پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
جمعه، 31 شهریور 1402 - 21:53   
 
 
   آخرین اخبار  
  ارزیابی کارایی و بهره وری راه آهن سریع السیر کشورهای مختلف با تحلیل پوششی داده ها و تصمیم گیری چند معیاره
  پاورپوینت مقایسه بهره وری راه آهن ایران با راه آهن کشورهای عضو UIC
  موج چهارم فناوری و مقایسه چهار شاخص بهره‌وری راه آهن در جهان
  فیلم| راه‌آهن همدان سنندج در ایستگاه مقصد
  اتصال اردبیل به شبکه ریلی
  راه آهن بغداد-فلوجه افتتاح شد
  اهمیت راه‌ آهن شلمچه-بصره از نگاه اکونومیست
  نقشه خطوط و ایستگاه های موجود و خطوط ریلی در دست اجرا و مطالعه
  شکوفایی ظرفیت ها با برقی شدن راه آهن شمال
  مسیر ریلی شمال به جنوب راه اندازی می شود + فیلم
  فاصله مرزها تا نجف و کربلا چقدر است؟
  فیلم| تصاویری از سیستم حمل ونقل ریلی ژاپن
  آغاز عملیات اجرایی پروژه راه‌آهن خراسان جنوبی با حضور رئیس جمهور
  نجات اصفهان از ام‌ المصائب کلان‌ شهرها با تکمیل خطوط مترو
  امکان سفر ریلی بین مشهد، تهران و قم تا کربلا
  ابهام در تحقق وعده ساخت دو ساله راه آهن شلمچه بصره
  اولین قطار روسیه به مقصد عربستان از خاک ایران گذشت
  شکست قاطع طرح کاهش تصادفات رانندگی/ افزایش فوتی ها و مصدومان
  جان مسافران بازیچه دست مسئولان بی کفایت/ خروج قطار مسافری از خط در ایستگاه اندیمشک
  افتتاح مسیر جدید بین پکن و آسیای مرکزی
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 98828صفحه نخست » هوایی2چهارشنبه، 26 بهمن 1401 - 11:02
گزارش نیویورک تایمز از «تمایل مسکو برای دریافت موشک‌های بالستیک از تهران»؛ واکنش اوکراین چیست؟
  
ترابر نیوز:
در رقابت برای تامین تسلیحات برای مرحله بعدی جنگ، کیف همچنین نگران است که مسکو بتواند برای تکمیل زرادخانه خود به متحدانش روی آورد. نگرانی اصلی در میان مقامات نظامی و دولتی اوکراین این است که روسیه می‌تواند موشک‌های بالستیک از ایران بخرد، اگرچه آقای دانیلوف گفت که هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که این کار انجام شده باشد.
 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مارک سانتورا در نیویورک تایمز نوشت: مقامات اوکراینی، اگرچه هنوز نگران سرعت ناکافی ارسال سلاح‌های پیشرفته غربی هستند، اما به طور فزاینده‌ای مطمئن هستند که متحدان غربی آن‌ها در نهایت توپخانه‌های دوربرد و حتی جت‌های جنگنده را به آن‌ها خواهند داد. الکسی دانیلوف، رئیس شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین در مصاحبه‌ای گفت: «ما توپخانه دوربرد را به دست خواهیم آورد، این مسئله حتمی است. ما دوست داشتیم هرچه زودتر به آن‌ها دست پیدا کنیم، زیرا هر روزی که آن‌ها را دریافت کنیم، روس‌ها فوراً تاثیر آن را احساس خواهند کرد.»

 

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: در رقابت برای تامین تسلیحات برای مرحله بعدی جنگ، کیف همچنین نگران است که مسکو بتواند برای تکمیل زرادخانه خود به متحدانش روی آورد. نگرانی اصلی در میان مقامات نظامی و دولتی اوکراین این است که روسیه می‌تواند موشک‌های بالستیک از ایران بخرد، اگرچه آقای دانیلوف گفت که هنوز هیچ مدرکی وجود ندارد که این کار انجام شده باشد.

پس از تضمین تامین تانک‌های جنگی و خودرو‌های زرهی در هفته‌های اخیر، جت‌های جنگنده پیشرفته یکی دیگر از تسلیحات مورد درخواست اوکراین است. پرزیدنت بایدن در ماه ژانویه ارسال هواپیما‌های جنگنده به اوکراین را رد کرد، اما مقامات کیف همچنان خوشبین هستند که متحدان غربی این کشور راهی برای رساندن هواپیما‌های جنگی به اوکراین بیابند.

هفته گذشته، بریتانیا اعلام کرد که آموزش خلبانان اوکراینی را برای پرواز با هواپیما‌های جنگنده مدرن آغاز خواهد کرد و ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، روز دوشنبه گفت که موضوع هواپیما در نشست وزرای دفاع این ائتلاف، مورد بحث قرار خواهد گرفت. آقای دانیلوف ابراز اطمینان کرد که متحدان اوکراین با درخواست ارسال هواپیما‌های جت موافقت خواهند کرد، اما گفت هنوز برای حدس زدن در مورد نوع هواپیما که به آن داده خواهد شد، زود است و می‌گوید: «باید صبر کنیم تا ببینیم چه می‌شود».

از ابتدای جنگ، ایالات متحده و دیگر متحدان غربی اوکراین تحویل تسلیحات به اوکراین را با دقت تنظیم و از ارسال سلاح‌های قوی‌تر جلوگیری کردند تا باعث تحریک روسیه نشوند. اما پس از یک رشته موفقیت در میدان نبرد، اوکراین متحدان خود را متقاعد کرده است تا مجموعه‌ای از ممنوعیت‌ها را کنار گذاشته و سلاح‌های تهاجمی قدرتمندتری به آن‌ها بدهند.

آندری یرماک، رئیس دفتر ریاست‌جمهوری اوکراین هفته گذشته گفت که موضوع جت‌های جنگنده و تسلیحات دوربردتر ظاهرا «قابل حل است».

 

آقای دانیلوف گفت که تمایل مسکو برای دریافت موشک‌های بالستیک از تهران مشکل دیگری برای اوکراین ایجاد می‌کند. مقامات غربی ایران را به‌عنوان تامین‌کننده اصلی پهپاد‌های روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین معرفی کرده‌اند و در ماه‌های اخیر گفته‌اند که معتقدند روسیه در تلاش است موشک‌های ایرانی را برای استفاده در جنگ به دست آورد. آقای دانیلوف گفت: «اگر روسیه بتواند ایران را به انجام چنین کاری متقاعد کند، چالشی مضاعف برای ما خواهد بود».

حملات روسیه به زیرساخت‌های اوکراین با استفاده از پهپاد‌های ایرانی، در روز‌های اخیر پس از یک وقفه کوتاه، افزایش یافته است. روز جمعه روسیه بیش از ۱۰۰ پهپاد، راکت و موشک به سمت شهر‌های اوکراین شلیک کرد. پیش از حمله روز جمعه، اطلاعات اوکراین تخمین زده بود که روسیه از حدود ۶۶۰ پهپاد شاهد ساخت ایران در جنگ اوکراین استفاده کرده است. وادیم اسکیبیتسکی، سخنگوی اطلاعات نظامی اوکراین هفته گذشته گفت روسیه اخیراً ۲۵۰ تا ۳۰۰ دستگاه دیگر از این پهپاد‌ها را در قالب قرارداد ۱۷۵۰ واحدی خود، دریافت کرده است.

بر اساس گزارش اخیر گروه "تحقیقات تسلیحات جنگی"، سازمان مستقل مستقر در بریتانیا، پهپاد‌های ساخت ایران که در حملات روسیه به اهداف اوکراینی در ماه اکتبر مورد استفاده قرار گرفتند، بهینه سازی شده‌اند تا بتوانند قطعات فلزی و مواد منفجره بیشتری را حمل و خسارت بیشتری ایجاد کنند.

آقای دانیلوف گفت که اوکراین با متحدان خود در تلاش برای ایجاد اختلال در روند عرضه تسلیحات بین روسیه و ایران است. وی گفت: «ما هر کاری ممکنی را انجام می‌دهیم تا از این اتفاق جلوگیری کنیم».

تعداد بازدید: 510 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  تنها انتظار مهم مردم از آقای زاکانی
  تصویر مردم همیشه در صف اتوبوس تهران؟!
  معطلی یک ساعته مردم ورامین در صف اتوبوس
  ارزیابی کارایی و بهره وری راه آهن سریع السیر کشورهای مختلف با تحلیل پوششی داده ها و تصمیم گیری چند معیاره
  پاورپوینت مقایسه بهره وری راه آهن ایران با راه آهن کشورهای عضو UIC
  موج چهارم فناوری و مقایسه چهار شاخص بهره‌وری راه آهن در جهان
  حادثه خونین برای 11 زن و مرد در اتوبوس مسافربری جاده ماهشهر + جزییات
  ویدیو / منفجر شدن مرگبار یک پژو پارس پس از تصادف با اتوبوس در چابهار
  بهر طریق ممکن باید اتوبوس های مورد نیاز شهرهای بزرگ طی یکسال تامین و سرفاصله بین اتوبوس ها به یک دقیقه برسد
  اگر این خبر واقعی باشد زاکانی یک شاهکار بزرگ انجام داده: تزریق ۷۹۱ واگن به متروی تهران از سال آینده
  کلیپی زیبا از نحوه کم کردن ارتفاع سطح آب
  سد با ارتفاع تاج 714متر/بزرگترین نیروگاه های آبی جهان
  25 تا از بلندترین سدهای جهان
  بلندترین سدهای جهان عظمتی باورنکردنی ساخته دست انسان
  طرح ایرانرود : اتصال دریای خزر و خلیج فارس
  فیلم ایرانرود اقتصاد بدون نفت
  دانش فنی و فرآیند تولید | طرح استحصال اکسید منیزیم از آب دریا
  فیلم- عبور عجیب کشتی ها از کانال پاناما
  استراتژی تعیین سهم برق و گاز در سبد انرژی کشور
  استراتژی جایگزینی برق بجای گاز در سبد انرژی خانوار
  توان مصرفی و مدل بخاری برقی
  مزایای استفاده از بخاری برقی کدامند؟
  زنگ خطر انرژی در ایران به صدا درآمده/چگونه از بحران انرژی در آینده جلوگیری کنیم؟
  مسیریابی و امکان سنجی احداث کانال دریای عمان به خزر
  اتصال مستقیم راه آهن ساری به بافق ضروری است
  آیا ساخت ایران رود منطقی است؟
  نخست‌وزیر ارمنستان: دیگر نمی‌توانیم به روسیه به عنوان ضامن امنیت‌مان تکیه کنیم!
  آمریکا باکو را تهدید کرد / توهمات الهام خان به نتیجه نرسید / عقب نشینی آغاز شد
  عملیات اچ ۳ شاهکار نیروی هوایی ارتش در جنگ ایران و عراق
  فیلم داستان مرز باریک منطقه قره‌سو بین ایران, ترکیه, جمهوری آذربایجان و ارمنستان
  چالش‌های حوزه امنیت گاز تشریح شد
  زنگ خطر انرژی در ایران به صدا درآمده/چگونه از بحران انرژی در آینده جلوگیری کنیم؟
  منیزیم، از استخراج و تولید تا مصرف
  تاثیر قیمت منیزیم بر تیتانیوم
  تفاوت کابل آلومینیومی و مسی (بررسی معایب و مزایا)
  نقش نیروی دریایی ارتش در جنگ ایران و عراق چه بود؟
  «کریدور چین-پاکستان» چه فرصتی به آسیای مرکزی می‌دهد؟
  فیلم اتوبان شگفت انگیز و ترسناک بین چین و پاکستان
  نقش مدیریت یکپارچه شهری در بهبود مدیریت بحران
  راهکارهای مدیریت مصرف انرژی با تمرکز بر توزیع برق
  استراتژی تعیین سهم برق و گاز در سبد انرژی کشور
  وجود ۴۸۰ هزار کیلومتر خط انتقال گاز در کشور
  نوسازی اتوبوس فرسوده و طرح جایگزینی اتوبوس قدیمی محقق می شود؟
  ارزش ترانزیتی کریدور شمال- جنوب بزرگنمایی شده است؟
  هرم سنی جمعیت ایران در دو رفراندوم/ رای دهندگان چند درصد جمعیت امروز هستند
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
tarabarnews@ymail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار