنین متوسط جمعیت ساکن در روستاهای کشور 28 درصد است، در حالی که این مساله در استان گلستان نصف به نصف است، یعنی نیمی از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین دلیل، جاده‌های روستایی ما به اندازه جاده‌های شهری پرتردد هستند.

 

رستمی اضافه کرد: از طرفی دیگر، برخی از راه‌های روستایی استان مانند محور توسکستان، رامیان - اولنگ و شاهرود دارای مشخصات فنی روستایی هستند، اما به لحاظ ترافیکی، راه بین استانی و اصلی محسوب می‌شوند و پرترافیک هستند.

رئیس شورای حمل و نقل گلستان ادامه داد: بر اساس آمار هفت ماهه پلیس راه و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، متوفیات سوانح رانندگی در این مدت 21 درصد، حوادث جرحی 16 درصد و حوادث خسارتی 27 درصد، کاهش داشته است.

 

رستمی با اشاره به این که موتورسواران و عابرین پیاده بیشترین سهم را در تلفات جاده‌ای پنج ماهه سال جاری داشته‌اند، گفت: این در حالی است که در این مدت از سال جاری، رقم آماری متوفیات این بخش 27 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 

وی با بیان این نکته که نزدیک به 50 درصد تلفات جاده‌ای در صحنه تصادف به وقوع می‌پیوندد و بقیه در حین انتقال و در بیمارستان اتفاق می‌افتد، گفت: با تقویت فعالیت‌های مرتبط با این بخش‌ها، بخش قابل توجهی از آمارهای متوفیات کاهش می‌یابد.

 

مهندس رستمی با بیان این که برابر آمار وزارتخانه و پلیس راه کشور، حدود 90 درصد حمل و نقل کالا و مسافر در کشور بر دوش جاده است که تلفات بالای حوادث و تلفات جاده‌ای را در بردارد، گفت: میزان سرمایه راه‌های کشور حدود 200 هزار میلیارد تومان است که نگهداری، توجه و پرداختن به آن‌ها به عنوان سرمایه ملی حائز اهمیت است.

 

به گفته وی، برای نگهداری سالانه این سرمایه‌های کشور، دست کم به هشت هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است که اختصاص این مبلغ در حال حاضر مقدور نیست.

 

رستمی اضافه کرد: در استان گلستان حدود پنج هزار کیلومتر راه وجود دارد که سهم نگهداری سالانه آن‌ها نزدیک به 200 میلیارد تومان است که هم اینک منابعی برای این مسئله وجود ندارد و مجبوریم با بضاعت اندک و برای حفظ این سرمایه‌های ملی به منظور تردد ایمن، سلامت، کاهش قیمت تمام شده و سرعت انتقال کالاها، نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.

 

انتهای پیام

تعداد بازدید: 243 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  راه آهن پاکستان از راه اندازی قطار سافاری خبر داد
  لغو توافق مخفیانه روسیه و اوکراین در خصوص دریای سیاه
  بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  آمریکا در حال برنامه ریزی برای ساخت شبکه ریلی و قطار فوق پیشرفته بر روی ماه است
  مافیای خودرو تلاش می کند مانع از ورود خودروهای برقی به کشور شود
  آقای وزیر آیا مدیران بابت تصمیمات مدیریتی خسارت‌بار به شرکت، مسوول هستند؟
  خسارت مدیران نالایق با بررسی سخنان شهید چمران
  دولت واردات خودرو‌های دست دوم را آزاد کرد، اما انجام نداد، چون به نفع مردم و به ضرر خودروساز بود
  کارکنان راه‌آهن در اقدامی عجیب لکوموتیو را از قطار جدا کرده و آن را با خود بردند
  طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  فرصت ها و ظرفیت های تجارت و سرمایه گذاری در گرجستان
  چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  بندر پوتی گرجستان یکی از سی بندر بزرگ و پیشرفته جهان
  ارمنستان؛ حلقه مفقوده در کریدور بین المللی شمال ـ جنوب
  معرفی بندرربزرگ و جذاب باتومی گرجستان
  چمران: واگن‌های ملی می‌توانند وارد چرخه شوند / فکر نمی‌کنم اتوبوس برقی داخلی تا پایان سال ساخته شود
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  اتصال ایران به گرجستان و ترکیه از طریق خط آهن ایران ارمنستان
  ثمرات راه اندازی و احیای خط آهن جلفا
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  اصول دین ریشه درخت اسلام است. اصول دین را فدای فروع دین نکنید
  تصاویر: مراسم ترحیم همسر «محسن مهرعلیزاده»
  ده کانال مهم کشتیرانی دنیا
  سازوکار همکاری بین‌المللی برای همزیستی با رودخانه بزرگ کشتیرانی دانوب
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار