پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 07:50   
 
 
   آخرین اخبار  
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
مدیرعامل اسبق راه آهن:
  کاش تمام لوکوموتیوها را واگذار کرده بودم!

  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
  راه‌آهن اصفهان- شهرکرد تا پایان دولت سیزدهم بهره‌برداری می‌شود
  کدام یک از مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟
  منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  اهمیت راه‌آهن شلمچه- بصره از نگاه اکونومیست
  خط آهن استراتژیک ایران - ترکیه - پاکستان
  راه آهن ایران - ترکیه ، شاهراه اقتصادی آسیا به اروپا
  نقد دوگانگی گفتار و کردار در مورد افزایش بارمحوری
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 96904صفحه نخست » بازار سرمایه و اقتصادپنجشنبه، 30 تیر 1401 - 13:33
بزرگترین نیروگاه های خورشیدی جهان
  
ترابر نیوز:
بزرگترین نیروگاه های خورشیدی جهان

لیست بزرگترین نیروگاه های خورشیدی جهان را می‌توانید در مقاله زیر بیابید

وقتی در تمام نقاط جهان، جوامع آگاه به این نتیجه رسیدند که برای برخورداری از سهم بیشتری از انرژی و برای تامین نیاز ملت خود به برق و سایر انواع انرژی، نیاز به کمی نوآوری و به‌روزرسانی علم و صنعت خود دارند، رشد در زمینۀ انرژی‌های تجدیدپذیر، مانند تولید برق با استفاده از نیروگاه‌ های بادی و یا تولید برق خورشیدی، از اهمیت بیشتری برخوردار شد. در این مقاله لیستی از بزرگترین نیروگاه های خورشیدی جهان را بررسی خواهیم کرد

 امروز در نقاط مختلف جهان نیروگاه ‌های خورشیدی، مزارع خورشیدی و پارک‌های خورشیدی که همه به نوعی با استفاده از نور و انرژی لایزال خورشید، برق تولید می‌کنند، احداث شده و به بهره برداری می رسند. در این مقاله سعی شده به تعدادی از نیروگاه‌های خورشیدی فعال و موفق با ابعاد بزرگ که سهم مؤثری در تولید برق منطقه مربوط به خود را دارند، پرداخته شود. این نیروگاه‌های بزرگ خورشیدی در نقاط مختلفی از جهان قرار دارند.

پارک خورشیدی Olmedilla در اسپانیا

پارک خورشیدی Olmedilla در کشور اسپانیا بزرگترین نیروگاه خورشیدی است که می‌تواند 60 مگاوات برق در یک روز با تابش خوب تولید کند، مجهز به 162000 پنل خورشیدی مسطح می ‌باشد. این نیروگاه بزرگ که جنس پنل های خورشیدی استفاده ‌شده در آن از سیلیکون خالص و گران‌قیمتی می‌باشد، طی یک‌سال و سه ماه و با هزینۀ 530 میلیون دلار احداث شده‌ است.

پارک خورشیدی Puertollano در اسپانیا

پارک خورشیدی Puertollano در شهر رئال سوسیداد، ظرفیت 50 مگاواتی دارد و برقی که این نیروگاه خورشیدی تامین می‌ کند، می‌تواند انرژی مورد نیاز 39000 خانوار را تامین کند. این نیروگاه خورشیدی باعث کاهش آلودگی هوا شده و از انتشار co2 به میزان 84000 تن در سال جلوگیری می کند. در طول یک‌چهارم قرن (25 سال) به میزان 201 میلیون تن کاهش انتشار co2 نتیجه تولید برق توسط این نیروگاه خورشیدی بزرگ می ‌باشد.

بزرگترین نیروگاه های انرژی خورشیدی جهان

نیروگاه خورشیدی خورشیدی مورا در پرتغال

نیروگاه خورشیدی مورا در Alentejo کشور پرتغال که یکی از آفتابی ترین نقاط اروپا برای احداث نیروگاه‌های فتوولتائیک می ‌باشد، قرار دارد. این نیروگاه خورشیدی در دو مرحله شامل یک مرحله 13 ماهه در سال 2008 و مرحله دوم در سال 2010 احداث گردید. نیروگاه مورا با سرمایه‌گذاری اولیه 250 میلیون یورو احداث شد. ظرفیت نیروگاه فتوولتائیک مورا، 46 مگاوات است و دارای 376000 پنل خورشیدی می باشد. 20 مگاوات انرژی به این نیروگاه خورشیدی در فاز بعدی اضافه خواهد شد. مساحت نیروگاه خورشیدی مورا، 130هکتار است و می‌تواند 88 مگاوات ساعت انرژی الکتریکی در طول یک‌ سال تولید نماید.

پارک خورشیدی Waldpolenz در آلمان

پارک خورشیدی Waldpolenz یک نیروگاه خورشیدی به نسبت خاص‌تر در میان انواع نیروگاه ‌های خورشیدی راه‌اندازی شده در اروپا می ‌باشد. این نیروگاه خورشیدی که در یک پایگاه نظامی در شرق لاپیزیک آلمان احداث گردیده، به ‌عنوان عظیم ‌ترین نیروگاه خورشیدی فیلم نازکدر جهان شناخته شده ‌است. این نیروگاه فیلم نازک خورشیدی انرژی معادل 40 مگاوات را تولید می ‌کند که بیشترین انرژی تولید شده از فیلم نازک خورشیدی در یک مجموعه خورشیدی می ‌باشد.

این نیروگاه خورشیدی دارای 55 هزار فیلم نازک خورشیدی است که می‌ تواند 40 هزار مگاوات ساعت انرژی خورشیدی در طول یک ‌سال را تولید کند. هزینه ‌ای که برای ساخت این نیروگاه خورشیدی صرف ‌شده، چیزی در حدود 130 میلیون یورو می‌ باشد.

نیروگاه خورشیدی آرندو در اسپانیا

نیروگاه خورشیدی آرندو در اسپانیا یکی از بزرگترین نیروگاه های خورشیدی جهان است که در یک زمین 70 هکتاری و با استفاده از 172 هزار پنل خورشیدی و هزینه‌ای بالغ‌بر 180 میلیون یورو ساخته ‌شده است، قادر است 34 گیگا وات ساعت در سال انرژی تولید کند؛ که این میزان از انرژی توانایی تامین برق 12000 خانوار و کم کردن میزان انتشار گاز co2 به‌اندازه 175 هزار تن را دارا می ‌باشد.  این نیروگاه خورشیدی 62 درصد انرژی شهر لاریوخا را تأمین می ‌کند.

برترین نیروگاه های خورشیدی دنیا

نیروگاه خورشیدی-آبی لونگ یانگشیا در چین

نیروگاه خورشیدی آبی لونگ یانگشیا در چین در استان کینگای  قرار داشته و دارای ظرفیت 697 مگاوات می ‌باشد. زمانی‌که فاز دوم این نیروگاه در سال 2014 راه‌اندازی شد، نیروگاه خورشیدی آبی لونگ یانگشیا به بزرگ ‌ترین نیروگاه خورشیدی جهان تبدیل گردید.

پروژه انرژی خورشیدی کاموتی در هند

پروژه انرژی خورشیدی کاموتی در هند در سال 2016 توسط شرکت آدانی در تامیل نادو اجرایی شده است. می ‌توان گفت کاموتی، عظیم ‌ترین نیروگاه خورشیدی ساخته ‌شده در هند به وسعت 1200 هکتار می ‌باشد. ظرفیت این نیروگاه 648 مگاوات اعلام شده ‌است.

نیروگاه ویلانوئوا در مکزیک

نیروگاه ویلانوئوا در مکزیک دارای ظرفیت 640 مگاوات می ‌باشد و در سه ‌فاز ساخته شده‌ است و توسط شرکت انل گرین پاور ایتالیا در حال گسترش می ‌باشد.

عظیم ترین نیروگاه های برق خورشیدی جهان

سولار استار در آمریکا

نیروگاه سولار استار آمریکا عظیم‌ترین نیروگاه فتوولتائیک در آمریکا است که متعلق به گروه برکشایر هاتاوی وارن بافت می باشد. نیروگاه خورشیدی سولار استار امریکا ظرفیتی معادل با 597 مگاوات را دارا می ‌باشد.

هونگ شاگانگ در چین

نیروگاه هونگ شاگانگ چین یکی از بزرگترین نیروگاه های خورشیدی جهان است که دارای ظرفیت عملیاتی 574 مگاوات است. این نیروگاه چند فاز که توسط چاینا سینگ یس در استان گانسو همیشه در حال توسعه می ‌باشد، هنوز هم در حال ‌گسترش است و قرار است انرژی تولیدی آن تا 820 مگاوات افزایش پیدا کند.

نیروگاه خورشیدی توپاز امریکا

نیروگاه خورشیدی توپاز در که در دشت کاریزو پلین در مرکز کالیفرنیا احداث شده ‌است، ظرفیت عملیاتی معادل 550 مگاوات را دارا می ‌باشد و از نیروگاه های تازه تاسیس خورشیدی در امریکا می باشد.

حجیم ترین نیروگاه های انرژی خورشیدی دنیا

نیروگاه برق خورشیدی یین چوان شینگ کینگ در چین

پروژه خورشیدی یین چوان شینگ کینگ در چین که در اواسط سال 2018 کلید خورد، ظرفیت برق خورشیدی تولیدی بیشتر از 500 مگاوات دارد.

پروژه نیروگاه خورشیدی مستقل Sweihan در ابوظبی امارات متحده عربی

پروژه خورشیدی Sweihan در ابوظبی امارات متحده، که براساس برنامه‌ها و پلنی که برای آن در نظر گرفته شده، ظرفیتی معادل 938 مگاوات تولید خواهد کرد، به احتمال زیاد به یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی جهان تبدیل خواهد شد.

نیروگاه خورشیدی بادلا سولار پارک در هند

خورشیدی بادلا سولار پارک در حال حاضر یکی از عظیم‌ ترین مزارع انرژی خورشیدی در دنیا می ‌باشد. این پارک خورشیدی که مساحتی معادل 56 کیلومتر مربع دارد، در حدود 2245 مگاوات ظرفیت برق تولیدی را دارا می باشد.

بزرگترین نیروگاه های انرژی خورشیدی دنیا

نیروگاه خورشیدی هوانگا هایدروپاور هینن سولار پارک در چین

نیروگاه خورشیدی هوانگا هایدروپاور هینن سولار پارک در چین، از سال 2020 احداث شده و به بهره‌برداری رسیده ‌است. مساحت این نیروگاه 5.64 کیلومتر مربع بوده و ظرفیتی برابر 2200 مگاوات دارد.

نیروگاه خورشیدی پاواگادا سولار پارک در هند

پاواگادا سولار پارک در هند نیز در زمره بزرگ ‌ترین نیروگاه‌ های خورشیدی جهان و همچنین بزرگ‌ترین نیروگاه های خورشیدی کشور هند قرار دارد. مساحت این پارک خورشیدی 52 کیلومترمربع و ظرفیت برق تولیدی آن 2050 مگاوات می باشد.

نیروگاه انرژی خورشیدی تنگر دیزرت سولار پارک در چین

تنگر دیزرت سولار پارک در چین در جایگاه پنج پارک خورشیدی بزرگ جهان و همچنین دومین نیروگاه خورشیدی بزرگ در چین قرار دارد. این نیروگاه 1547 مگاوات برق تولید می‌ کند و در زمینی به مساحت 43 کیلومترمربع احداث شده ‌است.

حجیم ترین نیروگاه های انرژی خورشیدی جهان

نیروگاه برق خورشیدی نور ابوظبی در امارات متحده عربی

نیروگاه خورشیدی نور ابوظبی که در سال 2019 احداث ‌شده و بهره‌برداری از آن صورت ‌گرفته است، در زمینی به مساحت 8 کیلومتر مربع راه‌اندازی شده و ظرفیت تولیدی آن 1177 مگاوات است.

نیروگاه انرژی خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم سولار پارک در امارات متحده عربی

نیروگاه خورشیدی محمد بن راشد آل مکتوم سولار پارک در امارات متحده عربی، در جایگاه هفتمین نیروگاه خورشیدی بزرگ جهان قرار دارد. این نیروگاه خورشیدی عظیم در مساحتی به ‌اندازه‌ی 77 کیلومتر مربع واقع‌ شده و با ظرفیتی معادل 1013 مگاوات برق تولید می ‌کند.

نیروگاه خورشیدی کورنوول آلترا مگا سولار پارک در هند

نیروگاه خورشیدی کورنوول آلترا مگا سولار پارک در هند که هزینه‌ای به اندازه‌ای 980 میلیون دلار برای راه‌اندازی آن سرمایه‌گذاری شده‌ است، ظرفیتی معادل 1000 مگاوات دارد و در زمینی به مساحت 24 کیلومتر مربع احداث شده ‌است.

عظیم ترین نیروگاه های برق خورشیدی دنیا

برق خورشیدی داتونگ سولار پاور تاپ رانر بیس در چین

پروژه خورشیدی داتونگ سولار پاور تاپ رانر بیس در چین، درحال‌احداث می ‌باشد و در حال ‌حاضر 1000 مگاوات ظرفیت تولید دارد. اما در صورت تکمیل این پروژه ظرفیت برق خورشیدی تولیدی این نیروگاه عظیم 3 هزار مگاوات خواهد شد.

نیروگاه خورشیدی ان‌پی کونتا در هند

نیروگاه ان‌پی کونتا در هند در رتبه چهارم عظیم ‌ترین نیروگاه‌ های خورشیدی جهان قرار دارد. ظرفیت کنونی این نیروگاه 978 مگاوات است و براساس پلنی که برای آن در نظر گرفته‌ شده، این ظرفیت قرار است به 1500 مگاوات برسد. این نیروگاه خورشیدی در محلی به مساحت 32 کیلومتر مربع واقع شده ‌است.

بنبن سولار پارک در کشور مصر

نیروگاه خورشیدی بنبن سولار پارک (Benban Solar Park)، تنها نیروگاه خورشیدی ذکر شده در این لیست طولانی است که در قاره آفریقا احداث شده است. این نیروگاه خورشیدی مصری در مکانی به مساحت ۳۷٫۲ کیلومترمربع ساخته شده و ظرفیت برق تولید شده توسط آن  درحدود ۱۶۵۰ مگاوات می باشد.

برترین نیروگاه های خورشیدی جهان

پارک خورشیدی یانچی در چین

پارک خورشیدی یانچی در چین که فعالیتش را از سال 2016 آاز کرده است، ظرفیتی معادل ۸۲۰ مگاوات را دارا می باشد.

نیروگاه خورشیدی فرونت رانر داتونگ چین

نیروگاه فرونت رانر داتونگ چین در خطه شرقی  کشور چین واقع در استان شنکسی می باشد. این پروژه ۸۰۰ مگاواتی در منطقه داتونگ راه اندازی شده و به بهره برداری می رسد.

در این مقاله تعدادی از بزگترین نیروگاه های خورشیدی جهان به همراه ذکر ظرفیت و مساحت و سال ساخت نیروگاه بررسی شد.

همانطور که مشاهده می شود، تعداد زیادی از این نیروگاه های بزرگ، در حال حاضر در کشور چین و همچنین در هند واقع شده اند و این نشان می دهد که این دو کشور در زمینه تولید برق خورشیدی نسبت به سایر کشورهای جهان فعالیت بیشتری داشته اند.

البته باید ذکر کرد که این نیروگاه ها، تنها تعدادی از نیروگاه های خورشیدی موجود در سطح جهان می باشند و قطعا در سایر کشورها نیز پروژه های خورشیدی بزرگ و موثری در دست اجرا و بهره برداری می باشد که جای امیدواری زیادی دارد.

تعداد بازدید: 528 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  بندر پوتی گرجستان یکی از سی بندر بزرگ و پیشرفته جهان
  ارمنستان؛ حلقه مفقوده در کریدور بین المللی شمال ـ جنوب
  معرفی بندرربزرگ و جذاب باتومی گرجستان
  چمران: واگن‌های ملی می‌توانند وارد چرخه شوند / فکر نمی‌کنم اتوبوس برقی داخلی تا پایان سال ساخته شود
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  اتصال ایران به گرجستان و ترکیه از طریق خط آهن ایران ارمنستان
  ثمرات راه اندازی و احیای خط آهن جلفا
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  اصول دین ریشه درخت اسلام است. اصول دین را فدای فروع دین نکنید
  تصاویر: مراسم ترحیم همسر «محسن مهرعلیزاده»
  ده کانال مهم کشتیرانی دنیا
  سازوکار همکاری بین‌المللی برای همزیستی با رودخانه بزرگ کشتیرانی دانوب
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  اتاق بازرگانی ایران: اگر استدلال برخی‌ها برای اصرار به تعطیلی پنج‌شنبه به جای شنبه، تعطیل بودن شنبه در دین یهود است که این دین از ادیان یکتاپرست است؛ ما تضادی با یهودیت نداریم و اگر تضادی هست با صهیونیسم است / ما که نمی‌توانیم دنیا را قانع کنیم خود را با تعطیلات ایران وفق دهند
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  آخوندی: زمان دیپلماسی است، نه جنگ
  ذخیره سدهای آب شرب تهران ۲۰ درصد است
  انقلاب اسلامی خاتمه دهنده به حکومت فردی و موروثی در ایران
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  تصاویر بندر بزرگ پوتی گرجستان
  نمایشی جذاب شهر و بندر پوتی گرجستان از بزرگترین بنادر جهان
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  گرجستان؛ دروازه تجارت جهانی در دریای سیاه/ضرورت اتصال راه آهن ایران به ارمنستان گرجستان
  سرمایه گذاری قزاقستان در بندر پوتی گرجستان برای تقویت عملکرد کریدور میانی
  «منافع ملی» در کجای معادلات سیاست خارجی ایران قرار دارد؟
  اگر ما پنجشنبه را تعطیل کنیم، عملاً ۳ روز با جهان ارتباط داریم / تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است / ۹۰ درصد کشور‌های دنیا تعطیلاتشان شنبه و یکشنبه است، دیگر کشور‌ها جمعه و شنبه؛ تنها کشوری که تعطیلات‌اش پنجشنبه است ما هستیم / مزیت تعطیلی جمعه و شنبه این است که با بازار‌های جهانی همگام می‌شویم
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران را شناسایی و مجازات کنید
  اکثریت جمعیت کشور اردن فلسطینی هستند
  حمل و نقل عمومی در ژاپن؛ سریع، دقیق و مطمئن
  پلیس: ۹۶ درصد از تصادفات توسط کسانی بوده که بیش از ۲ سال از دریافت گواهینامه رانندگی‌شان گذشته
  فایننشال تایمز: مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند
  ۵ فوتی و ۱۸ مصدوم در اثر واژگونی اتوبوس در گردنه حیران
  آیا می دانید در این کشور همه وسایل حمل و نقل عمومی رایگان است
  تعطیلی پنجشنبه هزینه ساز وبه زیان کشور است اکثر کشورهای مسلمان جهان جمعه و شنبه تعطیل هستند
  باید از هزینه‌تراشی دولت‌ها بکاهیم
  درخواست ۴۰۰ هزار دستگاه اتوبوس برقی در بازارهای جهانی
  غیر از ایران کدام کشورها اسرائیل را به رسمیت نمی شناسند؟ (+ اینفوگرافیک)
  استاد رائفی پور « دلایل دشمنی ایران و اسرائیل »
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار