پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
جمعه، 31 فروردین 1403 - 21:44   
 
 
   آخرین اخبار  
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
مدیرعامل اسبق راه آهن:
  کاش تمام لوکوموتیوها را واگذار کرده بودم!

  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
  راه‌آهن اصفهان- شهرکرد تا پایان دولت سیزدهم بهره‌برداری می‌شود
  کدام یک از مسیرهای ریلی امسال به بهره برداری می رسد؟
  منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!
  اهمیت راه‌آهن شلمچه- بصره از نگاه اکونومیست
  خط آهن استراتژیک ایران - ترکیه - پاکستان
  راه آهن ایران - ترکیه ، شاهراه اقتصادی آسیا به اروپا
  نقد دوگانگی گفتار و کردار در مورد افزایش بارمحوری
  اتمام عملیات اجرایی پروژه راه آهن رشت کاسپین در انزلی
  لزوم نوسازی خط آهن ایران و ترکیه برای توسعه تجارت دو کشور
 
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 90843صفحه نخست » اخبار رسانه هایکشنبه، 17 شهریور 1398 - 13:29
سرانجام نامعلوم سلاطین موادمخدر ایران پس از دستگیری
  
ترابر نیوز:
پلیس

در این گزارش مروری خواهیم داشت بر فعالیت بزرگترین قاچاقچیانی که دستگیری آن‌ها رسانه‌ای شد ولی شاید کمتر کسی بعد از گذشت چندین سال از دستگیری‌شان، خبری از اجرای حکم آن‌ها یا سرانجامشان شنیده است.

به گزارش مشرق، در سال‌های اخیر پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا توانسته با متمرکز شدن بر باندهای بزرگ و رصدهای اطلاعاتی از اقدام قاچاقچیان حرفه‌ای، ضرباتی را به تعدادی از سرشبکه‌های بزرگ قاچاق مواد مخدر وارد کند. مساله‌ای که باعث شد در این سال‌ها خبرهای متعددی از دستگیری سرکردگان و سرشبکه‌های باندهای مافیایی موادمخدر شنیده شود. باندهایی که دامنه فعالیتشان نه تنها محدود به جغرافیای کشورمان نبود، بلکه در ابعاد بین المللی فعالیت کرده و ترانزیت موادمخدر از کشور افغانستان به برخی از کشورهای منطقه را رهبری می‌کردند.

بیشتر بخوانید:

۵ قاچاقچی بزرگ مواد مخدر دنیا را بشناسید +عکس

اما در این میان علی‌رغم انتشار اخبار دستگیری قاچاقچیان دانه درشتی که شناسایی و پیگیری آن‌ها ماه‌ها، سال‌ها یا حتی بعضاً نزدیک به یک دهه در دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی به طول انجامیده بود و این قاچاقچیان حرفه‌ای با وجود بهره‌گیری از انواع روش‌ها برای مخفی‌ماندنشان، نهایتاً شناسایی و دستگیر شدند، حداقل در رسانه‌ها خبری از اجرای حکم مجازات آنها منتشر نشد.

در این گزارش با بازخوانی مطالب منتشر شده در رسانه‌های رسمی کشور، مروری خواهیم داشت بر فعالیت بزرگترین قاچاقچیانی که دستگیری آن‌ها رسانه‌ای شد ولی شاید کمتر کسی بعد از گذشت چندین سال از دستگیری‌شان، خبری از اجرای حکم آن‌ها یا سرانجامشان شنیده است.

1- تمساح خلیج؛ قاچاقچی بین المللی با دو هزار میلیارد تومان گردش مالی (دستگیری: اواسط 93)

نزدیک به 4 سال پیش بود که سردار علی مویدی رئیس پلیس وقت مبارزه با موادمخدر ناجا از دستگیری یکی از بزرگترین قاچاقچیان موادمخدر طی چند دهه اخیر خبر داد. فردی که عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با ارائه جزئیاتی تکان دهنده از نحوه فعالیت و درآمدهای وی اعلام کرده بود «این فرد که تنها پنج کلاس سواد دارد، ظرف دو سال دوهزار میلیارد تومان در حسابش واریز شده و حتی به اسم مردگان حساب باز کرده بود و پول‌های کلان به این حساب‌ها واریز می‌کرده تا از دست قانون فرار کند.»

این فرد که سرباز فراری بوده و از اهالی جنوب کشور است و متولد سال 1362 است، در زمان دستگیری‌اش تنها 31 سال سن داشت و دستگیری این فرد برای سیستم انتظامی و پلیس به اندازه‌ای ارزشمند بود که سال‌ها پلیس در جستجوی و پیدا کردن سرنخی برای بازداشت او بود و در نهایت خبر بازداشت و دستگیری وی در اواخر شهریور ماه 4 سال پیش رسانه‌ای شد.

تمساح خلیج در مدت فعالیتش توانسته بود یکی از بزرگترین شبکه‌های قاچاق و توزیع مواد مخدر در ایران و پاکستان را راه‌اندازی کند و خودش به عنوان رهبر این سازمان و شبکه پیچیده در چهره‌های مختلف و پوشش‌های گوناگون در حوزه جنوب ایران و پاکستان فعالیت می‌کرده است.

بر اساس گزارش‌های اعلام شده، تمساح خلیج حین دستگیری‌اش در حال هدایت برای قاچاق بیش از 100 تن مواد مخدر به حوزه آب‌های آزاد بوده است که نهایتاً ناکام ماند.

علیرضا جزینی قائم مقام وقت دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، این فرد که دامنه فعالیتش فراتر از ایران بوده، درخصوص میزان درآمد وی در سال‌های فعالیتش در قاچاق موادمخدر گفته بود: حدس پلیس این است که درآمد وی به مراتب بیشتر از 2 هزار میلیارد تومان است.

حجت‌الاسلام و المسلمین اکبری رئیس کل دادگستری استان هرمزگان حدود یک سال و نیم پس از دستگیری این قاچاقچی بزرگ و در بهمن ماه سال 94 گفته بود: تمساح خلیج فارس، در پوشش بنگاه دار معاملات ملکی در یکی از شهرستان‌های استان هرمزگان فعالیت می‌کرد که طی چندین سال فعالیت تبهکارانه خویش، مواد مخدر تریاک را از کشور پاکستان تأمین و با هدایت به سمت آب‌های آزاد ( دریای عمان و خلیج‌فارس) به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس ترانزیت می‌کرده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با اشاره به بخشی از درآمدهای این قاچاقچی بزرگ که بیشتر اوقات خود را در خارج از کشور و در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس سکونت داشته گفت: همچنین بیش از 500 میلیارد تومان نیز املاک و مستغلات را در شهرهای مختلف ایران به تملک خویش درآورده است.

به هرحال این تنها پرونده‌ قاچاق بزرگ موادمخدری نیست که دستگیری قاچاقچیان آن‌ها رسانه‌ای می‌شود ولی خبری از رسیدگی قضایی به آن‌ها اعلام نمی‌شود؛ یکی دیگر از این افراد فردی بود که رسانه‌ها به وی عنوان «قورباغه مکران» را دادند.

2- قورباغه مکران؛ بزرگترین قاچاقچی دستگیر شده پس از انقلاب/ سرپل ارتباطی 11 شبکه مافیای بین المللی (دستگیری: زمستان 95)

قورباغه مکران یکی از افراد خطرناکی بود که 11 شبکه بین‌المللی موادمخدر را اداره می‌کرد و به گفته سردار مسعود زاهدیان رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، بیش از 200 میلیارد تومان از اموال او توقیف شده است. ابعاد فعالیت قورباغه مکران 50 ساله به اندازه‌ای گسترده بوده که پلیس مبارزه با موادمخدر ناجا پس از دستگیری وی اعلام کرد که تمساح خلیج تنها یکی از باندهایی بوده که با این فرد در ارتباط بوده است.

این متهم که اوایل زمستان 95 در سیستان و بلوچستان و طی عملیاتی غافلگیرانه زمانی‌ که برای عروسی دخترش به دلگان رفته بود دستگیر شد؛ این فرد که گفته می‌شود نزدیک به 2 دهه در قاچاق موادمخدر سابقه داشته وقتی متوجه حضور ماموران شد، با چادری زنانه قصد فرار از دست پلیس را داشت ولی نهایتاً در همان منطقه دلگان دستگیر شد.

وی که در بازجویی‌های اولیه به جابجایی 800 تن مواد مخدر اعتراف کرده بود جزو قدیمی‌ترین و پولدارترین قاچاقچیان مواد مخدر ایران بود که در بررسی‌های اولیه انجام شده،  100 منزل مسکونی از وی در شهرهای زاهدان، دیلگان، زابل، تهران، البرز، مشهد و غرب کشور کشف شد و در لحظه دستگیری‌اش هم، نزدیک به 15 میلیارد تومان پول نقد در منزل و حساب بانکی این قاچاقچی بزرگ وجود داشت.

قورباغه ‌مکران علاوه‌ بر قاچاق مواد مخدر به ایران، در خارج از کشور هم فعالیت گسترده‌ای داشت. او و باندش مواد مخدر را از کشور افغانستان به پاکستان منتقل می‌کردند و پس از انتقال این مواد به بنادر این کشور، مواد مخدر را به کشورهای آفریقایی و حاشیه خلیج‌فارس قاچاق می‌کردند.

3- «ر-ح»؛ قاچاقچی معروف ایران و امارات/ زمینگیر شدن پیچیده‌ترین باند بین‌المللی موادمخدر ایران (دستگیری تیر 94)

اما در سال‌های اخیر، یکی از قاچاقچیان بسیار بزرگ و در عین حال گمنام هم دستگیر شد؛ ایرانی الاصلی که سردار علی مویدی رئیس پلیس وقت مبارزه با موادمخدر ناجا در تیرماه 94،‌ او را تحت عنوان «ر-ح»‌ معرفی کرد. سرشبکه ترانزیت منطقه که با عناوین جعلی و متعدد بیش از 100 تن موادمخدر را طی چند سال گذشته به نقاط مختلف ترانزیت کرده بود.

«ر-ح» که هیچگاه اطلاعات دقیقی از هویت وی اعلام نشد با توجه به سوابقش در پرونده‌های وزرات اطلاعات، با پیگیری گذرنامه‌های جعلی در کرج دستگیر شد.

براساس اعلام پلیس، در لحظه دستگیری وی و مرتبطینش 21 تن انواع موادمخدر و اموال بسیاری از جمله چکی 200 میلیارد تومانی کشف شد. علاوه بر این نیز مشخص شد که این فراد دارای اموال زیادی نه تنها در داخل، بلکه در کشورهای دیگر هم بوده و املاکی را در این کشورها خریداری کرده بود.

پیچیدگی فعالیت این قاچاقچی گمنام به اندازه‌ای بوده که در لحظه دستگیری وی، 50 خط فعال موبایل همراه وی بوده است. فردی که به گفته سردار مویدی، در تحقیقات بعدی مشخص شد که علاوه بر ترانزیت موادمخدر در قاچاق اسلحه در کشورهای مختلف منطقه نیز فعال بوده.

4- قاچاق 1000 تن موادمخدر؛ از امارات تا ونزوئلا (دستگیری نامعلوم)

اما علی‌رغم همه پرونده‌های قاچاقچیان بزرگ موادمخدر که در بالا آمده و به شدت مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته بود، در 26 مهرماه 95، احمد فاضلیان رئیس دادگستری استان البرز از پرونده بزرگی خبر داد که نه تنها از نظر حجم بالای موادمخدر ترانزیت شده توسط سرشبکه منهدم شده، بلکه ابعاد بین المللی گسترده‌ آن هم حائز اهمیت بود. پرونده‌ای که به گفته وی، بازداشت عوامل دخیل در آن 10 سال به طول انجامیده بود.

این فرد که شاید بزرگترین و گمنام‌ترین قاچاقچی موادمخدر است در کشورهای امارات متحده عربی، افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، ونزوئلا، ترکیه و تایلند دارای شبکه گسترده توزیع و ترانزیت مواد مخدر بوده و بر اساس برآوردهای اطلاعاتی، سالانه 100 تن مواد مخدر را در مدت زمانی نزدیک به 10 سال جابه‌جا کرده است. یعنی چیزی در حدود 1000 تن موادمخدر.

فاضلیان گرچه اطلاعات بیشتری از نحوه دستگیری این قاچاقچی بزرگ نگفته و حتی عنوان نکرده که این فرد توسط کدام دستگاه شناسایی و دستگیر شده، اعلام کرده بود: در مخفیگاه این فرد تعداد زیادی سلاح گرم کشف شد و تعدادی از نزدیکان وی نیز بازداشت شده و برخی نیز متواری هستند. 

5- سلطان کوکائین؛ از جشن 40 میلیاردی تا سلطنتی که خانوادگی شد (دستگیری اوایل سال 93)

اما «حسین پنجک» برخلاف برخی از قاچاقچیان بزرگ و در عین حال گمنام موادمخدر، پس از دستگیری حسابی سوژه رسانه‌ها بود؛ شاید یکی از دلایل این ماجرا، نوع ماده مخدری بود که تخصص وی بود؛ کوکائین؛ ماده‌ای که در ایران کمتر استفاده می‌شود و قیمت بالای آن باعث شده تا مشتریان خاصی داشته باشد و نهایتاً لقب «سلطان کوکائین» به او اختصاص یافت. البته فعالیت یکی از براداران وی هم باعث شد تا موضوع برای رسانه‌ها جذاب‌تر باشد؛ خصوصاً اینکه بیشترین فعالیت این قاچاقچی بزرگ در تهران بود.

در اردیبهشت سال 93، خبر دستگیری سلطان کوکائین توسط سردار علی مویدی رئیس پلیس وقت مبارزه با مواد مخدر ناجا اعلام شد. پسر 32 ساله‌ای که پس از برگزاری جشنی که به بهانه رسیدن اموالش به 40 میلیارد تومان دستگیر شد و در آن جشن که درحوالی کرج برگزار شده بود نزدیک به یک میلیارد تومان هزینه کرده بود.

به گفته پلیس علاوه بر شناسایی چندین دستگاه خودرو لکسوس، جنسیس و...، یک قایق تفریحی لوکس هم بخشی از اموال این قاچاقچی بزرگ بود که در زمان دستگیری‌اش در یکی از بنادر شمالی کشور پهلو گرفته بود.

سلطان کوکائین که بیش از 17 سابقه دستگیری قبلی در کارنامه‌اش داشت، اقدام به تشکیل مافیای کوکائین در پایتخت کرده بود. این درحالی بود که با دستگیری وی، این مافیا همچنان به کارش ادامه می‌داد تا اینکه بعد از حدود 20 ماه، پلیس مبارزه با مواد مخدر برادر وی را هم که جانشین وی شده بود دستگیر کرد. پس از این دستگیری بود که مویدی همزمان با اعلام خبر دستگیری برادر سلطان کوکائین گفت: از دستگاه های قضایی درخواست می‌کنم تا به وضعیت خانواده حسین پنجک رسیدگی کنند.

*آزادی عجیب چند قاچاقی بزرگ موادمخدر پس از صدور حکم حبس ابد و حتی اعدام

با گذشت نزدیک به 4 سال از دستگیری تمساح خلیج و مدت‌ها از دستگیری این قاچاقچیان بزرگ موادمخدر که گفته می‌شود سال‌ها پلیس و سایر دستگاه‌های انتظامی و حتی امنیتی، پرونده این افراد را تحت نظر داشته و مترصد دستگیری آن‌ها بوده‌اند، متاسفانه هیچ گزارشی از اجرای حکم اعدام یا در عمده موارد، حتی گزارشی از صدور حکم قضایی آن‌ها منتشر نشده است. قاچاقچیانی که به نظر می‌رسد با توجه به گوشه‌ای از پرونده‌های آنها و نفوذ و قدرتشان، بیم فرارشان از مجازات می‌رود.

این در حالی است که علی‌مویدی قائم مقام سابق دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و رئیس پلیس سابق مبارزه با مواد مخدر ناجا در اواخر سال 95 در مصاحبه‌ای از ماجرایی پرده برداشت که برای بسیاری‌ها عجیب و قابل تامل بود؛‌ وی در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد که یکی از بزرگترین قاچاقچیان حوزه مواد مخدر کشور به نام «باسق» از زندان آزاد شده است؛ او گفته بود «این فرد سال گذشته دستگیر و حکم اعدام وی صادر شده بود، اما امروز باخبر شدیم که وی با قرار وثیقه آزاد شده است.»

همچنین سردار علی مؤیدی رئیس پلیس سابق مبارزه با مواد مخدر ناجا در یکی از نشست‌های خبری خود با خبرنگاران در تیرماه 94 به دستگیری فردی 40 ساله با 115 کیلو هروئین در تهران اشاره کرد که پیش از دستگیری به دلیل جرائم موادمخدری و سلاح، به حبس ابد محکوم شده بود. وی با بیان اینکه معلوم نیست (این فرد) با چه ترفندی از زندان آزاد شده و مجدداً به چرخه حمل و ترانزیت مواد مبادرت کرده است گفته بود:  این فرد 2 ماه پیش با یک میلیارد وثیقه آزاد شد و بلافاصله به امر حمل و ترانزیت مواد مخدر وارد شد که چند روز قبل با 115 کیلو هروئین در تهران به همراه برادرش دستگیر شد.

این مقام انتظامی عنوان کرده بود: این امر نشان می‌دهد که با این افراد آنگونه که در قانون و مقررات بیان شده و باید برخورد شود، انجام نمی‌شود و این افراد از این فرصت‌ها سوء استفاده می‌کنند چرا که همین فرد دستگیر شده در همین دو ماه صاحب اموال قابل توجهی در تهران شد و چند دستگاه خودروی خارجی و مدل بالا نیز از این فرد بی‌سواد کشف و ضبط شد.

منبع: تسنیم

 

تعداد بازدید: 443 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  اتاق بازرگانی ایران: اگر استدلال برخی‌ها برای اصرار به تعطیلی پنج‌شنبه به جای شنبه، تعطیل بودن شنبه در دین یهود است که این دین از ادیان یکتاپرست است؛ ما تضادی با یهودیت نداریم و اگر تضادی هست با صهیونیسم است / ما که نمی‌توانیم دنیا را قانع کنیم خود را با تعطیلات ایران وفق دهند
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  آخوندی: زمان دیپلماسی است، نه جنگ
  ذخیره سدهای آب شرب تهران ۲۰ درصد است
  انقلاب اسلامی خاتمه دهنده به حکومت فردی و موروثی در ایران
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  تصاویر بندر بزرگ پوتی گرجستان
  نمایشی جذاب شهر و بندر پوتی گرجستان از بزرگترین بنادر جهان
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  گرجستان؛ دروازه تجارت جهانی در دریای سیاه/ضرورت اتصال راه آهن ایران به ارمنستان گرجستان
  سرمایه گذاری قزاقستان در بندر پوتی گرجستان برای تقویت عملکرد کریدور میانی
  «منافع ملی» در کجای معادلات سیاست خارجی ایران قرار دارد؟
  اگر ما پنجشنبه را تعطیل کنیم، عملاً ۳ روز با جهان ارتباط داریم / تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است / ۹۰ درصد کشور‌های دنیا تعطیلاتشان شنبه و یکشنبه است، دیگر کشور‌ها جمعه و شنبه؛ تنها کشوری که تعطیلات‌اش پنجشنبه است ما هستیم / مزیت تعطیلی جمعه و شنبه این است که با بازار‌های جهانی همگام می‌شویم
  مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران را شناسایی و مجازات کنید
  اکثریت جمعیت کشور اردن فلسطینی هستند
  حمل و نقل عمومی در ژاپن؛ سریع، دقیق و مطمئن
  پلیس: ۹۶ درصد از تصادفات توسط کسانی بوده که بیش از ۲ سال از دریافت گواهینامه رانندگی‌شان گذشته
  فایننشال تایمز: مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند
  ۵ فوتی و ۱۸ مصدوم در اثر واژگونی اتوبوس در گردنه حیران
  آیا می دانید در این کشور همه وسایل حمل و نقل عمومی رایگان است
  تعطیلی پنجشنبه هزینه ساز وبه زیان کشور است اکثر کشورهای مسلمان جهان جمعه و شنبه تعطیل هستند
  باید از هزینه‌تراشی دولت‌ها بکاهیم
  درخواست ۴۰۰ هزار دستگاه اتوبوس برقی در بازارهای جهانی
  غیر از ایران کدام کشورها اسرائیل را به رسمیت نمی شناسند؟ (+ اینفوگرافیک)
  استاد رائفی پور « دلایل دشمنی ایران و اسرائیل »
  سرتیپ پاسدار مرتضی قربانی: اسرائیل مطمئن باشد که چنان سیلی محکمی از جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت دریافت خواهد کرد که دیگر نتواند از جای خود بلند شود.
  اقدام نظامی ایران بر اساس بند ۵۱ منشور سازمان ملل بود / موضوع را می‌توان به نتیجه رسیده تلقی کرد / اگر رژیم اسرائیل مرتکب اشتباه دیگری شود، پاسخ ایران به طور قابل توجهی شدیدتر خواهد بود
  فیلم| پرواز نخستین هواپیمای مافوق صوت جهان پس از کنکورد
  سن فرسودگی انواع خودروها چند سال است؟+اینفوگرافیک
  اینفوگرافیک| هشت شهر دنیا با کمترین میزان ترافیک در روز
  ترامپ: تنش‌های فزاینده میان ایران و اسرائیل می‌تواند به جنگ‌جهانی منجر شود/ بایدن نمی‌داند چه غلطی می‌کند
  تماشا کنید: جنگ کریدورها/ هند و یونان علیه چین و ترکیه؛ جایگاه ایران کجاست؟
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  راه اندازی قطار تهران چابهار، یک مسیر ریلی متفاوت در راه است!
  بیش از 90 درصد از جابجایی‌های سیستم حمل و نقل عمومی در شهرهای هند با اتوبوس انجام می‌شود.
  سهم ۴ درصدی اتوبوسرانی در جابه جایی مسافران
ادامه مرور خبرهاو تحلیل ها
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار