پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
شنبه، 18 آذر 1402 - 03:02   
 
 
   آخرین اخبار  
  راه‌ آهن توانمند یکی از عناصر ایران قدرتمند است
  بهترین راهکار برای ساخت قطعه سوم آزادراه تهران شمال چیست؟
  در شبانه روز ۲۰۰ واگن میان دو کشور ایران و ترکیه تبادل می شود
  زیان شرکت های خصوصی مالک واگن از تصمیمات غیراصولی راه آهن
  طولانی ترین تونل راه آهن روسیه زیر بمباران اوکراینی ها
  علت کمبود بلیت قطار و مشکلات حال حاضر راه آهن چیست؟
  موشکافی رکوردشکنی راه‌ آهن در جابه‌جایی مسافر ریلی
  احداث خط ۱۰ متروی تهران شروع شد
  راه‌ آهن زاهدان چابهار تا یک سال آینده به بهره‌ برداری می‌ رسد
  راه آهن رشت کاسپین به بهره برداری نزدیک شد
  چهار مسیر ریلی در استان فارس ساخته می شود
  نامه 5 تشکل ریلی به رئیس جمهور رفتار مدیریت راه آهن را خشن تر کرد!
  جذابیت از دست رفته راه آهن برای حمل و نقل مسافری
  ایستگاه های مترو روی نقشه
  اجاره واگن برای رفع مشکل کمبود قطار مترو به‌عنوان راهکاری کوتاه‌مدت
  فواید راه اندازی مترو پرند ؛ 18 سال انتظار به پایان می رسد؟
  حمایت از سرمایه‌ گذاران بخش خصوصی در صنعت ریلی کشور
  دولت نرخ بلیت قطار را آزاد کند
  بر رفع مشکلات راه آهن کرمانشاه تاکید شد
  فیلم | خطوط متروی توکیو با یک روش عجیب سازماندهی شد
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 98494صفحه نخست » سلامتچهارشنبه، 5 بهمن 1401 - 07:59
روند پرشتاب تغییرات اقلیمی در ایران؛ هر دهه حدود یک درجه افزایش دما
  
ترابر نیوز:
بررسی‌های آماری در ۳۰ سال گذشته، بیانگر وقوع تغییرات اقلیمی شدید در ایران است که این مساله با توجه به میزان تغییرات اقلیمی جهانی، نگران‌کننده و هشداردهنده بوده و بر ضرورت تحقیق و سرمایه‌گذاری گسترده برای یافتن راهکارهای کاهش سرعت تغییرات اقلیمی در کشور می‌افزاید.
 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روند پرشتاب تغییرات اقلیمی در ایران؛ هر دهه حدود یک درجه افزایش دما

ایرنا: بررسی‌های آماری در ۳۰ سال گذشته، بیانگر وقوع تغییرات اقلیمی شدید در ایران است که این مساله با توجه به میزان تغییرات اقلیمی جهانی، نگران‌کننده و هشداردهنده بوده و بر ضرورت تحقیق و سرمایه‌گذاری گسترده برای یافتن راهکارهای کاهش سرعت تغییرات اقلیمی در کشور می‌افزاید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد تغییرات الگوی بارندگی از برف به باران یا برف به همراه یخبندان شدید، هرچند در تقویت منابع آبی ایران تاثیرگذار است اما این تغییرات شدید بیش از آن‌که جنبه مثبتی در زندگی داشته باشد، بیشتر زنگ خطر و هشداری جدی برای کلیت آب و هوایی خاورمیانه و به‌ ویژه ایران است.

تغییرات اقلیمی که باید در هزاران یا میلیون‌ها سال رخ می‌داد، در فاصله کمتر از سه دهه، وضعیت اقلیمی ایران را کاملا دگرگون کرده که آثار این دگرگونی، سبک زندگی اجتماعی ایرانیان را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد. هرچند با شروع سال آبی جدید، بارش‌های به نسبت خوبی را در ایران شاهد بودیم اما این پدیده به این معنا نیست که منابع آبی ایران تقویت‌شده و امسال از خطر خشکسالی جستیم، بلکه این هشدارها زنگ خطری برای همه ابعاد زندگی اجتماعی است.

سال آبی چیست؟

سال آبی یا سال هیدرولوژیک یک بازه زمانی ۱۲ ماهه است که در آن مقدار کل بارش برف و باران اندازه‌گیری و گزارش می‌شود. سال آبی از اول مهرماه هر سال شروع شده و در ۳۱ شهریور سال بعد به پایان می‌رسد. بارش نزولات آسمانی در فصول پاییز و زمستان و استفاده از آب حاصل در فصول بهار و تابستان، موجب می‌شود برای سهولت در انجام محاسبات هیدرولوژیکی از سال آبی استفاده ‌شود.

روند بارندگی‌های ۵۰ سال اخیر کشور بیانگر وضعیت نامطلوب نزولات جوی سال آبی جاری است. به طور مثال سال آبی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ با ثبت ۱۵۷.۷ میلی‌متر بارندگی یکی از کم‌بارش‌ترین سال‌های نیم قرن اخیر را به خود اختصاص داد.

با وجود آن‌که این میزان در سال آبی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ تا اندازه‌ای بهبود یافت و به میزان ۲۰۳.۹ میلیمتر رسید اما از آن‌جا که این میزان بارندگی‌ها در فصل مناسب یعنی پاییز، زمستان و بهار رخ نداد، از این‌رو کار به جایی رسید که بنابر گزارش‌های وزارت نیرو سدهای پایتخت بیش از ۷۶ درصد کسری آب داشتند.

بیشترین میزان بارندگی سال آبی گذشته هم به دلیل بروز پدیده‌ای به نام «مونسان» بود که درست در مردادماه ۱۴۰۱ یعنی در فصلی که کمتر نیاز آبی از نزولات آسمانی برای کشت محصولات در کشور وجود داشت و آن هم در مناطق کویری رخ داد که بیشتر به صورت سیلاب و همراه با گل و لای فراوانی بود و تاثیر چندانی بر وضعیت منابع آبی نداشت، هرچند که نمی‌توان منکر اثرات مثبت آن هم بود.

پیشنهاد امروز

همچنین بررسی‌ها نشانمی‌دهد در ۵۰ سال اخیر فقط سال‌های آبی۱۳۴۸-۱۳۴۹ با ثبت ۱۳۴ میلیمتر میانگین بارندگی، ۷۹-۷۸ با ثبت ۱۴۹ میلی‌متر و سال آبی ۸۷-۸۶ با ثبت ۱۳۴ میلی‌متر بارندگی به مراتب وضعیت نامناسب‌تری را نسبت به سال آبی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ تجربه کرده‌اند و در پایان جدول بارندگی‌های نیم قرن اخیر کشور قرار گرفته‌اند.

در این بین سال آبی ۷۲-۷۱ نیز با ثبت ۳۶۸ میلی‌متر پربارش‌ترین دوره زمانی کشور در نیم قرن اخیر بوده و پس از آن سال آبی ۱۳۹۷-۱۳۹۸ با ثبت ۳۴۲ میلی‌متر و سال آبی ۷۵-۷۴ با ثبت ۳۳۹ میلی‌متر پربارش‌ترین سال‌های نیم قرن اخیر کشور بوده‌اند.

در مجموع می‌توان گفت از حدود ۱۰ سال پیش به این سو، کشور به‌صورت مداوم بارندگی‌های کمتر از میانگین بلندمدت را تجربه کرده و گرفتار خشکسالی شده، هرچند در دو سال آبی ۱۳۹۷-۱۳۹۸ و ۱۳۹۸-۱۳۹۹ به ترتیب ۳۴۲.۱ و ۳۱۷.۷ میلیمتر بارندگی در کشور را شاهد بودیم که از میانگین بلندمدت کشور هم بیشتر بود اما این میزان درست در سال آبی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ و ۱۴۰۰-۱۴۰۱ به میزان بسیار زیادی کاهش داشت و از سال آبی ۸۷-۸۶ که کشور بدترین شرایط بارش‌ها را در آن زمان تجربه کرده بود، این دو سال نیز به عنوان کم‌بارش‌ترین سال‌های کشور شناخته می‌شوند.

میانگین بلندمدت بارش‌های کشور از سال ۱۳۷۰ تاکنون حدود ۲۳۳.۸ میلی‌متر است که نشان می‌دهد در سه دهه اخیر، ایران فقط ۱۲ سال بارندگی‌های فراتر از میانگین و ۱۳ سال بارش‌هایی کمتر از میانگین را تجربه کرده است.

بررسی روند دمای کشور نیز در این سه دهه حاوی اطلاعات ارزشمند دیگری است که در نظر داشتن آمار آن با آمار مربوط به میانگین بارش‌ها در این مدت می‌تواند اطلاعات مفیدی را ارائه دهد. چنانچه مشخص است در این سه دهه، میانگین دمای هوای کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۳۷۰ تقریبا سه درجه افزایش داشته است.

به عبارت دیگر براساس اطلاعات مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی و طبق جدول زیر، در طول ۳۰ سال به ازای هر یک دهه، یک درجه افزایش دما به صورت میانگین برای کشور به ثبت رسیده که رقم قابل توجه و هشداری جدی است. باید توجه داشت که این آمار فقط به صورت میانگین بوده و به طور قطع آثار افزایش دما در بسیاری از نقاط در طول سه دهه گذشته بسیار بیشتر از سه درجه بوده است.

روند پرشتاب تغییرات اقلیمی در ایران؛ هر دهه حدود یک درجه افزایش دما

پیشنهاد امروز

این تغییرات دمایی در حالی برای ایران اتفاق افتاده که به گفته دانشمندان میانگین تغییرات دمایی بیش از ۱.۵ درجه آثار بسیار زیادی بر زندگی میلیاردها نفر خواهد داشت.

برآیند دو وضعیت فوق (میانگین بارش و دما) در مدت ۳۰ سال گذشته نشان می‌دهد در ایران تغییرات اقلیمی شدیدی در حال رخ دادن است که این تغییرات با توجه به وضعیت جهانی بسیار نگران‌کننده است.

شکی نیست که تغییرات اقلیمی همواره و در همه زمان‌ها وجود داشته که جهان امروزی را برای ما ایجاد کرده اما باید در نظر داشت سرعت این تغییرات به اندازه‌ای بالاست که که اگر قرار بود تغییراتی در طول هزار سال رخ بدهد، در سه دهه به وقوع پیوسته است. این تغییرات که بیشتر بر اثر دستکاری بشر بر طبیعت بوده با هر رویکردی، قابل توجیه نیست. تاثیرات این تغییرات اقلیمی به قدری زیاد است که هر اندازه هم درآمد از آن به دست آید، در درازمدت به سبب آسیب‌های وارد شده، هزینه‌های بسیار زیادی را برای جامعه به همراه دارد.

مرور اتفاقاتی مانند بارندگی در سه سال اخیر شاید بتواند موضوع را روشن‌تر کند. در سال ۱۴۰۰ که یکی از خشک‌ترین سال‌های ایران بود، مناطقی چون «خور و بیابانک» در میان کویر مرکزی و «گناباد» در شرق این کویر، با بارش‌های بسیار خوبی مواجه شدند به‌گونه‌ای که رودخانه فصلی شهر گناباد بعد از ۵۰ سال پرآب شد. یا در سال ۱۴۰۱ و درست در میانه تابستان شهرهای کویری یزد، رفسنجان، انار، کرمان و ... بر اثر پدیده مونسان، بارندگی بسیار زیاد همراه با تخریب و فرسایش زیاد را تجربه کردند. بارندگی که تقریبا هیچ‌گاه و در این فصل سال در این مناطق سابقه نداشت.

باید در نظر داشت که اقلیم ایران یک اقلیم گرم و خشک با آب‌وهوای بیابانی است و نباید انتظار داشت که می‌توان کویر ایران را به گلستانی سرسبز تبدیل کرد. تمدن ایران در ۲ هزار و ۵۰۰ سال گذشته با اقلیم گرم و خشک خو گرفته و دوام آورده است، بنابراین هر نوع اقدام در زمینه تغییر اقلیم در کشور باید با مطالعات دقیق علمی و بررسی‌های همه جانبه زیست محیطی انجام شود.

تعداد بازدید: 197 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  آیا خرید هواپیماهای دست دوم توجیه اقتصادی دارد؟
  ببینید / علی اکبر صالحی: به زور احمدی نژاد را به عربستان بردم / شاه سعودی گفت چرا این قدر در تلویزیون و رسانه هایتان به من فحش می دهید؟احمدی نژاد گفت به من هم ناسزا می گویند!
  توافق ارمنستان و آذربایجان برای عادی‌سازی روابط و مبادله اسرای جنگی / اتحادیه اروپا: این «یک گام بزرگ» است
  ۱۰ مورد از سریع ترین هواپیماهای مسافربری جهان که تا امروز ساخته شده است
  بوئینگ یا ایرباس؛ کدام یک برای پرواز مناسب‌ترند؟
  چرا هواپیما باید در ارتفاع خیلی بالا پرواز کند؟
  یک هواپیما چقدر بنزین مصرف می کند؟
  پروازها در ترکیه ارزان‌تر از ایران است
  مقایسه اقتصاد‌ صنعت هوایی ایران و ترکیه
  گردشگری در تالاب زریوار کردستان
  گزارش تصویری از پایانه نفتی شناور خلیج فارس
  توسعه دریامحور بستری برای تمدن سازی
  پنج رویکرد حکمرانی دریامحور
  علیرضابیگی، نماینده مجلس: منشاء آلودگی هوا ناترازی در حوزه انرژی است / بنزین ۳ هزار تومانی به مردم می‌دهیم در حالی که اگر قیمت آن را با دلار مقایسه کنیم، نرخ آن از ۱۰ سِنت هم کمتر است / اکنون نیازمند عمل جراحی هستیم؛ عمل جراحی نیز خونریزی، درد و واکنش دارد / مردم نیز برای رسیدن به عافیت و بهبودی درد را تحمل می‌کنند
  تماشا کنید: بذل و بخشش دولت برای لوکس بازان / چرا برنامه مالیاتی دولت، به زیان طبقات کم درآمد است؟
  ویدیو مهم/ افزایش چشمگیر بیماران دیابتی در کشور
  ویدیو / قدرت لندکروز در بالا رفتن از سطح عمودی
  ماجرای زیان ۴۷۰ میلیارد تومانی ایران ایر
  آلودگی هوای تهران: یک چالش مهم و راهکارهای مقابله با آن
  راه‌ آهن توانمند یکی از عناصر ایران قدرتمند است
  از احداث پیچیده‌ ترین پل ایران تا روزی ۹۰ میلیارد تومان صرفه جویی سوخت
  ببینید/ آلودگی هوا ۲۸ درصد احتمال سرطان سینه را افزایش می‌دهد
  ببینید/ مسکو پایتخت روسیه یخ زد!
  سهم اعظم گاز طبیعی در آلودگی هوای تهران
  روز پرحادثه ریلی؛ از تهران تا لرستان/ زنگ خطر جدی برای شرکت راه آهن
  بهترین راهکار برای ساخت قطعه سوم آزادراه تهران شمال چیست؟
  سرفاصله نیم ساعت برای مترو پرند منطقی است
  قیمت بلیت مترو پرند بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان خواهد بود
  در شبانه روز ۲۰۰ واگن میان دو کشور ایران و ترکیه تبادل می شود
  زیان شرکت های خصوصی مالک واگن از تصمیمات غیراصولی راه آهن
  ایران پل ارتباط شمال و جنوب می شود
  ایران واردکننده گاز می شود؟ / افزایش چشمگیر ناترازی گاز تا 1410
  یک‌سوم ایستگاه‌های خط 10 در منطقه 22/زمان بهره‌برداری خط 10 متروی تهران
  مزایای خط 10 مترو تهران چیست؟/پوشش منطقه 22 تهران
  متهمان اصلی آلودگی هوا چقدر در تولید آلودگی سهم دارند؟
  بزرگراه شمالی کرج تأثیر زیادی در کاهش ترافیک تهران دارد
  کرج آلودگی هوای تهران را چند برابر می‌کند
  ایران واردکننده گاز می‌شود؟ / افزایش چشمگیر ناترازی گاز تا ۱۴۱۰ ایران واردکننده گاز می‌شود؟ / افزایش چشمگیر ناترازی گاز تا ۱۴۱۰
  تامین 90 درصدی قطعات مجتمع گاز پارس‌جنوبی از داخل
  ویدیو / تصادف ۳۲ خودرو در اتوبان قزوین، پل زیباشهر
  ببینید / یخ زدن هواپیما در فرودگاه مونیخ!
  ویدیو/ زلزله بزرگ در استانبول نزدیک است؟
  ورود اتباع افاغنه به ۱۶ استان کشور ممنوع است
  قالیباف: مقاومت زیادی شد تا واردات خودرو در مجلس تصویب نشود / این همه رانت به صنعت خودرو داده شده، اما این حوزه را از جهت کیفیت، کمیت و دیونی که روی دست بیت‌المال گذاشتند، می‌بینید / این مدت طولانی، متکی به خودروی داخلی بودیم، امروز سرنوشت‌مان چه شده؟ / همین الآن واردات خودرو به کندی پیش می‌رود
  حکم مقصران سقوط هواپیمای آنتونف اعلام شد: ۳ سال حبس برای رئیس وقت سازمان هواپیمایی
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
tarabarnews@ymail.com
طراحی و اجرا: خبرافزار