پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
سه شنبه، 15 خرداد 1403 - 07:50   
 
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 48077صفحه نخست » دریایی2پنجشنبه، 26 تیر 1393 - 08:00
چهار شرکت کشتیرانی خارجی به بنادر ایران می‌آیند
  
ترابر نیوز:

 معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد: نخستین خط کشتیرانی خارجی تردد خود را به بنادر ایران از هفته آینده از سر می‌گیرد و سه شرکت کشتیرانی دیگر نیز به زودی وارد بندر شهید رجایی می شوند.

 
 علی جهاندیده اظهار کرد: کاهش استقبال خطوط کشتیرانی خارجی از بنادر ایران، موجب کاهش بهره وری و راندمان عملکرد بنادر شده بود که در چند ماه اخیر اقدامات گسترده ای درباره ورود خطوط خارجی و خطوط کشتیرانی دنیا به بندر شهید رجایی به عنوان بندر کانتینری ایران، داشتیم.

 
وی افزود: بر این اساس نخستین خط کشتیرانی خارجی تردد خود را به بنادر ایران از هفته آینده دوباره از سر می گیرد. در واقع با ابراز تمایل شرکت های کشتیرانی خارجی نسبت به حضور دوباره در بنادر ایران، شرکت Wan Hai تایوان نخستین شرکت کشتیرانی است که با شکسته شدن تحریم ها، فعالیت خود را در بنادر ایران از سر می گیرد.

 
جهاندیده گفت: این شرکت کشتیرانی به دنبال توافقات ژنو از اوایل ماه مارس سال جاری میلادی به صورت آزمایشی، پذیرش کالا جهت حمل به بنادر بوشهر و شهید رجایی کرده بود که از این پس تردد کشتی های این خط در بنادر ایران به صورت منظم و تثبیت شده انجام می گیرد.

 
آمادگی پذیرش کشتی ها در قالب تفاهم نامه، مذاکرات کتبی و اعلام بین المللی

 معاون سازمان بنادر گفت: این خط کشتیرانی از دوم مرداد امسال تردد خود را از بندر شانگهای چین به بندر شهید رجایی از سر می گیرد که با این اقدام، زمان جا بجایی در مقایسه با سرویس های حمل و نقل دریایی از بندر جبل علی، حداقل به مدت هفت روز کاهش پیدا می کند.

 
به گفته معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی در قالب مذاکرات کتبی و اعلام رسمی به خطوط کشتیرانی دنیا اعلام کردیم که بندر شهید رجایی آماده پذیرش کشتی های کانتینری و غیر کانتینری است.

 
وی یادآور شد: پس از رفع تحریم های بندر شهید رجایی در نخستین مورد یک کشتی کانتینری بزرگ (4/20 ون های تایوانی) که چند ملیتی بوده اما درصد بالای آن متعلق به تایوان است از سنگاپور وارد بندر جبل علی شده و از آنجا وارد بندرعباس و بندر شهیدرجایی می شود.

 
جهاندیده اظهار کرد: یکی دیگر از کشتی های همین شرکت تایوانی در تاریخ سوم مرداد 93 از بندر شانگهای به بندر شهید رجایی می آید.

 
وی یادآور شد: غیر از این کشتی ها، سه شرکت دیگر کشتیرانی دنیا نیز بزودی وارد بندر شهید رجایی می شوند که گزارش آن ارائه خواهد شد.

 
معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: از کشورهایی نظیر هند، چین، تایوان و کره جنوبی شرکت های کشتیرانی به بنادر ایران خواهند آمد.

 
وی یادآور شد: سازمان بنادر و دریانوردی در قالب تفاهمنامه، درخواست مکتوب و اعلام بین المللی، آمادگی بندر شهید رجایی را برای پذیرش کشتی ها اعلام کرده است و قرار است خطوط لاینری دنیا را به این بندر کانتینری جذب کند.

 
 با لغو تحریم های دریانوردی در بخش های مختلف و فراهم شدن شرایط مناسب برای تردد کشتی های بیشتر در پی تفاهم‌نامه ژنو و اجرایی شدن آن، خطوط بزرگ کشتیرانی دنیا ورود به بنادر ایران را از سر گرفتند.

 
بعد از تحریم های ظالمانه علیه ایران، خطوط کشتیرانی بزرگ به جای ورود به بنادر ایران به بنادر دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس تردد و کالاهای متعلق به ایران را در بنادر این کشورها تخلیه می کردند.

 
حمل و نقل دوباره کالاها از این کشورها به بنادر کشور ضرر و زیان فراوانی را به ایران تحمیل و هزینه های حمل بار را چند برابر می کرد. دادگاه اروپا، 25 شهریور سال گذشته با صدور حکمی تحریم های این اتحادیه علیه شرکت کشتیرانی و 17 شرکت وابسته به آن را لغو کرد.

 
کشتیرانی ایران 165 کشتی در اختیار دارد ولی در سال های اخیر به دلیل تحریم خارجی، با مشکلات زیادی مواجه بوده است.

 
میزان مبادلات تجاری ایران بیشتر از 72 میلیون تن در سال است که گزارش های رسمی نشان می دهد کشتیرانی ایران به طور متوسط با حدود 24 میلیون تن کالا در سال حمل می کند.

 
با رفع تحریم کشتیرانی از سوی اروپا، کالا از اروپا به صورت مستقیم وارد ایران می شود، در حالی که پیش از این کالاهای اروپایی نخست به بنادر کشورهای ترکیه، امارات، گرجستان و اخیراً عمان منتقل و از آن به ایران حمل می شد که بسیار وقت‌گیر و هزینه بر بود.

 
تحریم باعث افزایش هزینه حمل کالا از اروپا به ایران شده و بین 40 تا 100 دلار در هر تن هزینه ها را افزایش داده بود و علاوه بر آن کالایی که پیش از تحریم، ظرف سه هفته وارد ایران می شد، به دلیل تحریم ها مدت زمان ورود کالا به کشور گاه تا سه ماه به طول می انجامد.

 
اما از سال گذشته و با لغو برخی تحریم ها علیه ایران، خطوط بزرگ که در سال های گذشته هم به بنادر ایران وارد می شدند دوباره نسبت به حضور در ایران اعلام آمادگی کردند. با لغو تحریم ها نخستین خط کشتیرانی خارجی 29 تیرماه وارد بندر شهیدرجایی می شود.

 
حضور کشتی های بزرگ به نفع اقتصاد ملی است و می تواند شرایط تجاری و ترانزیتی کشور را تغییر دهد.

 
مجتمع بندری شهید رجایی مهم ترین بندر کانتینری کشور و یکی از بنادر مهم منطقه است. موقعیت استراتژیک این بندر موجب شده تا هر سال حجم قابل توجهی از کالاها اعم از مواد اولیه و کالاهای ساخته شده از این بندر به کشورهای آسیای میانه و قفقاز ترانزیت شود.

 
به این ترتیب نخستین خطوط خارجی به بندر شهیدرجایی پس از رفع تحریم های این بندر از آخر تیر ماه وارد این بندر می شوند و پس از آن در سوم مرداد ماه 93 دومین کشتی از بندر شانگهای وارد بندر شهیدرجایی خواهد شد.

 

منبع:تین نیوز

تعداد بازدید: 1761 ،    
  
کلیدواژه ها: بندر شهید رجایی - تحریم - کشتیرانی - خارجی


اخبار مرتبط:

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  خیانت‌ها و اقدامات روسیه علیه ایران در طول تاریخ
  ایران موضع خود دال بر مالکیت چین بر تایوان را تغییر دهد
  از چین بپرسید آیا حاکمیت چین بر تایوان را هم قابل مناقشه می‌دانید؟!
  اسامی افراد تاییدصلاحیت‌شده ۲۲ خرداد اعلام می‌شود
  عباس آخوندی: نگران ایرانم؛ فرقه‌ای از سر جهل و عناد، چهارطرف این سرزمین را بسته‌اند و آن را تبدیل به قلعه‌ای محصور کرده اند / حصر هیچ‌گاه سرنوشت و ویژگی ملت ایران نبوده / بیهوده نیست که شاهد سیل مهاجرت ایرانیان از پیر و جوان هستیم / می‌آیم تا در مسیر استقرار صلح و رفع تحریم‌ها، سیاست کشور را با قوت هر چه بیشتر به‌پیش ببرم
  قالیباف: اگر داوطلب نمی‌شدم کاری که برای حل مسائل اقتصادی شروع کرده ایم ناتمام می‌ماند/ اگر معتقد نبودم که مشکلات معیشتی یا وضعیت اینترنت قابل حل است، هرگز پا به عرصه نمی‌گذاشتم/ نامزدی در انتخابات نیازی به استعفا از ریاست مجلس ندارد
  مصطفی پورمحمدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرد
  پورمحمدی: قرار ما این نبود که عدالت قربانی مصلحت شود/ به توانایی ایرانیان برای ایجاد ثروت و قدرت اعتقاد دارم/ می‌توانستیم در شرایط بهتر از این باشیم
  سبحانی پس از ثبت نام در انتخابات: غفلت از اجرای قانون اساسی به امنیت ملی آسیب‌های جدی وارد کرده است‌
  اگر یک فضای حزبی داشتیم، کاندیداها با پشتوانه حزبی وارد می‌شدند و شناسنامه داشتند / واقعیت این است که گاهی وزنِ افراد باعث ردصلاحیت آنان می‌شود
  صدراعظم آلمان به پوتین: از هر سانتی‌متر خاک ناتو دفاع می‌کنیم
  هیچ کشوری به اندازه‌ی روسیه به ایرانی‌ها ظلم نکرد
  رای ندادن آرزویی است برای رساندن پیامی که رسانده نمی شود!
  ظریف: در جریان برجام، وظیفه‌ام این بود که ریش پروفسوری را بکنم ریش کامل!
  زلنسکی: نیروهای روسیه به اوکراینی‌ها می‌خندند
  حمایت مجدد چین از ادعا‌های امارات درمورد جزایر سه گانه / سفیر پکن در تهران به وزارت خارجه احضار شد
  فیلم| نمایش عمومی قطارهای ساخت شرکت هیتاچی ژاپن
  گزارش تصویری | مراسم بهره برداری از خط راه آهن یزد اقلید
  فیلم/ زاکانی با پایتخت چه کرده؟
  پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
  مسعود پزشکیان: شنبه رسما کاندیدای انتخابات می‌شوم
  همتی داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری شد
  سخنان زیبا که راه را برای تنگناهای اقتصادی فراهم می‌کند ما را فریب ندهد
  به صورت مشروط در انتخابات ریاست جمهورى پیش رو مشارکت می‌کنیم / نامزد یا نامزد‌های اختصاصی معرفی می‌کنیم / نامزد‌ها از میان شخصیت‌های متعهد به نمایندگی از مواضع و دیدگاه‌های اصلاح طلبان انتخاب می‌شوند / اسامی نامزد‌های ما پیش از پایان بررسی صلاحیت‌ها اعلام می‌شود
  در زمستان باید نیمی ازمصرف گاز خانگی با برق جایگزین گردد.
  صف آرایی شرق و غرب در خیابان های تفلیس و ایروان
  افغانستان در یک قدمی اتصال ریلی به بندر چابهار ایران
  مهر: ثبت‌نام مصطفی پورمحمدی در انتخابات تقریباً قطعی است
  وعده بهره برداری از راه آهن چابهار زاهدان در سال جاری تحقق می یابد؟
  3 شرط جذب سرمایه گذار برای مزایده لوکوموتیوها
  شرکت راه آهن، شرکت های سرمایه گذار در صنعت ریلی را ورشکسته کرد
  منطقه آزاد انزلی؛ دارای ظرفیت های متنوع برای توسعه همکاری ایران و بنگلادش
  پیوند ریلی کریدور شمال به جنوب؛ خزر به خلیج فارس متصل شد +فیلم
  نهایی شدن ساخت واگن‌ های مترو
  ناوگان هلیکوپترهای کشور چند ساله است؟
  پروژه ریلی یا چاه بلع بودجه؟/ ساخت کدام مسیر ریلی در فارس توجیه دارد؟
  آسیب شناسی طرح جامع حمل و نقل و پندی از طرح ملی راه آهن هند
  امام صادقی ها چه بلایی سر اقتصاد ایران آوردند!
  آشنایی با زیرساخت های حمل و نقلی عربستان سعودی
  فیلم| مراحل اجرای راه آهن رشت- کاسپین
  مدیریت غلط راه‌آهن علیه جاده‌های کشور/ تریلی‌ها جور قطار را می‌کشند
  ماجرای قانون عوامل خارجی در گرجستان/ رویارویی غرب با تفلیس؟
  پیگیری قوی برای بازگشایی خط ریلی جلفا تا گرجستان/فیلم
  بهر طریق ممکن می بایست فیش انرژی جایگزین فیش گاز و برق شود
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار