این فناوری، در حقیقت آینده خودروهای «جی‌تی چهار در» و کلاس سی مرسدس بنز است. اگر بخواهیم صادق باشیم، تنظیمات این فناوری بدون کمک یک مهندس نرم‌افزار، کار هر کسی نیست و خریداران این خودروها باید یک دوره آموزشی بگذرانند تا با تنظیمات آن آشنا شوند. اما با تمام ویژگی‌های خاصی که این فناوری جدید دارد، یکی از آنها شایسته معرفی شدن است. نرم‌افزاری برای فناوری عملکرد برقی E Performance طراحی شده که اجازه می‌دهد هنگام دریفت، باتری نفسی تازه کند و شارژ شود. دلیل آن هم این است که در سامانه قوای محرکه‌ای که در عقب خودرو نصب شده و به آن «واحد محرک برقی» یا هم می‌گویند‌ هنگام بکس و باد، نیروی موتور احتراق داخلی‌(درون سوز) را جذب می‌کند. معنی دیگر آن این است که به شارژ دوباره باتری کمک می‌کند.

با توجه به اینکه سامانه E Performance روی قوای محرکه هیبریدی در مدل AMG GT ۴-Door نصب می‌شود؛ خروجی ترکیبی این سامانه ۸۰۴ اسب بخار(معادل ۶۰۰ کیلووات) و گشتاور آن ۷۳۸ پوند-فوت‌(معادل ۱۰۰۱ نیوتن-متر) است. دلیل این همه قدرت هم یک موتور ۸ سیلندر ۴ لیتری مجهز به توربوشارژر دوقلو و EDU است.

 با تنظیمات این سامانه، صفر تا ۱۰۰‌ ای‌ام‌جی ‌‌جی‌تی ۴در به زیر ۳ ثانیه می‌رسد و از جهت مقایسه،‌ شتاب مدل فعلی GT۶۳ S چهار در ۱/ ۳‌ ثانیه است. کلاس سی هیبریدی قرار نیست موتور ۸سیلندر داشته باشد و به جای آن موتور ۴سیلندر ۲ لیتری M۱۳۹ را دریافت خواهد کرد که در مدل‌های AMG A۴۵

و CLA ۴۵ به کار گرفته شده‌اند. اما موتور برقی مجهز به توربوشارژر آن شباهت به مدل AMG One hypercar دارد و همین موتور برقی ۴۴۲ اسب بخار (معادل ۳۳۰ کیلووات) به قدرت این خودرو می‌افزاید.