پیوندها   |  rss   |  درباره ما  
  صفحه اول     حمل و نقل زمینی     حمل و نقل دریایی     حمل و نقل ریلی     حمل و نقل هوایی     اقتصادی  
پنجشنبه، 6 اردیبهشت 1403 - 22:50   
 
 
   آخرین اخبار  
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  راه آهن رشت آستارا به سرنوشت راه آهن گرگان اینچه برون دچار نشود
  وعده راه اندازی قطار چابهار در سال جاری حقیقت دارد؟
  پشتیبانی رهبران آمریکا و ژاپن از طرح قطار سریع السیر تگزاس
  مشارکت مردم در تولید صنایع ریلی مشروط به چیست؟
  آغاز انبوه‌ سازی قطار ملی در واگن‌ سازی تهران از یک ماه دیگر
  راهبردهای ایجاد تعادل در توسعه زیرساخت، بهره برداری و عملیات در صنعت ریل
  واردات واگن و انتقال تکنولوژی از چین مطابق برنامه در حال اجرا است ؟!
  گزارش تصویری| خط آهن تبریز – مشهد، به عنوان طولانی ترین مسیر ریلی کشور
  فرصتی در رویکرد چین و اروپا برای تقویت ترانزیت از مسیر دریای خزر
  رئیس جمهور "راه‌ آهن رشت کاسپین" را افتتاح می‌ کند
  توسعه گردشگری ریلی، هدف تازه چین در مسیر کمربند و جاده
  راه آهن نیازمند مدیران متخصص است نه سیاسی
  خصولتی ها در صنعت ریلی جولان می دهند!
  تسریع در اجرای قطار برقی مشهد گلبهار چناران و عقد تفاهم با قرارگاه خاتم الانبیا(ص)
  درخواست لغو افزایش‌ بی‌ سابقه تعرفه بهره‌ برداری از شبکه ریلی
مدیرعامل اسبق راه آهن:
  کاش تمام لوکوموتیوها را واگذار کرده بودم!

  توسعه شبکه مدرن ریلی؛ اولویت دولت در توسعه زیرساخت ها
  امضای قرارداد ساخت قطعه چهام راه آهن خواف-هرات با شرکت روسی
   معرفی پایگاه های اطلاع رسانی  
- اندازه متن: + -  کد خبر: 85663صفحه نخست » اخبار رسانه هاسه شنبه، 22 خرداد 1397 - 09:30
مسکن مهر شهرجدید هشتگرد و 10هزار واحد بلاتکلیف
ترابر نیوز: واحدهای مسکن مهر شهر جدید هشتگرد که ساخت آن از سال 87 آغاز شده، به دلیل تامین نشدن زیرساخت ها با مشکلاتی مواجه و بخشی از آن به همت دولت یازدهم و دوازدهم رفع شد اما برخی دیگر باقی است که امروز بلاتکلیف بودن 10وضعیت هزار واحد به آن افزوده شده است
  
ترابر نیوز:

به گزارش ایرنا ،در شهر جدید هشتگرد 49 هزار واحد مسکن مهر وجود دارد که از این تعداد 26 هزار واحد افتتاح شده است. بیش از 17 هزار واحد تحویل متقاضیان شده و 10 هزار واحد بلاتکلیف بدون متقاضی باقی مانده که در حال واگذاری به سرمایه گذاران است.
از واحدهایی که تحویل داده نشده اند 3 هزار واحد تا پایان شهریور ماه جاری تحویل خواهند شد که در صورت تکمیل انشعابات و زیرساخت های لازم و در نهایت تکمیل آورده مردم تا پایان سال 97 شاهد بسته شدن پرونده مسکن مهر شهر جدید هشتگرد خواهیم بود.
بر اساس اعلام مسئولان شرکت عمران شهر جدید هشتگرد، درصورتی که دستگاه های خدمات رسان آب، برق و گاز با لحاظ شرایط موجود مسکن مهر که برای اقشار کم درآمد تدارک دیده شده بود و نیاز مبرم به افتتاح هرچه سریعتر، به صورت جهادی نسبت به انجام کار اقدام کنند، تا پایان سال آمادگی افتتاح داریم.
دولت های یازدهم و دوازدهم تمام تلاش خود به کار گرفتند تا این واحدها را پس از تامین کامل زیرساخت های لازم تحویل متقاضیان دهند.
واحدهای مسکن شهر جدید هشتگرد به دلیل نداشتن امکانات زیربنایی مانند آب و برق و افزایش بسیار بالای قیمت‌ها امروز با مشکلاتی مواجه است که مسئولان در حال تامین زیرساخت ها و حل مشکلات آن هستند.
هزاران واحد مسکن مهر آماده‌ افتتاح در شهر جدید هشتگرد نیازمند تأمین زیرساخت است که تامین آن در بخش های آموزشی، فرهنگی، ورزشی و اقتصادی برای آن که از ابتدا فکری برایش نشده بود، بسیار دشوار و زمان بر است.
سید مهدی هدایت مدیر عامل شرکت عمران شهرجدید هشتگرد گفت: موضوع مهمی که در این مجموعه آن را با قدرت پیگیری می‌کنیم بحث مسکن مهر است. بدون شک در صورتی که متقاضیان آورده خود را تامین ‌کنند ما می‌توانیم با سرعت بیشتری پروژه‌ها را تحویل دهیم، بحث همراهی و کمک دستگاه‌های خدمات رسان نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی افزود: این دستگاه‌ها همراه با ما پای کار هستند، اما نیاز بیشتری به حضور موثر آن‌ها به خصوص در تامین آب و گاز پروژه مسکن مهر را داریم. امیدواریم این همراهی بیشتر باشد تا این بار در قول و وعده‌ها بابت تحویل تاخیر نداشته باشیم.
هدایت در ارتباط با موضوع ایمنی پروژه‌های مسکن مهر به خصوص در بحث زلزله اظهار داشت: با تاکید ویژه وزیر راه و شهرسازی و معاونان علاوه بر نظارت‌های قبلی انجام گرفته یک نظارت مستمر و ویژه دیگری هم روی پروژه‌ها داریم و آن استحکام ساختمان‌ها مطابق با استانداردهای مورد نظر است.
مدیرعامل شرکت عمران شهرجدید هشتگرد گفت: هم اکنون حدود 10 هزار واحد بدون متقاضی و راکد مسکن مهر در هشتگرد داریم که در 2 ماه اخیر اقدامات مؤثری برای تعیین تکلیف این واحدها صورت گرفته به‌طوری که یک بسته سیاستی تعریف شده که در قالب آن با همکاری بانک مسکن این تعداد واحد از بلاتکلیفی بیرون می‌آیند.
هدایت افزود: پس از ساخت و تکمیل، این واحدها خارج از ضوابط و شرایط مسکن مهر به مردم واگذار می‌شود و تا 2 ماه آینده فراخوان واگذاری این واحدها به سازنده‌ها را انجام می‌دهیم تا به این ترتیب تهدید موجود به یک فرصت تبدیل شود.
شرکت عمران با اجرای تفاهم نامه با شهرداری و با پیگیری پروژه مسکن مهر قصد دارد کاستی های پیشین را جبران کند و به رونق این شهر که قرار بود به عنوان الگوی نمونه شهرهای جدید کشور باشد، شتاب ببخشد.
فراهم ساختن استانداردهای لازم از خواسته های اصلی مسکن مهرنشینان است که در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر آن تاکید کردند.
رضا احمدی از ساکنین فاز 7 شهر جدید هشتگرد از کمبود امکانات گفت و خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف وضعیت خسته کننده مجموعه های مهر در این شهر یک ضرورت است.
وی می گوید: وقتی پول از متقاضی دریافت و خانه ساخته شده باید خدمات آن نیز تامین شود. مدت هاست فاضلاب ما در بیابان ها رها می شود، ولی در قبوض ما پولی بابت خدمات فاضلاب کسر می شود.
رعنا نجارزاده بانوی خانه دار می گوید: برای یک خرید کوچک باید به شهر هشتگرد برویم و با این وضعیت درآمدی، برای خریدی کوچک دو برابر هزینه کنیم.
نجارزاده خلف وعده تعاونی ها و مشکلات فازهای دیگر و فراوانی خانه های نیمه کاره در سطح شهر که فضایی امن برای متخلفان و کارتن خواب ها شده، را عمده مشکلات بزرگ این شهر بیان کرد.
مرتضی غفاری دیگر ساکن مسکن مهر شهر جدید هشتگرد نیز می گوید: تعاونی تمامی پولی که باید به خانه می دادم را از من گرفته و حسب قرارداد وام را نیز از بانک گرفته ام، اما خانه ای به من تحویل نشده ولی من اقساط می دهم که باید به این موضوع رسیدگی شود.
ابوالقاسم پالیزگیر فرماندار ساوجبلاغ نیز در این ارتباط در گفت وگو با ایرنا، اظهار داشت: بخشی از مشکلات این پروژه ها به زیرساخت ها مربوط می شود که البته مشکل آب با تخصیص آب سد طالقان تا حدودی حل شده و تنها بحث تصفیه خانه آب باقی مانده که به دلیل کمبود اعتبار از 150 لیتر تنها 50 لیتر آماده تحویل است که آنهم بعد از ماه مبارک رمضان افتتاح خواهد شد و مابقی هم پیگیری خواهد شد تا با تخصیص اعتبار مرتفع شود.
پالیزگیر گفت: مشکلات مسکن مهر بخشی به شرکت عمران که اطلاعات لازم برای اجرای پروژه در بعضی نقاط را نداده و بخشی به پیمانکاران که کار را به اتمام نرسانده اند و بخشی نیز به مردم مربوط می شود که به دلیل عدم تامین آورده مالی خود باعث تاخیر در تحویل مسکن شده اند.
وی با اشاره به عزم جدی مدیرعامل جدید شرکت عمران شهر جدید هشتگرد برای تسریع در تکمیل پروژه مسکن مهر، گفت: امیدواریم با انرژی جدیدی که در شرکت عمران حاکم شده، مشکلات پیمانکاران حل و زیرساخت های لازم تکمیل و در نهایت پروژه تحویل مردم شود.
نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی هم واگذاری 10 هزار واحد مسکن مهربلاتکلیف را وابسته به تأمین زیرساخت‌ها دانست وگفت: باید زیرساخت هایی همچون مسجد، کلانتری، بیمارستان تامین و بعد اقدام به تحویل نمایند و زمینه اشتغال جوانان نیز فراهم آید تا دیگر شاهد معضل بیکاری نباشیم.
محمود بهمنی با تاکید بر تصمیم دولت برای تکمیل و تحویل پروژه های نیمه کاره مسکن مهر شهر جدید هشتگرد، اظهار داشت: ادامه این وضعیت هزینه های زیادی را بر دولت تحمیل خواهد کرد، لذا تسریع در تکمیل پروژه ها به نفع دولت و مردم خواهد بود.
بهمنی اظهار داشت: چنانچه مشکلات مسکن مهر شهر جدید حل نشود، این موضوع را با وزیر مطرح کرده و درخواست می کنم تا از طریق مجلس شورای اسلامی کار تحقیق و تفحص صورت گیرد تامشکل مردم مرتفع شود.
مدیران ادارات ساوجبلاغ دلیل تأخیر در تحویل واحدهای مسکن مهر را عدم رعایت استانداردهای لازم از سوی شرکت عمران می‌دانند، شرکت عمران هم دلیل تأخیرهای مکرر را بر گردن نبود زیرساخت‌ها می‌اندازد.
مدیر اداره گاز ساوجبلاغ هم با اشاره به اینکه در خدمات گازرسانی به مسکن مهرنشینان شهر جدید کم و کاستی نداریم، می‌گوید: 300 علمک در پروژه مسکن مهر شهر جدید هشتگرد برای گازرسانی به 8 هزار واحد نصب شده و تمام ایمنی های لازم انجام و اجرای پروژه گاز رسانی نیز به صورت استاندارد صورت گرفته است اما بنا به دلایلی اعم از تائیدیه نظام مهندسی اشتراک پذیری از سوی مالکین صورت نگرفته است.
ناصر حسینی گفت: اگر مشکلی در فازهای مسکن مهر دیده می‌شود از خود تعاونی‌ها یا شرکت عمران است، شرکت گاز هیچ‌وقت درجایی که استانداردهای لازم صورت نگرفته و خندق‌های زیادی را برای عبور طرح‌های خود می‌بیند ورود نمی‌کند و در حال حاضر تمامی علمک های نصب شده با رعایت کامل استانداردهای لازم انجام شده است.
حسینی با اشاره به اینکه ما مسئول جان مردم هستیم، می‌افزاید: حتی در بخش دیگری از خدمات گازرسانی ما علمک‌های گاز تا برج‌های مسکونی رفته است، اما چون واحدهای مهرنشین دارای تأییدیه نظام مهندسی نیستند اشتراک‌پذیری انجام نشده است که می‌توان در پروژه های جهاد نصر، اسکان سازه آن را مشاهده کرد که مدیران پروژه‌ها باید نسبت به گرفتن تائیدیه و استانداردهای لازم اقدام کنند تا گاز منازل وصل شود.
وی گفت: برغم نصب علمک گاز در واحدهای مسکونی متقاضیان جدید مسکن مهر، این واحدها فاقد سکونت هستند و درصورت عدم مراجعه به اشتراک پذیری مجبور خواهیم بود به دلایل ایمنی نسبت به جمع آوری علمک ها اقدام نماییم.
سرپرست مدیریت توزیع برق منطقه ای شهرستان ساوجبلاغ نیز با بیان اینکه در شهر جدیدهشتگرد تا کنون تعداد 45 هزار و 484 انشعاب خانگی مسکن مهر در قالب تعاونی های مختلف که زیر نظر شرکت عمران شهر جدیدهشتگرد هستند ثبت شده خاطر نشان کرد: از این تعداد فقط هزینه 30 هزار و 567 انشعاب واریز شده است.
مظفرخادمی افزود: این مدیریت نسبت به نصب تعداد 18 هزار و 364 واحد اقدام نموده و الباقی به دلیل عدم واریز هزینه و یا آماده نبودن محل نصب توسط شرکت عمران امکان تهیه طرح و نصب انشعاب ندارند.
وی بابیان اینکه نزدیک به 400 انشعاب غیرمجاز در مسکن مهر شهرجدید هشتگرد وجود دارد افزود: تحویل مجتمع هایی که هنوز دارای زیرساختهای لازم نیستند توسط تعاونی ها، تبعات اجتماعی فراوانی را به دنبال دارد و ساکنین این مجتمع ها برای تامین برق منازل خود اقدام به استفاده غیر مجاز بدون انشعاب می کنند که افزایش تلفات برق را به دنبال داشته و هزینه های زیادی را بر دوش ما می گذارد .
 

انتهای پیام /*

تعداد بازدید: 739 ،    
  

اضافه نمودن به: Share/Save/Bookmark

نظر شما:
نام:
پست الکترونیکی:
آدرس وب:
نظر
 
  کد امنیتی:
 
   مرور خبرهاو تحلیل ها  
  چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  بندر پوتی گرجستان یکی از سی بندر بزرگ و پیشرفته جهان
  ارمنستان؛ حلقه مفقوده در کریدور بین المللی شمال ـ جنوب
  معرفی بندرربزرگ و جذاب باتومی گرجستان
  چمران: واگن‌های ملی می‌توانند وارد چرخه شوند / فکر نمی‌کنم اتوبوس برقی داخلی تا پایان سال ساخته شود
  اهمیت و ضرورت‌های راه آهن ایران ارمنستان
  ساخت راه آهن ۵۰۰ کیلومتری ارمنستان توسط پیمانکاران ایرانی
  اتصال ایران به گرجستان و ترکیه از طریق خط آهن ایران ارمنستان
  ثمرات راه اندازی و احیای خط آهن جلفا
  پروژه دوخطه ریلی اندیمشک-اهواز تا دهه فجر به بهره برداری می رسد ؟!
  اصول دین ریشه درخت اسلام است. اصول دین را فدای فروع دین نکنید
  تصاویر: مراسم ترحیم همسر «محسن مهرعلیزاده»
  ده کانال مهم کشتیرانی دنیا
  سازوکار همکاری بین‌المللی برای همزیستی با رودخانه بزرگ کشتیرانی دانوب
  فیلم| افتتاح راه‌آهن تبریز-جلفا؛ 100 سال پیش
  راه‌آهن جلفا- تبریز چگونه ساخته شد
  بایدن در حال بررسی گزینه احیای برجام است
  اتاق بازرگانی ایران: اگر استدلال برخی‌ها برای اصرار به تعطیلی پنج‌شنبه به جای شنبه، تعطیل بودن شنبه در دین یهود است که این دین از ادیان یکتاپرست است؛ ما تضادی با یهودیت نداریم و اگر تضادی هست با صهیونیسم است / ما که نمی‌توانیم دنیا را قانع کنیم خود را با تعطیلات ایران وفق دهند
  تسهیل دسترسی ایران به اوراسیا با احیای خط آهن جلفا-نخجوان
  نقشه ریلی ارمنستان/جانمایی خط آهن جلفا به ایروان روی نقشه گوگل ارث
  نقشه راه آهن گرجستان
  حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است
  پیشرفت 70 درصدی زیرساخت طرح راه آهن ازنا به الیگودرز/ضرورت تسریع اجرای این پروژه ملی
  آخوندی: زمان دیپلماسی است، نه جنگ
  ذخیره سدهای آب شرب تهران ۲۰ درصد است
  انقلاب اسلامی خاتمه دهنده به حکومت فردی و موروثی در ایران
  پاشینیان: راه‌آهن ایران-ارمنستان تحولی اساسی برای اقتصاد ایروان است
  تصاویر بندر بزرگ پوتی گرجستان
  نمایشی جذاب شهر و بندر پوتی گرجستان از بزرگترین بنادر جهان
  دعوت از سرمایه‌گذاران خصوصی برای ساخت راه‌آهن ایران - ارمنستان
  گرجستان؛ دروازه تجارت جهانی در دریای سیاه/ضرورت اتصال راه آهن ایران به ارمنستان گرجستان
  سرمایه گذاری قزاقستان در بندر پوتی گرجستان برای تقویت عملکرد کریدور میانی
  «منافع ملی» در کجای معادلات سیاست خارجی ایران قرار دارد؟
  اگر ما پنجشنبه را تعطیل کنیم، عملاً ۳ روز با جهان ارتباط داریم / تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است / ۹۰ درصد کشور‌های دنیا تعطیلاتشان شنبه و یکشنبه است، دیگر کشور‌ها جمعه و شنبه؛ تنها کشوری که تعطیلات‌اش پنجشنبه است ما هستیم / مزیت تعطیلی جمعه و شنبه این است که با
 
   گزارش های تصویری 1  
  ادامه گزارش های تصویری 1
  1    2 
 
   پایگاه اطلاع رسانی  
 
 
 
::  صفحه اصلی ::  پیوندها ::  نسخه موبایل ::  RSS ::  نسخه تلکس
© ترابر نیوز 1388
iran_vatandoost@yahoo.com
طراحی و اجرا: خبرافزار