جمعه، 14 اردیبهشت 1403 - 18:18   
 
 
- اندازه متن: + -  کد خبر: 49845صفحه نخست » هوایی2یکشنبه، 30 شهریور 1393 - 00:45
اخبار آسمان ایران در هفته گذشته/ از آمار متفاوت وزیر راه نسبت به واردات هواپیما تا احتمال بازگشت توپولوف به ناوگان هوایی کشور
  
ترابر نیوز:

 آمار متفاوت وزیر راه از واردات هواپیما، فروش ویزای شینگن در برخی آژانس های خدمات مسافرتی، جای خالی ترانزیت هوایی کالا در کشور، تقابل دولت و مجلس در خصوص انتقال فرودگاه مهرآباد، ماجرای مذاکره درباره ورود توپولف به ایران برخی از مهم ترین عناوین خبری ایران در هفته گذشته در حوزه حمل و نقل هوایی بود.

به گزارش تین نیوز، در حالی وزیر راه و شهرسازی اوایل ماه جاری از ورود ۱۰ هواپیما پس از توافق ژنو خبر داده بود که آمار متفاوتی در این زمینه اعلام کرد و گفت: در یک سال گذشته ۱۲ فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی کشور شده است. 

عباس آخوندی در سفر به استان زنجان با اشاره به مشکل ساختاری بنگاه داری در صنعت هوانوردی از تصمیمات تازه در شورای عالی هواپیمایی کشوری در این خصوص خبر داد و گفت:‌ در یک سال گذشته 12 فروند هواپیما وارد ناوگان هوایی کشور شد. 

وی همچنین با اشاره به اینکه مشکلات حمل و نقل هوایی به دو موضوع بنگاه داری در صنعت هوایی و نیاز به نوسازی ناوگان بر می گردد، تصریح کرد: بنگاه هایی که می خواهند وارد صنعت حمل ونقل هوایی شوند باید با کفایت سرمایه بیشتری وارد شوند تا بتوانند در تامین نیروی انسانی و ارائه خدمات سرمایه لازم را داشته باشند.

هزینه ایرتاکسی از میدان آرژانتین تا فرودگاه امام 2 میلیون تومان!
جابه جایی با هلی کوپتر اصولا گران است و پیش از این هم تجربه راه اندازی ایرتاکسی ها از میدان آرژانتین تا فرودگاه امام خمینی (ره) را داشتیم و اگر بخواهیم ایرتاکسی در این مسیر را دوباره احیا کنیم؛ در هر سورت پرواز هزینه جابجایی هر نفر برای این مسیر چیزی حدود 2 میلیون تومان می شود. 

مدیرعامل شرکت هلی کوپتری ایران با بیان اینکه از راه اندازی ایرتاکسی در آسمان تهران استقبال می کنیم،‌ گفت: شرکت هلی کوپتری ایران چند باری ایرتاکسی ها را در تهران و کیش به اجرا رساند اما هر بار ممنوعیت و محدودیت هایی مانع از ادامه فعالیت ایرتاکسی ها شد. 

کاپیتان سید محدود آذین با اشاره به هزینه جابه جایی با ایرتاکسی ها در آسمان تهران، ادامه داد: جابه جایی با هلی کوپتر اصولا گران است و پیش از این هم تجربه راه اندازی ایرتاکسی ها را از میدان آرژانتین تا فرودگاه امام خمینی (ره) را داشتیم و اگر بخواهیم ایرتاکسی در این مسیر را دوباره احیا کنیم؛ در هر سورت پرواز هزینه جابجایی هر نفر برای این مسیر چیزی حدود 2 میلیون تومان می شود.

افزایش صادرات هوایی و هوانوردی کشور به 500 میلیون دلار تا پایان سال 96
دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام این که این ستاد ‌آمادگی دارد صادرات در حوزه هوایی و هوانوردی را به 500 میلیون دلار تا انتهای سال 96 افزایش دهد، تحقق این امر را مستلزم بازاریابی فعال بین المللی و تحویل پروژه های تعریف شده در زمانبندی مشخص دانست.

منوچهر منطقی در نخستین جلسه شورای ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی این معاونت با بیان این که ما با توجه به سند جامع توسعه جامع هوا فضای کشور راهبردها و عملکردمان را سیاستگذاری کرده‌ایم، گفت: در نقشه راه تدوین شده این ستاد فعالیت بر روی هواپیما مسافربری، هوانوردی عمومی و بالگردها و بحث تعمیر و نگهداری و ارتقا به عنوان فعالیت منحصر به فرد کشورمان ،موتورهای مینی توربو جت، توربو فن سبک و سنگین و در نهایت بحث اویونیک مورد توجه قرار گرفته است.

فروش ویزای شینگن در برخی آژانس های خدمات مسافرتی
نماینده انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و گردشگری ایران در قوه قضاییه با اشاره به تعلیق مجوز برخی از دفاتر خدمات مسافرتی گفت: در صورتی که آژانسی عملکرد منفی و خارج از استاندارد آیین نامه نظارت سازمان میراث فرهنگی داشته باشد طبیعی است که تعلیق و حتی لغو لوحه شود. 

جلیل هریسچی افزود: کلیه آژانس ها موظف هستند طبق مصوبه هیات وزیران، تمامی قوانین و دستورالعمل ها را در قالب مقررات عملکرد خود دانسته و نسبت به اجرای درست آن اقدام کنند. طبیعی است دفاتری که در خارج از این مقررات فعالیت کنند و یا با نکته نظرات و تصمیمات شخصی خود، اقدام به فروش خدماتی کنند، مجرم شناخته می شوند.

وی با بیان اینکه متاسفانه مشاهده شده برخی از دفاتر مبادرت به فروش ویزای شینگن می کنند، افزود: آژانس هواپیمایی در قالب تور می تواند برای مسافران ویزا اخذ کند ولی به هیچ عنوان اجازه دریافت وجه در این زمینه را ندارد.

جای خالی ترانزیت هوایی کالا در کشور
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه در کشور حمل و نقل بار با هواپیما کاربرد چندانی ندارد، گفت: به دلیل در اختیار نداشتن هواپیماهای کارگو، هنوز ترانزیت هوایی کالا به معنای واقعی در ایران شکل نگرفته است.

مسعود دانشمند با اشاره به اینکه ترانزیت هوایی از موضوعاتی است که کمتر در کشور مورد توجه قرار گرفته، افزود: به خاطر تحریم ها در ایران هنوز شبکه حمل و نقل کالا از طریق هوا، طراحی نشده و برای این شیوه حمل کالا برنامه ریزی لازم صورت نگرفته است.

وی افزود: به خاطر موقعیت جغرافیایی ایران، امکان ترانزیت هوایی کالا در کشور فراهم است ولی به دلیل در اختیار نداشتن هواپیماهای کارگو، هنوز ترانزیت هوایی کالا به معنای واقعی در ایران شکل نگرفته و اگر هم انتقال هوایی کالایی انجام شود به قدری ناچیز است که قابل محاسبه نیست، لذا می توانیم بگوییم از ترانزیت هوایی کالا تقریبا سهمی نداریم.

تقابل دولت و مجلس در خصوص انتقال فرودگاه مهرآباد
شهرداری تهران ماه گذشته و درست یک روز بعد از حادثه سقوط هواپیمای ایران 140 اعلام کرد که فرودگاه مهرآباد به دلیل پاره ای از مشکلات باید به بیرون از محدوده تهران منتقل شود در حالی که برخی از نمایندگان مجلس با این طرح موافق هستند، دولت و شهرداری درباره تغییر یا تثبیت کاربری عرصه مهرآباد اختلاف‌نظر دارند.

به گزارش تین نیوز، شهرداری تهران بیستم مرداد امسال در واکنش به پرواز ناموفق هواپیمای مسافری ایران 140 فرودگاه مهرآباد را به لحاظ آلودگی های هوا و صوتی و همچنین خطر سوانح هوایی، برای ساکنان این منطقه ناامن تشخیص داد و از آمادگی برای انتقال فرودگاه مهرآباد به بیرون از محدوده تهران خبر داد. 

در این میان شهردار تهران گفت: به‌ علت نقش نگران‌کننده این فرودگاه در آلودگی هوا انتقال فرودگاه به مکان دیگر باید به‌سرعت انجام شود. به همین دلیل شهرداری به‌ صورت جدی در حال پیگیری انتقال فرودگاه مهرآباد است اما آمادگی شهرداری با واکنش‌های مخالف و موافق زیادی همراه شد.

بالاخره توپولف خوب است یا بد؟!
یک کارشناس ارشد حمل‌ونقل هوایی گفت: ابزارهای تعمیر و نگهداری در هواپیماهای شرقی و غربی تقریبا یکسان است و در حال حاضر اروپایی ها هم از سیستم های هواپیماهای شرقی استفاده می کنند. 

علیرضا بهیرایی گفت: مدتی است که در کشور از خرید هواپیماهای توپولفTu-204 سخن به میان می رود و تاریخچه این مذاکرات برای خرید و حتی انتقال تکنولوژی و ساخت این هواپیما در کشور به چند سال پیش بازمی گردد. ولی به نظر می رسد که اخیرا این مسئله به صورت جدی تر دنبال می شود.

وی افزود: در سال های گذشته توپولوف 204 از سوی روسیه وارد ایران شد و ده ها پرواز در کشور انجام داد. در همان سال ها اقدامات لازم برای استانداردسازی و مطابقت با شرایط آب و هوایی کشور، انجام شد. 

کارشناس ارشد حمل‌ونقل هوایی ادامه داد: توپولوف 204 در سال 85 برای جلب نظر مسئولان نسبت به خرید آن، درمانور نمایشی سواحل کیش حضور داشت.

وی در پاسخ به این سوال که گفته می شود نظام تعمیر و نگهداری هواپیماها در ایران غربی است و آیا هواپیماهای روسی با ناوگان هوایی کشور هماهنگ است یا خیر گفت: ابزارهایی که برای تعمیر و نگهداری در هواپیماهای ایرباس استفاده می شود در هواپیماهای روسی هم قابل استفاده است و در حال حاضر اروپایی ها هم از سیستم های هواپیماهای شرقی استفاده می کنند.

تعداد بازدید: 732 ،    
  
کلیدواژه ها: هوایی - حمل ونقل هوایی - توپولوف - واردات هواپیما


اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار